A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #256407 1./ 47% wr-em már régóta nem volt. Nem tudom mit és hol nézel de az baromság. Tegnapelőtt volt 40%, de akkor konkrétan az zajlott, hogy megtettem 100 métert és a fél csapat már meghalt... de 47% honnan, mikor, hol?!
2./ most miért kell összemosni a napi szintű adatokat a globális számokkal, furcsa
3./ A HHR-ben nem sok időt töltöttem és sajnos nem is értem rá velük játszani egyéb IRL okok miatt. jah és az se zavarjon, hogy előtte amatőr klánokban voltam valamint volt nagyjából 1 év klánnélküli időszak is.
4./ jah és azt tegyük hozzá, hogy a 18k csatámból kb 12k még a régi rendszerben volt, ahol még a 6-os tankok is rendszeresen tier10 ellen harcoltak és persze gold ammo sem volt, max ha igazi gold-ért vetted.
5./ nem stagnálok csak volt egy masszív szopóág a t5-t9 francia td-kel, most újra elkezdett nőni a statom, hogy nem kell állandóan stock hulladékokkal bohóckodni -> prémium nélkül nagyon hosszúra tud ám nyúlni a szívatás része a játéknak.
6./ de ha annyira érdekelne a statom akkor meg mindennel goldal lőnék.