banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Talán tegnap vagy tegnapelőtt írta valaki, hogy 10.000 szerzett lehetséges sebzés már a "hűha" kategória. Nekem E-75-tel sikerült egy kicsit ezt felülmúlni, T9-T10 csatában. Arctic region, H9-ben van egy szikla, onnan próbáltam 2 társammal feltartani az ellenfeleket, mert a többiek felültek a lemming train-re, és mentek a medek útvonalán. 14.950 szerzett lehetséges sebzést kaptam 31 találatból; mivel csodák nincsenek, a vége az lett, hogy a csapat az északi régióban elhullott a háromszoros túlerőnk ellenére. Mivel nem szerettem volna szenvedő alanya lenni egy Woodman casting-nek, ezért elindultam előre. 6 percig tartottuk hárman a déli oldalt a többszörös túlerő ellen. Ez egy példa a side scraper hasznosságára: