banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Nem rossz azzal se a 215 mm átütés tier 9-ben oké. A Maus, T110E3, E-100, IS-7, E-75, Vk45.02 B az amelyeknél szemből a teknő ellen is csak 50% vagy kisebb eséllyed van.
    Lehet azt is csinálni ami nazarov írt: 122 mm D-25T HEAT ammoval. Ha ezt választod (mondjuk szerintem nagy csicskaság) akkor a következő patch-ig tedd meg, mert azután a 250 mm átütésű HEAT csak a közel függőleges páncél ellen lesz jobb mint a 100 mm 62-100T 215 mm-es AP-je.

Maga a gép egész jó. Az egyik legmozgékonyabb nehéz harckocsi, csak az AMX-50-esek mozgékonyabbak nála. Terepen is simán megy 35-40 km/-t.
    A 130 mm-es löveg jó. Csak irtó hülyén néz ki vele, ha anno az IS-4-től elvették a 130 mm-est a kicsi tornya miatt akkor nem értem, hogy a WZ hogyan kaphatott 130 mm-esz. A tűzereje a 130 mm 59-130T-nek elég jó szinte ugyanaz, mint a 12,8 cm Kwk44 L/55 és a 130 mm S-70, sőt az S-70-nél jobb mert csak 2,9 a célzási ideje. A célzási idő a gyakorlatban nem valami jó, ha ki használod (nyilván kifogod, hisz ez a legnagyobb előnye) a 35-40 km/h-s sebességét.
    A páncélzata elmegy kategória. A torony szemből erős, de ront rajta a két elég bumfordi kupola. A test páncélzata pedig elég rossz. A kialakítása se jó és vékony is. A homlokpáncél csak a vezető körül erős, azon a felületen lepattanhatnak a tier 10-es lövegek is. De két oldalt a lánctalp felett könnyen átüthető, mert ott kevésbé döntött. A teknő eleje pedig egy vicc. Amikor teszteltük és Himmelsdorfon fordultam be a térre haver poénból rálőtt a teknőre és a 132 mm-es átütésű 8,8 cm Kwk36-al átcsapta 173 méterről. A teknőről 100 méterről egyszer se pattant le a ugyanennek a lövegnek a lövedéke. Az oldalán van előtétpáncélzat de sokat nem kell tőle várni, ha merőlegesen lőnek rá átcsapják. Az is csak oldalszögek esetén ér valamait.

Az enyém gyakran kap ammo rack sérülést, de talán csak egyszer robbant be az 500 csata alatt. Illetve a gyenge teknő miatt a sofőr is el szokott hullani.