418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Adjunktus
    Az igaz,hogy ha nekem jön egy vakegér és sebződik a tankja,akkor ugrott a sniper medál?
    Csak mert 10 csatából 9x tutira belémrohan 1-2 kretén rögön a startnál.:)
  • FosTalicskaa
    Igen. Ebben benne vannak a szellemlövedékek, a rejtéjes lepattanók, critcal hitek stb. Így simán összejön nálam a 40%-os hatástalanlövedék ráta. Rosszabb napokon simán eléri a 70%-ot is.

Szpecnyaz: képzeld nem mindenki olyan szerencsés prémium felhasználó, hogy minden lövedéke max sebzést okozva kalkulálódik be a statba. Vannak olyan egymást követő csatáim zsinórban amikor 10ből 7, esetleg 8!!! nem sebez. és nem én vagyok a béna. Ez a saját random faktorom (no fizetési hajlandóság, ellenben jó a stat - a wg ezt a kombinációt úgy látszik tűzzel vassal szeretné irtani.) és ezután merje nekem valaki azt mondani hogy ne legyek konteo hívő!
  • stoppos
    Tán mégis kellene taktikát nézni, oszt akkor tényleg lehet "rambósabban" haladni.
  • lammaer
    A noobozást nagyon nem szeretem a WOTban...
  • stoppos
    Az ilyen lehet sima lag, - bármilyen FPS játékban előfordul - nem ott van a hitbox, ahol a jószág.
  • Tusy
    - 2-3 óra játék alatt csak 11 tank kill jött össze, KV-1 és IS volt amikkel mentem (azok nekem már elit tankok). 3x kerültem saját tierbe (abból 1-et én szúrtam el, hamar kilőttek), KV-1 3 HP-s t7-es tankot 3 lövésből sem tudta sebezni (nyilván váltanom kellett volna lőszertípust) ami azért számomra érdekes
    - be sem lépek már mindenki noob, nekem jönnek a csapattársak amiért én kapok XP és credit büntetést (mert ők sebződnek), én meg elkezdtem lövöldözni őket I'M A NOOB felkiáltással. Mára elég volt :)

- nem olvasok 'taktikát', nem nézek videókat csak szimplán játszok (randomban) amíg jól esik (nem a csapadék). Sok hülyeséget megpróbálok, van ami bejön van ami nem. Van amit legközelebb is megpróbálok, van amit nem
    - eddig 6-8 fps volt amivel átlagba ment nálam a játék, most 1 hete vettem új laptopot azzal lett 60 fps, de felraktam pár modot amivel leesett 30 fps-re. Azért így kicsit Rambósabban lehetne haladni, ha a játék is úgy akarja (többnyire nem akarja)
  • Destydeme
    Nem hiszem,vagy de?Azt hittem csatánként 4x átlő az ellenfelen sebzés nélkül...
  • Szpecnyaz
    Ugyan, csak a szokásos sírás.
  • lammaer
    CSak trollkodtalak.. írtad hogy a jó játékosok elhagyják a WOTot, és magadat hoztad fel példának... :)
  • Dezinter
    0 dmg-re gondol szerintem vagy a 0 kritre ami semmi modult nem visz el csak kritikus találatot mond találatkor.
  • Destydeme
    Hi"A csatánkénti 10/4 a minimum"Ez komoly???????
  • bigmano
    Én sem vagyok pro sőt az àtlagnàl kicsit gyengébb.
    Az ittenihez viszonyítva sokkal gyengébb...
  • Pares
    Igen, láttam, hogy nem rám néz a Hellcat, szépen kimentem, megálltam, megvártam míg teljesen befókuszál az ágyú, lőttem, és a skuló tökéletesen átment a tankon, és mögötte robbant fel a földben.
  • FosTalicskaa
    Csak napi szinten? Jó accountod lehet, ha "csak" napi szinten játsza ezt el veled. A csatánkénti 10/4 a minimum... de engem már nem zavarnak az ilyenek. Egyszerűen nem, vagy csak alig játszom.

