418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Tuti én is elbasztam, mivel öten voltunk egy tolató type-ra, gondoltam a többiek csak követnek és lövik ők is. Amikor nagy a túlerő és egyvalaki megindul, a lemmingvonat általában szokta követni. Na az lett, hogy három nem jött, egy meg az afk nemtommit lőtte inkább a kezdőben, mert az rohad veszélyesen lógatta a csövit ott a mezőn.

Szóval ha nem nyomom annyira, talán még meg is lehetett volna a meccs. Csakhát ebben a helyzetben nem is gondoltam volna, hogy baj lehet.
  • madmanic
    nyár van, +5x xp, +eventek hada.. ilyenkor ez van..
  • stoppos
    Gondolom akkor nincs type-od. Nekem, valószínű a type miatt az első és azóta szinte egyetlen tank volt, amit már stockként is szerettem. Fullosan pedig egy állat. :)

• kdezso30
    Nekem is volt már ilyen: 69hp-s type 59-el lemészároltam egy superperzsát full hp-ról, pedig az ellenfél nem volt béna, csak egyszerűen én kaptam a babuin bónuszt.
  • Okmyx
    Egyetértek, 5 óra játék alatt egyetlen egy bonusx5 meccset nem tudtam menni(!!!) IS-2 kifullozva golddal 0% wr. Egymás után 7-8 killes vereségek.
    Ez a játék egyáltalán nem szórakoztató így. Délután még 1x megpróbálom, aztán ha 3x bead egymás után vereséget akkor befejeztem a wottal, majd ha kibalanszírozták, hogy ne legyen ennyire szerencsefüggő a játék majd visszajövök.
  • yossarianHUN
    A torkolattüzek, robbanások sokkal szebbek mint jelenleg. Bár ez engem nagyon úgysem érint, én még mindig standard grafon játszom.
  • yossarianHUN
    Pfff, ezt a pólódobálást úgy csinálják, mintha aranyrudakat osztanának.
  • Gerdzso
    A HUD sokkal jobban néz ki mint a PC-s verzióban, meg a garázs is jobban tetszik.
  • foxbat88fx
    hogy mutatják a kódokat? :D
    a képen??? remélem ad egy T2 Light tankot XD
    egy kis gold jól gyünne :) meg a garázshely is
  • yossarianHUN
    Nekem most az tette be az ajtót, hogy 600 HP-s Perzsában ülve lesebeztem egy Black Prince-t 255 HP-ra (kis szerencsével egy lövés) aztán rárohantam, mert behúzott egy töltés mögé. Belelőttem egyet menetben, pattant. Megkerültem, oldalbalőttem, csodák csodájára átment, de nem ám hogy meghalt volna. Következő lövésével leszedte a láncom, rámmászott, én meg ahol próbáltam lőni, függőleges front, torony illesztése, akárhol, mindenütt pattantam. Neki meg persze minden lövés sebzett, úgyhogy a végén szépen kiszedett. Na itt mondtam azt, hogy ezt nem kell erőltetni.
  • mijki
    Ez a Stock T-54 nagyon nem tetszik...remélem jó lesz kifejlesztve. :)
  • stoppos
    Hehe. tgenap este hasoló okoból egy meccs után feladtam. vérvörös type-ról pattantam mindenhonnan. Én is abban ültem. Az oldaláról, a seggéről, amit el tudsz képzelni, majd végül menetből csapott ki az arty. Sima ügy lett volna lehozni a meccset, ha nem dolgozik ilyen mértékben ellenem a random. Aztán még két percig néztem a meccset, reménykedve, hogy talán lehozzák, de ISU-152 áll a puszta közepén, T-29 ház mögött rejtőzik, hogy nem lát rá senkire, és hasonlók, úgyhogy hagytam is a fenébe arra a napra.
  • Eagle16
    Ugyanazokat a trailer-eket nyomatják mint egy éve...tavaly kb. 328-szor néztem meg mindet :D
  • TOMSILENT
    #252019: A célkereszt mód rész, nem tudom.

#252026: Te vagy az OP bájern münchen.

