418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    Miért ne? Csak aludjon el picurka időben. :)
  • mijki
    M103-mal jöhetnék 3.-nak?
  • stoppos
    Kanyarodni nem lehetne vele, de egyenes vonalban mekkorát lehetne csapatni benne prohorovkán? :)

• stoppos
    OFF
    82-ben volt egy felmérés az USA-ban. Egy bejruti palesztin menekülttáborban történt mészárlásról mutattak nekik pár tudósítást. Három csoportra osztották a résztvevőket, pro-izraeli, pro-palesztin és semleges. Nem meglepő módon a pro-izraeliek izrael ellenesnek titulálták, a pro-palesztinek iztrael barátnak a dokumentumfilmet. Az objektivitás olyan, mint egy dupla-bumeráng. Visszajön és pofáncsap mindkét oldalról.
    ON
  • madmanic
    Hát úgy kezdődött, hogy az ellen vezetett 12-3 ra...

• Szpecnyaz
    Továbbra is tartom hogy ez egy fosrakás, szóval ez a kör meglepett :D.

replay
  • Tono34
    Én szeretném ha jönnél, egyedül nem olyan hú de jó vele menni.
  • killbull
    Akkor is kommersz egy a sok közül színvonal maradt azóta is. Lenne a vezetőkbe potenciál csak felvesznek mindenkit, utána meg marad az hogy törődj bele magyar színvonal.
  • Szpecnyaz
    Végre valaki, aki nem kommunistáz le, mert nem fekete-fehér szűrőn keresztül nézem a világot.
  • NH3CL
    Rush koma de rég láttalak! Ja mert a reputációd a béka segge alatt van és szinte senki sem látja a hszeidet. Bocs :D
  • NH3CL
    Na az jó, ennyit az érvekről.

A régi HPTS-ből emlékeim szerint ki lettem rakva és semmi közöm nem volt annak feloszlásához.

Amúgy érdekelne a másik 2 is, mert eddig "csak" összesen csak 1 klán állítólagos felbomlását kötötték a nevemhez.
  • killbull
    Mostani se különb. Igérték mikor ott voltam hogy nem lesz tele kezdővel. Tele lett mégis. Emberek akik egy szimpla parancsot nem tudtak értelmezni, CW t buktunk el mert nem fogott fel a játékos annyit hogy menny be a körbe foglalni(kör meg kb 1 tankhosszal volt arrébb), 2db T62A 1v1 és sértetlenül jöttem ki a meccsből és hasonlók. Azóta se értek el semmit cw, sose látni őket mennyi aranyat szereztek.

Szal csak erősítani tudom az igazad! :)
  • R3nton
    Az egyik a régi HPTS volt, a többi ügyében nem nyilatkozok, mert csak mesélték. Régi HPTS-ben viszont ott is voltam.
  • stoppos
    "Te se írod le, h melyik oldalhoz húzol inkább, még is tudjuk"

Hát ja. Szpecnyaz az objektív vonalhoz húz.
  • NH3CL
    Kérlek sorold fel azt a 3 klánt jó?
  • Szpecnyaz
    Nekem SerBről az jön le hogy ő egy kőkemény kapitalista. Valljuk be, ehhez elég nehezen passzol kommunista ideológia.
    A lent taglalt birodalmi eszme dicsőítését már inkább kinézem belőle.
  • popey8
    Na ezt meg fogom nézni. Jó kis trailer, de azért a végén elég röhejes, hogy az anyaföldért harcoló komcsik még égő ruhában is rendületlenül menetelnek előre és lövik ki a tárat a PPSH-ból. Oké, h orosz film, de azért hanyagolhatnák ezt a kommunista propaganda sz@rt, mert kifordul tőle a gyomrom

#256864: Mert egy nagy cég vezetője nem lehet ilyen vagy olyan meggyőződésű? És ezt kötelező leírnia bárhol is? Te se írod le, h melyik oldalhoz húzol inkább, még is tudjuk
  • R3nton
    Úgy hogy állandóan szította a feszültséget klánon belül. Többen kb 10-12 ember kérte, hogy rakják ki. A klánvezér azt mondta, hogy nem teszi ki, amíg nincs rá nyomós indok. Kilépett a 10-12 ember, mentek utána mások is. Többit ki lehet találni.
  • stoppos
    Így van. Pénz beszél, kutyaszar táncol.
  • bgabor
    Nyilvánvaló hogy a hazai hobbináci közösség is egy olyan kicsi, de létező szelete a magyar társadalomnak mint a hobbikomcsi az orosznak.
  • Oddball29
    Kelet-Ázsiaiaknak teljes joggal nem tetszik a birodalmi japán zászló, WG letiltja, kiszolgál egy fontos piacot.

Oroszhonban Sztálinnal romantikáznak, EU nem tiltja, WG megint csak kiszolgál egy fontos piacot.

Ennyi.
  • Szpecnyaz
    Nem azzal volt a bajom amit a TD-kről írtatok, hanem azzal hogy miért ne medbe üljenek át ha a TD nerfet kap.
    A neokommunizmusnak semmi köze ahhoz amit az oroszok csinálnak mostanság. Csak szimplán nem tagadják meg a múltjukat, hanem merítenek belőle, hogy azáltal tegyék egységesebbé az országukat. Ez igazából olyan, amiről minden hasonló ország példát vehetne, akár mi is (persze mi ne a komcsi érát). És hogy miért éppen Sztálint imádják? Mert az ő idejében élte Oroszország a legdicsőbb pillanatait (1945 ugye) 1815 óta.
  • bgabor
    Az oroszokról beszétünk és nem amerikáról. Az amerikaigyűlölet csak egy tünete a jelenségnek.
  • FosTalicskaa
    Úgy, hogy elintézi, hogy R3ntont bevegyék maguk közé, majd vár 1 hetet míg mindenki kimenekül a klánból és lesz 99 üres hely. :D
  • Oddball29
    Ja, hát ez kb olyan, mintha a hazai hobbi-náci lenne a mainstream.

