418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #402403 A T-34-85-tel nekem is volt olyan, hogy T8-ban harmadik lettem 3 sebző lövéssel. :)
Azt sem értem, hogy pl. a T-34-85-tel van 650 átlagaebzésem, míg pl. 59-16-tal meg 960. :-O -
Lehet:-)
Olvasom a màsikon,hogy fogynak a perifériák:-DD
Gondolom megint egekben a színvonal.
-
tothgyorgy #402401 Én a másik végén ülök napok óta. T34/85m a fő taankom ezzel megyek sokat. Minden 2.csata t8, a többi t7, vagy saját. Elvétve látok t5 tankokat. És a csapatok! T8.ban a t34-el második lettem, No nem azért mert olyan über lennék, csak a vakok közt a félszemű a király. Nem is megyek pár körnél többet, mert egészségkárosító hatása lenne. -
Nem lehet tudni még milyen verzióban jön, ugye tudni lehet hogy két félét fognak kipróbálni, az egyik lomhább de páncélozottabb, a másik dinamikusabb de kevésbé páncélozott verzió, jelen állapotában kb. defender kategória, nem jobb nála, hogy miért arra az ufp vezető lőrése a válasz, mivel a vártakhoz épest gyengébb a páncélzata 200-240 szemből, beforgatva az oldallemezei meg végképp gyengék 114mm effektív tehát elég könnyen belőhetőek, a beforgatott tankot az első görgő mögé lőve garantált a sebzés, az lfp tier 7 et tankol ha nem használ goldammot, tier 8 tól belövik, a torony erős, de a lövegpajzs kérdéses, a torony gyűrű 240mm szintén, a parancsnoki kupola kicsi, nehéz belőni de nem lehetetlen 150 effektív páncéllal, a kötény oldalt elég jó a kumulatív és he lőszerekre, egyébként relatíve könnyen belőhető ap val, a löveglehajlás egyenlőre -10 fok, valszeg a vezetőnél lesz -8, a löveg elég pontos de valamivel kevesebb penű mint a defenderé 7 pennel, és a célzás idő sem valami fényes a defendernél is rosszabb..., cserébe gyorsabban tölt.4 legénységi tag lesz bele, 1 töltő, rádiós nincs. Mindenesetre egyenlőre zsákba macska...
https://www.youtube.com/watch?v=yM-ygPUjSAg 2:25 től
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.04.28. 18:57:11 -
asolyom #402399 Én mentem ma 6 győztes, meg 1 vesztes csatát. Gyorsan abba is hagytam, mielőtt a WG szopórollerre ültet. :) -
Bölcs döntés :) -
A hétvégi Wotozásom kimerült annyiban,hogy átváltottam a free xp-t 
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.28. 09:09:06 -
suba53 #402395 Teszt. Már kettőt mutat. :-) -
yossarianHUN #402394 A számot látom, de kattintásra nálam még nem történik semmi. Na meglátjuk mit csiszolnak majd ki belőle. -
yossarianHUN #402393 Ahamm, IS-3 fíling, bár a tető íve miatt úgy tűnik nehezebb lesz belőni a kupolákat a torony hátulján. -
Jah, rákattintva látod, hogy hány hsz válaszolt a hszedre. Csak még félkész.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.27. 23:18:56 -
Jah, ilyen formás alakot max reggel látni a villamoson. :-o Kár, hogy nem használok tömegközlekedést. -
yossarianHUN #402390 Egyébként a hsz száma mellett ez a pici szövegbuborék+szám valami új SG fícsör? -
yossarianHUN #402389 Elég jónak tűnik. -
Milyen alakja van a tornyának, boldogboldogtalan átfossa hulldownban is? -
Remélem nem nerfelik, hisz a polákok fontosak nekik a játékosbázis miatt.
Ilyen állapotban megérné megvenni, amikor megjelenik. -
yossarianHUN #402386 Dehogynem, aztán majd sűrű bocsánatkérések közepette ki lehet venni a boltból az OP-ságára hivatkozva, aztán évente egyszer valami nagy alkalomból pár napig újra elérhetővé tenni, és irtózatos nagyot kaszálni rajta
-
Az igen!Grat!!
Én meg màr az elsönél fújtam a vuvuzelàt+dobàltam a konfettit a szobàban,hogy milyen Opé vagyok:-DD -
Polák 8-as erősebb a Defendernél?
Ez sem fog ilyen állapotban bejönni:
https://thearmoredpatrol.com/2018/04/27/czolg-t-wz51-vs-defender-stat-comparison/ -
1102. meccsre végre összejött
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megamax #402382 hat mikor valamit mergemben dobok el , nem nagyon szoktam figyelni ra , hogy milyen allapotban van az a dolog. -
"Affene, rossz accra vettem meg a Progetto-t" (C) Maala 2018 :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.04.27. 14:09:00 -
Ez valami ösb@lf@sz lelet,ha még a te email-címedre vásárolgat 
Meg különben is,hogy tudtál eldobni egy accot,úgy,hogy nincsen rajta legalább 2,5k gold,szerencsétlen így nem tud nevet sem változtatni.

