418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rotterdam1 #249992 én vagyok a gyengeelméjű?! te beképzelt hülyegyerek...mit válaszpljak neked...hogy nem te szartad a spanyol viaszt?! -
Malarki #249991 Ha erre ennyit tudsz válaszolni akkor lezártnak tekintem a vitát. Gyengeelméjűekkel nem foglalkozom.
-
lammaer #249990 "Szerintem ha egy tanknál 200 csata alatt 10 lövésből 8 talál akkor azt lehet pontosnak nevezni. Csak ugye tudni kell használni..."
A baj az, hogy ha megnézed a statjaidat (igy látatlanban) akkor kiderül hogy a találati arány inkább ember mint tankfüggő... azaz a pontatlanabb - pl orosz - ágyúkkal is az emberek többnyire hoznak olyan vagy még jobb arányt, mint a papír szerinti pontosakkal (régebben sokat beszéltünk itt erről, hasonlítgattuk az adott tierbeli orosz-német-usa tankjaink statjait).
Szóval két nézet született:
- a randomisten dönt, nem a pontosság
- sokak szerint tudat alatt a pontatlan ágyújú tankokkal közelebb mész, és közelebbről gyakrabban találsz, ezért nem mutatható ki statisztikából az ágyúk pontossága alapján elvárt találati arány.
(ez utóbbit én nem támogatom, pl még sose láttam hogy el hallufon csak a német ágyúval sniperkednének az emberek és az összes orosz meg megy közelharcolni északra meg a völgybe. Feláll a mezőn ugyanúgy az orosz meg a német is - mint ahogy énis a tank fajtája alapján választom meg a helyet, nem a nemzetisége alapján). -
Rotterdam1 #249989 nem vered a melled?!faladtad a labdát és leütöttem...ne sírjál... -
Malarki #249988 Most nem azért, de hogy jön a pontossághoz az hogy hány tankkal játszottál meg hogy hány csatád van? Én azért írtam, mert rákérdeztél, nem azért, hogy a mellemet verjem. Van akinek meg 30k csatája van, mellé meg 600 wn.
Szerintem ha egy tanknál 200 csata alatt 10 lövésből 8 talál akkor azt lehet pontosnak nevezni. Csak ugye tudni kell használni... -
A 300K-s nyeremény... épp jókor jött.
Replay -
lammaer #249986 "ha a random úgy akarja" - ez a lényeg, nem az ágyú. -
Rotterdam1 #249985 akkor veregesd magad vállon...én mennyivel is ja megvan 101-el pontosan...+ még a teszt szerveren kb 2-3 ezer csata...ezt hozzádobjuk a közel 14ezer csatához...talán már mondhatom hogy pontatlan a 10.5-es...vagy nagyon beálltam a löwéhez és megszoktam a jót... -
lammaer #249984 Tudod, én hirdetem azt hogy az a 100 méterenkénti 10-20-30 cm eltérés az ágyúk közt kb irreleváns. A körön belüli random szórásnak nagyobb jelentősége van - szerintem - a találatban mint az ágyúnak.
-
Azért ez nem igaz . Ott van pl. a Su-152- 152 mm-ese... 100 m-ről simán mellé lehet vele lőni, ha a random úgy akarja. És elég sokszor akarja. Vagy; 200 méterre van a célpont, totál betölti a célgömböt, és a lőszer " lekonyul" a levegőben és leesik a tank előtt. Ő észrevesz , rádfurdul, és back to the garage... -
Szpecnyaz #249982 Mondjuk a pontosság buff óta minden gunnal lehet sznájperkedni. -
Szpecnyaz #249981 Igazából azokkal is csak távolság kérdése. Meg am a JP-vel se 500m-ről kell lövöldözni. -
Malarki #249980 Hát ha már ennyire érdekel akkor 63 tankkal játszottam eddig, plusz még párral teszt szerveren.
A Jagdpantherrel meg konkrétan 208 csatám van 79% -os találta aránnyal. Ja és ez még a sniper buff előtt volt jóval, ráadásul akkor még hülyébb is voltam mint most. A hosszú 88-asnak 0,32 a pontossága, a 105-nek meg 0,34. Kevés pontosabb ágyú van ezeknél. -
lammaer #249979 A KV2 trollgunja vagy a SU152-es alapágyúja :D -
lammaer #249978 Lassan már Fenyő Miki dalát is úgy értem hogy "őőőőőőőő a goldkirály, király-király :)"
Pedig továbbra is csak egy tankban használok alapból goldot, az pedig a T69.... -
Szpecnyaz #249978 Pedig gondoltam hogy ha a kevés csatás player nem volt mérvadó, akkor a sok csatás az lesz.
