418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #257630 Feltűnően elszaporodtak mostanában, pedig megjelenés óta alig láttam belőlük. Az utóbbi pár napban meg meccsenként kettőt-négyet... -
Szerintetek melyik a jatek legrosszabb tankja? En erre szavazok Churchill Gun Carrier:D -
foxbat88fx #257628 igen :) ezt leírtam én is ide hogy 2hó1hét
de annyit tuti nem szedek össze! 1 hónap prém nekem bőőőőőőven elég!
sosem volt még 1 havi prémem, tiszta furcsa lesz majd :D
majd aktiválom valamikor ősszel... vagy télen, majd ha kijön az új német ág, addig úgysem fejlesztek... felesleges aktiválni
majd aktiválom és kihúzom a T69-et is, csak kell az a tank :) tetszik :D
nem értem miért lő vele mindenki gold-al?!?!?!
teszten simán összelőttem vele 2000+dmg-t sima AP-vel
AMX 13 90 is csak 170mm pennel rohangál 10esek között!!!!! és azzal is elboldogulok! sőt! -
Párszor probáltam csak ps2-ön shooterezni, a házat alig találtam el nemhogy a fickot az ablakában. Azota csak autos gémet játszom rajta. Jó példa erre a resident evil, nem tudsz egyszerre mozogni és löni. -
davidbog #257626 Nem rossz azzal se a 215 mm átütés tier 9-ben oké. A Maus, T110E3, E-100, IS-7, E-75, Vk45.02 B az amelyeknél szemből a teknő ellen is csak 50% vagy kisebb eséllyed van.
Lehet azt is csinálni ami nazarov írt: 122 mm D-25T HEAT ammoval. Ha ezt választod (mondjuk szerintem nagy csicskaság) akkor a következő patch-ig tedd meg, mert azután a 250 mm átütésű HEAT csak a közel függőleges páncél ellen lesz jobb mint a 100 mm 62-100T 215 mm-es AP-je.
Maga a gép egész jó. Az egyik legmozgékonyabb nehéz harckocsi, csak az AMX-50-esek mozgékonyabbak nála. Terepen is simán megy 35-40 km/-t.
A 130 mm-es löveg jó. Csak irtó hülyén néz ki vele, ha anno az IS-4-től elvették a 130 mm-est a kicsi tornya miatt akkor nem értem, hogy a WZ hogyan kaphatott 130 mm-esz. A tűzereje a 130 mm 59-130T-nek elég jó szinte ugyanaz, mint a 12,8 cm Kwk44 L/55 és a 130 mm S-70, sőt az S-70-nél jobb mert csak 2,9 a célzási ideje. A célzási idő a gyakorlatban nem valami jó, ha ki használod (nyilván kifogod, hisz ez a legnagyobb előnye) a 35-40 km/h-s sebességét.
A páncélzata elmegy kategória. A torony szemből erős, de ront rajta a két elég bumfordi kupola. A test páncélzata pedig elég rossz. A kialakítása se jó és vékony is. A homlokpáncél csak a vezető körül erős, azon a felületen lepattanhatnak a tier 10-es lövegek is. De két oldalt a lánctalp felett könnyen átüthető, mert ott kevésbé döntött. A teknő eleje pedig egy vicc. Amikor teszteltük és Himmelsdorfon fordultam be a térre haver poénból rálőtt a teknőre és a 132 mm-es átütésű 8,8 cm Kwk36-al átcsapta 173 méterről. A teknőről 100 méterről egyszer se pattant le a ugyanennek a lövegnek a lövedéke. Az oldalán van előtétpáncélzat de sokat nem kell tőle várni, ha merőlegesen lőnek rá átcsapják. Az is csak oldalszögek esetén ér valamait.
Az enyém gyakran kap ammo rack sérülést, de talán csak egyszer robbant be az 500 csata alatt. Illetve a gyenge teknő miatt a sofőr is el szokott hullani. -
Droughert #257625 2hónap+1hét amit ki lehet ütni, ha szerdától gyűjtöd a tokeneket. -
foxbat88fx #257624 köszi!
