418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    E-mail címet kell beleírni.
  • szakasz
    müködik a kód!
  • Tessellia
    http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/4776324/
  • Eagle16
    Kód.

link
  • Master91
    "Nézzétek a szarunkat, kaptok kódot"

"Nesze kód!"

Deee nem működik....
    "Nesze kód..."

Ez se működik, ugyan az...."

"nesze kód"

F2p képest tényleg "bőkezűek", de amit sokszor adnának felét se kapjuk meg.

Hozzá teszem EU-ra a hétvégi eventeket péntek ESTE teszik közzé, NA/RU szerveren dél körül fent van.

Stb stb
  • Gerdzso
    Amúgy mi ez a nagy WG utálat? Én rengeteg F2P játékot játszottam és talán ez a legfairebb és ez technikailag is megfelelő szinten van(kivéve a cpu használat). Rengeteg az ingyen prémium tank, gold,stb, rengeteg a jó event amit az újak is tudnak élvezni. A support is rendben van, eddig 5-6 alkalommal kerestem fel őket és mindig gyorsak és segítőkészek voltak.
  • Eagle16
    Ez a 8.8-as teszt launcher-e lesz: link

De még nem tölt semmit.
  • Master91
    Fórumon vagy valahol megy az ugatás a wg - játékosok közt hogy mi a picsa van?
  • Okmyx
    2 napja még betegen feküdt...
  • Jacktor
    Na ezt nem ide...
  • Jacktor
    A ZiS-6-tal az a baj (a picit kisebb átütés mellett), hogy nincs visszatartó ereje, ha meglátják rajtad, míg a 122-es ágyú elé nem sokan szeretnek azért kimenni...
  • szakasz
    ectart-tól kérdezted ? :-) és elhiszed a választ ?

szerinted ha false kód lenne, azt megmondta volna ?
  • Gerdzso
    Elvileg ezeket kapjuk majd meg 2014-ben nem?(remélem)
  • Jacktor
    Mondjuk az esőt ami most esik vagy a lángoló házakat? :)
  • Tessellia
    még esőt is kaptak:D
  • Eagle16
    Hát még az időjárási effektek...
  • Gerdzso
    Tetszik hogy látszik a cső sniper módban, ez jó lenne pc-re is, meg jó pár "fícsőr"t át lehetne hozni.
  • Valorian
    Ugyan azt a kódot látják a live show-on is, megkérdeztem a moderátortól a twitchen.
  • Toweliee
    -SerB Chicagóban van.
  • Master91
    Most mutatják Xboxon a lánctalp fizikáját, baromi jó!
  • szakasz
    csak egy megjegyzés, a kód lehet hogy szándékosan rossz, vagyis a stream-re amikor kirakják, akkor más kódot mutatnak, nem azt ami show háttérben megy, azért az nagyon nagy égés lenne ha ott a liveshow-n, a kód hibás lenne, az kb 30 sec alatt kiderülne.
  • Master91
    19:10

FINALE – the hottest wrap-up event at gamescom!

19:30

NNNA erre kíváncsi leszek!!!! :D :D 10 percenként mutatják a bugos kódot yaaaaaaaaaaaaaay!
  • Jacktor
    Papíron nem, 100 másodperc volt a QR kódban lévő linkre elmenni a kódért minden egyes alkalommal, tök mindegy hányan tették is meg. Csak nem jött össze a dolog a WG-nek és 4x is olyan kódot mutattak (hozzáteszem ugyanazt) ami - nekünk legalábbis - egyszer sem működött.
    Akkor ostobaságot meg ők sem találhatnak ki hogy db-ra limitálnak egy ilyen kódot. Bár lehet szerintük egy is feature...
  • Gerdzso
    Köszi!

Amúgy vicc hogy a hang még mindig nem jó... de már semmin sem lepődök meg :D
  • Eagle16
    Akármennyi aktiválhatja, de van egy időkorlát amíg a link él. Kb. 3 perc, vagy annyi se.
  • Gerdzso
    Most komoly 1 ember aktiválhatja csak? :D
  • Commandier
    Miért? Van rá esély, hogy akár egyhez is hozzáférjek? Nekem még sosem jött ilyen össze...
  • Master91
    éééértem.

akkor 2x annyi majmot szopjanak :3
  • Trucker39
    Szegény fejlesztőknek nem futja többre. Bizonyára tönkre tenné öket, ha egy órán keresztül minden játékos, ki aktiválja kapna 200 goldot. Ez ám szerintem a szegénységi bizonyítvány.
  • Jacktor
    Gyanítom túlbecsülted a létszámot.
  • Commandier
    Ilyen kódokat csak egy ember használhat fel gondolom.
  • Jacktor
    Igen, ugyanaz volt és ugyanolyan minőségi.
  • Gerdzso
    Igen, ugyanaz :D
  • Eagle16
    Az, de lényegében mindkét acc.-ra megadja a gold-ot, szóval nem számít.
  • Master91
    Repülős volt ez is ??
  • Gerdzso
    Volt azóta újabb kód? :D
  • AlucardHuN
    Kezd érlelődni az a beteg gondolat a fejemben hogy belekezdjek a francia heavy-kbe (legalább hogy egy amx 50-100-asom legyen). Egy jó oldalouk van szerintem az a szokásosnál nagyobb átütés. De viszont pontatlanok jól tudom?:/ Remélem nem. Viszont eddig a B1-es miatt taszított az ág (bár haver B1-esével néha csinálltam vicces dolgokat) Meg a BDR-nek is hiába van "jó" ágyúja (pontatlan amúgy) maga a tank gyenge, viszont utánna normálisak. Nézegettem a Jeff általl linkelt képet hátha meglátom az esélyt arra hogy a második francia ág jobb lesz, vagy érdekesebb. De rájöttem hogy egy fenét. Utánnanéztem nagy részük (t4-6) egy borzalom:D Pedig gondolltam megkérdezem mi a véleményetek hogy érdemes-e rá várni de úgylátom kihagyós ág lesz.
  • Frankie69
    Szintén zenész. Mentem 25 csatát, abból 7 csatában volt a csapatomban gamescom-os, persze csúcs tankban (természetesen az ellenfélnél egyszer sem). Mindet buktuk. Szeretem a WoT-ban a "véletleneket".
  • Tessellia
    Ehhez kell ám vastag bőr..
  • Gerdzso
    xDDD hát ez megint nem volt jó..