418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #256992 hát iszonyatosan sok a piros :S -
SovereignXY #256991 Így van. A winratem amint menne 50.40-42 felé akkor jön egy nap ahol van 35-40%os winrate és máris vissza megy.
Vissza tettem XVM effi muatatóját vagy 1 hete és azt látom hogy 80%ban a csapatok - mind a 2 nem csak az enyém - tagjainak winrateje 45-8 között mozog. Annyi piros van mint a kurva isten. effik is fosok. A jobban hadják el a süllyedő wot hajót. -
lammaer #256990 Főleg a közepén a mondat:
"ha a szerencsejáték során egy viszonylag valószínűtlen esemény többször egymásután bekövetkezik, akkor a játékosnak „szerencsés sorozata” van (vagy szerencsétlen, az esemény jelentőségétől függően), és a következőkben is szerencséje (vagy balszerencséje) lesz."
Leírták a szopóág kultuszt :D
A WOT-ot én szerencsejátéknak tekintem, mert tele van randommal, kezdve azzal hogy kivel rak össze, hova kerülsz a listában, milyen térkép lesz, mikor találsz mikor nem, mennyi a pened, mennyi a sebzésed.... :) -
lammaer #256989 Foxbat, amikor ezt a cikket olvastam, rád gondoltam... :) -
Szpecnyaz #256988 Elvégre a pénz beszél.. :D. Meg ki tudja hogy az ő titkosszolgálataik is mit műveltek, elvégre sose volt valami kiegyensúlyozott viszony a GRU és a KGB utódszervei között. -
yossarianHUN #256987 Én az amerikaiaktól aktuálisan épp emiatt az NSA-s botrány miatt kapok hányingert.
Nemrég láttam is a neten egy mondatot: "Ha a kormány hazudozáson kap, meg leszel büntetve. Ha te kapod a kormányt hazudozáson, meg leszel büntetve." -
Oddball29 #256986 Oroszokra visszatérve, az izraeliek azért tudtak két éve büntetlenül bombázni Szíriában, mert az előbbiek, vagyis a szállítók eladták nekik a korábban a szíreknek eladott modern légvédelmi rendszerek kódjait. Tudnak azért azok is kavarni. -
foxbat88fx #256985 fogalmam sincs.... de le is szarom, nem érdekel :D
de lehetetlen manapság egy normális WR-t összehozni....
összepakol agyhalott gyökerekkel aztán csap szopod a f****t -
Szpecnyaz #256984 Ha ennyire jó akkor felveszem a listába :D. -
Szpecnyaz #256983 Nagyobb képben kell nézni. Irak megszállásával biztosítják a Szaudiakat, Kuvaitot, van egy előretolt bázis Irán ellen. Na meg persze Izrael is elégedett.
Afganisztán meg közép ázsiai előretolt bázis. Elég megnézni hogy miután megszállták, milyen szép befolyásuk lett a volt szovjet tagköztársaságokban, véletlenül pont olyan országokban ahol sok olaj vagy földgáz van. Még egy két ottani diktátor is megbukott, ha jól emlékszek, bár nem akarok hülyeséget mondani. -
Oddball29 #256982 Jah, ok. -
Toweliee #256981 Nem írok erről ide, mert ha Szpecnyaz megnézni akkor nem akarom lelőni a "poént". Amikor én néztem az összes olyan haveromnak aki látta elmondtam, hogy örök életre indexre teszem a barátságunkat ha akár 1mp-et is elmesél :) -
lammaer #256980 Kiemeltél egyetlen dolgot abból amit írtam. Ismerem én ám ezt a vitamódszert :) -
Amarth99 #256979 Mégis mennyi a global win rated vazze :D? -
foxbat88fx #256978 komolyan mondom ez a kurva játék nem szól másról csak arról hogy csinálj magadnak egy 50%-os statot kb....
többet nem lehet
már igen csak pro játékosnak tartom azt aki napi 50%-on tudja magát tartani -.-" -
Oddball29 #256977 Homeland az nagyon jó, de abból a szempontból teljesen jogosan akadtak ki rá, hogy összemossa az Al-Kaidát a Hezbollah-val, miközben szívből rühellik egymást.
