418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ha be van kapcsolva a replay, akkor igen könnyű statot csinálni a replayek neve alapján (benne van a térkép).... persze csak ha sokat játszol.

De azért elég tapló reakció részükről.
  • 400V
    Ha érdekel a véleményem és megtisztelsz hogy foglalkozol vele, akkor erre gondoltam amit itt művel a JAgdE100.

JagdPz_E100_erlenberg
  • R3nton
    Így ért hozzá???
  • R3nton
    Engem tutira zavarna, biztos mindig túlgörgetném, és nehezen találnám meg az optimális zoomot. Amúgy is gyors tankokkal megyek ált, és közelharcolok szóval ez inkább a sunnyogi sunyogi TD-knek jó.
  • kisokka
    Akkor lenne unfair, ha javítana valamit a pontosságon, így viszont a gyengébben látóknak nyújt segítséget max.
  • kisokka
    Én tuti a közelebbit lövöm, mert az valószínűleg engem akar kifilézni, ráadásul nagyobb eséllyel viszek bele sebzést is, nem csak egy távoli lepattanót.
    Szóval még mindig nem látom értelmét, egy messzebb tankra nehezebb sebzést vinni, mint egy közelebbire. Ha meg csak a messzebb tank villan fel és semmi más nincs a környéken, akkor valószínűleg rá fogok lőni, aztán vagy betalál, vagy nem. Zoom modtól függetlenül.
  • Maala
    Tegnap este asszony is ezt mondta. :(
  • kisokka
    Azért a max zoom out mod még elég hasznos, sokszor kihúzhat a szarból.
  • 400V
    Tudom hogy nem lesz semmi se pontosabb csak arra gondoltam hogy sokkal több tétélen bokorba campelő helyzetet alakít ki. Mikor használtam magamon is észrevettem hogy csomót azzal foglalkozok hogy lehetne eltalálni a messzire lévő tankokat. Arról nem is beszélve hogy az 500 m re lévő tankot is úgy látod mint a 100 m re lévőt. Nem akarom bonyolítani a dolgot de egy kis logikával elképzelheted hogy ha van egy ilyened melyik tankra fogsz lőni az 500 m re lévőre vagy amelyik 100 m re van. Tuti az 500 m est mert az kisebb eséllyel lő vissza és lehet eleve nem is lát. Csomó ilyen mod van még ami rombolja a fair playt.
  • Toby0501
    Talán úgy, hogy keresnek valami T9-be illő tankot?! :)
  • Maala
    "- maps not dropping evenly? “Play 1000 battles within one patch and show us the statistics”"

Hát anyád, mindjárt csinálok neki egy statisztikát...
  • Veqtor
    Ez a "kötelező" kicsit erős, én 2 modra tudnám azt mondani, hogy a játékot érezhetően megdobja, a többi kevés pluszt ad hozzá.

Jimbo (vagy bármilyen célkereszt mod, ami írja a töltésidőt) -- hogy tudj vele számolgatni és látványosabban mutatja a célkört is, könnyebb weakspotot lőni vele

Locastan minimap -- hogy a minimapon lásd mi micsoda, hol volt látható utoljára és hogy merre néz az ágyúd (sokszor lőttem blindshot killt vele, hogy nem láttam a célt, de láttam a minimapon hogy hol van)

Ez a kettő az, ami szerintem bőven elég ahhoz, hogy jobban menjen a játék, mint alap setuppal.

XVM -- jó dolog, de ugyanakkor idegesítő is látni ki mennyire jó és egyből ledegradálni magadat, mintha nem lennél elég jó ahhoz, hogy bármit is tegyél ellenük. Holott lehet csak azért lilák, mert éjjel nappal századoznak meg trollkodnak low tierben, amúgy meg semmit sem érnek ellened az aktuális tankjukkal, mert mondjuk stock. Sokszor jól jön, mint már írták, ha tudod ki az állítólagos legjobb, le tudod foglalni vagy megölni, vagy nem mész közel hozzá. De ez józan paraszti ésszel is megy szerintem, ott van egy tank, ami ellen a jelenlegi tankom kevés, akkor nem megyek rá. Ha meg tudom, hogy akármilyen jó a másik én is tudom használni a tankomat, és jobb is a tankom, akkor felőlem 3000 effes is ülhet benne, ha látom hogy egyedül van meg tudom ölni, amúgy meg xvm nélkül sem megyek rá.

