418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Orpheuslow
    +1 én is köszönöm!
  • JeffDunham
    Nagyon megköszönném ha kaphatnék én is egy Locust kódot privátban. Egyszerűen nem kaptam meg egyetlen egyet sem.
  • madmanic
    nm.

Még a ccleaner, adaware, spybot S&D gyakori futtatását javasolnám a reklám/kémprogramok eltávolítására.
  • Lucifer001
  • Lucifer001
    köszi . T-home 10Mb/s Windows 7 64bit soha nem fut a háttérben semmilyen alkalmazás .

Köszike .
  • madmanic
    Milyen konfigod/neted van?

Állíts le minden futó alkalmazást, böngészőt ami nem kell.

Ha routered van, csatlakozz direkt modemen keresztül.

A modemet gyakrabban indítsd újra.

Ezek szoktak segíteni.
  • Lucifer001
    Jó reggelt :)

Help :) Csatában nagyon pingelek , milyen programot ajánlotok ennek kiküszöbölésére ?
    Köszönöm
  • Konci
    Üdv!
    Asszem sose lesz master tankerem ezzel,hacsak az elején el nem megyek felspottolni az összes enemyt,felét kinyírom felét spottolom miközben kilövik...Talán akkor,de lehet csak 15 killre adja meg majd..
  • hellokitty92
    Kíváncsi leszek, hogyan buffolják majd az alien királynőt.

Az ágyút úgy sem nagyon fogják piszkálni az autoloader miatt. Biztos adnak majd neki 2 fokkal jobb fordulást meg 50 plusz hp-t és 10m-el nagyobb rádió hatótávot, cserébe meg 1 sec-el hosszabb töltést!:D
  • lammaer
    A lövegpajzs sztem minden tanknál az egyik legerősebb rész.. azt lőni csak akkor amikor tudjuk hogy az a weakspot, de sztem az max 1-2 tank (kb az egyik AT jut eszembe róla, vagy valamelyik orosz prém TD).
  • AlucardHuN
    Akkor ki venne gold ammot ha tudja hol a weakspot?;D Ígyis mondjuk néha a hajamat tépem mikor az összes ellenfelem tudja mit hol kell lőni:D
  • Antimat
    Ugye jól emlékszem, hogy pár napja az előzetes hírekben is még arról volt szó, hogy a T9-es VK páncélját is több helyen buffolják, miközben elveszti a top motorját?
  • lammaer
    Nekem ez volt pár napja....
    De ami vicces, megnéztem utána a queuet, és nem azt láttam hogy vár 1000 TD, 5 med meg 2 heavy a sorban, hanem teljesen normális volt. Kb mint most, van 300 heavy, 200 med meg 200TD a sorban...
    Szóval én a random számlájára írom, nem arra amit a próféta mond (eluralkodtak a TDk, mivel a queue szerint ez nem igaz)

http://kepkezelo.com/images/3eeqsyxa4ed13dldqqr5.jpg
  • JeffDunham
    Ezt kipróbálnám.

• Okmyx
    És 6 fok az ágyú vízszintes kitéríthetősége (majdnem semmi), magyarán ha mozgó célpontra célzol a legkisebb elmozdulásra szétugrik a célzás és kezdheted újra várni míg beszűkül. Ugyanezért a periszkóp és az álcaháló se túl használható rajta.
    A frontpáncélzat magas építésű és 90 fokos, minden átüti, még tier 4-esek is.
    Camoja gyakorlatilag 0.
    A motor olyan mintha a driver halott lenne és még el is lőtték volna a modult.
    Viszont az igaz, hogy aki hülye módon beleáll a lövésébe az igencsak megérzi.
  • bgabor
    A löveg többi adatát is lesd meg, ne csak az átütést. Például a 3 másodperces célzási időt. És ehhez még rakd hozzá a 24 fokos fordulást és a 88-mmes frontpáncélzatot. Kb egy lövést fogsz tudni vele leadni hosszú célzás után, majd miközben visszamászol a fedezékbe, eltalál három gránát.
  • zsan666
    Ilyet se pipáltam még. 2-2 tank maradt a végére. A mi kettőnk elkezd foglalni, majd az ellentől is egy. Jó 30mp különbség van időben, mikor beáll az ellenfél második tankja is a bázisunkra. Mit csinál a két ökör? Elindulnak bázist védeni. Persze a pálya feléig se jutnak el a tetű lassú csörcsillekkel... Mára elég is volt ezzel :)
  • GabeE3e
    Akkor használd fel a kódokat,biztos jók lesznek :)
  • zserrbo
    Én megkaptam a kódokat ma regelt accal is, nemtom mit kellett félre informálni.
  • Bangaro
    Hijnye senki nem mondta nekem, hogy ez az indien pz ekkora istencsászár vadállat egy sniper tank.....

