418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Konci
    Na igen,ha jól jön ki a lépés...Azért az nem egy sniper gun,messzire rizikós lőni,nem egyszer leesett a "golyó" a cél előtt... közelről meg szétszednek gyorsan,a gold meg...6000 1 lövés ...használja akinek bankár az apja...
    Csak a gyilokgép su100 után erősen szokni kell ezt, kíváncsi voltam mivel érdemesebb menni,de használhatóbb a 152-essel,nekem is úgy tűnik.
  • lexlutor
    en ezert szoktam le a bt2rol mostanaban, mert folyamatosan az also 3ban vagyok vele, es ezeket leszamitva 12db tier3 van oldalankent.

kezd oylan erzesem lenni, h kicsit belenyultak az mm-be. jo stat, megy a sor vegere.
  • VanDaal
    Ezzel van már rohadtul tele a hócipőm, és ez megy folyamatosan:

Berak 2 tierrel nagyobbak közé, ahonnan esélyem nincs lehozni a meccset, akiknek meg le kéne hoznia, azok meg:

A vége pedig:

Oké, hogy nem lehet minden meccset megnyerni, de iszonyatosan irritáló érzés, hogy agyatlanok kezébe adja a játék a "sorsomat", és nekem kell veszíteni az ő primitívségük miatt.
    Tegnapelőtti statisztikám is nonszensz: 2058 wn6, hozzá pedig 47% winrate...
    Ilyen iszonyatos mennyiségű barommal egyszerűen nem lehet együtt játszani :(
  • foxbat88fx
    hehehe én nagyon sokszor eljátszom AT-2-vel és csak röhögök
  • Droughert
    Ma ünnepnap van, de van ilyenkor is patika ügyelet.
  • R3nton
    De azért ehhez szükséges az is, hogy te is és a célpont is viszonylag távol legyen a dombtól.

Nekem ha talán egyszer jött be ilyen lövés.
  • foxbat88fx
    nem kell abba gold.... sima HE-vel is gond nélkül szarrá alázod az enemy-t ha jól jön ki a lépés
  • R3nton
    Hát azt alapágyúval kell használni ha jól tudom. Full gold lőszer ha van rá keret, ha nincs, akkor HE és gold felváltva fele-fele arányban.
  • foxbat88fx
    nyugi a te dicsőségeden nem fognak :)
  • foxbat88fx
    meg...
    pl AT-2vel smiper módban nem látod a tankot mert a domb mögött van
    de ha kijösz külsőnézetbe, max zoom, auto-aim, megvárod míg beszűkül te meg lősz :)
    jópárszor megkaptam érte a cheater jelzőt mert átlőttem a dombon így :)
  • stork13
    Régebben működött, hogy troll-lal úgy volt érdemes lőni a hulldown-os enemy-t (persze inkább mindent), ha nyomtál rá egy auto aim-et és szépen tornyon lőtte (rengetegszer a torony tetejét). Valamiért érdekesebb volt a röppályája a HE-nek.
    Nem tudom ez a feature van-e még.
  • Okmyx
    Én is megfigyeltem ezt. Most a brit szartüzéreket kezdtem csinálgatni, és mind a Loyd, mind a Sexton esetében megfigyeltem a következőt: 50%-os legénységgel ráviszem a kurzort az ellenséges tankra, a kurzor mérete még akkora, hogy bőven kilóg a képernyőből, pontosság 0.8, pen 60, azonnal klikkelek mindenféle várakozás nélkül, és bumm: teljes telitalálat, megvan a kill. Ez sokszor előfordul. Amikor hosszan célzok a kemperre vagy az elleséges tüzérre és rendesen beszűkül akkor meg mellé megy, akár 3x egymás után.
    A Birschgunnal volt egy esetem amikor a nyélgázon szaladó, hozzám viszonítva derékszögben haladó 16.02 Leopardot durrantottam telibe, pedig kb annyi esélyem lett volna eltalálni, mint a lottó ötöst.
    Ja és szintén egy eset: francia T4 tüzérrel szaladok le a lejtőn, a célkereszt óriási, lüktető. Hirtelen felvillan a mozgó T49 ferdén velem szemben, menetközben oda kapáslövök, durr telibe, meghal, én még mindig majdnem teljes sebességen szaladok tovább, és hosszú másodpercekig próbálom felfogni, hogy ez hogyan történhetett.
    Ezekre a fizikai jelenségekre én sem találok magyarázatot.
  • yossarianHUN
    Nekem egyik kedvenc TD-m. Eleinte próbálgattam bele goldot vinni, de egyrészt a gatyám ráfizettem, másrészt csak idegeskedtem mikor pattogott és mellément. Most 4:3 arányban van benne HE és AP. Ha kisebbek közé tesz (T7, esetleg puhább T8-cak) akkor megy bele az AP, T9 csatában meg alap a HE. Nagyon jól lehet vele aprítani.
  • GaBenc
    Általában nem szar, csak most sok a magyar. :-D
  • voivod32
    Van egy,-számomra érthetetlen jelenség. Például , állok a domb lábánál a kanyarban, csak a tornyom látszik ki,(Matildával), és full becéloztam a szemközti kanyart, (KB 200 m-re.) ahol egy 216 WN6-os( Tehát nem egy szuper mesterlövész tehetség) PZ IV készül támadni. Előugrik, a troll gunjával azonnal tüzel, és én megsemmisülök, mielőtt elsüthetném a lövegem. Gondoltam az auto-aim használatára is, de az nem lehet, mert az mindig a tank mértani közepére céloz, és akkor a földbe lőtt volna. Akkor meg hogyan?!
  • lexlutor
    miert ne lehetne a supporttol? pont toluk kellene.