Ha bibsi-utáló lennék, akkor ezt simán televíziós propagandának találnám, így csak nem értem. -
TomDantes #256976 Persze, csak arról van szó, hogy az olajért van az egész, az nem stimmel ám. Ennél bonyolultabb a dolog. Afganisztánt is az olajért támadták meg, szokták mondani, csak ott épp olaj nincs. Tudom van más, de nem ez a lényeg. -
Szpecnyaz #256975 Szerintem ezt kérdést meg fogják oldani, ha kell katonai úton is. Ha nem is az USA, de Izrael tuti. Ők már jó ideje görcsölnek emiatt, meg már bombáztak is ilyen létesítményeket a közelmúltban. -
Toweliee #256974 Homeland; Borgias; The Tudors; Váratlan utazás. -
Egyesek szerint nem csak arról van szó (főleg ha ott nincs is nyersanyag), hanem egy bizonyos közel-keleti érdekszféra politikai/ideológiai ellenfeleit "zabolázzák meg".
Annak idején a hidegháborúban volt gyakori, hogy mindenféle országot így meg úgy támogatott egyik vagy másik oldal a nagy ellenfél kárára (nyíltan vagy burkoltan). Lásd pl. Korea, Vietnam, Afganisztán, Irak (Irán ellen). -
Toweliee #256972 Az egyik ideológia a hazaszeretet. Ezek az emberek hihetetlenül büszkék és szeretik hazájukat. A másik ideológia pedig, hogy jobbak akartnak lenni mindenkinél. Engem kifejezetten zavart az elején, hogy annyira magabiztosak voltak, állandóan zavarba voltam a jelenlétükben. De rájöttem, hogy máshogy nem is érdemes élni.
Oddball29, Egyiptommal kapcsolatban valóban nem állt érdekükben borítani a rendszer. -
Szpecnyaz #256971 Tudom hogy van valami ilyesmi, de szerintem az USA-Kína viszony ennél sokkal de sokkal szövevényesebb, szerintem ne menjünk bele :D. -
Oddball29 #256970 Szerintem Szíriával kapcsolatban is azon megy a para, hogy ha Szadat bedobja a törülközőt, akkor a vegyifegyver-készlet a jó ég tudja kinek a kezébe kerül abban a káoszban, főleg, hogy a Hezbollah is nyakig benne van a polgárháborúban.
Az pedig nagyon kényelmetlen lenne Amerikának, ha visszatér a harcigáz az aktuális játékszerek közé, az a szegény-ember tömegpusztító fegyvere, nyugati haderőt majdnem 100 éve nem ért vegyitámadás. Civileket telepumpálni ólommal, vagy darabokra szaggatni robbanóanyaggal azt meg lehet, de a gáz - akárki dobta be először - az gamechanger. -
Szpecnyaz #256969 Egyéb off téma. Most fejeztem be a Boardwalk Emire c. remekművet. Tud valaki valami hasonló sorozatot? A lényeg az hogy erősen sztori orientált legyen, meg karakter központú. Én per pill a Breaking Bad-en gondolkozok, arról valakinek valami vélemény? -
TomDantes #256968 Azt tudtad, hogy az iraki olajat kínai cégek termelik ki, és maguk az amerikai olajcégek panaszkodtak emiatt?
