418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Szeptember előtt.

____
    - players breaking the rules too much ingame? “How terrible…”

Basszák meg azért a kurva annyukat....
  • zsupeti
    Biliárdba is elverték :)
  • popey8
    Mi történt? Bezárt a kocsma?
  • AlucardHuN
    Nekem pont akkor nem megy:D
  • foxbat88fx
    na most aztán felvan baszva az agyam!!!!!!!!!
    most kell tankoznom!!!!!!
  • kisokka
    Ezt a hibát pedig egyszer már megszívtam, de akkor viszonylag könnyen kikeveredtem belőle, úgy gondoltam, azóta már javították: KATT
    Hát nem. Az is volt a gond, hogy be voltam zoomolva, így nem láttam milyen messze vagyok a faltól.
    Vajon ez is lehet olyan katapult-glitch, mint amik régen voltak?
  • stoppos
    Hát igen, a jó öreg halál ötven óráját én is rongyosra néztem gyerekkoromban.
  • Ytar
    ez a nap, semmivel sem jobb mint a tegnapi volt ..

Gyözelem/Csata: 3 (13) (23.08%)

a vicc az, hogy már megvolt a napi 30 kill ..
  • Malarki
    Ha az árnyékra gondolsz:
    Beállítások -> Grafika -> Árnyékok minősége
  • Szpecnyaz
    Az IS8 spaced armorjának a hibája.
  • Deke98
    Sziasztok tudnátok segíteni hogy kell be állìtani hogy a tankomnak árnyéla legyen
  • lammaer
    Rengetegszer.. akkoriban a VHS időkben nem jöttek hetente az új blockbusterek, szóval egy időben éjjel nappal bámultam.

Igaz, először a kőbánya moziban láttam.
  • Commandier
    Sziasztok! Mikorra várható a tesztszerver? Mert ha elvileg 3 hét múlva patch, akkor a holnap vagy max hétfőn jönnie kellene.
  • Count Adyn
    Nah igen, crossy szokott mesélni róla:D De nekem beleégett a tudatomba mikor 1 shotolt vele egy Maust:D
  • Malarki
    Ezzel én is így vagyok. Ha már csinálnak valamit csinálják meg jól. Nem hinném, hogy akkora kiadás lenne építeni egy replikát. Egy alumínium vagy fa burkolatot ráb*szni egy fém vázra, alá egy lánctalp meg egy motor aztán már mehet is. Még esetleg foroghatna a tornya meg köpködhetné a füstöt. Nem lenne olyan hú de nagy dolog.

Egyébként azért van üdítő kivétel is. A Ryan közlegényben asszem Marder III-as repíti ki a toronyból a mesterlövész csávót. Az Elit alakulatban meg Jagdpanter és Cromwell is van. Na meg persze ott az örök klasszikus Szahara, ahol egy kiváló léghűtéses Lee játssza a főszerepet.
  • 505thZajcev[PT]
    Aha, es ez a tank hibaja?
  • Szpecnyaz
    Az előbb volt egy köröm a brit csillagrombolóval. 3 lövésből csináltam 500 sebzést, úgy hogy volt 2db találatom. Szóval azzal se fenékig tejfel az élet :D.
  • Szpecnyaz
    Ott van pl a 84-es, klasszikus, a Red Dawn. Abban meg meg tudták csinálni a szovjet harcjárműveket hogy úgy nézzek ki ahogy kell.
  • Count Adyn
    Elég könnyen előfordulhat:D Kinézel egy sarkon és ott a brit Csillagrombló, kapsz egy 1900 ast ami kigyújt aztán lehet rebegtetni a szempilládat:D Előfordul mindenkivel egyszer kétszer hogy kikapják elsőre az a gáz ha ez rendszeres:)
  • R3nton
    top gunban meg f5-ök ha jól emlékszem
  • Plata
    Ha valaki eljut T10-be hogy lehet olyan hülye hogy 0-t sebez?
  • haflac
    Hányszor láttad a 2. részt, amiben volt ez az eset?Én kb 40-szer néztem meg.
  • kisokka
    Viszont a Kelly hőseiben legalább megpróbálták Tigris-szerűvé alakítani őket és nem kifejezetten páncélosokról szól a film.
    A halál 50 órája meg ugye pont erről szólna. Sok régi háborús filmet szeretek, de nálam ez nagyon elütött és ezért én sem tudtam élvezni azt a filmet. Kicsit illúzióromboló volt.
  • lammaer
    Ez kb olyan, mint az acélsasokban, ahol az orosz vadászgépeket f4 phantomok alakították :)