Am ha a 88as nem pontos akkor mi? -
madmanic #249977 csapj hozzá még egy horda agyhalott zombit és teljes a siker... -
Rotterdam1 #249976 nem...:) ne vágjál fel:)...én mondom mert ezt tapasztalom... -
Szpecnyaz #249975 Ha én mondom a 27k csatámmal az már elég jó? :)
-
Rotterdam1 #249974 dettó...kb 500 méterra a t29...5-öt lőttem rá halál pontosan rá célozva...3x láncoltam és 2 torony találat...0 dem...és csak ez volt 5000+ credit kidobás.a polyén hogy ő lőtt ki a végén... -
bigmano #249973 A 88-as nekem is pontatlannak tünt tegnap.
Mondjuk hozzászoktam a Lőwe szikéjéhez lehet azért van, de érdekes minden esetre T25/2 oldaláról első lepattant a màsodikat fekcsavarta a tornyához az is pattant na mondom ez k... jó! -
Rotterdam1 #249972 10.5-es na... -
Rotterdam1 #249971 nekem a 10.es van fent és az a pontatlan...a 88-as jó volt... -
AlucardHuN #249970 tudod?* akartam mondani -
Rotterdam1 #249969 akkor jó sok tankal játszottál eddig...elmondom neked hogy kb 2 métert félrehord és 100%-is a legénység...400méter felett halál. de te jobban tudod biztos olyan magabiztosnak tünsz... -
AlucardHuN #249968 Tudom mi a poén?
Tegnap vettem meg a Jagdpanthert én is, dehát könyörgöm mintha a többi t7 td kb nem ilyen lenne. Végre megvan a 88-as (tegnap vért izzadva szereztem meg). Az meg hogy az L/71 néha pontatlan, már kezdek hozzászokni. (vagy csak megnyomtak odabent egy gombot?
)
Amúgy jó tank lesz, a kollégának akit meg le akartak hordani kitartást:D -
Bocs a buta kérdésért, de mért kaptam három nap prémet? Ez a szülinapi akció keretében jár? -
madmanic #249966 yeah.. lucky me... -
Van arra valami hivatalos magyarázat, hogy mi a véreres f@szért van az, hogy mondjuk egy T-34-el 5-öt sebzek egy KV-1-be, és marad 50 HP-ja, de aztán a 6.-7.-8-.-9- lövés ,-ami ugyanoda megy- az már nem ez egész addig folytatódik, amíg valaki ki nem ugrik a sarok mögül, és kapásból kilövi. És ez egy meccsen átlag 3x lezajlik! -
Malarki #249964 Lehet hogy Rotterdam1 valami védőpajzsot rakott a hozzászólására, hogy ne lehessen megcáfolni
-
Szpecnyaz #249963 Úgy látszik mindenki szegény Alucardnak kommentel :D. -
FosTalicskaa #249962 Ahogy Lammaer goldkirály mondaná: "Ezt élvezned kell, hiszen az ilyen csatákból kapod a sokikszpét meg a több millió kreditet. Elvégre magasabb tiert tudsz lőni!!"
Szóval inkább érezd magad szerencsésnek, amiért a játék így kivételez veled. -
Malarki #249961 "szar pontatlan nyomorék papír jagdpanther" LOL, kb, az egyik legpontosabb ágyúja van az egész játékban. -
AlucardHuN #249960 Semmi,bár néha rám is rámférne...
Olyanokat szívok hogy az hihetetlen.
-
Szpecnyaz #249959 Sry Alucard, nem neked ment, hanem Rotterdam1-nek. -
madmanic #249958 Megint szopat az MM.. Az ÖSSZES csatában alsó 3 ban vagyok..
-
Szpecnyaz #249957 LTP. És most nem a tankra gondolok. -
Rotterdam1 #249956 csak tudnám mi a picsának tettem erre a szar pontatlan nyomorék papír jagdpantherre álcahálló t és periszkópot...az utolsó balfasz is lát 500méterről ha megmozdulok ha nem...ennyire ne legyenek már szarok a német tankok...mert kb az oroszokon kívül mindegyikkel csak szívok... -
AlucardHuN #249956 1%-os ellenfek miért ússzák meg mindig??? vk 3601 odalát nyalta a 88-as de nem hogy átütné... nem... -
ratgab #249955 Én ezt vettem észre T20-on, meg T29-en. Minap megnéztem és T29-el még 10k kell a T32-ig (minden kifejlesztve, gyakorlatilag 10k és elit a tank). T20-nál meg laza 30k a Pershingig. Ami a lényeges a két tankban, hogy észre se vettem, hogy ennyi xp-t gyűjtöttem már, más tanknál meg alig akar jönni.