418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én olvasgattam ugye obj. a jobb gun depression miatt nyerő, csak a tetején a mikiegeret meg a tetőt belövik siman állítólag:) -
Karelgott #257469 isu-ra bl-10 rugóval felmegy?
-
SzocsA #257468 mindenki!
Victory!
Battle: Severogorsk 2013.08.29. 18:48:15
Vehicle: 112
Experience received: 3 200 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 99 265
Battle Achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "2nd Class"
Mission completed! Award:
Equipment added: Large First Aid Kit (x5), Large Repair Kit (x5)
1908 dmgre 4 killre kaptam a fent lévő kreditmennyiséget, ha sebzek vele 4000-5000 ret akkor ez a duplája lesz?
majd kipróbálom
a célkereszt is úgy szűkül, mintha arty lenne.
a 2. csatában, az első bekapott lövésétől, elszállt az ágyúm :D
ha nem a hasát lövik, akkor pattog az eleje.
a t34 jobban megérné vagy az is6 több a credit? -
2. legtöbb sebzés T9-ben...
Replay -
Szept. közepére tuti kijön a patch -
Hetek? Nem kb 10 nap? -
ericardo #257464 Nem voltam tesztszerveren, de a videók alapján amit láttam én az Objectet javaslom. -
Szpecnyaz #257463 Szerintem mehet a T62, mert még úgyis hetek kérdése a patch. Utána meg kihúzod a másikat is. -
Én az Obj. ra szavazok. -
Hajj mit fejlesszek ki t62a-t vagy várjak az object 140-re?:) -
foxbat88fx #257460 ki mondta neked hogy OP lesz???????
D25T van rajta :D:D -
SzocsA #257459 nagy szar ez a tank, kigyullad, kilövik a motorom, lassan szűkül, és ez egy prém tank? azt mondták hogy nagyon op lesz.
jó csak első csata, meg teszteró! mindenképpen akarok venni egy hevy prém tankot. erre kár volt várnom. -
Bee #257458 Talán tegnap vagy tegnapelőtt írta valaki, hogy 10.000 szerzett lehetséges sebzés már a "hűha" kategória. Nekem E-75-tel sikerült egy kicsit ezt felülmúlni, T9-T10 csatában. Arctic region, H9-ben van egy szikla, onnan próbáltam 2 társammal feltartani az ellenfeleket, mert a többiek felültek a lemming train-re, és mentek a medek útvonalán. 14.950 szerzett lehetséges sebzést kaptam 31 találatból; mivel csodák nincsenek, a vége az lett, hogy a csapat az északi régióban elhullott a háromszoros túlerőnk ellenére. Mivel nem szerettem volna szenvedő alanya lenni egy Woodman casting-nek, ezért elindultam előre. 6 percig tartottuk hárman a déli oldalt a többszörös túlerő ellen. Ez egy példa a side scraper hasznosságára:
-
foxbat88fx #257457 majd lesz ilyen.....
vagyis komolyabb nyereményekért folyó missziók, persze nem lesznek könnyűek és nem 112őt meg Löwét kapunk érte :)
hanem mondjuk gold-ot vagy garázshelyet vagy felszerelést... low tier prem tankot :) -
SzocsA #257456 én is most, első körben, azt hiszem az első küldetésben, megkaptál 3 tankot!
ezt betehetnék az igazi szeróra is :D -
Droughert #257455 Mission, már nem tudom mi volt az, de 2-3kör alatt unlockoltam. -
Tessellia #257454 passz -
SzocsA #257453 hogy a francba tudom kipróbálni a 112? nincs techtreeen.
meg kell csinálni a küldetéseket? -
Tessellia #257452 Be lehet lépni. Én bent vagyok. -
Világos hogy nekik jó példa, tanuljanak az életből, a valóságból. De ez nyílt fórum, BÁRKI olvashatja. 6-tól 999 éves emberig. 
Csak ez az egy miatt zavart az egész.
-
SzocsA #257450 Frissíti magát a tesztszeró, lehet, hogy most már be lehet lépni. -
"ezek szerint mégsem bírod"
34 éves vagyok és régen mentőztem. Nem bírom? Olyan dolgokat láttam, tapasztaltam hogy sírva aludnál el. Nem térek ki rá, nem ide való.
Csak annyit mondtam hogy ez durva volt és ez itt nem szerencsés. Ha ezt nem fogod fel, hogy a későbbiekben ilyeneket ITT inkább mellőzz, akkor nincs is értelme folytatni ezt az eszmecserét.
Peace Bro. -
Malarki #257448 Úr Isten, miket nézel te? 

Jeff: nem a tizenévesekre gondoltam, hanem a 18-18-20 éves nagymenőkre, akik azon örömködnek, hogy milyen jó, végre van háború, történik valami a világban, ki kellene menni lövöldözni. Nem egy ilyen hozzáállást láttam/olvastam már. A másik meg a "ha volna puskám halomra lőnék mindenkit", na ezek se láttak még meghalni embert. -
Te enyire nem érted hogy mi a probléma ???? Leírom nagy betűkkel mert lehet hogy a látásoddal van a gond. NEM IDE VALÓ !!!! -
foxbat88fx #257446 sőt... na ezt már spoilerezem :D
csak szöveg de durva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van olyan videó hogy a felkelők kinyírnak egy katonát, utánna odamegy a csávó szétvágja a mellkasát, kivágja a szívét és elkezdi rágni....