Az akkori háborús filmekben sztem nem a haditechnika az élvezetes, hanem a színészek játéka... Kojak nagyon bejön a Battle of Bulgeban is (amikor üti a nobb fejét, hogy "te akartál német tankokat..."). Kelly hőseiből is van pár fun idézet ("Hát mit lehet itt fosztogatni?"). Istenem, a tigris ott meg jugoszláv T34-es :)
  • Trucker39
    Amikor ilyen szép egyenletesen ossza el a játékosokat az MM, elgondolkodom, hogy talán nem kellene ezt a játékot erőltetni.

• kisokka
    1965-ös film, akkor még mágnesszalagon futottak az adatok, hol volt még ilyen technika
    Amúgy nem csak te vagy így vele, sajnos emiatt sokan nem szeretik azt a filmet, köztük én se. Én elhiszem, hogy nehéz lett volna fritz tankokat begyűjteni, de akkor minek megcsinálni?
  • yossarianHUN
    Most képeket nézegetve már látom, M47-esek voltak a fritz tankok a Battle of the Bulge-ban.
  • yossarianHUN
    Inkább valami T-55-nek, esetleg T-72-nek nézem őket, baromi laposak és szélesek.
    Egyébként én sem értem, miért nem képesek történelmileg korrektül kinéző tankokat összehozni olyan filmekben, ahol konkrét partraszállásokat, tüzérségi bombázásokat raknak össze pusztán számítógépes technikával. Teszem azt az eddig legtöbb pénzből (asszem 120 millió dollár) készült amerikai háborús film(sorozat)-ban sem sikerült összehozniuk egy normális Tigrist. Számítógéppel valszleg sec perc alatt meglenne.
    Mondjuk nem vagyok nagyon az ilyen trükkök híve, úgyhogy lehet hogy jobb egy valódi tank Tigrisnek sminkelve, mint valami szupörhájtech számítógépes fogás.
    Meg persze felmerül a kérdés, hogy az ilyen filmek közönségéből hány százalék tudja, hogy is nézett ki az a bizonyos tank pontosan, és ezekből hány százalékot zavar, ha nem pont olyan.
    Én például a fogamat csikorgattam, mikor a Halál 50 órájá-ban M60-ak vagy M103-ak vagy mifenék alakították a német tankokat. Egyfolytában azt hittem, az amerikai csapatokat látom, és úgy kellett emlékeztetnem magam, hogy nem, ezek a fritzek.
    De tudom, hogy ezzel kevesen vannak rajtam így, úgyhogy valószínűleg a filmeseknek sem biznisz rendesen megcsinálni a tankokat (mondjuk a Halál 50 órájá-nál még a számítógépes technika is nagyon gyerekcipőben járt, már ha egyáltalán)
  • Bangaro
    Nagyon durván tolják ma a srácok a KS-t....
  • Ry0K3N
    :D

Más:
    Pénz volt lemodellezni egy HE-111-et CGI-el de arra nem hogy azok a Pz4-ek ne T34-nek nézzenek ki?
  • Szpecnyaz
    Egy európai cégnél nincs senki aki beszélne brit akcentussal?
    Mindegy, az FV legényei majd továbbra is a CoH mod segítségével fognak megszólalni.
  • TiborTamas
    Te beteg vagy, ment a + :D
  • mijki
    15 - 1 -re kikaptunk Himmelsdorf-on. A hegyre egy T-34-2 és én(T-44) mentünk. Arra jött vagy 5 tank(Tiger P, SU-100, IS, IS-3, KT), az ellenség 2 top tankja is köztük volt. Mire mi meghaltunk a csapatból a hegyen, már 10-en elhulltak. Kíváncsi vagyok hogy mitől...
  • Eagle16
    - apparently, British crews will have the same english voiceover as the American ones, at least in the beginning

Meh...
  • TiborTamas
    Ez jó :D

Van most a hivatalos fórumon ilyen Meme contest. Ha te csináltad, szerintem megér egy próbát.
  • Szpecnyaz
    Még nem.
  • mijki
    Már voltak az orosz medek eventben?(Top of the Tree féle)
  • Bangaro
    Jól érzed.
  • mijki
    Ez válasz? AZ idiótája ott állt egy helyben.
  • Tono34
    Estére a többség általában egy "kis" szülői nyomásra megy tentikézni.