Mindig is azt hittem, hogy az artik miatt fogom abbahagyni a gémet, de nem ez a no dmg feature ez tett róla, hogy megutáljam az egész mocskos játékot.
  • Destydeme
    Egész jó a húgod sebzéskiosztása
  • Destydeme
    Hi.
    Én ezeket az xp elosztásokat"már nem értem".
    Pl ha nem csinálok semmit,kapok 600xp-t,ha ua tank csinál 3k dmg-t akkor lesz 800.Ezt sem értem.
    Olyan,mintha a bénáknak kedveznének,aki miatt meg nyer a csapat marad az érzés,h miatta(is)nyert a csapat.
  • 400V
    - Object 140 research possibility from T-54 will NOT be removed, when Object 430 and its prototype make an appearance
  • Destydeme
    Hi.Ez az a bug,amikor meglősz valakit mégsem sebzed?Mert akkor ez nálam már a lejárt lemez,"sajnos"napi szinten megesik velem.

Vagy ha nem,akkor mit nem vettem észre a képen?
  • JeffDunham
    Szerintetek? Volt káromkodás vagy nem?

A Lorinknak 10k csatával volt 400 eff-je. De az egyetlen lövésével többet csinált mint a JpzE100-unk...
  • Master91
    Át lőttél a tankon, mi ?
  • Toweliee
    Ha jobban belegondolunk akkor tényleg igaza van. Mi közöm hozzá (amíg nem követ el bűncselekményt vagy más a társadalmat megbotránkoztató cselekedetet nem követ el), hogy ő hogy játszik. Szóval poén, de nem poén.
    Miután elküldött a búsba és letiltott, komolyan elgondolkodtam azon, hogy néha ennyire nincs jobb dolgom, mint ilyeneken csodálkozni?!
    Azt meg nagyon nem szerettem volna, ha azt válaszolja pl., hogy nyugdíjas, mozgássérült, skizo alkat, egykezű, félszemű stbstb.
    Egy HAMI-s haverommal TS-en azon elmélkedtünk délelőtt, hogy mennyire fel tudja bszani az ember agyát ez a játék. Megéri? Totál nem.
    Szóval szerintem: kár ezen rugózni, felesleges emiatt ríni, kár a böszméket posztolgatni, minden meccsen lehet kétszer olyan bénát látni.
  • Pares
    Napról-napra új dolgokkal lep meg a World of Tanks eme csodákkal teli világa:

• Destydeme
    Na látom,legalább érthető amit írtam

(Szal topként nem a kicsiket hajkurászom,miközben az ellen top tankjait meg sem lőttem,mert ez a taktika sztem mindig bukó).
  • Krigare90
    Hali. Azt szeretném kérdezni h javították-e már azt a bugot h ha be van kapcsolva a gyorsított legénységképzés a tankon akkor az 50k-s eventre csak a megszerzett xp felét számolja bele?
  • patchaou
    Nem, nem Te vagy a hülye. A top tankok dolga az, hogy megütközzenek az ellen topjaival. Nem pedig az hogy hátulról "támogassák" a kisebbeket vagy védjék az artyt.
  • Destydeme
    Hi.Így van:)Mit képzelsz te magadról(poén)
  • Destydeme
    Én nem hiszem,h így lenne...
    Mi pl amikor platoonban megyünk mindig az ellen top tankjait keressük.Hogy miért?Azon túl,h győzni szeretnék mindig?:)
    Mert ha levadásszuk a 10piroskát,akkor mire összekerülünk az ellen legjobbjaival,már 20%on vagyunk(vagy 0-án)=esélyünk sincs ellenük=kikaptunk.

