418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ladista #257390 Többször visszaolvastam. Egyrészt a kérdés az átlagsebzésedre vonatkozott, te arra a hsz-re válaszoltál. Másrészt a válaszodban konkrétan azt írtad, hogy:
"A 400-as sebzésű ágyúval 5-7 találatot be szoktam vinni meccsenként, tehát olyan 2000-2800 körül van a damage."
Meccsenként=nálam átlagnak tűnik.
Senki nem visz be 2800-at? Erre nem vennék mérget. -
TomDantes #257389 Nem én nem tudok osztani.
-
bgabor #257388 Neked például már többször bebizonyosodott hogy nincs. -
bgabor #257387 Bátran olvasd vissza a #257289 számú hosszászólásomat, egyáltalán nem szerepel benne az átlag szó. Csak tudom mit írtam. Nyilván nem fogok 2800 átlagsebzést írni, senki se lő annyit átlagosan. -
foxbat88fx #257386 köszi :)
holnap meglesem.... őszintén szólva még a tech tree-t sem néztem meg annyira nem érdekel ez a játék
csupán egy kis prém jól jön majd valamikor wotban :)
majd beváltom ha kell -
stoppos #257385 Á, napok óta megy a szájkarate. -
TomDantes #257384 Van akinek az osztás az egy bonyolult művelet. Nem lehet mindenkinek annyi esze, mint egy 10 éves gyereknek. -
szakasz #257383 válts tier2-re , tsh ha jól emlékszem a gép neve, baromi erős a gépfegyver, tier2-ben egy rárepüléssel kiszedi a földi célt.
vagy keres olyan tier2-őt amelyiken 4 bomba van -
ladista #257382 Átlagsebzést meg tudod nézni xwm nélkül is a játékban. Adva van a csataszámod a tankkal és az összsebzésed is.
Amúgy azt írtad, hogy 5-7 találatot be szoktál vinni, ezért az átlagsebzésed (mert ez volt a kérdés) 2000-2800 körüli. Jó körben ennél sokkal több. A második hsz-edben már a jó kör 2800 dmg nálad. Valamelyik szám ezek szerint nem volt jó. -
szakasz #257381 mi van ?? te milyen játékkal játszol, ott az átlag sebzés a stat oldaladon
segítek, alsós matek :teljes sebzést oszd el a csaták számával. -
foxbat88fx #257380 tier1essel repkedek/repkedtem -
Adjunktus #257379 Ma a mindenki beszól mindenkinek,nap van?
-
foxbat88fx #257378 jó neked :D
én szendvedtem vele XDD vicc ez a game :)
még pár napot szenvedek vele aztán uninstall -
szakasz #257377 a földi célpont könnyü, vagy bombázni képes géppel, vagy egy erős fegyverzetűvel (heavy fighter) menj, pick pack megvan. -
TomDantes #257376 Jé, nekem idegbaj nélkül megvolt, kevesebb mint egy óra alatt. És sírnom se kellet, nem kellet leírnom hogy jajajaj...igaz nem is vagyok egy fürdőskurva mint egyesek. -
foxbat88fx #257375 na meg is van!
aki arra vetemedik hogy WOWP-vel szeretné kifarmolni a prémiumot WOT-ba annak most mondom, hogy KÖSSE FEL A GATYÁJÁT
-
foxbat88fx #257374 nálam csak 10 sec :D
fogom magam belerepülök a földbe meghalok és kilépek :) csak a win kell :D
10 kill megvan már... 3 földi célpont ...
meglesz a 10 win akkor 190goldot összekapartam :D -
Droughert #257373 Személyeskedést fejezd be, nem vagyunk annyira jóban. Már előbb is túlzásba vitted, sokat képzelsz magadról.
Az adatokat meg a dossier fileból veszi az xvm, az meg a wot tartozéka, nem hüleség van benne, hanem a valóság, ez alapján lófasz a sebzésed a t34-el (megjegyzem hogy az én 1700+os sebzésem is kaki azzal a tankkkal)), még a húgy fos 170penes kb 250credit lőszeráras SP-vel is többet hoztam össze. A lényeg itt az lenne, hogy te beszélsz baromságokat, adatokkal lehet igazolni, hogy ha valaki nem hülye a játékhoz, kereshet akár IS6-al akár SP-vel is annyit vagy többet mint T34-el, de te ezeket a tényeket figyelm kívül hagyod, és fújod a megszokott hülyeségedet. -
bgabor #257372 Nem kell azonnal rosszhiszeműséget feltételezni. Alapból a játék ugyebár sehol sem ír átlagsebzést, csak az XVM mod ír ilyet, ami nekem nincsen telepítve. De megkérdeztem egy barátomat akinél van, valóban 1404 az átlagsebzésem vele. Ami az átlag, tehát egy kicsit jobb kör(plusz két bevitt lövés) már 2000 damage, egy jó kör pedig 2800 damage. Tehát jó számokat írtam. Szándékosan nem áltagsebzést írtam, mivel akkor azt még nem tudtam.