-
foxbat88fx #257623 hmmmm nem is vagy te olyan hülye :DDDDDD
ma még él a 30kill 30kk credit...
megcsinálom de utánna most egy ideig nem fogom erőltetni a wot-ot :) -
Droughert #257622 Működik -
lammaer #257621 Ebbe a fostalicska wotba minek neked 2 napi prém?
Inkább repkedj a wórtanderbe, mert ott is közös lesz az acc, azt a repcsizéssel összelőtt lion hegyeiddel meg a fre xpből egyből kihúzhatod a maust :) -
AlucardHuN #257620 Vagy a te csapatod összes tagja körül állja az égő házt hogy: "De szíp!" "Bence, Dominik, kicsifüstli2004 nézzétek ez szebb mint a Minecraft!!!" -
Majd kijön Xbox 720 -ra -
lammaer #257618 Meg kéne trollkodni a cikket :D -
foxbat88fx #257617 valaki próbálta már hogy a wowp-ben aktivált prém működik tutira wot-ban is? :) tuti lesz***m magam ha nem :D
már összeszedtem 2 napi prémet -
lammaer #257616 Bennem inkább csak egy prekoncepció él, hogy ők a casual játékosok, akik nem merülnek el nagyon egy játékban, ergó a WOT már komplex nekik.
Ha nem is az hogy WSAD meg egér, hanem a taktikák, pályák, gyenge pontok egy tankon már túl sok egy koca játékosnak.
Nem nevezném hülyének őket, egyszerűen csak könnyebben veszik a játékot. Kb olyan különbség van, mint ami egy versenyszerűen bicikliző ember meg a falusi nagymami közt, aki bringával jár kenyérért. -
nemtudommivan #257615 A sok lelkinyomorult úúúúristen. Azt sem tudják támadás módban hogy hol a bázis.....
Azt sem tudják milyen rendezvényen vannak -
Én is effektekre gondoltam. És akkor a sok "tank - megy - lő - deszíp" típusú játékosoknak még jobban elterelik majd a figyelmét, így könnyebb lesz nekünk kilőni őket. :) -
AlucardHuN #257613 Érdekes fajta a konzolos, bár nem becsmérlem mindet de legalább felük ilyen 12 körüli pöcs, és egyre jobban azt gondollják hogy csak nekik termeljen az ipar, a pc-sek meg levannak szarva... mondjuk számomra örök rejtély miért jó a kontroller (max ilyen DMC típusú gémekhez tudom elképzelni, max autós) de shooterekben szerinten gáz, meg le is vannak butítva mivel rendesen célozni nem lehet... És akkor a stratégiai játékokról nem is beszélltem... -
stoppos #257612 De úgy látom, a komának magának sincs túl jó véleménye a konzolos játékosokról, gondolom önmagát is beleértve...
"köszönhetően a játék bonyolultságának, a konzolos játékosok többsége egyszerűen nem fogja érteni, mire jó ez az egész."
-
Van benne egy-két extra effekt, de nekem inkább rondábbnak tűnik, majd ha PC-re is kihozzák ezeket az effekteket akkor lehet igazán összehasonlítani.
Most lehet bámulni, hogy jé, robbanás effekt, meg jé, ég a ház teteje, de grafikailag nem egy szépség, azért az xbox fölött is eljárt az idő. -
kisokka #257610 Na igen, csak amíg fullos lesz, lehet megőszülök :D Van 44K free-m, de nem akarom még elverni, majd meglátjuk.
Egy próbát talán megér. -
kisokka #257609 A D25T működik a 110-en, de csak addig használtam, amíg volt prémem. Azután nálam felejtős lett, felment rá a top és azzal használtam. Nem mondom, hogy vérszar, de annyira nem is jó. -
Nálam már ez a mondatrész kicsapta a biztosítékot: "Két, tizenöt főből álló hadosztály" <--- 15 tank egy hadosztály? WTF... -
stoppos #257607 És az ilyen ha tovább játszik, ez lesz belőle:
-
Azért grafikailag mintha oda verné a PC-st a konzol. :) Persze ettől függetlenül lehet, hogy a szép külső alatt, semmi sincs. -
kisokka #257605 24K a torony, de kell hozzá a lánctalp is, ami megint 24K és 66K a csúzli. -
stoppos #257604 Mire? Az E-50-es ág kevésbé rejtőzik, nehezebb tankok, inkább heavy-med között vannak, a másik 9-10-ben jól rejtőző, mozgékony papír gépek. Teljesen más a két ág, attól függ, neked melyik stílus jön be jobban szerintem. A leoprotónál járok, nekem bejön, de az E50 is bejött. -
Amarth99 #257603 Köszi!