Mindettől független az alábbi idézet információértéke nekem inkább csak annyi, hogy ne pofázzatok bele, hogyan fejünk meg titeket, ez nem az a cég.
  • Master91
    1 ember hogy tud 3 klánt haza vágni ??
  • mijki
    OFF:

Na, már itt is itt vannak a civileket sorba állítva lelövő csúnya gonosz Wehrmacht katonák...a nőt megerőszakolós(1:57-2:00) német jelenethez pedig csak ennyit:

(Itt elmondják a veteránok, hogy a német hadseregben a nők megerőszakolásáért súlyos- vagy akár halálbüntetés is járt)

ON:
  • DarkHorSe
    Elso ertelmes hozzaszolasod :DDDD Annyira igaz
  • stoppos
    Ha azt mondom, hogy amerika képes megbombázni a demokrácia jegyében országokat, miközben fogalmuk sincs a helyi viszonyokról és hogy milyen darázsfészekbe rúgnak bele, akkor én is neokommunista amerikagyűlölő vagyok?

SerB koma csak ezt ültette át egy poénba.
  • Szpecnyaz
    Eddig én is csak ennyit tudtam kideríteni róla. De maga a zene sehol se lelhető fel, mindenhol csak a trailerből kiszedett található meg.
  • bgabor
    Szerintem a #256857 -ben elég jól kifejtettem, mi a baj a TD-kel. Talán az csak nem volt "ovis vádaskodás".
  • Toweliee
    Azt hiszem a Japik nem használják a császári zászlójukat, tehát ez nem rosszindulat a WG részéről.
  • Szpecnyaz
    Per pill úgy használom, csak kellemetlen hogy a háttérben megy hurrá üvöltés és a géppuska ropogás.
  • bgabor
    Van oroszországban most egy irányzat, aki a szovjet idők dicsőségét és az orosz nemzet második világháborús és hidegháborús erejét, helzetét sírja vissza. És gyűlölik amerikát és a nyugatot, ott szidják ahol tudják. Népszerű irányzat ez most oroszországban(oroszoknak még egy szavuk is van az ilyen emberekre, de nem jegyeztem meg :)), és jól láthatóan Serb is közéjük tartozik. Nem annyira neokommunizmus ez, hiszen nem a kommunizmust sírják vissza, hanem az országnak a kommunizmus alatt betöltött helyét a világban. Csak jobb kifejezés híján neveztem neokommunistának.

Érdekes dolog ez, mert nemrég például a Company of Heroes 2 játékkal kapcsolatban verte ki ugyanez a közösség a balhét, merthogy a COH2-ben a fejlesztők nem voltak restek és a single player hadjáratban óvatlanul reálisan bemutatták a szovjet hadsereg bűneit a háború alatt. Mint utólag kiderült, az oroszok egy komoly része mai napig nem hajlandó elismerni ezeket a bűnöket, egyfajta idealizált képet őriznek a második világháborúban harcolt "hőseikről". Erre ráerősít az orosz oktatási rendszer is, ami a mai napig ezt a gondosan megszűrt, idealizált képet közvetíti a diákok felé. Nem segítenek a helyzeten a mostansában megszülető, új orosz propagandafilmek sem, mint a Breszti Erőd, meg a többi, amik szintén ezt az idealizált, de nyugaton elfogadhatatlan képet sugározzák(gonosz náci katonák, jóságos, pozitív hős NKVD katona szereplő stb). Az oroszoknak nagyon komoly lemaradásuk van a fejlődésben ezen a téren, és sokat kell még csiszolniuk magukon.
    Mindez amúgy odáig vezetett hogy a FÁK területén leállították a Company of Heroes 2 forgalmazását, annál is inkább mert tömegek követelték petícióban ennek a göbbelsi náci propagandának (az ő szavaik!!!) az azonnali betiltátást(!!!).

Egyszóval mind a mai napig hihetetlen sötétség az orszok egy részének a fejében a történelmükkel kapcsolatban, és Serb is közéjük tartozik.
  • Malarki
    A zene: What a wonderful world composed by Angelo Badalamenti
    Ne tud meg meddig tartott kideríteni :D

Nekem is nagyon tetszik, csak az a baj, hogy csak úgy lehet megtalálni ahogy a trailerből ki van vágva. Talán ha kijön a film.
  • Toweliee
    Louis Amstrong: What a wonderfule world, talán Muse az előadó a trailerben.
  • R3nton
    Téged meg egyes körökben annak hívnak, aki már 3 klánt vágott haza, közben pedig játszani nem tud ;)
  • Oddball29
    Youtube mp3 converter?
  • Szpecnyaz
    Ja, ez eggyel feljebb ment volna, nem R3ntonnak :D.
  • Tessellia
    Gondolom szuper-teszt igen. A japó tankokról egyébként bannolták a császári hadsereg zászlaját(hasonló okokból mint a horogkeresztet), úgyhogy a sima civil zászló lesz rajtuk.