418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Apa kezdődik! :) -
R3nton #251276 Húhú pláne ha elkezdenék Td-zni olyan lila lennék mint a rosebb, mintha 10en vertek volna agyon :P :D -
R3nton #251275 Én se vagyok valami nagy pro, de szerintem jó néhány HUNS-os gyengébb nálam :P -
Szpecnyaz #251274 Igaza van Lammaernek, tényleg csöcsöket kell tennem a bannerba. -
Csúnya kis troll
-
paci600 #251272 Köszi, remélem megúszom, nem jött rosszul. -
Szpecnyaz #251271 Fogalmunk sincs, több emberrel is előfordult már. Állítólag valami bug. Viszont vigyázz, mert mindenkitől vissza szokták venni ha észreveszik. -
paci600 #251270 Megtudná mondani valaki, hogy miért kaptam ennyi kreditet?
http://kepkezelo.com/images/kv9em40t1vex7wl27vyw.jpg -
A T9-es francia arty táras? Vagy csak a T10-es. -
Pares #251268 Nem, de miért lenne baj, ha pár kör erejéig a T-25-ben fognak csücsülni (amíg leduplázom)? -
Nem értem 

-
Szpecnyaz #251266 Kíváncsi vagyok, hogy ezt hányan fogják érteni :D. -
KamionosBarat #251265 Nincsenek többé Pireneusok. :) -
És te tudod előre, hogy melyik lesz a duplázós köröd? :) o.O -
Pares #251263 Végül is már azzal is jól járok, ha csak a duplázós körre ültetem át a legénységet, ártani nem árt. -
Akkor rosszul tudom? Persze az biztosabb, hogy jobban jársz azzal, ha megfelelő típusú fazonokat ültetsz bele. :) -
Pares #251261 Azt hiszem már értem, köszönöm! -
Szpecnyaz #251260 Az XP-re nem érvényes a bünti. De egy 100%-os KT crew a T25-ben csak egy 80%-os (vagy 75%-osnak, a franc tudja már) legénynek fog megfelelni. A másodlagos skillekre/perkekre viszont szintén nincs bünti. -
Még ha prém a céltank, akkor is típuskülönbség van.
25%-ot veszít a fő képességekből, de a csaták után is csak 50%-ot kap meg, mivel nem azonos típus. (Ha a céltank nem lenne prém, és más lenne a típusa, akkor csak 25%-ot kapna meg az xpből, szóval xart se érne:) -
Szpecnyaz #251258 Mivel nem voltam még más HC klánnál, csak a HUNS-t tudom felhozni.
Eleve nincsen nálunk aki a "stat nem számít" elvet vallja, vagy legalábbis olyan aki ilyet hangoztatna.
Én pár nap híján egy éve vagyok a HUNS-ban. 1x se ért inzultus amiatt hogy "csak" 1452WN6-om van, nem pedig 1800. Az a lényeg hogy CW-n hozd az elvárásokat.
Amikor beléptem én is féltem attól hogy az általad leírt légkör fog fogadni (mert ugye ez a pletyka ment az előző klánomban). De kellemesen csalódtam, teljesen jól bántak velem. Még a commander is megkeresett és mondta, hogy örült nagyon hogy csatlakoztam hozzájuk.
A hangulat pedig abszolút családias. A vezetők nem éreztetik a státuszukat, sokat tesznek azért hogy ne legyen széthúzás. Különösen Lensver, akit szerintem nehéz nem kedvelni, annyira közvetlen. Vagy Marchizort és Kickgunnert is ismerhetitek innen, nem hiszem hogy bárkiben is negatív benyomás lenne róluk. (na jó, van egy Kacsánk is xD)
A tagok se bántják egymást, nyilván vannak összezörrenések, de ugye hol nincsenek. Az pedig aki nem bír magával, attól nyilván megválik a vezetőség. Pont a múltkor volt egy srác aki anyázott klán chaten, egy ártatlan vita miatt, és mivel am is volt már probléma a stílusával, ki is dobták. -
Pares #251257 A wikiből meg a fórumokból nem jött át 100%-osan, hogy is működik a prémium tankos kiképzés alábbi esete, ezért most tőletek szeretném megkérdezni:
Ha mondjuk egy Tigris II nehéz tank legénységét teszem be egy T-25 közepes tankba, akkor az a 25% büntetés csak a képzettségre lesz érvényes (tehát 80%-os legénység fog úgy működni mint egy 55%-os, de minden más normálisan fejlődik), vagy a legénység által kapott xp-re is érvényes a büntetés? -
De MÁSNAPRA elmúlik...