Zoom modok -- persze jó lehet, ha közelebbről láthatod a weakspotokat, esetleg kizoomolhatsz gpsbe hogy lásd a ház másik oldalán merre néz az ellenfél, de ezek nélkül is lehet élni. Távolra attól, mert becélzod még ugyanolyan pontossággal lőhetsz mellé, mint alap zoommal. Ha meg a ház másik oldalán van valaki, feltételezheted, hogy rád néz 1v1ben.

Stb stb. Van még sok jó meg hasznos mod, de egyik sem nélkülözhetetlen.

Ennyi erővel amúgy én még javaslok egy Duke Nukem hangmodot is, mert a néha vicces szövegeivel elveszi a figyelmet a ketchup társakról. :D
  • mijki
    T-44-es pályafutásom egyik, ha nem a legizgalmasabb meccse volt ez. :)

Replay
  • kisokka
    Hirtelen nekem az jutott volna eszembe, hogy amikor az ellen egy kilőtt tank mögött dekkol, néha nehéz észrevenni mi micsoda. Szóval az most a kilőtt tank része, amire célzok, vagy az ellen kupolája. Bár erre van a fehér kilőtt mod is(gőzöm sincs mi a neve).
  • JeffDunham
    ehun-e

minden le van írva pontosan
  • lammaer
    Én felraktam, arra jó hogy ne kelljen kancsalítanom a pixeleket, hanem szép kényelmesen viszem a célpontra az egeret.

Abban viszont tökéletesen igazad van, a pontosságra semmilyen hatása nem szabad hogy legyen... pont azért mert a célkör ugyanúgy nő :)
  • lammaer
    Én azért nem ítélkeznék ilyen elhamarkodottan: ha pl én vagyok az az M103, akkor azért kerülök elő a saját zászlónknál a meccs végefelé, mert láttam a minimapon hogy a bázisunk el fog esni és VISSZAMENTEM védekezni.... mondjuk általában nem karcmentesen kerülök elő.

Aa 100%os állapotban előkerülő ellenséges toptank az tényleg gyanús :)

@Mijki: amúgy ki nyert és hogyan (all tank destroy, cap?)
  • kisokka
    Amire te gondolsz zoom mod, annak nem úgy van értelme, ahogy hiszed. Pontosabb nem lesz tőle semelyik csúzli, csak közelebb lehet zoomolni vele, viszont nagyobb lesz a célkör is. Én személy szerint sosem tettem fel, nem sok értelmét látom.
  • Adjunktus
    Az új garázs meg a célkereszt megvan.Hogy tudom előcsiholni az xvm-et?
  • Stuko
    Nagyjából 20 sec letölteni...
  • JeffDunham
    Stratégia a fenét. Camper idióta az ilyen. Ha be lenne betonozva a tank akkor azt mondom oké, de a csiga angol tankok is száguldanak 20-al, ergo ha elindul valamilyen irányba akkor csak odaér egyszer...
  • Tono34
    A modoláshoz, könnyel el lehetne kerülni, hogy modoljanak a játékosok. Csináljanak egy rendes programot.
  • Count Adyn
    A stock t44 már jobb mint a fullos t 43:) Már az sem rossz, nade a t-54 nyamm:) azért megérte szenvedni:D
  • lammaer
    "Egyszerűen a gyári 2x, 4x zoomoknál is olyan szintű találati romlást tapasztaltam, hogy inkább nem is mertem görgőt használni a későbbiekben sem"

Ha ez így van, akkor a WGs devek összes eddigi bénasága eltörpül emellett....
  • Count Adyn
    Tegnap énis gondolkodtam hogy seggbedurrantom a Vk-nkat aki beállt el hallufon a bokrom elé a protoval, de aztán csak kitoltam magam elől végül és vette a lapot:D
  • bigmano
    Ajaj most elkeserítettél ráadásul a kv felől jöttem az meg az IS frontjával jó kis cigánykodós med.
    Akkor ezen gyorsan túl kell lennem, de a T-44 azért kárpótol?
  • JeffDunham
    Ha nem jön be, kitörlöd a mappa tartalmát és vége.

Még valami! Indítsd újra a játékot módolás után mert csak úgy fog működni.
  • lammaer
    Felesleges.

Ha sokat TKzik vki, az automata rendszer csata után hidegre teszi 1-2-3... napra, attól függően hogy hanyadik bűne ez már.
    Kézzel ugyan reportálgathatsz de semmi értelme, nem fog vele semmi se történni (vagy ha igen, úgyse tudod meg).

