418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amíg az asszony nem tudja meg... addig nincs gond...
-
stoppos #256272 Dehogy, hülye. Csak félrenyomott. -
stoppos #256271 Persze. Valld be, magaddal beszélgetsz. -
Azt a kurva! Ez nagyon jó volt! Magamnak helyeseltem! :D :D :D
Valójában erre reflektáltam: #256262 -
agrarmacso #256269 Udv Urak!
Teszt-szerverről lehet tudni valamit? Nem tudok belépni és nem tudom, hogy itt van e a hiba, vagy csak épp le van állítva. -
stoppos #256268 Lassan meggyőztök, hogy azt vegyem vissza.
-
Vanka #256267 Nekem akkor volt T-44 amikor megjelentek a Type hordák .Akkor elég szar volt . De Typet vettem !
-
Pares #256266 Még szép, hogy egyetértesz önmagaddal... :-) -
stork13 #256265 Ez egy kicsit skizofrén volt, nem?!
-
Szerintem is, de kevesen osztják a véleményünket... -
Vanka #256263 Van 4 X-es medem Bat ,T62a,121 ,E50M ezek közül az E50M-et érzem kiegyensúlyozottnak .A többivel sokszor keveredek bajba !
-
R3nton #256262 sztem legjobb t8 med, lb-1 nagyon jó -
Pares #256261 Valaki megkapta a tegnapi 3. (utolsó) bónusz kódot? Mert én megkaptam az első kettőt, utána elküldtem a harmadikra is, de az nem jött meg, csak a Locust kód, ami ugyebár három qr kód után jár... -
Okmyx #256260 Na ez nagyon tetszett. SerB.
- Q: “Why does not shooting allies who are capturing enemy base reset the capture counter like when you shoot enemies?” A: “So that retards – and you did try that, didn’t you? – didn’t disrupt the capture while screaming ‘No cap!!!!!!’” -
Okmyx #256259 Nálunk is futott ez a rettenetes ruszki szar Aleko néven.
Hálistennek kipusztultak az utakról végleg.
Törésteszten lefejezte a sofőrbabát a motorháztető. -
Nekem még mindig jobban bejön, mint a Pershing.
-
Desmodromic #256257 - SerB has a Moskvich 2141 from 1993 as his car.
Azért a céges autójára kíváncsi lennék... :) -
Szpecnyaz #256256 Próbáltam, meg bétában is sokat toltam vele, akkor még jó volt. De most már nem, a többi 8as sokkal jobb. -
A T-44 nagyon jó, de csak akkor amikor már fullos. Deakkor nagyon. De addig... -
Szpecnyaz #256254 Még 250 pennel is. Ráadásul DPM-ben is bővel veri. Az ilyen lomha, páncélozott vackok kb semmire se jók. -
stoppos #256253 Én is jobban szeretem a 7-8 tiert, viszont a T-54 sokkal jobban bejött az elődeinél.
Pont mostanában agyaltam, hogy vissza kellene venni valamelyik nyolcas medet, mert lassan a végére érek a pörsinek és kellene még egy tank a type mellé. Csak nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Persze még az is lehet, hogy meghagyom a pörsit.
A panterrel ugye az a baj, hogy csak egyenesben jó, meg nem rejtőzik valami jól. A T-44-re már nem nagyon emlékszem, de ott a gun depressionnel voltak gondok, meg valami más kínom is volt vele, de már nem tudom. Ott van még ugye az indián, annak a célzásától kaptam agybajt, meg hogy cserébe papír a feje. A kínai még nincs meg, ott tier6-nál járok, lehet arra kéne ráfeküdni és megoldódna a probléma. Az angolnál dettó a hatosnál járok, de valahogy azok nem vonzanak. Az új orosz med ág szintén nem nagyon mozgat meg. Szal kicsit tanácstalan vagyok. :) -
R3nton #256252 Most kap nerfet 250 lesz csak a HEAT penje -
Szpecnyaz #256251 Az nem jó, lomha, ráadásul a goldos IS2 röhögve agyonveri. -
Szpecnyaz #256250 Ja, meg kimaradt az 50-120 és a T54E1, azokat is intenzíven használtuk. -
R3nton #256249 Akkor t7re még ki kell találnom valamit! TigerP? :D Köszi am! -
Oddball29 #256248 Én végig tudtam úgy vinni, hogy 5:1-hez arányban táraztam bele AP-t meg HEAT-ot. -
Szpecnyaz #256247 T7ben only IS2/T29/T71 esetleg WZ-131.
