418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malachit
    Hát nem tudom mitől lenne a legjobb 8-as prén az amcsi T34. Megvan nekem is mióta átrakták prémbe és van vele több mint 3000 csatám, de folyamatosan azt érzem, hoyg titkon nerfelgetik minden patch-el. Ma már olyan lomha, hogy lassan egy AT2 is körberöhögi. Töltésidő még épp elmegy a 13 sec-el, de a szűkülése borzalmas. hiába a huldownozok vele, amíg beszűkül széjjel lövik a parancsnoki kukkerét, mert már a paradicsom haderő is tud rólla, hogy azt kell autotargetelni.

Mostanra eljutottam vele arra szintre, hogy elő se veszem, csak ha 3-5x xp van. Sebzést is egyre nehzebb vele csinálni, régen simán ment a 2k+, most meg örülhetek, ha a saját hp-t le tudom vele osztani olyan csiga lett minden tekintetben.
  • Droughert
    Nekem nem érveim vannak, nekem tapasztalatom van velük és eredményeim...
    Azt már tudom, hogy neked a tények nem számítanak, számtalanszor bizonyítottad. Te mondtad, hogy sebzés után kapom a bevételt egy prémtankkal. Csak kérdezem, mennyi az átlag sebzésed a t34-eddel? 1500-at eléri? Mert a fos SP-vel és még az IS6-al is magasan jobb az eredményem, valószínűleg akkor jobban is keresek velük, mint te, ha már a bevétel ennyire fontos szempont. Ja, ha is6-al szmbe jön egy t9-es heavy, nem kell goldot tölteni, mert valószínűleg az is pattan az elejéről, bár ezt te nem tudhatod, viszont vannak pontok amiket szemből is meglőhetsz gold nélkül. Majd ha tudsz adatokkal szolgálni akkor komolyan veszlek, de addig komolytalan maradsz. Én még emlékszem arra amikor lenooboztál mindenkit akik az IS-en a top löveget használják.
  • killbull
    Ő biztos élvezi mikor belever egy 1100 ast a JAGDE100 vagy ráköszön egy 900 assal az OBJECT 268! Mazohistáké a jövő! xDDD
  • TomDantes
    Azért az nevetséges, IS6 szar, mert 175 átütés, és tier 9-be az kevés? Aha. KV5? Marha nagy gyenge ponttal, és 167-es átütéssel? És, még E75-öt is lőttem ki vele, és ha nem full tier 9-es csatába rak, elég minden ellen, még ennyi átütés is. Jé de érdekes nahát.

Az IS6 meg például az IS8-at simán viszi szemből, bár ez nem nagy dolog, de hát nem csak E75 van tier 9-ben, hanem egy rakás másik tank, amiket meg simán átvisz az IS6 szemből is.

Persze, megint csak igaz az, hogy nem mindenkinek megy ugyanúgy minden tankkal, és az is igaz aki meg fakezű, az semmivel se boldogul.

Nagyon ritkán érzem azt, KV5-ben hogy kevés a pen, pedig kisebb mint az IS6-é.

Az IS6 ráadásul jól páncélozott szemből, előg jól megy, és 400-akat sebez, ami nem rossz dolog, főleg hogy kredit a sebzésre jár, és pár lövéssel már 2000 felett van sebzés, arra pedig jó pár credit becsordogál.
    A páncélzatát bár igaz át lehet lőni, de tier 8 alattiaknak úgyse megy, a hülyéknek úgyse megy, tier 8-as 9-es tankoknak meg, mikor hogy.

Vagyis mind a két tank használható is, és creditet is hoz, igaz KV5-ot azt hiszem már nem kapni.

A T34-meg nem tier limites, és aki nem szeret e100-asok meg a csoda OPFOS TD-k között menni, annak nem jó választás.
  • killbull
    Annyira tudatlan vagy! T34-3 töltési isdő 12,1 sec és célzás idő 3,4 sec.

:DDD

NO COMMENT.

• bgabor
    Érveid is vannak esetleg mint amiket én az #257261-ben felsoroltam, vagy ez nálad is érzelmi alapú döntés, mint Droughert kollégáé, aki a Superpershing mellett tette le a garast?
  • MuldR
    Gyakorlatilag egy stock panther, jobb motorral meg radioval.
    Premmel 80 000 volt a max korom vele. Prem nelkul 40-50 koruliket megyek, de nemtom mewnnyi a javitas meg a loszer belole. Azt sose nezem.
    5000 ert nem vettem volna meg, de 3000-4000 kozott megeri, foleg ha legenyseget is akarsz huzni.
    Tesztszerveren probald ki.

Amugy pont nemreg hallottam panaszkodast a T34 re, hogy csak premium fiokkal jo tank. Prem nelkul nem sokat hoz nettoba a draga loszer miatt.
  • bgabor
    Erről beszélek nekik én is.
  • Tessellia
    Pedig Szpecnyaz csomószor dícsérte:).
  • bgabor
    Kétségtelen hogy a Type59 élvezetesebb, lévén hogy medium tank, és azokat a legélvezetesebb játszani a játékban, csakhogy a Type59 már régen nem kapható.