Első menet replay
    A végjátékban kicsit elbactam, nem mentem körbe a VK-ra így tudott láncolni a két arty.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/bp77oz76iv9nhxptqd.jpg

Második menet replay
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/ba5arothtk79d1382un0.jpg

Féltem ettől a tanktól, mert a VK kicsit vérszegény jószág.... De ez.....
  • Eteco
    Ugyanez a felállás tier 10-es csatában még szebben néz ki :D
    Ha olyan a pálya, mozdulni sem nagyon lehet anélkül, hogy ne halna meg az ember gyermeke max 3 lövéstől bármivel is. :)
  • hellokitty92
    Lehet látta már, csak szívrohamot kapott!:D
  • Okmyx
    R3nton biztos alszik már, mert nem írt erre kommentet
  • Tono34
    Mind a 2 oldalon ... ilyennel nagyon nem találkoztam még.
  • kBagyula #254914
    Ebben az az érdekes, hogy a 3 toptankon kívül a többi páncélvadász? Hasonló élményben volt ma részem, de ott csak kizárólag nehéz tankok voltak. Néha megőrül az mm. :)
  • Tono34
    Kis érdekesség:

• QuentinT
    Találkoztam már sok olyan játékossal, akik nem tudták hol kell lőni. Például facehug módszerrel végeztem egy IS-3-al bekapott sérülés nélkül. Igaz, ez főként őt minősíti :) Azok ellen, akiknek van egy kis eszük, esetleg utánanéztek a dolognak, már nem működik olyan jól. Bár az érdekes, hogy a WG miért is nem részletezi rendesen a járművek páncélzat értékeit. Lehet, hogy akkor kevesebben kiabálnának csalásról, ha tisztában lennének vele, hogy a torony 165 mm-es páncélzata a lövegpajzsnál meg van erősítve még 200 mm-el.
  • AlucardHuN
    :/ jah annak a frontpáncélja is fura, a torony meg alapból papír csak ugye ott a lövegpajzs:D
  • QuentinT
    A Caernarvon szintén érdekes dolgokra képes, ha olyanokkal kerül szembe, akik nem ismerik ezt az apró trükkjét :) Az előző csatában (Himmelsdorf - eccounter) 22 alkalommal találtak el, abból 2 volt átütő. A potenciálisan benyelt sebzés mennyisége 6740. Hulldown-ban nagyon jó kis tank :)
  • Trucker39
    Közben rá jöttem. 50k xp küldetés, meg a Pest Control küldetés.

Annyi küldetés van már egyszerre, hogy teljesen elkeveredik benne az ember.
  • Trucker39
    Nocsak, egy nap két premium napot is lehet szerezni?

• AlucardHuN
    Na még egyszer:
    Kocsog MM múltkor meg akart szívatni hogy t10-be dobott... annyi előnye van hogy sok hp-t lehet leszedni a monstrumokról

• AlucardHuN
    Kocsog MM múltkor meg akart szívatni hogy t10-be dobott... annyi előnye van hogy sok hp-t lehet leszedni a monstrumokról
  • kBagyula #254905
    Grat, na ez szép lehetett. Banyek az enemy IS3-asának a [URL=http://www.noobmeter.com/player/eu/Trollcannon/504266476/]"kezelője"[/URL]... lol, jó nick.
  • TrükkösIvan
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/24/a1_2013_8_24_jhcwk9eaum_tn.jpg]
    Reggeli kv-zás mellé.:)
  • Okmyx
    AMX 50B buffról csak ennyi van egyelőre:

-it’s possible AMX-50B will get a buff
    -it’s possible French 1200hp Maybach engines will be nerfed to 1000hp
    -it’s possible that the French maybach engines (notably the Lorraine engine) will be rebalanced to resemble the German engines in 8.8
  • AlucardHuN
    Engem is meglepett, azóta tisztelem:D
  • kBagyula #254901
    . én szerettem a KV13-at, amolyan mini IS feelingje volt. :)
  • Styx36
    Egy jó kis menet a T-62A-val. :)

• QuentinT
    A Black Prince tornyának csak a lövegpajzs körüli széle 152 mm. A WG pedig elfelejtette leírni annál a tanknál, hogy a lövegpajzs 240 mm spaced armor-nak számít. Sok embert képes meglepni :)