418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #256433 Rengeteg a TD. Mar nem is fenykepezem ha oldalankent 9 van. Azt hiszem 11 volt a rekord. -
rolio #256432 Sziasztok!
Nem ismeri valaki -->ezt a célkereszt mod-ot?
Tetszik, de nem találtam meg...köszi a segítséget -
stoppos #256431 "Akkor már csak obj268-t és a 263-t kell elintézni mozgékonyság terén, senkinek nem hiányoznak az 50el rohangáló TD-k..."
Erről tán kérdezzük meg azokat is, akik játszanak vele. Ez így egy érvelési hiba.
-
Oddball29 #256430 268 nem olyan mozgékony ám, 50-et inkább csak aszfalton éri el, és ahhoz nem elég fordulékony, hogy lekövessen egy batet vagy t-62-őt. -
R3nton #256429 Kizárt dolog, hogy a töltési időhöz ne nyúlnának hozzá, szerintem lehet az ágyúhoz is és a fordulékonysághoz is hozzányúlnak. T57 heavy is kapja a nerfet. 50B állítólag még buffot is kaphat.
Akkor már csak obj268-t és a 263-t kell elintézni mozgékonyság terén, senkinek nem hiányoznak az 50el rohangáló TD-k... -
Bee #256428 Ilyen az én szerencsém :( De ha a tár, a dam, a töltési idő és a fordulékonyság megmarad, akkor egye fene, gyengítsék a motorját! :)
Azért remélem, hogy az 50B-hez nem nyúlnak, kb. 10 nap múlva veszem meg. -
nemtudommivan #256427 Megkaptak az effi pajzsot ! -
Madi92 #256426 Személy szerint, ez buffnak tartom, mivel nem fogok előrerohangálni vele mint most! :D -
Madi92 #256425 112 Opéé! :D -
1500as effi az mit takar? -
Okmyx #256423 Akkor igyekezzél, a franciákra -köztük a Fochra- erős nerf érkezik a köv. pecsben (már ha hinni lehet a FTRnek), köztük egy -20% engine nerf. -
És én már megint kellemesen csalódtam...
A hiányzó goldot megkaptuk.
Én már nem számítottam rá és 200gold is 200gold. -
Bee #256421 Íme, a wotcs.com-ról mazsoláztam:
Nem mostam össze az adatokat, szépen el vannak különítve.
Én is játszottam a régi MM-mel, én sem élveztem. De végül is mindegy, végre egy hozzászólásod, amelyikben nem személyeskedsz. Peace. :)
A francia TD ágon T5-nél tartok, remélem, hogy engem elkerül a szopóág; klántársam acc-jával toltam sokat a Foch 155-tel, az első kör után eldöntöttem, hogy ilyen gép nekem is kell! -
madmanic #256420 már sehol, csak 100 mp volt arra, hogy beírd a mail címed a qr ban található linken. -
bagolykopet #256419 a kódokat hol lehet megnézni? -
madmanic #256418 de fura, hogy már elmúlt dél ÉS MÉG CSAK MOST AKADOK KI!!!!
-
stoppos #256417 Köszi és hörr. Akkor ezen nem változtattak. Így eléggé az eget lövi majd. haladgatok szép lassan a kínai ágon, de már a franc kivan, hogy állandóan hegynek felfele kell harcolni, különben mindennek a fejét tudom csak lőni. :) Egy -5 fok jól jött vón, akkor még el is gondolkodnék rajta. -
NH3CL #256416 A locust mellé nem jár semmi csak a slot ugye? -
kisokka #256415 Nekem is elküldték, meg gondolom a másik kettőnek is. Bajnak nem baj, mert nem biztos, hogy végleg befejezték, csak valószínű
-
foxbat88fx #256414 nem hiszem el bazdmeg hogy a hülyéknek áll a szerencse!!!
béna fasz magyar top tier az enemy és ők nyernek pfffffffff
full piros csapattal nyernek :D -
Pares #256413 Jé, én is megkaptam mindkét accountra a 200 goldot! Erre nem is számítottam. Bár jobb lett volna, ha mailben küldik, akkor az egyiken tudom aktiválni mindkettőt, de sebaj! :) -
Most komolyan ezen fogtok vitatkozni? Akkor beszállok, az enyém az sokkal jobb. Meg ne kérdezd mi a jobb, de hogy jobb az biztos.
-
-3 fok.
besti: WoT Tank Viewer programmal tudod megnézni. link -
bigmano #256410 Külön acc-hoz rendel kódok vannak mindenkinek.
Rsetleg ha maradt még az elöző körökből akkor tudsz szerezni.. -
Droughert #256409 Elkelt -
bagolykopet #256408 Sziasztok
valaki esetleg le tudná írni nekem a KÓDOKAT mert nem tudtam követni az eseményeket -
FosTalicskaa #256407 1./ 47% wr-em már régóta nem volt. Nem tudom mit és hol nézel de az baromság. Tegnapelőtt volt 40%, de akkor konkrétan az zajlott, hogy megtettem 100 métert és a fél csapat már meghalt... de 47% honnan, mikor, hol?!
2./ most miért kell összemosni a napi szintű adatokat a globális számokkal, furcsa
3./ A HHR-ben nem sok időt töltöttem és sajnos nem is értem rá velük játszani egyéb IRL okok miatt. jah és az se zavarjon, hogy előtte amatőr klánokban voltam valamint volt nagyjából 1 év klánnélküli időszak is.
4./ jah és azt tegyük hozzá, hogy a 18k csatámból kb 12k még a régi rendszerben volt, ahol még a 6-os tankok is rendszeresen tier10 ellen harcoltak és persze gold ammo sem volt, max ha igazi gold-ért vetted.
5./ nem stagnálok csak volt egy masszív szopóág a t5-t9 francia td-kel, most újra elkezdett nőni a statom, hogy nem kell állandóan stock hulladékokkal bohóckodni -> prémium nélkül nagyon hosszúra tud ám nyúlni a szívatás része a játéknak.
6./ de ha annyira érdekelne a statom akkor meg mindennel goldal lőnék. -
besti #256406 Ezt meg lehet nézni valahol, mennyi a depression? -
Droughert #256405 Van 1db felesleges Locust kódom, privit küldjön akit érdekel. -
Tessellia #256404 Valamint ez megmagyarázza, hogy miért csak 3 kódot osztogattak az utolsó napokban. -
Bangaro #256403 Good morning,
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!
Kind regards,
Markus 'Invino' Schill -
Tessellia #256402 Akkor jól vezette le egy srác az egyik topicban fórumon, hogy kifogytak a kódokból:).
levezetés -
Okmyx #256401 Jobb későn, mint soha... -
R3nton #256400 ja tényleg, most, hogy mondod... -
Nem nézted az én első ezer csatámat. Most sem vagyok egy átlag, de akkor csak néztem és vártam hogy lesznek körök ahová majd lépni kell. :-D
-
bigmano #256398 Hát az pech lesz ha a hozzárendelt acc-hoz küldik a goldot:( -
Tessellia #256397 Good morning,
thank you for taking part in the World of Tanks QR code activities during Gamescom 2013. The success of the activities was so huge during the last QR Code session, that we litterally ran out of codes at Gamescom. We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
We hope you will continue to enjoy World of Tanks!
Kind regards,
Markus 'Invino' Schill -
McLarenpowa #256396 bebukták a sok accountosok :) -
R3nton #256395
Ha valakit érdekel replay (baromi jól összetudtam dolgozni a maussal):
T-54 Ace -
kisokka #256394 Mailt nem is kaptatok, csak hozzátok vágtak 200 aranyat?