418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    TD-t kellene tenni az összes tankod helyett a garázsodba te Bayern :D
  • yossarianHUN
    Nem értem miért van mindenki hasra esve az IS-3 páncélzatától. Szemből szerintem egész egyszerűen papír, oldalról aláírom hogy trükkösebb, de egy komolyabb ágyúval onnan se jelenthet gondot.
  • lammaer
    Erre értettem az IS3 páncélzatát, ezért nem kell "de"-t írnod :)

KTnál nincs ilyen gond, "kikeresed" az oldalát vagy a hátulját és "jól megszórod", a vast se kell nagyon odatenni és már fekszik is :)
  • foxbat88fx
    ja.... de 6/1 lövés tuti lepattan vagy benyeli nullának az IS-3 onnantól kezdve megvan ba***va az AMX 50 100 :D
  • lammaer
    Már ha jól emlékszem és 6 van benne.... :D
  • lammaer
    Azóta, hogy a rejtőzködésbe rengeteget számít a legénység camo skillje.

Egy full camós legénységgel még egy E50-el is lehet a campinovkai spotbokorból úgy lövöldözni hogy nem spottolódsz fel. Megtörtént eset, még replay is van róla.
  • lammaer
    De csak azért, mert az IS3nak rohad szemét páncélzata van, és még hátulról se lehet megbízhatóan sebezni. Amúgy az AMX a potenciális 6*300as átlagsebzéssel kifiléz mindent T8ban egy tárral.

Mondjuk én nem tekintem heavynek, ezért azt mondom hogy az IS3 a legjobb T8 heavy, és az AMX 50-100 a legjobb T8 med :)
  • stoppos
    Francia tank. A koncepció ott az, hogy hasonlítson a bagettre.
  • R3nton
    Na még 6k kell a T-54be hogy meglegyen a 206 000 xp (ha jól emlékszem ennyi kell bele, valaki kisegíthetne, aki járt tesztszerón), utána mehetünk szakaszba ha gondolod...Nekem is van amx120 csak nekem még a kisebbik löveg van rajta, bár nekem tetszik.
  • Bangaro
    Hát az IS-8 össze sem hasonlítható ezzel. No mindegy nem sírni akartam csak nem értem a koncepciót.
  • foxbat88fx
    naneee :D
    nem lehet egy lapon említeni az IS-3al
    IS-3 a királyok királya :)
    semmi esélyt nem adok egy AMX 50 100-nak 1v1-ben himmelsdorfon pl!
  • Maala
    Ha az ember ráérez, hipp-hopp meglesz az a 212k. Nekem nagyon feküdt, észre sem vettem, 1,5-2 hónap alatt meglett duplákkal.
  • Bangaro
    Igen, megvettem az ágyút rá, de nem az a baj vele, hogy nem sebez, vagy pattog, vagy elhord a picsába, hanem az, hogy egyszerűen nem tudok lőni vele. Se le, se fel. Cserébe gyors és egy hatos átlő.
  • Bee
    Nem elég visszatartó erő, hogy totál lebontod az ellenfeled, miután ellőtte magát? Városban elég, ha leláncolva tartod úgy, hogy közben sebezzen is; ráadásul a mobilitása miatt a szerencsétlen szituációkból is ki tudsz hátrálni. Szerintem kb. az IS-3-mal karöltve ül a T8 trónján.
  • joe38
    Skacok a KV-IS mióta jobb rejtőzködö mint a Hellcat???? Mert szerintem nem,főleg mozgás közben.
  • Maala
    Miért, az is-8 talán heavy? Csak amíg az lő 440-et, ez lő 1600-at átlagban. Nem kis különbség.