What a wonderfull world! :) -
foxbat88fx #257445 ilyen a háború....
ezek szerint mégsem bírod, mert ez még "nagyon" gyenge húzás a közel keletiektől.... gondolok a torokelvágásos vagy élve elásásos videókra -
Oké hogy odaírta. Én bírom az ilyeneket, de ez azért durva volt akkor is. A múltkori oké, hogy kilőttek egy tankot, leszállt a kupola... de ez egy nyomorék ember kivégzése volt teljes totálban.
Haszna a tízenéveseknél? Mi? Fel sem fogja mit lát! Lehet fel sem tudja dolgozni. Egy szülő mit szólna ehhez, hogy egy játék fórumon ilyeneket néz a gyereke?!
Mondjuk úgy nem volt szerencsés videó választás. Túl ment egy határon. -
foxbat88fx #257443 Én sosem voltam normális 
egyébként Malarkinak igaza van :) odaírtam hogy erős idegzetűeknek.... habár Te ezek szerint még nem sokat láttál a világból
Karelgott: ISU-n nem
annak ígyis ugyis durva álcája van -
yossarianHUN #257442 5% -
Karelgott #257441 Az álcafestés sokat számít? (specko isu-152-ön) -
Malarki #257440 1. Abban egyet értek, hogy ez a videó nem igazán illik erre a fórumra.
2. Odaírta, hogy aki nem bírja ne nézze meg mert durva. Videó előtt is rákérdeznek, hogy elmúltál-e 18. ebből azért lehet következtetni hogy mi lehet benne. Ha nem bírod ne nézd meg.
3. Bármilyen morbid is, annyi "haszna" van az ilyen videóknak, hogy a sok tizenéves aszfaltrambo is meglátja milyen egy igazi háború, hogy ott mindenki ember, nem úgy mint a CoD-ban, mindenki meghalhat és elég gyakran nem túl egyszerű módon. -
Kronos79 #257439 Akkor ez is bugos, mint a lucky-d. Az előbb a T-127-tel pont 6 ellenfelet tartottam világítva és sebezték őket. -
Menj a fenébe. Normális vagy? Minek teszel ide ilyen videókat?!
Frankón megviselt a látvány...
Ezt fejezd be mer rohadtul nem ide való és biztos van kiskorú ebben a JÁTÉK FÓRUMBAN. -
AlucardHuN #257437 Jajj de jól esett ez miután ruinbergben megrépázta a Hellcatemet a kv1-S horda:
-
foxbat88fx #257436 nincs -
Kronos79 #257435 A Patrol Duty medálnak is van tier megkötése? -
ladista #257434 Az éljenzők jobban hasonlítottak a lázadós képen lévőkre. -
foxbat88fx #257433 Na akkor összegezve a WOWP és WOT közötti kapcsolatot még mielőtt valaki hülyének néz, hogy tele OFF-olom a fórumot!
WOWP-ben aranyat lehet szerezni pár csatával.
Értelemszerűen ha ezzel a megszerzett arannyal aktiválod a prémet wowp-ben akkor az aktiválódik wot-ban is!
Hogyan lehet aranyat szerezni?
Játékkal,3 féle képpen
Első win 10 arany harmadik win 20 arany tizedik win 50 arany
első légi kill 10 arany harmadik légikill 20 arany tizedik légikill 50 arany
első földikill 10 arany harmadik földi kill 20 arany tizedik földikill 50 arany
így szerezhető maximálisan 240 arany egy nap!
ez az akció szeptember 26-ig tart!
és a prém ára ugyanannyi mint wot-ban!
tehát egy heti prém 1250 egy havi 2500 stb...
Tanácsok!
földi célpontok ellen az orosz 2es szintű TSh-1 tökéletes... hamar megvan a 10 kill
a win ugye egyértelmű, majd jön magától :) (jobb esetben)
légi célpontok ellen az orosz 2es szintű I-15 ajánlatos...
na ennyi, hátha segítettem valakinek :) -
foxbat88fx #257432 SSA helyett SAA :D:D -
foxbat88fx #257431 na ezt még megmutatom aztán elég lesz mert Master kiakad :DDDDD
lázadók vagyis FSA - Free Syrian Army kép
kormányerők SSA - Syrian Assad Army kép
azért van különbség :)
SSA sosem megy egyedül, egyszerre több tankot és megtömött BMP-ket vezényelnek ki és írtják a felkelőket (jobb esetben a felkelőket)
sajna Live Leak-en látni sok durva videót ahogy ugyanúgy lelövik a nőket és gyerekeket fényes nappal az utcán, úgyhogy már ideje lenne USA-nak beavatkoznia