T9ben M103/E75/ST1/T54/Foch/JT/T30
Mondjuk a T9 az map függő. Pl egy sandriveren M103, városi mapra meg E75. -
Szpecnyaz #256246 A wz-120 kevésbé agilis mint a T54, meg armorban is gyengébb, mondjuk ettől függetlenül Ensk-re vittünk belőle ha jól emlékszek.
Meg a T54 jól rejtőködik, kellően mozgékony, tűzerőben is jó, meg ugye jóval több HP-ja van mint egy lightnak. A lényeg az hogy tovább marad életben egy aktív spot után. -
shbg #256245 Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Rendkívül kedvesek vagytok :)
Meglátásom szerint azok nooboznak legjobban akik semmit nem csináltak a csatába. Ezeken mindig jókat röhögök, elég csak megkérdezni tőlük, hogy mennyit sebeztél, lőttél ki.
Sok sebzést és killt mindenkinek. -
VanDaal #256244 Tetrarch használható, de inkább BT-2 volt preferálva (a T18 mellett persze, de az meg ördögtől való :D ).
KV mellett szerintem AT2, spotternek meg T49.
Panther szvsz buff után is gyenge, inkább IS-1/2, T29 meg T71.
M103 jó :) -
rahotep #256243 A demage panelt nem tettem fel külön csak a Jactor csomagot! Azt hittem abban hibás az xvm hitlog ahogy virkir is mondta... -
Így elég nehéz tankot fejleszteni.
-
Fefe82 #256241 M103 legyen is jó,mert 300k kredit oszt garázs!Mert miatta lemondtam az E-50 -ről,legyen is jó! -
R3nton #256240 Amúgy visszatérve erre a küldetéses CW-re lenne egy pár kérdésem.
tier2: Tetrarch jó, vagy mi volt a sláger? T18at nem fogom megvenni...
tier5: Ha kiesnek a dedikált spotterek szerintetek KV-1 uralom lesz?
tier7: Most vettem vissza panthert szívószállal, ugye buffot is fog kapni, jó lesz szerintetek t7be?
tier9: M103 jó lesz?
-
Melo volt meg program... :P -
R3nton #256238 Én is szeretem a T69-t és én is fele-fele arányban viszem benne a lőszert. Sztem jó cucc :) -
R3nton #256237 Cserébe nehezebb észrevenni és jobban spottol, meg ugye a tár...Amúgy akkor miért nem már wz-120??? -
VanDaal #256236 Érdekes, mert én kimondottan élvezem vele a játékot :)
Fele-fele arányban viszek goldot és AP-t, majd a hierarchiában elfoglalt helyem alapján eldöntöm, melyikkel érdemesebb kezdenem. Amit nagyon szeretek benne, hogy a csapat teljesítményétől függetlenül ki tudom osztani a sebzésemet vele.
A grindelést mondjuk még én is szeretném letudni a peccs előtt, biztos ami biztos alapon :D
De ha élvezhető marad, akkor tuti megtartom, mert nagyon bejön.
Az érdekes világlátású emberek témához meg:
Szintén tegnapi eset: rég halott, 0 killes magyar E5 retardozik, mert stock Centurionnal valami érthetetlen okból kifolyólag nem akartam rárohanni az Obj.263-ra. Így is én lőttem vissza róla a capet többször is, szóval védő is lettem a 2k sebzésem mellé.
Csata végén látom, a szájhősünk SEMMIT nem sebzett...
Azért az ilyeneket úgy (.....), hogy nem elég, hogy top tankként abszolút semmit nem csinál, még van bőr a képén ezek után másokat becsmérelni, ahelyett, hogy inkább szégyellné magát a gyökérsége miatt, aztán csöndben maradna. -
Szpecnyaz #256235 Mi T54et használtunk. Az amx túl gyorsan hal ha rálőnek. -
Szpecnyaz #256234 Itt volt a hétvége, 4000 goldot lehetett összeharácsolni :D.