E-75, ST-1 páncélzatára lehet építeni, teljesen más játékstílus. Ez inkább Conq, WZ, IS-8 stílus.
  • stoppos
    Köszi, este meglesem.
  • Bee
    Ezen az elején én is meglepődtem, de csak megszokás kérdése. Tipikusan kivégző tank, a magányos ellenfelek rémálma, én nagyon szeretem. Barátkozz meg vele gyorsan, mert fullosan még 212k XP kell az 50B-ig :)
  • Pales27
    meg is van:
    Nat Geon volt
  • foxbat88fx
    hát ez az AMX 50 100 elég megbízhatatlan tank :S
    a gun sokat pattog....
    de a legrosszabb hogy a visszatartó ereje egyenlő a nullával :S
    komolyan bármilyen tier6 vagy tier7 meglát azonnal rámjön....
    IS-3al ilyen nincs... akkor mindenki menekül előlem :D
    amúgy nem rossz tank az AMX 50 100 10/7est adok neki
  • R3nton
    Fullos?
  • Pales27
    discoveryn volt róla teszt, elképesztően hatékony, persze csak egy lövést bír, utána a sima páncél marad.
  • Bangaro
    Az meg, hogy mi heavy és mi nem..... ez nem.
  • stoppos
    Kérdeznélek téged, mint tapasztalt mogyorószakértőt, hogy az aktív páncélzat, vagy hogy a pékbe hívják, amit az oroszok mostanában agyba főbe mutogatnak a tankjaikon, mennyire hatékony? Volt ez már kirpóbálva élesben? Van erről valami anyag valahol?
  • Fingerblaster
    köszöntem!
  • Bangaro
    E75? IS-8? ST-1?
  • R3nton
    Játékba meg milyen jó mégis a batchat is meg a Leo1 is. Ilyen szarok voltak valójában?
  • Maala
    Egyik legjobb T9 heavy.
  • bigmano
    Én bevallom azt nem használom nem is tudom melyik gomb az.
    @Maala nekem ugyan ez csak nem az y hanem a Q plusz húzom az egeret.
  • mijki
    Van rá esély, hogy ez befér a Top50-es contest-en?
  • Bangaro
    Ezt az amx 50-120-at valaki szereti? Valami borzalom..... Ez az ágyú se le se fel..... Nem elég, hogy bujkálni kell vele még arra is figyeljek, hogy egy kis buckára álljak ha picit felfelé akarok lőni.
  • davidbog
    Tier 10-ben már tényleg majdnem mindegy, hogy 100 mm vastag páncél 30 vagy 25°. Köszönhetően annak, hogy az összes tier 10-es löveg kicsit vagy nagyon de fel van tápolva és a tier 9-10-es harcjárművek legalább harmada túl van fegyverezve.

A valóságban a Leo 1 páncélzata nulla és szerintem a német mérnökök a franciákkal együtt ezt jól benézték. A szerencsétlen svájciak és japánok meg követték őket...
    Érdekes módon az amerikaiaknak az M60-al az oroszoknak meg a T-64-el majd pár évvel később a T-72-vel sikerült megoldani a páncélzat problémáját. A tornyon mindeképp, de a harckocsitest se volt éppen gyenge (az M60 homlokpáncélját 1960-ban egyetlen orosz löveg se tudta átütni). Ezzel szemben a Leo 1 homlokpáncélját a 20 évvel korábbi, tehát 2. vh végi lövegek is át tudták ütni...
    A korai HEAT lövedékek meg túl vannak értékelve. 1960-ig nagyon rossz minőségűek és a lassúságuk miatt pontatlanok is.

Meg lehet nézni mennyire volt "tartós" a Leo 1 és társai. Mára már csak a görögök és a törökök tartják hadrendben őket, még modernizálva is. A többi nemzet max egy-két tucatot tartalékban. Az AMX-30, Type 74, Panzer 68 meg sehol nincs.
    Az M60-asokból meg ott van/volt a Super, Sabra és a Phoenix, és úgy néz ki bele lehet építeni a tornyokba a simacsövő 120 mm RUAG löveget is.
  • Maala
    Nekem az az Autoaim, meg az Autoaim cancel... Jobb gombra rakni, ahogy alapból van. Ki kellene nyírni az ilyen deveket. :D
  • mijki

Legjobb köröm AMX1390-nek eddig
  • Trucker39
    Statisztika Mod-ra gondolsz szerintem.
  • Maala
    Szerintem az Y-nál nincs gyorsabb... Lenyomod, aztán elhúzod az egeret, fél mp alatt megvan, és a kezedet sem kell nagyon elmozgatnod az Fx billentyűk irányába.
  • Maala
    YasenKrasen' messenger mod 0.8.7

Wotinfo-n megtalálod magyarul, ha úgy kell.
  • Master91
    Muhahahah mucus , nem fog össze jönni
  • bigmano
    Nekem az E meg a Q van beállítva.
    Az E a tűztámogatást kérek a Q meg a parancsnoki menü vagy micsoda.
  • R3nton
    Téged se nagyon kellene, te vagy a másik nagy troll