A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #250573 Ha jobban belegondolunk akkor tényleg igaza van. Mi közöm hozzá (amíg nem követ el bűncselekményt vagy más a társadalmat megbotránkoztató cselekedetet nem követ el), hogy ő hogy játszik. Szóval poén, de nem poén.
Miután elküldött a búsba és letiltott, komolyan elgondolkodtam azon, hogy néha ennyire nincs jobb dolgom, mint ilyeneken csodálkozni?!
Azt meg nagyon nem szerettem volna, ha azt válaszolja pl., hogy nyugdíjas, mozgássérült, skizo alkat, egykezű, félszemű stbstb.
Egy HAMI-s haverommal TS-en azon elmélkedtünk délelőtt, hogy mennyire fel tudja bszani az ember agyát ez a játék. Megéri? Totál nem.
Szóval szerintem: kár ezen rugózni, felesleges emiatt ríni, kár a böszméket posztolgatni, minden meccsen lehet kétszer olyan bénát látni.