banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Mivel nem voltam még más HC klánnál, csak a HUNS-t tudom felhozni.
    Eleve nincsen nálunk aki a "stat nem számít" elvet vallja, vagy legalábbis olyan aki ilyet hangoztatna.
    Én pár nap híján egy éve vagyok a HUNS-ban. 1x se ért inzultus amiatt hogy "csak" 1452WN6-om van, nem pedig 1800. Az a lényeg hogy CW-n hozd az elvárásokat.
    Amikor beléptem én is féltem attól hogy az általad leírt légkör fog fogadni (mert ugye ez a pletyka ment az előző klánomban). De kellemesen csalódtam, teljesen jól bántak velem. Még a commander is megkeresett és mondta, hogy örült nagyon hogy csatlakoztam hozzájuk.
    A hangulat pedig abszolút családias. A vezetők nem éreztetik a státuszukat, sokat tesznek azért hogy ne legyen széthúzás. Különösen Lensver, akit szerintem nehéz nem kedvelni, annyira közvetlen. Vagy Marchizort és Kickgunnert is ismerhetitek innen, nem hiszem hogy bárkiben is negatív benyomás lenne róluk. (na jó, van egy Kacsánk is xD)
    A tagok se bántják egymást, nyilván vannak összezörrenések, de ugye hol nincsenek. Az pedig aki nem bír magával, attól nyilván megválik a vezetőség. Pont a múltkor volt egy srác aki anyázott klán chaten, egy ártatlan vita miatt, és mivel am is volt már probléma a stílusával, ki is dobták.