418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Orpheuslow #254938 +1 én is köszönöm! -
Nagyon megköszönném ha kaphatnék én is egy Locust kódot privátban. Egyszerűen nem kaptam meg egyetlen egyet sem.
-
madmanic #254936 nm.
Még a ccleaner, adaware, spybot S&D gyakori futtatását javasolnám a reklám/kémprogramok eltávolítására. -
Lucifer001 #254935 -
Lucifer001 #254934 köszi . T-home 10Mb/s Windows 7 64bit soha nem fut a háttérben semmilyen alkalmazás .
Köszike . -
madmanic #254933 Milyen konfigod/neted van?
Állíts le minden futó alkalmazást, böngészőt ami nem kell.
Ha routered van, csatlakozz direkt modemen keresztül.
A modemet gyakrabban indítsd újra.
Ezek szoktak segíteni. -
Lucifer001 #254932 Jó reggelt :)
Help :) Csatában nagyon pingelek , milyen programot ajánlotok ennek kiküszöbölésére ?
Köszönöm -
Konci #254931 Üdv!
Asszem sose lesz master tankerem ezzel,hacsak az elején el nem megyek felspottolni az összes enemyt,felét kinyírom felét spottolom miközben kilövik...Talán akkor,de lehet csak 15 killre adja meg majd..
-
hellokitty92 #254930 Kíváncsi leszek, hogyan buffolják majd az alien királynőt.
Az ágyút úgy sem nagyon fogják piszkálni az autoloader miatt. Biztos adnak majd neki 2 fokkal jobb fordulást meg 50 plusz hp-t és 10m-el nagyobb rádió hatótávot, cserébe meg 1 sec-el hosszabb töltést!:D -
lammaer #254929 A lövegpajzs sztem minden tanknál az egyik legerősebb rész.. azt lőni csak akkor amikor tudjuk hogy az a weakspot, de sztem az max 1-2 tank (kb az egyik AT jut eszembe róla, vagy valamelyik orosz prém TD). -
AlucardHuN #254928 Akkor ki venne gold ammot ha tudja hol a weakspot?;D Ígyis mondjuk néha a hajamat tépem mikor az összes ellenfelem tudja mit hol kell lőni:D -
Ugye jól emlékszem, hogy pár napja az előzetes hírekben is még arról volt szó, hogy a T9-es VK páncélját is több helyen buffolják, miközben elveszti a top motorját? -
lammaer #254926 Nekem ez volt pár napja....
De ami vicces, megnéztem utána a queuet, és nem azt láttam hogy vár 1000 TD, 5 med meg 2 heavy a sorban, hanem teljesen normális volt. Kb mint most, van 300 heavy, 200 med meg 200TD a sorban...
Szóval én a random számlájára írom, nem arra amit a próféta mond (eluralkodtak a TDk, mivel a queue szerint ez nem igaz)
http://kepkezelo.com/images/3eeqsyxa4ed13dldqqr5.jpg -
Ezt kipróbálnám. 
-
Okmyx #254924 És 6 fok az ágyú vízszintes kitéríthetősége (majdnem semmi), magyarán ha mozgó célpontra célzol a legkisebb elmozdulásra szétugrik a célzás és kezdheted újra várni míg beszűkül. Ugyanezért a periszkóp és az álcaháló se túl használható rajta.
A frontpáncélzat magas építésű és 90 fokos, minden átüti, még tier 4-esek is.
Camoja gyakorlatilag 0.
A motor olyan mintha a driver halott lenne és még el is lőtték volna a modult.
Viszont az igaz, hogy aki hülye módon beleáll a lövésébe az igencsak megérzi.
-
bgabor #254923 A löveg többi adatát is lesd meg, ne csak az átütést. Például a 3 másodperces célzási időt. És ehhez még rakd hozzá a 24 fokos fordulást és a 88-mmes frontpáncélzatot. Kb egy lövést fogsz tudni vele leadni hosszú célzás után, majd miközben visszamászol a fedezékbe, eltalál három gránát. -
zsan666 #254922 Ilyet se pipáltam még. 2-2 tank maradt a végére. A mi kettőnk elkezd foglalni, majd az ellentől is egy. Jó 30mp különbség van időben, mikor beáll az ellenfél második tankja is a bázisunkra. Mit csinál a két ökör? Elindulnak bázist védeni. Persze a pálya feléig se jutnak el a tetű lassú csörcsillekkel... Mára elég is volt ezzel :) -
Akkor használd fel a kódokat,biztos jók lesznek :)
-
zserrbo #254920 Én megkaptam a kódokat ma regelt accal is, nemtom mit kellett félre informálni. -
Bangaro #254919 Hijnye senki nem mondta nekem, hogy ez az indien pz ekkora istencsászár vadállat egy sniper tank..... 