-
Szpecnyaz #251255 Csak simán a feltelepített TS mappát. És így nem kell se telepítgetni új op rendszer esetén és a beállítások is megmaradnak. -
Szpecnyaz #251254 Én speciel nem értek a TS jogokhoz. De ha legközelebb feljössz akkor pókolj meg és keresek valakit aki tud vele kezdeni valamit, vagy pedig be tudlak dobni a kívánt szobába. -
Pontosan hol is? A TS-en belül? A program file-okban? A regeditben? Nem vagyok pc guru, ezért értetlenkedek. -
Csak a tényleg jó játékosoknál elég sűrűn párosul a játéktudás hatalmas egóval, ami viszont annyira már nem fasza. És minél több nagy egóval megáldott "dudás van egy csárdában" annál nehezebb úgymond családias légkört fenntartani. A "pro-k" sokszor elkezdik fikázni a gyengébb játékosok teljseítményét, a gyengébb játékosok pedig azzal idegelik a jobbakat, hogy a stat nem mond semmit... Ha nincs erős vezetés akkor így vagy úgy széthullik az egész. -
Én ezt mint külső szemlélő láttam így, de ezek szerint hibásan.
Veletek is mentem volna többet, csak egy bibi volt. A TS. Vendég, vagy haver jogot kaptam, azzal pedig csak a vendégszobákba tudok bemenni. Ott is volt pár HUNS-os, de a külsős haverjaikkal nyomták. Hiába mentem volna oda. A HUNS-os szobákba meg voltak ketten, tudtam volna menni harmadiknak, de nem tudtam belépni. Kérdeztem is pár embert hogyan lehetne megoldani, de semmi érdemleges választ nem kaptam. Valami ötlet? -
Ó borzalom... -
Szpecnyaz #251249 Szerintem simán megy együtt a kettő. A legtöbb esetben kellenek a "jó emberek" is. Elvégre nem sokan maradnak meg egy olyan klánban ahol rossz a hangulat, vagy utálod a klántársaid. Szerintem eleve nem tud normálisan működni egy olyan klán ahol nem jönnek ki jól egymással az emberek. -
Toweliee #251248 -SerB éppen beteg. -
Erről van szó, vagy a jó emberek tartják össze a klánt, vagy a vérprofizmus. A kettő együtt már necces, de a van ilyen akkor az a legszerencsésebb verzió. Ja ez csak azokra a klánokra vonatkozik aki ezért vagy azért de jók. -
Szpecnyaz #251246 Simán lemented a TS mappát és marad minden. -
Technikai segítséget kérnék. Újra akarom húzni az asztali gépem és a laptopot is. De akkor elvesznek a TS beállításaim. Azt tudom hogy a könyvjelzőket ki lehet menteni, de a regisztrációk eltűnnének. Úgy halottam a regedit-ből ki lehet nyerni a reg filokat, hogy újratelepítés után vissza másolhassam. Hogyan?
Nem mindegy hogy 10 ts-en újra be kell állítani mindent, vagy egy 2 perces dologgal elintézhetem. -
Szpecnyaz #251244 Annyira nem mondanám érzéketlennek. Sok olyan volt akit próbáltak külön tréningelni hogy jobban menjen neki, aztán vagy összejött, vagy nem. Meg mindig voltak kabala játékosok, akik hiába nem ütötték meg a mércét, nem lettek kitéve, mert jó fejek.
Nyilván azok lettek kitéve akik totálisan használhatatlanok voltak és mindenki panaszkodott rájuk. -
Prayer1 #251242 Hali!
WOT szla. eladó. Teljes német ág kifejlesztve, összes tier X német tank garázsban.
4 skilles a Leo1, E-50M, Maus, JgpzE100, Afkl.Panther.
A többinek a 3-dik végénél járnak (E100, GW E100)+ Löwe + LoL traktor. Némelyik végleges álcafestéssel (E50M, Afkl.P, Maus, Lol traki, Löwe)
Fracia B-C 25t, AMX M4 kifejlesztve nem megvéve.
Ruszkiknál KV-4 , KV-13 kifejlesztve,nem megvéve. MT-25, LTP garázsban.
20 gold, 1,7M credit, 31E free xp.
Nick name: Prayer1_HUN
Német volta miatt nyílván ne CW képes, de hátha valakit érdekel.
-
Há' eztet mondom ecsém! 
Amíg a kisebb klánok többet adnak az "emberi tényezőjére" a játéknak, addig ti nem engedhetitek meg magatoknak, mivel csak az eredmény az ami számít. Ez szimpatikus is lehet annak aki ezt igényli. Aki komolyabb célokat akar, nem csak játszadozni. Csak kissé azért "lelketlen" is. Megismersz jó arcokat, nem úgy teljesítesz mint elvárható lenne, oszt kalap kabát. Én ezért "féltem" tőletek kicsit, mikor meghívtatok. Túl érzékeny az én ocsmány lelkem hehe
-
...beszarás. :D -
Ha nem tudnád merre is szaladj, akkor egy kis segítség:
Ésakkormosthovaszarjak? -
Csupa jóindulatú ember.. Nem tudom miért így kell fogadni egy ~100 fős társaság szétszéledését.
Főleg így, hogy egy sikeres klánról van szó és nem egy alsó kategóriás mátyásgyűjteményről.
-
Szpecnyaz #251237 Nyilván ennek (is) köszönhető hogy ott tartunk ahol :).