418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Én is izzadok ellenük, de jobban tolerálom mert vissza tudok rájuk lőni; nem lő be a fedezékem mögé; nem szed szét egyszerre több modult; neki is mozognia kell lövés után - sebezhetővé válik; meg még biztos van rengeteg indok ami miatt jobban tolerálom csak már fáradt vagyok és nem jut több eszembe.
  • lexlutor
    mert ezeknek igen? amikor leadnak fejenkent egy 900as sortuzet? ne rohogtessel mar...
  • yossarianHUN
    És akkor nem volt kempfeszt? Csak azoknak még vissza se tudtál lőni.
  • lexlutor
    sok ilyen kibaszott kivegzoosztagot neked. kempfeszt a kobon az egesz. de ez tuti elvezetesebb.
  • yossarianHUN
    +1. Még mindig inkább ez, mint az artyk.
  • Toweliee
    De meg ám!!!!
  • lexlutor
    .. tier10es csata, oldalankent 7-7 tier10 td.. megerte szetkurni jatszhatatlanra az artykat...
  • Toweliee
    Nem. Akinek magas az effje az a legtöbb esetben széthajtja magát a meccsen mert nem mindegy neki, hogy mennyi xp-t / kreditet kap. Az xp-re hatással van a csata kimenetele is. A statisztika meg azért statisztika, mert borulhat.
  • shbg
    Jé !! na ezt nem gondoltam volna! Így tényleg úgy néz ki, hogy igazat beszélt germán barátunk. Viszont tovább gondolva ezt a teoriát (hozzáértéstől nem zavartatve)nem lehet hogy épp emiatt vannak oylan meccsek, ahol papírfoma szerint győzni kellene és aztán mégsem. (mint kiderült a győzelem nem mindig fontos a stat szempontjából)
  • foxbat88fx
    hehe ez kurva jó :D
    1 órán keresztül dagonyáztam a MAZ-al :D
  • zsan666
    Ha ide elnézel és mondjuk a saját statod lekéred kipróbálhatod magad is, ha a winrate értéket átírod és újra kiszámoltatod az értéket.
    Hát nem sokat számít, ahogy nézem. Kerestem egy ezer eff körüli játékost, 11k csatája van. Egy százalékkal növeltem a winrate értékét 49-ről 50-re és 16 ponttal nőtt csak a wn6/7. 100 pont wn6 változáshoz 56% (ez +7% ugye) winrate kellett. Eff-nél pedig nincs szerepe abszolúte.
    A campelő disznóknak volt igazuk, úgy fest... :S
  • stoppos
    Ha jól emlékszem a WN6 nézi a win rate-et is.
  • R3nton
    Inkább nem reagálnék erre, majdnem kifordult a gyomrom ;)
  • shbg
    Sziasztok! úgy néz ki ma többet írok ide mint gondoltam!
    Most jöttem egy csatából! természetesen cumika volt. Megint egyik oldalt meg tudtuk nyomni viszont a másik oldalon bejöttek a 3 T9 hevy és páncélvadsz messzire csücsül és semmit nem csinál! ugye megy a nagy noobozás meg a szokásos, és erre az egyik srác ilesmit mondott, hogy ez XVm statisztika miatt van, mert így lehet legjobban húzni, hogy beülni egy bokorba és csak lőni kőni stb. Erre én visszakérdeztem, de hát azért a Win rate nem játszik? Ő erre azt mondta, hogy nem. Nos a kérdésem az,hogy csak srác fröcsögött a ühtől vagy tényleg van stat növelő szerepe,hogy nincs bekapott sebzés csak találat. Na oké jó hogy van ,csak fajsúlyosabb-e mint a Win rate? MErt ha igen akkor ez sok mindent megmagyarázna.
    T44 témához: Én kérdeztem itt ,hogy csak át akarom ugrani mit javasoltok ,hogy milyen motor stb , mondván nem akarok vele játszani. Na azóta megkedveltem, mindent kihúztam rajta és egy körberohangálós tank. Nagyon szeretem.
  • bedy68
    [IMG][/IMG]

Ritkán szoktam dicsekedni, de ez most jól esett
  • Toweliee
    :)
  • Pares
    Én 2 gmail email címet írtam be, kiírta hogy köszöni meg minden, de még egyikre se jött meg.
  • Adjunktus
    Mindenképp ezeket vigyed!
    T-1 mindegy szinte..
    T-2: T18
    T-3: Marder II,FcM 36Pak40
    T-4: Hetzer
    T-5: SU-85,StuG,S35CA,AT-2
    T-6: SU-100,Hellcat
    T-7: SU-152,JP,AC 46
    T-8: ISU,Ferdinand
    T-9: Fosch,JT,Object-704,
    T-10:Bármely TD

• kisokka
    Tegnap beírtam az utolsónál 3 mailt, ebből 2 gmail, egy citrom, de csak az egyik gmail-re jött.
  • Pares
    Pedig mint ha azt hazudozták volna stream chaten, hogy várjunk még, mert folyamatosan küldik ki...

De valami nagyon nincs rendben a WG szervereivel mostanában, az tuti. Folyamatos lagok szinte minden csatában, a CW sem megy, emailek nem jönnek meg...
  • foxbat88fx
    nem jött meg...
    T32 téma!
    nagy nehezen felküzdöttem magam vele 44%-ra
    azért.... na!
    eddig 3 hull down szituációt tudtam kiharcolni :)
    mind a 3 win, 3 acélfal, mind a 3 5000+ damage :)
  • Commandier
    Nekem nem jött meg. És nem hiszem, hogy megjönne már.
  • Pares
    Akkor megkérdezem mégegyszer: valakinek megjött a tegnapi utolsó bónusz kód? Van rá esély, hogy valaha megérkezik?
  • kisokka
    Az előbb megyek fent Ruinberg-en JagdTigerrel, top tank voltam, 1-1 9-es, többi 8-7-es tier. Gondoltam buli van. Kicsit elcsesztem, mert valamilyen oknál fogva elbambultam és 4 heavy között találtam magam a fenti házak közt. Végülis nem lett baj, de maradt kb 79 hp-m...
    Megy tovább a kis WZ-nk, hogy derítse fel az ellenbázist, belefut egy AT 15-be, amit kétszer megkináltam(ki is lövődött), de elég messze voltam, úgyhogy nem látott, se a két Prot, ami mellette volt(azokba is dobtam párat).
    Erre az AT 15-ös gyerek(eze) a csata végén nekiáll fröcsögni, hogy "all report enemy JT Kisokka"...
    Nem is lepődtem volna meg, vannak ilyen IQ-betyárok, nade egy 38ezer csatás komától?!
  • Commandier
    Nah, próbáltam a 112-őt is. Elég jól mozog. Szépen pattog a front, de az alsó lemez piszok vékony. Mindenki átlövi, aki csak akarja. Pontossága elég. 150 méterről szépen találtam el 2x egymás után találtam el az AT15 kupoláját.
  • Pongyi
    Én indás vagyok, de az uccsó két kódomat én se kaptam meg, míg kettő gond nélkül eljött.
  • Commandier
    Igen. Nyertem egy meccset a t34-el, és azután került be automatikusan a garázsba mind a kettő.
  • popey8
    Emberek ez a telefonszám hozzákötése az acchoz hogy működik pontosan? Hogy kell megadni a telszámot? Mikor kéri, előre beírja a +36-ot és utána beírtuk a 30xxxxx számot egyben. Tegnap próbáltuk, de nem jött meg a kód és most a 24 óra lejártával újra beírtuk, de most sem jön kód.
  • Pales27
    Off:
    valaki linkelte nem rég a havok engines videót. (ilyen enginnel fog majd menni a wot remélhetőleg)
    Most találtam meg annak a játéknak a demóját, érdemes kipróbálni kevesebb mint 100 mega.
    demó
  • TomDantes
    Most a hétvégén volt olyan csomag, hogy 60 valahány euróért, Jagdtiger+Dickermax+még egy prém jármű, talán a Panther, hát ha valakinek sok pénze volt, megérhette megvenni.
  • Master91
    Citromailosoknak szól ez, akik nem kaptak kódot ( mint én se... )

Írtam a citromailosoknak, hogy én meg pár ember a [email protected] (ugye innen kaptuk a kódokat) hogy 1-2 levél jött, több nem és kéne.

Ezt kaptam válasznak:
    Mivel a levelek megérkeznek a fiókba(még ha nem is az összes, amelyet vélelmeznek) a levelezés müködését bizonyítja. Ez alapján a Citromail.hu rendszerében nincs működési zavar. Javaslom, hogy a küldő félnek jelezze a problémát. Bizonyára kapnak hibaüzenetet a levelek küldését követően. Ezt kellene hozzánk eljuttatni. Egyszerűbb, ha az oldal fejlesztői lépnek velünk kapcsolatba.

Úgyhogy felejtsük el kb. :/
  • JeffDunham
    Akkor jól tudtam. A pi****...
  • rogan99
    Kezd baromira elegem lenni ebből a fostalicska t25/2-ből. Nemigaz h folyamatosan T9-be tesz be. Mit csináljak ott 170 pennel?
    Nem szép dolog ha ez igy folytatódik kapásból ki fogok lépni, az ilyen meccsekből, játszani akarok nem szenvedni...
  • Schwarczer
    azért nem egy olcsó auto az sem :)
  • Thomasovics
    Tier 8 as sose volt 15% nál nagyobb leárazással a boltban
  • JeffDunham
    Volt mát a Jagdtiger 8.8 30%-al olcsóbban valamikor? 10 helyett 7k kreditért?
  • Pares
    Úgy néz ki ez ragályos...
  • bigmano
    A tesztszerveren elérhető?
  • Toweliee
    :))
  • Commandier
    Elérhető a t34-3 és a 112. A t34-3-at próbáltam. Mondjuk mákos csata volt, de igazából elég gyors és jó a toronyforgatás, nem olyan drámai a töltés idő töltésgyorsítóval. Lesz már hordázás... Fasz ki lesz amikor hármas platoonokban lecsapnak rád és 2 másodperc alatt kapsz 1200 sebzést. Remélem a 11000 goldos ár elég visszatartó erő lesz.
    http://ftr.wot-news.com/2013/08/26/t-34-3-and-112-now-available-on-8-8-test-server/#more-2234