Első menet replay
A végjátékban kicsit elbactam, nem mentem körbe a VK-ra így tudott láncolni a két arty.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/bp77oz76iv9nhxptqd.jpg
Második menet replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/ba5arothtk79d1382un0.jpg
Féltem ettől a tanktól, mert a VK kicsit vérszegény jószág.... De ez.....
-
Eteco #254918 Ugyanez a felállás tier 10-es csatában még szebben néz ki :D
Ha olyan a pálya, mozdulni sem nagyon lehet anélkül, hogy ne halna meg az ember gyermeke max 3 lövéstől bármivel is. :) -
hellokitty92 #254917 Lehet látta már, csak szívrohamot kapott!:D -
Okmyx #254916 R3nton biztos alszik már, mert nem írt erre kommentet
-
Mind a 2 oldalon ... ilyennel nagyon nem találkoztam még. -
Ebben az az érdekes, hogy a 3 toptankon kívül a többi páncélvadász? Hasonló élményben volt ma részem, de ott csak kizárólag nehéz tankok voltak. Néha megőrül az mm. :) -
Kis érdekesség:
-
Találkoztam már sok olyan játékossal, akik nem tudták hol kell lőni. Például facehug módszerrel végeztem egy IS-3-al bekapott sérülés nélkül. Igaz, ez főként őt minősíti :) Azok ellen, akiknek van egy kis eszük, esetleg utánanéztek a dolognak, már nem működik olyan jól. Bár az érdekes, hogy a WG miért is nem részletezi rendesen a járművek páncélzat értékeit. Lehet, hogy akkor kevesebben kiabálnának csalásról, ha tisztában lennének vele, hogy a torony 165 mm-es páncélzata a lövegpajzsnál meg van erősítve még 200 mm-el. -
AlucardHuN #254911 :/ jah annak a frontpáncélja is fura, a torony meg alapból papír csak ugye ott a lövegpajzs:D -
A Caernarvon szintén érdekes dolgokra képes, ha olyanokkal kerül szembe, akik nem ismerik ezt az apró trükkjét :) Az előző csatában (Himmelsdorf - eccounter) 22 alkalommal találtak el, abból 2 volt átütő. A potenciálisan benyelt sebzés mennyisége 6740. Hulldown-ban nagyon jó kis tank :) -
Közben rá jöttem. 50k xp küldetés, meg a Pest Control küldetés.
Annyi küldetés van már egyszerre, hogy teljesen elkeveredik benne az ember. -
Nocsak, egy nap két premium napot is lehet szerezni?
-
AlucardHuN #254907 Na még egyszer:
Kocsog MM múltkor meg akart szívatni hogy t10-be dobott... annyi előnye van hogy sok hp-t lehet leszedni a monstrumokról

-
AlucardHuN #254906 Kocsog MM múltkor meg akart szívatni hogy t10-be dobott... annyi előnye van hogy sok hp-t lehet leszedni a monstrumokról 
-
Grat, na ez szép lehetett. Banyek az enemy IS3-asának a [URL=http://www.noobmeter.com/player/eu/Trollcannon/504266476/]"kezelője"[/URL]... lol, jó nick. 
-
TrükkösIvan #254904 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/24/a1_2013_8_24_jhcwk9eaum_tn.jpg]
Reggeli kv-zás mellé.:) -
Okmyx #254903 AMX 50B buffról csak ennyi van egyelőre:
-it’s possible AMX-50B will get a buff
-it’s possible French 1200hp Maybach engines will be nerfed to 1000hp
-it’s possible that the French maybach engines (notably the Lorraine engine) will be rebalanced to resemble the German engines in 8.8 -
AlucardHuN #254902 Engem is meglepett, azóta tisztelem:D -
. én szerettem a KV13-at, amolyan mini IS feelingje volt. :) -
Styx36 #254900 Egy jó kis menet a T-62A-val. :)
-
A Black Prince tornyának csak a lövegpajzs körüli széle 152 mm. A WG pedig elfelejtette leírni annál a tanknál, hogy a lövegpajzs 240 mm spaced armor-nak számít. Sok embert képes meglepni :)