Úgyhogy hiába próbálsz itt szavahihatetlennek beállítani, kisköcsög drága felebarátom.
No mehetsz vissza Pörsizni. -
Droughert #257371 Erre van egy ilyenem, 7k spot Löwe-vel :)
-
VanDaal #257370 Nekem biztos nem jutott volna eszembe oda felmászni heavy tankkal, de az események téged igazoltak :)
Ami nagyon meglepett, hogy a végjátékig fel sem spotolódtál, pedig előtte az IS-3 is már nagyon közel járt hozzád. Valami jó camoval rendelkező legénység ül benne talán? :)
Mindenesetre szép kör volt! -
bigmano #257369 Gratulálok szép munka! -
kisokka #257368 Rövid időn belül második Őrjárat Ferdivel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Komolyan nincsenek a játékban felderítők, a playerek 90%-a arra használja a light tankját(ha van egyáltalán a csatákban), hogy túllépjen rajta minél gyorsabban, aztán tojnak rá, hogy fel is kéne villantani ezt-azt...Bár ez esetben ez jól jött ki
-
ladista #257367 nem celebség, egyszerű kamuzás... -
Oddball29 #257366 Na, az szuper. -
AlucardHuN #257365 Mausbattle is pont így wrong fórumba posztolta a wowp-s élményeit, átérezzük a fájdalmadat de ne próbálj hasonlítani 150 IQ-s barátunkra :DDD ;D -
Neki igen, tudod jól hogy az is felül múlja a képességeit hogy ne írjon ide celebségeket -
Van replay,bár sokat nem lehet tanulni belőle a KV4-el kapcsolatban,inkább csak egy nagyon tuti helyet mutat meg ezen a pályán,ahová már szinte mindennel felmegyek ha erről az oldalról indulunk mert mindkét irányban látni a támadókat,védeni lehet a bázist és valami hihetetlen nehezen spottolnak be még heavy tankkal is.Nagyon sok csatát sikerült már ebből a pozícióból megnyerni. :)
http://wotreplays.com/site/318853#severogorsk-fritz_the_tankdestroyer-kv-4 -
kHares #257362 2 perc 1 csata, tényleg ennyire megerőltető? -
foxbat88fx #257361 úgy látszik wowp-ben is olyan szerencsétlen vagyok mint wot-ban :S
rámegyek a 3winre mert az is plussz prém wotba...
erre 6/1 win :S -
kHares #257360 Szép csata de a probléma hogy ez 100-ból 1. Ha épp minden faktor jól van leosztva és a random minden érmedobása jó felére esik, engem a mai napig zavar hogy túl sok a kockadobás, lehetne ez sokkal élvezhetőbb.
Itt van például ez, uccsó csatám 110-el, nagyon nem akarta hogy eladjam, minden kocka nekem esett:
-
bornofakone #257359 elég:) Én anno mikor akciós volt, megvettem féláron, és azóta áll a garázsban, hozzá nem nyúltam, 1 db modult nem raktam rá, semmi.
Teszt szeróra fellépve pedig várt 1 új tank, benne 100%-s legényekkel :) -
Sziasztok!
Korábban volt a Gamescon XP Rush nevű akció közepes takoknak... örömmel jelentem be, hogy második lettem a contest-ben és kaptam 750 aranyat...
Kép a "nyertes" körömről:
-
kHares #257357 Számomra a chaffee a legsírosabb járművem. Szeretnék jó eredmény produkálni de egszerűwn nem megy. T10 folyamatosan csőpályákon vagy városban. Egyszerűen 0 spot 0 sebzés napok óta. Ma pl. kivártam 5 percet még a két oldalsó cső ledarálta egymást, berohanok középen majd 60 méterről oneshotolt egy foch 155 ami 1 perce a sarokban volt. Szerintem az esetek 80%-ban játszhatatlan -
VanDaal #257356 Nagyon szép!
Replay nincs véletlenül? :)
Nekem sajnos nem sikerült ráéreznem a KV-4-re, így egy idő után inkább nem erőltettem tovább. De talán valamikor folytatom majd, ha épp nem lesz semmi fontosabb grindelni valóm :) -
Ha ez igaz akkor visszaveszem :) -
Oddball29 #257354 Khmm, most akkor egy free 100-as német med legénységhez elég lesz egy üresen árválkodó 3001H patchkor a garázsban? -
Adjunktus #257353 Igen,valóban én vagyok az!:)
Zoltán Mező artillery sgt.122mm sph commander!
Tényleg ismerjük egymást?
Nosza,ki vagy?
-
akdestroyer #257352 a te válaszodra reflektáltam te idióta. vagy tán szóltál hogy részedről vége? mindegy, részemről igen. -
foxbat88fx #257351 én csodálkozom miért kell ez a game????
Itt a WOT, az elég fasza game (főleg ha nem lenne ennyi agyhalott)
WT ugyis annyira alázza h senki nem játszik ezzel ha kipróbálj a WT-t!
most is 3400 online player :D