418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #251357 Sztem egyhülyeség. -
foxbat88fx #251356 mostm elyik szeró a jobb?
EU1 vagy 2???
eddig1esen voltam de a 10 lose zsinorban elvette a kedvem
hitetetlen mennyi *** ******** ********* játékos van
******* ************* ********* -
AlucardHuN #251355 Igaz! Én a hasát csak akkor lövöm ha emelkeőn jön fel.
Plata artykban nem lehet csalódni, múltkor feláldozta az arty a saját társát, hiába volt a pofámba. :D volt kill -nincs kill. A mai napig nem értem mi szükség van rájuk azon kívül hogy tönkrevágják más játékát. El Haluf hegye tökéletes példa, elég ha egy jó arty van és szinte védhetetlen... -
Néha az is kell :) -
Plata #251353 Mákod volt,csupa kicsi.Lehet vissza veszem hetzert és azzal is farmolom a napi 30 killt. -
Plata #251352 Én találkoztam abbey-n nagyon hülye ellenfelekkel,öten jöttek rám t7-9 közt,td med és heavy,rám másztak és pattogtak rólam,én meg nem nagyon lőttem pattanót,fogyott szépen az életük,közben nyomkodtam F7-et.Már azt hittem megúszom és nyerek,de az artynk oda lőtt egy jót,nekem meg kampeca. -
Oddball29 #251351 Na pont az alsó lemeze, ami erősebb mint a felső pár patch óta, 110 mm /63 fokban. -
Tegnap esti indító csatám:
Replay
Ez utáni csaták meg ..... -
Droughert #251349 Hülyeség, jó látni, hogy az ellenfélnél ki az aki jó játékos, ha lehetőség van rá akkor őt fogom lőni, mert nagyrészt a jobbak teljesítményén múlik 1-1 csata végkimenetele. Persze az is rossz amikor a csapatelosztáson látom, hogy nem fogunk nyerni, de addig is "odateszem a vasat". -
Plata #251348 Bolond vagy hogy felrakod azt az xvm szutykot,ha látod hogy milyen szar a csapat az negatívan ha rád is meg a teljesítményedre is. -
AlucardHuN #251347 Nem rossz maga a tank, meg némi ügyeskedéssel lehet szép dolgokat művelni védelem terén de ehhez kell skill, mák, + gyökér/szerencsétlen ellenfél. -
foxbat88fx #251346 ááá bakker megint mennyi agyhalott van
beírom csata elején hogy 10% chance to win és kikapunk 3-15re
köviben megint beírom hogy 10% chance to win és 4-15 -.-"
megint beírom és 3 perc alatt 0-7... ezek full barmok!!!! -
Plata #251345 Is3 nincs meg túl régen de összeszedtem már vele pár spártai és acélfal kitüntetést. -
AlucardHuN #251344 Lehet:D De mind ellenfélként mind használóként így érzem. A tornyos weakspotot meg mostanság szoptam be mert egy okosabb Is 6-al találkoztam. Komolyan még egy ilyen krapek és ha tüzelek 90-ot forgatok a tornyon xD -
Plata #251343 Szerintem a negatív kisugárzásod okozta.
-
yossarianHUN #251342 Fenét. Csak az nem lövi át, aki nem akarja. Hatosok nyilván pattognak róla, néha még hetesek is, de erre nem kéne büszkének lennie. A KT pattogós, KV-4 pattogós, még a T32 is tud pattogós lenni, de az IS-3 a trükkös oldalát és a tornyát (amin megint van gyengepont) leszámítva papír. Alsó lemezét akármi átüti, a felsőket csak szinte akármi. Arról nem is beszélve, hogy még beforgatni se lehet, úgyhogy ha sarok mögül jössz ki, kapásból beléd csapnak bármi gond nélkül. Sidescraper meg jó, de kell hozzá a hely és a helyzet. -
AlucardHuN #251341 Jah az Is meg a BP főleg;) Tigrisek, t29, amx m4 meg ha rossz szögben lövi. És volt hogy a type 59 lőtt át. -
Plata #251340 Is3 papír?Te megvagy húzatva,az a tank valami iszonyat jól tud pattogni. -
Plata #251339 Jó az a kis kupola a tetején,M4-el egy lövéssel 300-400 között sebzek ott. -
AlucardHuN #251338 Sidescrapelésre néha jó, lehet szívatni a népet :D Amúgy paper. -
Toweliee #251337 Hát gratulálok, azért ez nagyon jó teljesítmény ezzel a járgánnyal. Idáig egyszer tudtam 3000+ sebzést kiosztani, vereség lett a vége. A véleményed osztom, tényleg egy gané. Ahogy látom, szépen is veszik, nemhiába nem volt még akciós se. -
yossarianHUN #251336 Én is ezt tapasztaltam, ünnepnapokon pattint csak valamit. -
Pares #251335 Toweliee! 1422xp kellett az E-25 Tank Ászhoz! Minden egyes percét élvezem ennek a kis csótánynak, baromi jó tank ez, aki mást mond, az hazudik!