Akkor az olajért volt az egész? Csak az olaj? Hát akkor valami nem gömbölyű ha utána meg kínaiaké lesz. A dolgok kicsit bonyolultak. -
Ebben igazad van, a (bárminemű) vallási fundamentalizmus az a mindent megengedő irányzatok full ellentéte, és mint véglet, nem egészséges. -
Szpecnyaz #256966 Mondjuk a titkosított iratokba belenéznék, hogy milyen szarkavarás megy emögött. Nagyon érdekes olvasmány lehet. -
Toweliee #256965 Ez rendben van, de az ötletet el kell vetni az erre fogékonyak gondolatában, valakinek ki kell mondani először valamit. Szerintem a világban zajló események jelentős részének nagypolitika a mozgatórugója. Néha csúszik csak homok a gépezetbe. Az "arab tavasz"-t nem tartom homoknak. -
Tudom, csak írtam, hogy volt ilyen is. Mellesleg talán én hívtalak át, csak mire átértél már kilógott a lóláb. :)
Ha elég érett miért ne vezethetne egy 16 éves companyt? (Bár gyanítom, hogy nem mehetett túl jól). -
Szpecnyaz #256963 Nyilván, bár valami ideológiai töltet nekik is kell hogy megfelelő legyen a moráljuk. A hátországnak meg még inkább kell valami amibe kapaszkodhat. -
Oddball29 #256962 Más szitu. Az nem volt érdeke senkinek, hogy Tunézia után Egyiptom is a fejére álljon, főleg, hogy szövetséges ország, a második legnagyobb katonai segélyt ők kapják Izrael után évente. Bahreinben meg simán végignézték, ahogy a szaúdi páncélosok rendet csinálnak a szunnita uralkodóháznak az utcán, mert ott az Ötödik Flotta támaszpontja. -
Szpecnyaz #256961 Mondjuk megjegyezném, hogy inkább élek ebben a világban, mintha vallási fundamentalisták vagy a kínaiak lennének az urak. -
Toweliee #256960 A nyáron volt szerencsém amerikai katonákkal találkozni, volt köztük 'námi veterán és volt fiatalabb is. Ezek az emberek / srácok nem gyártanak ideológiát a háborúhoz. Katonák, van egy parancsuk amit végre kell hajtaniuk. Kész. Nem érdekli őket a demokrácia import, nem érdekli őket az olaj. Az érdekli őket, hogy végrehajtsák amire kiképezték őket. Persze ha beszélgetnek akkor előkerülnek ezek a témák, de kb. csak beszélgetés szinten. Végzik a feladatukat. Nagyon jó katonák. -
NH3CL #256959 A TGH-hoz végképp semmi közöm nem volt. Alex 131 (vagy ki) befelezte a klánt, elmentek valahova, én mentem a VTEPS-be cererrel és a többiekkel. VTEPS-ből Sota2 miatt léptünk vissza a TGH-ba, mert nem tetszett neki hogy egy 16 éves companyt vezetett. a TGH bepunnyadt, elmentek repülőzni (WT), a átmentem az akkor alakult HPTS-be és a többiek meg jöttek utánam (kb 10 ember). Egy embert sem hivtam, megkérdezték hova lettem elmondtam és csatlakoztam. -
Oddball29 #256958 Nem kell ahhoz sutyiban aktivistákat képezni, hogy forradalmat csináljanak, mikor le lehet tölteni a kézikönyveket a netről. -
Toweliee #256957 1953., Irán, ez kimaradt. -
Toweliee #256956 Aztán majd 30 év múlva lejár az iratok titkosítása és nézünk egy nagyot, ha megéljük. -
stoppos #256955 Nekik haza kell beszélni. Azt megmagyarázni az egybites pógárnak, hogy azért kell elfoglalni az adott országot, mert különben drága lesz a benzin, pláne, hogy áttételesen minden, az sokkal bonyolultabb, mint azt beléjük verni, hogy pfujj gonosz diktátor, pofán kell verni a demokrácia jegyében.
Chomsky 10 parancsolat oda-vissza. :) -
Szpecnyaz #256954 Nekem is az álszentségük a fő problémám velük. Ha azt mondanák hogy "kéremszépen, jöttünk az olajotokért, most a szart is kibombázzuk belőletek emiatt" akkor legalább azt mondanám hogy nyíltan kimondják hogy mit akarnak. Én elhiszem hogy az egyszerű G.I Joe elhiszi hogy ő a demokráciát viszi, de a világ maradék része nem ennyire hülye. -
stoppos #256953 Az első 11 másodperc.