-
asolyom #402379 Mentem egy kört a kis kínaival (59-16), tényleg jópofa. Szerintem szeretni fogom. És ahogy látom a LT-oknak egész normális MM-et dobott a "sors" (vagy a WG?), mert viszonylag ritkán vannak +2 tierben, és sokszor full saját tier, vagy top tier. Leglább is nálam ez látványosan így van, összehasonlítva a nehéz, vagy közepes tankokkal. -
Megamax #402378 Nem csente senki sem el , én adtam ki a bejelentkezéshez szukséges adatokat szoval semmi rosszat nem csinált az illeto csak szimplánn gyors volt. Amugy igen szerintemis habár nem kellett sok hozzá alig kellett pár XP ahhoz hogy meglegyen a 8 as kuldi. Dehogy , orulok hogy megszabadultam tole, habár szívesen kiprobáltam volna a Spagettót. -
Angelus1991ster #402377 Most szerezd vissza az accodat :D Csak azért is :D
Ha jól látom akkor az ide is járatos acc elcsenő illető megcsinálta a 8.lépcsőt a Progrom 35-ös maratonnál. -
Megamax #402376 egy erdekesseg miutann megszabadultam az accountom tol,vasarlas -
Plata #402375 Vagy két percig lövöldözött mielőtt meguntam és rá fordultam.
-
ELC EVEN-t nem nagy dolog pattintani. -
Plata #402373 T9-ben is elvan.főleg ha olyan hülye lövi aki nem tudja sebezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #402372 Most már csak kíváncsiságből is megyek pár csatát a Májerbránerrel, hogy hány 10-est kapok. :) -
pett3rson #402371 Nekem tegnap volt egy vicces szitum. Löwe-vel voltam, Fjords. Mi a kikötő felőli oldalon kezdtünk és sikerült a középső dombot elfoglalnunk pár light-al. Éppen hesszeltem a két domb közötti térséget, fel is tűnt egy Jgpnz 8.8-as meg egy IS-3. Mivel csak a buksimat látták bátorkodtam leállni velük. IS-nek osztottam is az áldást a TD-t meg valaki más vette kezelésbe, meg kapott az arty-tól is, szal inkább elment másfelé. Az IS-3 is elkezdett mozgolódni aztán egyszer csak furán kezdett mozogni az egész tank, de csak nevét láttam, mert takarásban volt...egyből vágtam, hogy valamit mókányol és hát sikerült neki felmászni tolatás közben egy sziklára és az annak rendje és módja szerint fejre állt :DDD -
Plata #402370 Én is peca öbölre kerültem.
Mit kaptam? T6-8 csatát ahol kempelt a banda,egyedül mentem át az ellenség teljes jobb oldalán.
Na persze egyedül voltam elöl és körbe vettek,de jó hogy az idióták még gold lőszerrel is balfékek voltak.
Jah előző csatában egy admint bannoltam.
Admin valami volt a neve,svéd td-vel fel spotoltam és kapott egy azonnali bannt T49-el.
Jah a t34-85M-et nem lőttem ki,az a barom tök gázzal a hátamba hajtott.
Elölről lőtt két tigris meg a franc tudja mi erre kiírta hogy megöltem t34-et és ott volt mögöttem holtan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.04.27. 09:18:18 -
Plata #402369 Figyelj,szerintem 59-16 nem a spotolós és bokorban rohadós típus.
Nagyon tud harcolni.
Inkább harciasabbra vedd,mert az a tank kurva jó még. -
pett3rson #402368 na, erről beszélek. Egy ilyen Scorpion vagy egy E25 még jól jönne a csapatba :) -
asolyom #402367 Bár jobban belegondolva a vstab+optika kombó hasznosabb lehet. -
asolyom #402366 Úgy döntöttem, hogy bohóckodnék kicsit 6-os szinten kínai könnyű tankokkal, viszont most nézem, hogy az 59-16-ra, és a Type 64-re is lehet függőleges stabilizátor tenni, ami korábban nem volt. Így aztán bajban vagyok kicsit a felszerelésekkel. A töltésgyorsító alap, és mivel inkább a passzív spot irányába hajlanék, így a csigaszem is. A maradék egy helyre viszont nem tudom, hogy vstab, vagy háló menjen.
Tippek?
-
Gyuszopapa #402365 A játékosállományt jellemzi ma 2-szer volt 15-0-ás csatám mindkétszer a rossz oldalon.A 15-1-2-3-asokról nem tudok számot adni annyi volt hogy nem számoltam.No comment. -
besti #402364 Nem tudok én sem belépni. EU1 mintha halott lenne, EU2 meg csak Connecting. Digis a netem. Streamereknek megy, nem tudom mi lehet.
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.04.26. 23:38:47