418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #251559 Futnánk csak össze.. Nem győznéd nyomkodni a printscreent...
Annyit gyaláztam ma a sok nyomorékot, hogy lassan megtanulják.. -
lexlutor #251558 persze, a vegen koszonje is meg, nem? -
Toweliee #251557 Nem csak neked szólt. Épp annyira sértette az önérzetedet, hogy ahelyett, hogy lezavartál volna még egy kört, meccs közben nekiálltál nyomkodni a prtsc gombot, majd egyesével feltöltötted a képeket és végül egyesével belinkelted. -
Toweliee #251556 Jólvan, akkor jelentgessetek továbbra is. Egyetlen egy sorba álltam be: aki nem akar ilyen emos nyivákolásokat, meg többezredik "gyökér a csapat pedig én x ezret sebeztem" posztokat olvasni.
Amúgy aztán kva nagy történet, hogy beszólt valaki noname egy szaros netes játékon, egyből csökken a GDP meg drágul a kenyér. Kezeljétek már a dolgokat a helyén.
Azt hiszed engem nem szidnak nap, mint nap? Ha hülyeséget csinálok akkor (a sajátjaim) azért, ha meg ügyes vagyok akkor meg (az ellen) azért. Pont nem érdekel. Aki felül az ilyen netes idiótaságoknak annak komoly önértékelési problémái vannak. -
kHares #251555 Holnap kapunk csomó mission-t, egész érdekesek is vannak:
http://worldoftanks.eu/en/news/44/special-gamescom-here/ -
Én csak magamat képviselem. Aki viszont században van, az szerintem a századát is képviseli, még ha csak egy gyenge random csatáról is van szó. Az önérzetemet nem sértette, hiszen szinte minden csatában látni "ízes magyar" megjegyzést. Soha nem válaszoltam az ilyesmire. De ha valami érték és én annak tartom a a jó magyar századokat, arra szerintem érdemes vigyázni. -
davidbog #251553 Csak úgy összegyűlt. Nem igen használtam el. Összesen 14440000 xp-t szedtem össze, ennek az 5 %-a 722000, ennyinek kéne lennie. A nagyobb elköltött összegek ezek voltak:
44k-t a BL-9-re
kb 80k-t a régi T34-re
80k a Caernarvonra
40k a Conquerorra
30k a WZ-120-ra
a maradékot meg apróságokra, mint M5A1 átugrás, felfüggesztések stb. -
Ennyi. Megy ez normálisan is. -
Látod, Te is csak beállsz a sorba. Mi lenne ha a bunkókat piszkálnánk? Hátha tanul belőle. De neked van igazad........... -
Szpecnyaz #251550 Majd továbbítom a vezetőségnek. Biztos lehetsz benne hogy a delikvens meg fogja kapni a magáét Lensvertől :). -
VanDaal #251549 Ha nem vagyok túl indiszkrét, meg lehet kérdezni, hogy összespórolni sikerült-e ennyi free-t, vagy váltottál hozzá?
Mert nekem csak egyszer sikerült 150k-nál többet összegyűjtenem, de aztán mindig kellett valamire. Persze gyűlik folyamatosan, de általában 50-80k között szokott csak lenni :)
-
Mert egy rohadt köcsög! Az előbb ezért basztam bele IS-3-al egy saját Hellcatba. Persze aztán ő sem maradt adósom... -
Toweliee #251547 Írj róla aktát.
Komolyan mondom, miért nem intézed (intézitek) el ezt egymás között? Mi közünk van hozzá? Magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége. Ez nem csak neked szól Trucker39 hanem mindenkinek aki ide linkelget képeket mert megsértették az önérzetét. -
Én azért igyekszem vele, csatánként átlag 2400 sebzést csinálok, szóval nagyon kevés olyan csata van, amikor miattam veszítünk.
Végigmentem a másik ágon is, T110E4 ki van fejlesztve.
A T28P-nél kicsit sokkoló volt a váltás, nem igazán kedveltem azt a tankot, de a többi mind jó volt. -
Basszus, a replay lemaradt: Replay -
Hinnye ! -
Kicsit elgondolkodtató. Valóban nem vagyok túl jó játékos, de legalább nem vagyok paraszt sem.
Kép1
Kép2
Link3
Kép4
Kép5
-
davidbog #251542 Nem rég indultam el én is a T110E3-ért. A T95-re nekem van 335k free xp-m, szóval nem fogom a csapataimat hátráltatni 400 csatán keresztül egy nulla mobilitású szarral. Gyűlülöm ha ez a hulladék van a csapatomban a csaták 90%-ában semmi haszna nincs.
Én a T49, T25/2 ágon kezdtem aztán majd T28 Prototype-nál megyek át T28-ra.
A T82, T49 iszonyat jó volt. Most a Hellcatnél tartok, de ezt nagyon utálom, modulsérülős gyulladós papír szar ami nem bír fordulni.
-
yossarianHUN #251541 Aztán vazelin van-e nálad? Mert most kelleni fog
-
nemtudommivan #251540 Ha valaki kezdő vagy nem megy neki rendben van. De mi a büdös k..a anyjának lökdös folyamatosan ????!!!! Kitol , elém áll, célzás közben meglök , mászik a nyakamba hogy ne tudjak visszatolatni hát ember.... Mintha nem lenne elég hely a pályán. -
kHares #251539 Természetesen azt gondolsz amit akarsz de ebbe belekötnék:
"Az egész fos játék nem más mint pay to win. Van aranyad akkor élvezed és nyersz. Ennyi az egész történés."