Egy dolgot még tehetsz: ha vki ámokot fut nálatok és bekékül (kék lesz a neve), akkor azt kilőheted mindenféle büntetés nélkül.

Amúgy meg ha vki szándékosan seggbelő és túléled, javaslom a "Lammaer módszer" használatát a bosszúállásra... (keresővel megtalálod :) )
  • foxbat88fx
    én mondtam bmsrt... ott volt a szánalom jele a tankja elején :D
    piros feher zöld -.-"
  • 400V
    Amióta van zoom mod azóta látok ilyeneket hogy alig mozognak a tankok. Itt is hogy örültek a fórumozók milyen jó mert 500 meg 600 m ről lehet sniperkedni. Csak a fair playre akartam rávilágítani mennyire nincs egyensúlyban.

Nekem önirányítású lokátoros lőszer mod kéne auto pennel. Vagy ATGM lőszer mod.
  • mijki
    Nagyban harcolok T-44-gyel 1v1-ben egy AT15-tel az enemy base-től nem messze, amikor hátulról rám ront egy full hp-s M103. Egy lövés voltam neki. Azt írtam neki: "bitch base camper", erre válaszolt "no, this is strategy"...
  • FosTalicskaa
    A zoom modokat sohasem próbáltam ki. Egyszerűen a gyári 2x, 4x zoomoknál is olyan szintű találati romlást tapasztaltam, hogy inkább nem is mertem görgőt használni a későbbiekben sem. A zoom modok gondolom ezt a hatást méginkább felerősítenék.
    Bár én is osztom azt a véleményt, hogy ha betiltanák az összes modot sok pro-modder játékosnak nagyon leromlana a teljesítménye, hiszen a korábbi információorgazmusuk után szinte vakon kellene fel alá rohangálniuk a pályán :D
  • Adjunktus
    Na majd mindjárt kiderül!
    Ejj a fiatalság mindig belevisz valamibe!Pedig én konzervatív öregúr vagyok.:)
  • lammaer
    Aki szerint a zoomtol pontosabb lesz az ágyúja, az anélkül is ott kempelne A0-ban :D
  • 400V
    Ezért lett annyi camper aki a pálya sarkába kotlik bokor mögött mert van fajin 128x os zoom azt majd top tankal spottol a kicsi ő meg megold mindent a pálya sarkából. Kéne egy integrity check a játékba és max a célkereszthez nyúlhatnál hozzá, ha meg mást modolnál el se indulna a játék. Lenne nagy koppanás mert csomóan meg se bírnának mozdulni a modjaik nélkül.
  • JeffDunham
    Egy adjunktus nehogy már féljen feltenni! Milyen dolog ez? Nincs itt semmi piszkálni való, csak be kell másolni.

Ha félsz tőle tedd fel a Jactor pakk-ot. Semmi dolgod nincs vele csak bemásolni egy mappába. Ugyan ezek vannak benne amiket leírtam.

innen töltsd le
  • FosTalicskaa
    Én semmiylen modot sem használok kb 8.4 óta és tök jól elvagyok.

A zoom modhoz meg: azt vettem észre, hogy a kamerakezelés elég bugos a játékban, ami abban is jelenkezik, hogy minnél jobban be vagy zoomolva mintha annál inkább nőne a szórás. Ez nem biztos, ez csak az én tapasztalásom. Ezért mindenkire zoom nélkül lövök és pl: T32, M103: 92% hit ratio avg 400méteren, E5-el már sokkal több vadabb lövést is bevállaltam 500m felett, itt csak 90%...

a szerver oldali célkereszt az véleményem szerint csak porhintés.

ami viszont tényleg hiányzik néha az a dmg panel, meg a fejlesztett térkép (ez akkora csít szerintem), de lusta vagyok letölteni őket. :)
  • Count Adyn
    bokorba be és passziv scout, kilovoldozni a maradékot másra nem jó kb:D
  • JeffDunham
    Ezeket már nagyon ajánlott feltenni, szinte kötelező jelleggel. Ez a négy a legfontosabb:

-Jimbo célkereszt
    -Max zoom
    -Damage panel
    -xwm

ezen kívül nagyon ajánlott még a stat infó

ha ezek fent vannak, garantálom a jobb teljesítményt
  • Adjunktus
    Nem igazán értek én az ilyesmihez.:)
    Inkább nem is piszkálom..