Top tanként nem a nálam 2el kissebbeket keresem(persze ha szembe jön akkor pórul járt),hanem az ellen top tankjait.Ezt biztos mások is csinálták.
    pl 1 heavyvel nem fogok light tankokat keresni,hanem keresem a konfrontációs lehetőséget az ellen heavy-jeivel.

Gondolom én vagyok a hülye.
  • nemtudommivan
    Koszi de ezt a tablazatot en nem tudom ertelmezni plussz le is fagy tole a telefonom. Olyan nincs mint amilyen a regi volt ?
  • Toweliee
    Én ma megkérdeztem privátban egy magyart, hogy mit szeret mikor alig van sikerélménye (17k, 46%, 11k kill). El lettem küldve a kva anyámba, mit képzelek magamról, tipikus igazi köcsög szemét irigy magyar vagyok.
  • Destydeme
    Hi.Mondok 1 példát.Láttam már E100at(top volt),amint T50-et(tier 5 light spot tank) próbált elkapni.
    Meg is lett az eredménye...kiszedte az arty.Úgy,h ő volt a top..Bukó is lett.
    Erre én nem azt mondom,h gyengébb képességű,hanem h gyengeelméjű.Remélem értesz.+nem megbántani akartam bárkit csak ecsetelni..Nekem spec az ilyenek a gondjaim.
    Engem nem zavar,ha valaki gyengus,de legyen már benne némi emberre emlékeztető értelem.
  • patchaou
    És volna aki örülne :) Bár nem vagyok pro...
  • Ry0K3N
    Biztos hogy sírnának az összes kompetetív játékban ahol van rating rendszer csak a sírás megy hogy azonos képességű lenne osztja be őket.
  • bigmano
    De most komolyan arról a játék tehet hogy gyengébb képességű emberek is játszanak vele? !
    Megnézném a sok "PRO" jàtékost amikor eff alapján lenne az mm.
    A fele sírna az tuti.
  • Destydeme
    Hi.Azért az,h gyűjtöd,vagy megveszed messze nem ua.Valamit félreértettél.Én értem mire akart Fox célozni.
    Van ehhez hasonló szitu:Nem 1 emberkét láttam(statját),aki 10-20 csata után(tier 1-2)egyből megvette a tier 8 prémtankot.Ez a story majdnem ua.
    Nem tud játszani,de nagy tankja van..Sztem erre gondolt fox.

A prém tank(tier8)legalább gyengébb a többi tier8as tanktól..Na de nehogy már a tudatlanja pusztán"erőből"vegyen 1 tier 10est.
    Ezzel elvágná magát a Wg.Fixre veszem,h tömeges"uninstall"lenne.
  • Okmyx
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/147120-087-tank-camouflage-tables/
  • nemtudommivan
    Tankok rejtőzéséről van használható táblázat ?
  • popey8
    Ezek csak direkt baromkodnak. Azért t10 arty ki van neki húzva
  • Droughert
    Múltkor te istenítetted a Warthunder fejlődési rendszerét, is fikáztad a wotét. Pedig gyakorlatilag a Warthunder is arra épít, hogy ha valamelyik tier nem jön be, akkor azzal nem kell foglalkoznod, mindegy milyen tierben játszol csak gyűjtöd az xp-t+creditet, aztán ha megvan az elegendő mennyiség megvszed azt a gépet. Elméletben t1-el kifarmolhatod a t20-as gépekete is.
  • Destydeme
    Az a baj,h túl sokan lettünk.Az eddigi híg csapat tovább hígult sajnos.
    Nálam du-onként megy a film+..legalább 5x jön a reklám:"Játssz okosan,h ne érjen meglepetés..",tankjatek.hu stbstbstb vagyis a wot reklám.
    Gondolom Európa szerte így megy.
    Szerinted ?an olvasnak FAQ-ot,youtube replay-eket,map tactic-ot stb?
    Szerintem jó ha 100/1.
  • popey8
    Én tegnapelőttig nem is panaszkodtam, mégis nerfelték az accomat. Más lesz itt a háttérben...