Replay. -
Fefe82 #251334 Ja,nem pattog ez sehonnan,az orrán azt a 2 kis lapot,boldog boldogtalan átüti -
yossarianHUN #251333 IS-3 pattogós? Akkor az enyém biztos üzemi selejt volt
-
Ez baromság. Nem szín függvénye. Én is csak "ZŐD" vagyok.
Vicceltem csak a szűrővel, tudod te is jól. -
Meg van rá crew skill is:) Egyébként meg undorítóan pattogós egy tank még oldalról is:) -
foxbat88fx #251330 ops ez jó nagy lett XDDD sry :) -
TierV fura, nem annyira szar, de inkább szar mint jó :D Végül is szerettem.
De nekem a tierVI kellett.
~70el mész úton, nagyon gyorsan tudsz pozíciót váltani
-picit lassan fordul, de még durván 85%osak a legények, elitalakulatig akarom őket képzeni :3
Mind a 2 arty ~11 sec töltéssel rendelkezik,
10.4 körül töltök most 85% crew + töltés gyorsítóval. Nagyon jó a célzó köre, egész jól szűkül célzás segítővel.
Persze ~520méternél tovább nem lő, mindenbe ~150-et csapsz, van amikor 3-4-500at csap.
Általába tier IV-V TD 1 lövés.
olyan 1500-akat sebzek csatánként, nekem tetszik a 6-os nagyon, de itt meg is állok a vonalon. -
foxbat88fx #251328 vizes lőszertartó :)
így csak minden második találattal kapsz ammo sérülést
-
Fefe82 #251327 Ekkora egy kibaszott szutykot mint az IS3,minden szögből,előröl,oldalról ,hátulról,de teljesen mindegy,még egy 120 dmg találat is kiüti a lőszerrekeszt,és amint megcsinálom a kövi megint kiüti,MI A MEGBASZOTT KURVA ÉLET VAN EZZEL A SZARRAL MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Plata #251326 Mi a véleményetek a Britt artykról?Még nem próbáltam ki egyiket sem,de érdekelne,gyorsak pontosak?Vagy lassúak és kurva pontatlanok? -
yossarianHUN #251325 Ahol élek;) -
el hagyod a várost? -
yossarianHUN #251323 Ha érdekel el tudok intézni neked egy TGF-et hozzánk. Ha nem is vagyunk HHR-kaliberű klán, majd egyszer egy szép napon:) -
Oddball29 #251322 Nem volt érdemi taktikai vezetés egy ideje. Aki foglalkozott vele korábban, az vagy belefáradt az előző hadjáratban, vagy csak nem volt rá ideje/energiája. -
Direkt írta, tudta jól hogy magyar vagy :D HUN-szócskát ő is ismeri -
80hp-ról le rammoltam...és ezt kaptam vissza...azt hitte nincs magyar a csatában...
-
Awakening #251319 Hali !
Ha tényleg szétesik a -HHR- a tagokat szeretettel várjuk a BORG-ba, különösen a régi spanokat. :)
Helyet csinálunk.
Üdv.
Awa -
Rodzsung #251318 Na bakker, ha ez nyertes kör lett volna, arattam volna :\
Replay / Eredemény