Ezt milyen módszerrel állapítottad meg? Volt egyáltalán prém accod? Én nagy részét azzal nyomtam és semmi de semmi köze hogyan lő az ágyúd vagy miért nyersz nem nyersz.
"Veszel aranyat meg prémium tankot. Azt szarsz az emberekre vigyorogva. Közben meg akit kilőttél lehet, hogy péppé aprítana egyenlő körülmények között."
Muhahahahaha köszönöm, kellett ez. -
Viszlát! -
madmanic #251537 rühes piros kutyák miért lépnek b ha recskáznak?? Vagy így próbálják a winratiot növelni??
4! AFK csatánként.. -
Toweliee #251536 Nah..., fel sem tűnt, hogy nem voltál itt -
Deviome #251535 Nah... Visszatértem! 1600 csata tapasztalat után nyilatkozom.
Életemben nem láttam még akkora szart.
Védjétek nyugodtan, mert kinek mi tetszik, de hogy ez a játék egy ipari hulladék és ezért még sokan fizetnek is. Hááát.... no comment.
Azt sem tudom, hogy hogyan másztam el a T8-ig, de pont most kapta meg az uninstalt a játék.
Az, hogy maga a játék utáltatja meg saját magát. Szerintem ez is csak a nyomorék WG-nek sikerül. Akárhányszor leültem, hogy na nyomjuk akkor. Jött a cigány MM. Vagy a sok büdös birka, tahó, nyomorék aki nem tud játszani.
Az, hogy ebben a szarban a lucky tényező, ha nincsen melletted akkor baszhatod az egészet. Kedvencem mikor 50 méterről be van célozva a tank és mellélő. Nah az kiverte a biztosítékot. Persze volt, hogy T29-el full sebesség. A cél 400 méter körül volt és mozgott ő is, de azt telibenyomtam. 50 méterről, meg képtelen eltalálni egy tankot. Ezt nevezem életszerűnek meg reálisnak.
Hasonló, hogy szemtől szemben a két tank sík talajon. Belövök a kémlelő nyílásba és azt mondja lepattan. Anyád az.
Nyomjátok itt a szaktudást, meg a mindent, hogy így meg úgy kell állni meg ilyen lepattanási szögek. Közben meg az egész egy fos, mert ha az ágyú nem úgy akarja akkor nem találja el. Ennyit a nagy szimulációról. Akár milyen jól célzol meg tudod, hogy hol kell meglőni a tankot. Baszhatod, mert akkora lutri, hogy az ágyú vajon eltalálja-e. Kösz ez aztán a skill.
Az egész fos játék nem más mint pay to win. Van aranyad akkor élvezed és nyersz. Ennyi az egész történés.
Voltak jó csatáim. Az 1600-ból talán 100. A többi csak idegtépés meg anyázás volt. Veszel aranyat meg prémium tankot. Azt szarsz az emberekre vigyorogva. Közben meg akit kilőttél lehet, hogy péppé aprítana egyenlő körülmények között. Csak ez kit érdekel, mikor megvan a prémium meg miegymás.
Ennyit a nagyszerű játékotokról. Hulladék, semmirevaló. -
besti #251534 Ha már SU/ISU téma. Nekem nagyon nem fekszik a kályhacső. Távolra lutri, az arany könnyen elnyelődik a láncon, közelre alkalmatlan a lassú mozgás és alacsony RoF miatt (nekem). Nem okoz különösebben nagy örömöt, hogy néha napján beviszek 700-800 sebzést egyszerre. Összeszenvedtem 20+k XP-t és gondolkodom a BL9-es kifejlesztésén. 20k free XP-t hajlandó lennék adni neki, de 40-t nem. Ha valaki hasonlóan érzett a 152-essel kapcsolatosan és megvette a IX-es gunt, azzal már lehet mondjuk TD-nek használni és nem vízszintes artynak? Kevésbé fájdalmas úgy a BL10-ig eljutni? -
Amikor visszafelé sül el :D
-
Már csak 140k xp kell a T110E3-hoz 
Így hogy nincs SPG, nem idegel ki a T95, cserébe van prémium lőszer dögivel, meg 300m-ről kupolán lövő szovjet tank.
Ezek meg már klánt is csináltak maguknak
-
Ezen csináltuk cimbi... És mégsem mindig adja! -
madmanic #251530 megint tele van nyomorék birkákkal -.- -
nemtudommivan #251529 Sok hülye idiota. Azert lő ki mikor egy csapatban vagyunk mert az elöző körben kilőttem.. -
MM a helyzet magaslatán...
-
foxbat88fx #251527 XD
ja annak is... meg egy su-100 meglőtte a talpam
-
Kronos79 #251526 sziklának az a szakmának -
Kronos79 #251525 Biztos nekimentél a falnak, vagy szakmának és egy kicsit lenyúztad a festéket. :) -
foxbat88fx #251524 na látom a képfeltöltés fail ma :)
a lényeg: IS-3 4807 kioszott 0 bekapott damage -
foxbat88fx #251523 azért van mikor mellém áll a szerencse!
igaz nagyon ritkán :(
Javítás:
A következő tank javítása kész: 'IS-3'. A javítás költsége kredit: 5 kredit volt.
-
Aha, értelek titeket.
Mivel "semmit" se írt, így linket se láttam hogy hova töltöttétek fel eddig.
1 url-es linket láttam az is valami noname kép kezelős szar volt, azt hittem oda próbálkoztok -
Oddball29 #251521 Én mindig azt használom pedig. -
Az soha nem is működött.
kHares képe: