418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsoltesz90 #254978 Egy haver próbálta egy csata erejéig a tesz-serveren, de a páncél paraméterei változatlanok szerinte. Csak azt nem tudom, hogy maradt-e a spaced armor rajta. Most nincs időm sajna kipróbálni... -
nemtudommivan #254977 1600 -
yossarianHUN #254976 Hát úgy volt eleve, hogy pont a páncélját fogják nerfelni, úgyhogy ebben nem reménykednék a helyedben. -
AlucardHuN #254975 Esetleg ha más hosszabb ideje váró rászoruló nincs én szeretettel várom 
-
zsoltesz90 #254974 Valaki próbálta már a SuperPershinget a teszt-serveren? Azon kívül, hogy kicsit mozgékonyabb lett, változott még valamiben, valamint marad tier limites?? Ha a páncélt békén hagyták, akkor szerintem megtartom. Köszi
-
hellokitty92 #254973 Mennyi xp-re adta meg? -
Régen de jó is volt... csak 10 kódot tudtam feltenni, másnak a 20-ával ellentétben... de így is 10 ajándék garázshely lett. 1500 gold spórolás. És csak később jött rá a WG hogy elk.rta rendesen.
Más. Jövő héten remélem fogyócikk akció. Javítóm már két hete nincs, pedig volt 500. Eléggé viszi így a pénzt. -
nemtudommivan #254971 AT7-el olyan sz@r voltam hogy megszánt a játék és megkaptam a titkos effi pajzsot 
Azóta úgy pattog a gép hogy őrület.
43%-os voltam vele, most már 51-nél tartok és nincs megállás. 4361 sebzéssel és 8 killel még a tank ász is meglett.
Őrület ! -
ha még nincs rá 1000 jelentkező :)
kipróbálnám köszönettel :) -
Gerdzso #254969 Valakinek van még LOCUST-os kódja? -
hellokitty92 #254968 Leírta, hogy korábban vette, mikor féláras akcióban volt!
Ezért kapta meg a kóddal a 900 aranyat. -
bgabor #254967 Azért mert már odafigyelnek erre. Régen sokan cszinátuk azt, hogy az ajándékkóddal szerezhető kis pöcs tier2 prémtankból aktiváltunk tízet egymás után az aktivál, elad, aktivál stb. Módszerrel. A érte kapott kredit és garázshely meg megmaradt, gí sokaknak lett 20+ garázshelye. Ami ugye öli a garázshelyvásárlás üzletét a Wargamingnek. Ezért mostmár egy kódos tankot lehet csak egy accountra aktiválni. -
egonn #254966 Biztos igazad van, mert nekem esélyem sem volt mégegyet szerezni, ugyhogy konkrétan nem tudom, csak az lett volna a reális! -
400V #254965 Lehet ő külön vette nem kódos volt neki, így engedte aktiválni mert előtte nem aktivált. -
400V #254964 Ezért nem értem. Vennék egy SU100Y t nagyon de pont emiatt nem lesz meg mert nem lehet ilyet. -
bgabor #254963 Ez nem így van. Nem enged mégegy Locust kódot aktiválni a rendszer. -
egonn #254962 ha van 1 M22 Locust a garázsban, akkor nem kapsz mégegyet, hanem az árát kapod! -
400V #254961 Hogy kapsz mellé 900 goldot? -
foxbat88fx #254960 nincs lezárva a Ticket.... mint máskor szokott hanem Information Required státuszban van....
csináljak screenshotot ahogy kilövi az enemy a társág én meg ott vagyok 2centire tőle?
bazz mellékeltem a replay-t.... de okkéé :D
de sztem ez után sem fogják oda adni utólag :( -
jav: 450 gold -
hellokitty92 #254958 Pont most nyomom párhuzamosan a 2-őt. Én nem vettem észre, hogy gyúlékonyabbak lennének a szokásosnál. Eddig talán csak 1-2x gyulladt a 85-öm, a simánál meg nem is emlékszem, mikor volt az utolsó.
T34-el hál' istennek jó ideje nem kellett mennem. Régen is könnyen ki lehetett gyújtani, mint bármely másik amcsi heavyt, csak oldalról kellett a motorteret lőni...
Csak a random szopat. -
Kisokkának hála kaptam kódot.
Nem értem miért nem jött meg nekem. Egy nap alatt kell 3x kódolni csak akkor kapod meg? Az úgy nem jó hogy első nap 1 kód, másnap 2?
Szerencsém volt nagyon. Régóta akartam Locustot, és a múlt héten megvettem féláron (400 gold).
Ma pedig visszakaptam a teljes árát. Pontosan úgy volt ahogy mondtátok.
Ha ma kapok Locus kódot, osztom tovább akinek kell majd.
-
foxbat88fx #254956 na megválaszolták a tegnapi "szép" levelemet....
Dear Tank Commander,
We appreciate your interest in World of Tanks.
Calm down friend! :)
We will do what we can to assist you! Please provide us with the battle replay and any screen shots you have of the battle where you should have got the Lucky achievement. To take a screen shot, please press the "Ctrl + Print Screen" keys to capture a screen shot and copy it to the Windows clipboard. Open up Microsoft Paint and press " Ctrl + V " to paste the image into paint. Save the file and attach it to your reply.
Once we receive this information, we can further troubleshoot this issue.
Please do not hesitate to contact us again with any future questions or concerns. We look forward to your reply!
Kind regards,
Roberto Dinero -
Orpheuslow #254955 11 körül,csak pár hozzászólást kell visszaolvasni -
SzocsA #254954 ma mikor várható először kód? -
Üdv all!
Elég rég nem játszottam már, gondoltam újra előveszem a WoT-ot ...
De van pár érdekes dolog ... Lehet az idő megszépíti csak az emlékeket, de valahogy mintha sokkal gyakrabban gyújtanák fel a tankjaimat ... orosz T-34,T-34-85 majd minden csatában, ha nem minden másodikban ég ... amcsi T34-emet is rendszeresen felgyújtják ... Van ennek valami (ismert) oka, vagy csak pechszéria? Nem volt ez ilyen mindig ...
-
400V #254952 Ultimate en működik. Ha butább pl professional vagy basic akkor lehet nem tudjátok állítani, én csak ultimaten tudtam és emiatt évek óta bármi kijön csak ULTIMATE et használok mert sosincs vele gond.
ezt REGEDIT be ha 10 vagy annál nagyobb pl 100 Mbps os netetek van. Aki FPS ezik annak meg kötelező mert magyar honba szervereken 4 es ping. :)
Szal REGEDIT be!
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters.
új duplaszó(32 bites)
ForwardBufferMemory = 148992 hexadecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters.
új duplaszó(32 bites)
NumForwardPackets = 10 hexadecimális
új duplaszó(32 bites)
DisableTaskOffload = 0 hexaDecimális
katt rá 2x
DefaultTTL=64 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\ahol a tcpackfrequency is van
TcpDelAckTicks=0 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\
ezt kell keresni, majd megtalálni azt a mappát, amiben a legtöbb registry található, többek között az IP címed is.
új duplaszó(32 bites)
TcpAckFrequency=1 hexaDecimális
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSMQ
új duplaszó(32 bites)
TCPNoDelay=1 hexaDecimális
Beírod a következőket!
netsh int tcp set heuristics disabled
netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled
netsh int tcp set global congestionprovider=ctcp
netsh int tcp set global ecncapability=enabled
netsh int tcp set global rss=enabled
netsh int tcp set global chimney=enabled
netsh int tcp set global dca=enabled
netsh int tcp set global netdma=enabled
regedit megnyitása > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Audiosrv\ megkeresése, utána DependOnService kulcson 2x katt és a végéről MMCSS törlése. Ezután ismét egy gyors reboot és lehet élvezni a laggmentes játékot."
QOS CSOMAGÜTEMEZŐT KIKAPCSOLNI ÉS TÖRÖLNI, MAJD RESTART
Mondtam hosszú!
Nekem ez a config WIN7 en évek óta és a rekordom 2 es ping magyar szerveren. :)
-
400V #254951 Alap Win 7 en nincsen beconfigolva a hálózat. Kb ilyen 1 Mbps os az alap. Erre van configom mit kell átállítani ha kell. -
Toweliee #254950 Ha segítség akkor nem off, ráadásul bármikor másnak is lehet rá szüksége. -
stoppos #254949 Ez miért lenne off? -
400V #254948 Tudok segíteni ha kell! Csak nem tudom lehet e itt offolni ilyenekkel? -
hellokitty92 #254947 Leatrix Latency Fix 3? -
Utálom a T-54-et....egy rakat fos stock-ként. -
Tusy #254945 - nekem ennél gyengébb eredményeim vannak mégis normálisan játszható a játék (100ms alatti a játékban a ping)
-- ha gyengébb géped van talán jobb megoldás rá a 32 bites windows
-- gyengébb gépemen háttérben beléptem ilyen böngészős (flash) játékokba, na azok csúnyán levitték a ping értékét a WoT-ban (bár azt írtad semmi nem fut a háttérben)
-- CCleaner-rel (más prg. is jó rá) azért leellenőrizném az automatikusan induló programok listáját, hátha ott van a kutya eltemetve (ami nem ismerős azt le kell állítani, nagy baj nem lehet belőle, legfeljebb visszaállítod legközelebb) -
Lucifer001 #254944 Köszi.
Ez idő alatt 57 oldalt olvastam vissza , mert úgy emlékszem valaki írt valami gamer ping fixáló progit .
-
virkir #254943 Eloszor is ne a lakohelyed pingeld hanem minimum a bix-et de inkabb a wot szervert.
Bar ha falun belul 19ms-t kapsz akkor kifele marbovengyenge lesz a valaszidod. -
Orpheuslow #254942 kösz -
11 óra körül szerintem. -
Orpheuslow #254940 mikor lesz az első? tegnap kemény 200 goldot tudtam gyüjteni -
link
Nemsokára kezdődik az utolsó nap. Who wanz a Z-shirt? :)