Szerinted mi a T34 alternaívája akkor tier8ban(mert ugye a tier8 prémeknek a legnagyobb a szorzójuk). A papírtesű, hull downra alklamatlan, de legalább döglassú Löwe? A már nem kapható KV-5 meg Superpeshing a nevetséges átütésű ágyújukkal? Netán az IS-6 ugyanezzel a betegséggel? A nehézkes és lassú prémum jagdtiger a szupersérülékeny testével és azonnali modul, főleg váltómű sérülésre való hajlandóságával? (Tegnap T-54 stock lövegével az oldalát olyan éles szügből lőttem át, hogy simán pattannia kellett volna, de ő mindig benyelte a sebzést) Papír FCM? Azzal meg a csak a profi mediumosok tudnak jól pénzt termelni, de abba is okszor kell aranylőszert tölteni. Nemigen van más tank, és a felsoroltaknak mind van valami súlyos kehéje. A következő egyébként a kínai prém T-34-3 lesz, az ő kehéje a KV-1S-ről származó 122mmes löveg lesz majd négy másodperces célzási idővel és 15 másodperces újratöltéssel, ami alkalmatlan löveg egy medium tanknak.

A T34 azért jó mert ésszerűen játszva, hull downozva nagyon jó a túlélő képessége, és voszonylag egyszerű a játék vele, így a befektetett energia/szerzett pénz aránya is nagyon jó. A nagy átütés maitt nem kell prémlőszer lövöldözésével csökkenteni a profitot, és a ssebzés is szép nagy, 400-as átlag. Könnyen összelőhető vele szép nagy damage körönként, márpedig az okozott damage mennyisége után jár a pénz ebben a játékban.
    Egy FCM-el vagy Type59el is össze lehet lőni ugyanezt a damaget élvezetes medium játékkal, de az sokkal többet kivesz az emberből mint a T34 féle "ücsörgök, kidugom a tornyomat a fedezéből, lövök egy 400as sebzést és visszagurulok" szintű játékstílus, ami nem túl megerőltető.
  • Skyline0021
    és a JT 8.8-ról mit tudtok? :) csak mert szimpatizálok a gondolattal, csak még sosem hallottam róla senkitől véleményt...
  • killbull
    IS6 ot meg T34 et eleve nem lehet összehasonlítani mert IS6 tier limites. Max Löwe amivel össze lehet mert az is megy tier 10 be.

Na mindegy én leszakadtam a témáról, én mint sárga noob imádom az IS6 ot és egyetlen heavy se max az IS3 tudja überelni.

ENNYI!

CCCP POWER!
  • Bee
    Én kevertem bele, mert bgabor szerint: "Egyértelműen a legjobb prémium tank jelenleg a játékban" a T34. Szerintem nem. Ennyi.
  • killbull
    Én csak büszke vagyok magamra hogy megtudtam dönteni az eddigi rekordom. :)
  • Destydeme
    Hi.Milyen összeget hoz?Mennyire játszható,mozgékony,stb.Thx.
  • killbull
    Lefogadom egy kört nem mentél még IS6 al.
  • Roger6
    Az alap kérdés IS-6 vs T34 volt, senki nem kérdezett Type-ról meg hasonlókról, és nem is lehet összehasonlítani Type-ot meg T34-et. Tök más stílust igényel. Mi lenne, ha a kérdésnél maradnánk?
  • Destydeme
    Hi.Mit jelent a stabil net?
    2hónapja pl a mobilnet(T-mobile stick)katasztrófa.
    Eu2 játszhatatlan,de az Eu 1 is részben.Van,h 4x is kifagy 1 csata alatt...Rendes mezei nettel,vagy telenor stick-el jól megy.

Megnéztük szerver programmal:Budapest,Svájc,Németo. között össze-vissza laggol.

T-mobile tud róla,de nem tudják mi a hiba oka.Még jó,h van hűségidő...Am minden másban normálisan meg a netjük,kivéve wot.
  • killbull
    Elírtam pár szót bocsi csak már másodszor írja a hülyeségeit és reagálnom kellett. :D
  • Oddball29
    Inkább úgy tegyétek fel a kérdést, melyik a legjobb prémium tank prémium lőszer nélkül? T34-ben 100 csatában talán egyszer betöltök egyet, IS-6 anélkül ingyenfrag a többi nyolcas hevinek.
  • Bee
    Nem is utaltam rá. Szerinte a T34 a legjobb, erre írtam, hogy szerintem a Type, ezért helyesbíteném úgy, hogy a jelenleg megvehető kategória szerinte legjobbja a T34.
  • MuldR
    Miert kell tier 8? En spec a panther M10 el jol elvagyok farmolaszasba.
    Igez kevesebbet hoz, de elvezetesebb. Ja es ugye nemreg volt 50% on. Aki megvette 2850 aranyert az nagyon jol jart (en csak 30% discountal vettem anno).
  • bgabor
    No és 175-öt átütéssel hogyan ütsz át szemből egy tier9-es E-75öt, csekélyértelmű medvebocs barátom? Merthogy az oldalába nem fogsz tudni kerülni, lévén hogy mozgékonysága nincs az IS-6nak. E-75ről lazán pattan a 240 átütés is szemből. Majd betöltöd a goldammót, mi? Aztán kijössz -1500 "keresettel" a csata végén. Lehet hogy elavult vagyok, de szerintem az ember tier8-as prémtankot pénzkeresésére vesz, az meg nem megy ha közben gold ammóval lődözöl.