Jó volna, mert épp kifejlesztettem a 10es pattont, és nagyon szívesen megvenném már. A kicsi is marhajó szerintem, de a nagy tuti jobb lesz. -
TomDantes #257602 A konzolosok hülyék. Ennyi. -
Még szép hogy nem leszünk közös szerveren, Jó nagy marhaság is lenne, az XBOX-os játékot külön stúdió fejleszti, még csak nincs is benne annyi tank mint a PC-s verzióban. Eléggé le is van butítva, csak hasonlít a WOT-ra. -
lammaer #257600 Höhö, konzolos review a WOTról...
Élvezzétek ki a mostani játékosállományt, mert aki most ideg a hozzánemértők miatt....(már ha közös szerveren leszünk)
Na ez lesz az igazi Siema korszak. Ime egy göngyszem bekezdés a reviewből:
"Mert a fent említett bonyolultság eredménye, hogy a World of Tanks nem sok sikerélményt kínál. Fogalmad sincs, miért nem tudod sebezni az ellenfelet, és miért nem tudod rendesen becélozni, miközben ő másodpercek alatt szétlő. Nem tudhatod, az éppen megpillantott ellenség milyen tankkal, milyen pozícióban, milyen extrákkal és fejlesztésekkel érkezik, és ha csak úgy, a fentiekkel nem törődve játszani szeretnél, nem sokáig fogod húzni a harcmezőn. Példa: Én a lejátszott mérkőzéseimben összesen 1, azaz egy darab ellenséges tankot tudtam kilőni. A meccsek többsége így néz ki: Elindulsz, néhány percig gurulsz és forgolódsz, rálősz pár ellenséges tankra, aztán egyszer csak felrobbansz, és léphetsz is ki." -
Nem volt az sem, lehet hogy az lesz. Lehet az amcsi, szovjet, vagy a kínai közepes ág. -
Melyik lesz a jobb med ág? A VK3002M-Panter-PanterII-E50-E50M vagy a VK3001D-VK3002D-Indian-LeoProtoA-Leo1? -
Használható de csak olyan helyzetekben ahol tudsz snipolni vagy egyenes a terep. Városban megesznek vele, mert kétszer akkorát lőnek beléd mint te tudsz, és húzódnak is vissza a következő lövésig.
A WZ-111 -et nagggggyon is megéri megvenni. A kedvenc tankjaim top 3-ában benne van. Hihetetlen mozgékony, lóbaszó ágyú és azért elég jól pattog (meglepően jól mert a vékony páncélja igen jól meg van döntve).
Vedd meg. Szenvedni fogsz vele az elején, de amikor fullos lesz, nagyon durva dolgokat tudsz vele csinálni. -
Amarth99 #257596 Sziasztok!
Volt már big and heavy akcióban az amerikai med ág? Pattonok?
Köszi! -
Bee #257595 120k csak a lövegre? Ez elmebeteg aránytalanság. Ha jól emlékszem, 60k körül van a topcsúzli a T9-es német gépekre, sőt, a T10-es E-100-ra is. -
Nazarov77 #257594 Én a 110en nem fejlesztettem ki a top ágyút hanem a 122 d25Tvel tolom és a 111en is azt tervezem mivel 300mmes HEAT átütés 390es sebzéssel és 10sec reloaddal elég durva. Viszont a következő patchben sajnos nerfelik 250re a HEAT átütését, remélem jó lesz még úgy :/ -
kisokka #257593 A WZ-111 mennyire életképes a 110 top csúzlijával? Azért elég durva, hogy közel 120K tp-t kell kigrindelni vele, hogy valami értelmesebb lövege legyen. Nagyon hezitálok, hogy megvegyem azt a tankot, vagy se. -
Jacktor #257592 JT8,8: 4,45 a max. -
nemtudommivan #257591 4,14