irj nekik egy ticketet. az biztos valasz lesz.
  • Skyline0021
    Azt nem tudom, resetelni lehet, mert ismerősöm már kérte és meg is csinálták neki. De gondolom lehet kérdezni róla, csak a fórumban és nem a supportól.
  • foxbat88fx
    mikor nem szar? :)
  • lexlutor
    :)

maximalisan megertelek. nekem van egy rakat t8asom amiket huzni kellene, de egyszeruen elmentema kedvem az egesztol. jatszhatatlan.
  • JeffDunham
    Nem? Miért nem? Az kell!
  • VanDaal
    És majdnem ugyanez van magasabb tierekben is...
    90k xp hiányzik a t10 Leohoz. Napi egy 10-est kéne beleraknom, hogy meglegyen az akció vége előtt, és spóroljak 2 millió kreditet. Ez jobb esetben olyan napi 1,5 óra játék lenne... LENNE. De képtelen vagyok nekiállni, mert a gyomorideg kerülget a játék gondolatától is, hogy megint milyen agyatlan nyomorultakkal fog összerakni, mint ahogy azt teszi folyamatosan napok(hetek) óta.

Lexlutor:
    Tudod, ő az a fajta, aki "csak a játék öröméért" játszik (hogy ebben mi neki az öröm, ne tőlem kérdezd :D ). És ő lesz majd az, aki elérve t10-be, HE-vel fogja lőni a TD-k frontját. Ezzel össze is szed majd 15 lövésből kb 600 sebzést, és megmutathatja a hasonló felfogású platoontársának, hogy így kell játszani, mert ő legalább nem 0-t sebzett, mint a kispajtása, aki meg AP-val lőtt ugyan, de persze autoaimmel :D
  • Egerwin
    Köszi. Nem szokásom a frag lopás, még ez alatt a 30 killes event alatt sem.
  • Rathrol
    Valakinek van SU-100Y prem tankja, mert írhatna róla egy-két tippet hogyan kell használni jól, mert engem nagyon hamar kilőnek ugye álcázása nulla.
  • lexlutor
    tenyleg ennyire szar hetkoznap delelott jatszani??
  • JeffDunham
    Szép volt barátom. A 6000 sebzés meggyőző, hogy nem csak frag lopás volt.
  • voivod32
    Na mégegyszer...
    Az ilyen "csapatoktól " megy el még az életkedvem is...
  • lexlutor
    hat ez egy csoda.. ennyi esszel szabadlabon megis hogy lehet valaki???

agyhalott kreten idiota..
  • AlucardHuN
    Kb olyan téma mint a T 55 Enigma.
  • voivod32
    Az ilyen "csapatoktól " megy el még az életkedvem is...
  • Droughert
    prém tankok maradnak, úgy tudom
  • Pares
    Az acc reset során minden elveszik, tehát olyan, mint a friss reg., vagy valami megmarad?
  • Egerwin
    Ilyen mázlis köröm sem volt még eddig soha:

Replay, akit érdekel:
    http://wotreplays.com/site/303684

• Pares
    Igen, és az ilyen kozmetikázás után mennyivel is tudott közlekedni? :-)
  • csoszi87
    Supporttól lehet ilyet kérdezni is?
    Olvasgattam szabályokat, fórumon kerestem(habár szerintem behalt a kereső motor, mert minden szóra azt adta ki, hogy nincs találat).
  • Konci
    Ok,visszatettem a 152-est,de kurvára random a sebzés...150-től 800-ig ad mindent (ha átüt) :)
    Amúgy csak a top ágyú van hátra,meg a legénység,amúgy fullos,de valóban nem a rohanás az erőssége.
  • JeffDunham
    Fantasztikus képek. Ilyet még nem láttam. Hatalmas (+) az érdekességért.
  • Adjunktus
    100% legényekkel,lánc-al meg a top motorral már nem olyan vészes.
    A lövegbe meg vigyél fele-fele arányban AP-t meg HE-t.Sokmindent visz AP-val is,de a keményebb legények ellen ott a HE.
    Ha hozzászoksz és ráérzel,akkor nem olyan rossz gép az,mint elsőre látszik.:)

Rathrol.: szerintem USA
  • haflac
    Azt hiszem van egy új kedvenc tankom.Ac mle 48,bár még alap,de már most nagyon bejövős.Hát még ha meglesz a top löveg.
  • Kronos79
    Az alapágyúba rakj HE-t és teljesen jó lesz! Mindenbe veri a 300 körüli értéket szemből. Seggre a 600-as sebzés tuti meg van. Kicsit sokáig tölt, de a fordulékonysága miatt egyébként sem első vonalas.
  • Rathrol
    Full orosz ág után már unom a vörös csillagot:D, melyik nemzet a jobb támadóban, csak nehéz és páncélvadászban német vagy amcsi ágak kezdjek?