De értem én hogy miért rinyálsz, ha jól emlékszem te meg a másik noobtankot, a Superpershinget vásároltad meg kemény pénzekért, ami 170-es átütéssel, és kritikán aluli mozgékonysággal bír, lassabb mint a legtöbb heavy. Szóval te se igazán érted miért nem jó egy lassú tank egy mediun tank ágyújával felszerelve. Sajnálatos.

Azért azt nem érteni több ezer csata után, hogy miért nem jó tier8ba egy 175ös átütésű ágyú, 1000 kredites lőszerárral egy flankelni nem tudó tankba, hááát...
  • Roger6
    Nekem meg T34-el 2.434, akkor az én péniszem nagyobb?
  • yossarianHUN
    És a Type mióta a "jelenleg megvehető" kategória?
  • Eagle16
    Orlik medálért egy kis arany...link
  • Bee
    Szerintem pedig a Type-59 mind élvezeti faktorra, mind bevételre jobb a T34-nél. Inkább úgy fogalmaznék a helyedben, hogy a jelenleg megvehető prémtankok közül szerinted a T34 a legjobb.
  • foxbat88fx
    ja meg a másik ugye hogy WT-ben iszonyatosan lassan fejlődsz :)
    mire kihúzol egy ágat (20 szint) addig megőszülsz :D
    remélem ez a sok béna gamert elfogja rémíszteni
  • killbull
    Bekelett hogy lépjek most már. Magyarázd már el hogy akkor mivel kéne húzni a soviet heavy ág 2 ágát? SU122 44 el vagy SU100? vel? Vagy irígykedsz hogy nem tudod megvenni vagy szimplán fogalmad sincs mit beszélsz.

IS6 a legjobb heavy szerintem és nem poénból van vele rekord 2190 xp s rekord köröm.

CSAK NEKED!

Legyen szép napod!

• virkir
    Aha...

• e57
    őőő... japán humor? Vissza sírjuk még a Monty Pythont.
  • foxbat88fx
    az tök mindegy :)
    jobban kivan találva a game, nem kell annyira a csapatodra hagyatkoznod
  • Bmsrt n2
    Érdekes,ízlések és pofonok,de én inkább Type-59-ezem mint T34-ezem(én is ingyé kaptam).
  • Droughert
    Mondjuk ő gold noob IS6-al :)
  • Droughert
    Míg a másik játék topikjában töltötted az időt, is fikáztad ezt a fórumot, itt azért többen elismerték, hogy egy egészen jó tankról van szó, csak tudni kell vele játszani. Szóval ezt a noobok tankja hozzászólást mellőzheted, mert szerintem még mindig magasabb vele az átlag sebzésem mint neked a legtöbb op t8-as járgányoddal.
  • KamionosBarat
    D0va_SPALE egy noob ezek szerint. :)
  • bgabor
    A kezdetektől megvan nekem a T34 prém tank mióta bekerült a játékba, ingyen adták. Azóta SEMMIT sem változott egyetlen paraméterében sem. A mai napig a legjobb farmtank abban a tekintetben, hogy minimális energiabefektetéssel ezzel lehet a legnagyobb pénzeket szakítani. Mint minden prémtankhoz, ehhez is kell prémszámla mellé hogy jól keressen, de akkor stabilan szállítja az 50.000-es profitot átlagos, 80-90 ezres profitot nagyon jól sikerült meccs esetén. Nem véletlen, mert ugye mindössze öt darab bevitt lövéssel megvan a 2000 sebzés. Elhúzódó csatákban pedig ki lehet osztani ennél sokkal többet is, akár a dupláját is.

Egyértelműen a legjobb prémium tank jelenleg a játékban, már ha valaki pénzkeresésre akar magának prémtankot. (merthogy sok a fun célú prémtank ma már a játékban)
  • JeffDunham
    Tartom és emelem egy másik japán beteges dologgal.

Ha én lennék azok helyében, úgy megverném őket, hogy nem állnának lábra vagy két hétig...

• stoppos
    Az A20 tuti jó választás. :) Vagy van az angol négyes light, a pompommal golddal. Még úgy is fos, de ha valakit oldalba tudsz kapni, rögtön 150-200 damage egy fél pillanat alatt. Kérdés, hogy mennyien játszák.
  • bgabor
    T34 egyértelműen. IS-6 a núbok tankja, akik nem vágják miért nem jó egy 175-ös átütésű ágyú egy heavy tankon tier8on. Nem véletlen hogy a piros meg a narancssárga játékosok tankja.