#252029: Igen, kurvára nem OP 2 lövést kaptam egyik csatában frontálisan és maradt 100 HP-m...tényleg op...
  • Gerdzso
    Csak szerintem rohadt halk az egész? :D
  • Tessellia
    Akkor az idő megszépítette az emlékeket nálam:D
  • FosTalicskaa
    8 hónapja megvan és még csak 34 csatát mentél vele???? Minek húzol ki újabb és újabb ágakat, ha nem is játszol velük? Ennek mi értelme van? Sok embernél látom ezt a tendenciát és eddig még nem tudtam rájönni arra, hogy mi kézteti az embereket egy olyan tank kihúzására amit alapjában véve csak a garázsban fog tárolni. o.O
  • Eagle16
    Én ilyen 3 percre emlékszem.

Tavaly is ez volt, 3-4 napon át osztogatták a dolgokat és mindig tömeg volt a WG standnál.
  • yossarianHUN
    Nem szoktam panaszkodni a játékban uralkodó viszonyok miatt, úgyhogy maradjon is ez kivételes alkalom, de ma tényleg játszhatatlan ez a produktum. Ilyen válogatott idióta-állományt nem tudom hogyan lehet összeszedni, de akikkel eddig ma összefutottam, az tényleg a többször szűrt degenerált-elit. Nem is idegesítem magam tovább, majd este talán nekimegyek még egyszer, csak a 30 kill kedvéért.
    Az meg már csak hab a tortán, hogy még a balszerencse is szenvedélyesen rámtapadt, amibe belekezdek, az kudarcra van ítélve. Vagy az arty csap ki az utolsó pillanatban, vagy a kritikus lövés pattan le, hogy aztán a másik öljön le engem, vagy egy eddig láthatatlan szellemtank lézerez ki a térkép túlsó feléről. Ilyen körülmények között szenvedjen akinek két anyja van, én egyelőre pihentetem a gammát:D
  • Thomasovics
    5?, 2 volt az :(
  • Solten
    Hehe, a sok nerd mekkora extazisban van egy bovli dogcedula miatt... :))
  • Tessellia
    Jah csak időkorlátos. 5 vagy 15 perc volt az érvényessége múlt évben ha jól emlékszek.
  • Solten
    Nah, kaptal egy pluszt :)
  • foxbat88fx
    hmmmmm :)
  • Eagle16
    De amúgy egy kódot több embernek is fel lehet használni, szóval ha gyors leszek akkor berakom ide és mindenki beírhatja gyorsan magának.
  • Eagle16
    Le kell fényképzeni a kódot, pl. printscreen-el. Előtte azért próbáld ki hogy működik-e, megcsinálja-e a képet.

Aztán a kódot kivágod és új képként elmented. Feltöltöd az oldalra és az ad egy linket. A link kódot ad, amit beírhatsz a bónusz kódhoz.
  • bigmano
    Pontosan milyen kódok ezek, és mire jók?
  • Gerdzso
    Ez az olvasó hogyan működik? :D
  • Eagle16
    Itt egy online QR kód olvasó, ami képből olvassa ki az infót. link

Mert nem mindenkinek van okos telefonja :)
  • malystryx
    Köszi :)
  • Tessellia
    Itten van a gamescom stream. Elv. osztogatnak kódokat (QR code formájában) is óránként:).
  • JeffDunham
    Dolgozom. Este érek haza. Nem nagyon befolyásolja most a játékeredményem.
  • Eagle16
    Na 10 csatából meglett az 50k xp, úgyhogy tuti beleszámolja az 5x-özést. Ennyi időt rá tudok szánni :)
  • JeffDunham
    kb 8 hónapja meg van, és az akkor is az
  • R3nton
    Ismerjük egymást Tomsilenttel. :) Direkt szívom a vérét! :D együtt szoktunk szakaszozni, egy klán ilyesmi. Csak vicc volt :P
  • Master91
    Még nem!
  • malystryx
    Urak! A tesztszerót mára ígérték, nem tudtok erről valami infót?
  • Eagle16
    Első löwe csatám hónapok óta és hát persze hogy kigyullad a drága...bárcsak el lehetne adni ezt is aranyért.
  • stoppos
    Észre kellene venni, hogy R3nton már egy ideje csak trollkodik/poénkodik.

Ne húzd fel magad, mert úgymaradsz és az nem tesz jót az effnek.
  • FosTalicskaa
    Majd ha meglesz a foch 155-d kíváncsi vagyok meddig fogod op-nak gondolni... :P