418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Balcsix #417229
    Igen, így értettem én is. Sőt már a legutóbbi kampányon sem volt bent.
  • joe662
    Nem mint reward veszik ki, hanem a cw nyeremémyek közül.Ezét höbörögnek most sokan a következö cw miatt.

• Balcsix #417227
    Az lehet, hogy te sok balfék csifivel szoktál találkozni, de szerintem nem a tank határozza meg, hogy mennyire jól játszik valaki. :)
    Egyébként meg nem úgy néz ki mintha annyira sok rossz játékos játszana vele. a Wotlabs szerint 2k körül van az átlag WN8 vele...
  • Balcsix #417226
    Szóval akkor nincs hivatalos közlemény.
    A WG-nél még a hivatalosan bejelentett dolgokat is érdemes fenntartásokkal kezelni. :D
    Egyébként meg elég bullshit szövegnek hangzik ez az egész. Miért vennék azért ki a reward tankok közül mert alakítanak rajta? Akkor ennyi erővel elveszik azoktól is akiknek megvan már?
  • Plata
    Nem is tudtam hogy vízben nem lehet lődözni.
    Emil 1951-et beletoltam a vízbe,erre kiírta hogy nem lehet tüzelni,pedig épp csak bele ért a tankom a vízbe.
    Nem merült el a tankom épp csak az első görgők értek bele a vízbe.
  • Plata
    Vagy ma.
    T8-10 csata.
    Fjords.
    Valami b.zi lila szinű csifi tök gázzal előre megy és mivel arty vagyok szépen végig nézem ahogy belerohan hét tankba a két hegy közt.Bár arra jó volt hogy spotoljon,a küldim így meg lett,5 kritikus sebzés egy csatában.
  • Plata
    Attól még random csatába sajnos főleg agyhalottak jönnek vele,vagy olyan akinek szinte még T9 tankja sincs,max Prém T8 vagy spéci T10 amit gondolom nem megszerzett hanem vett.
    Legutóbb olyan csifi csapattársat láttam aki ész nélkül kirohant az ellenség közé,nem élt fél percig sem.De öltem olyat is akinek a dögcédulája szerint valami 350 valamennyi csatája volt már.Na az hogy szerezte meg?
  • joe662
    Mondom, a CCk nek ezt mondták, ha hazudtak utánuk hazudok én is.
    Tankelit e heti egyik adásában mondta pl.
    Gondolom még hivatalos info az~rt nincs mert ök se tudják mit csináljanak vele.
    Csak kivették,de nekik ezzel indokolták, a dolgot.
  • Balcsix #417221
    Legutóbb itt volt hír, hogy balanszolják a kicsit: link
    Hol és mikor jelentette be a WG, hogy a 10-eshez hozzányúl bármilyen formában?
  • joe662
    De igen a nagyot, és ezért veték ki. Addig nem is rakják visza amig meg nem oldják a dolgot.
    CCk-nek legalább is ezt mondták.
  • Balcsix #417219
    Gondolom a nagy csifiről beszélsz. Csak én ismerek kb. 15-20 embert aki magának szedte ki. :)
  • Balcsix #417218
    Nem a nagy csifit balanszolják, hanem a 8-ast, az meg még a buff után sem lesz valami jó gépezet.
  • joe662
    Most látom teszten lehet frontline-t játszani.
    Este le is szedem gyorsan:-D
  • yossarianHUN
    Értem én ezt, egyet is értek, de azért valaki rajzolja már le nekem, hogy jutottam el két hónap leforgása alatt 53,94% WR-ről 52,32%-ra? Ezekkel a tankokkal játszottam az utóbbi időben:

703 II (122): 62 csata, 37% WR
    CS-53: 72 csata, 36% WR
    T69: 48 csata, 48% WR
    M4A3E8: 31 csata, 42% WR
    AMX 30: 47 csata, 43% WR
    T54E1: 28 csata, 32% WR

Értem én, hogy hullámvölgyek meg hullámhegyek, csak utóbbiak nincsenek. Sok mindent láttam én ebben a játékban, de ilyet még nem. Ebből megint egy egy-két éves kényszerpihenő lesz.
  • Plata
    Az új ágat ki fogja ki próbálni?
    Szerintem T6-7 tankot átugrom freeből ha tudom.
  • Plata
    Passz.
    De az is tipikus hülye jåtékos tank.
    Aki azzal rohangål az jó eséllyel pénzért vette.Nem megszerezte.
    Mert amilyen sok hülye játszik vele randomban én azt nem hiszem hogy meg tudtåk szerezni.
  • joe662
    Most gondold el, mit fognak müvelni, a csifivel, balansz címszó alatt. :-DD
  • lammaer
    Mostanában Mechwarrior Onlinet tologatok (ott 12 vs 12 random csaták vannak), és érdekes módon ugyanaz a szöveg megy játékosoknál mint a WOTban is.... sok csata elején írkálják hogy "nem igaz hogy zsinórban 10 csatát vesztek" meg hasonlók.

Ami érdekes, hogy a WOTtal ellentétben egyetlen ami random az MWO csatákban: a playerek elosztása.

A lövések mindig pontosan oda mennek ahová az ember céloz, a sebzésben nincs randomfaktor (ha egy fegyver betalál annyit sebez ami rá van írva (kivéve ha optimális távolságon túl lő az ember, ott arányosan csökken), a mechek páncélzata adott sebzést fog fel stb stb.

Nincs olyan hogy beflankelsz egy assault mechet és hátbalövöd a papírvékony páncélzatát és lepattansz - olyankor úgy füstöl el ahogy elő van írva.

És mégis, ugyanúgy vannak win és defeat streakek mint a WOTban....

Ezzel nem azt akarom mondani hogy a WG nem manipulál(hat), de érdekes hogy még egy kevés randomfaktort tartalmazó játékban is hasonló statisztikai jelenségekkel szembesülők... az egyetlen különbség hogy senki sem tudja vádolni a fejlesztőt, mert nincs RNG a meccseken :D
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.07.18. 13:20:26
  • Plata
    Most voltam egy csatában ahol nem volt arty.
    Kereken 11 tankot spotoltam fel és tartottam spoton.T9-10 csatában.
    Hogy mennyi lett a spot sebzésem?
    935.
    A csapatban a legtöbb tanknak még 700 sebzése sem lett.
    Az összes hülye kempelt a bázis melletti erdőben.
  • Maala
    Oh azt hittétek, hogy a Frontline új rendszerében nem kell majd baszkódni a reservek kifejlesztésével? BIPBIP rossz válasz. :-D

Komolyan mondom, ezeknek agybaja van, minek kell így túlbonyolítani és még meg is csavarni, aztán rászarni egyet a T9-el... :-D Agyament balfék társaság.

---

On a side note, az új T10 cseh heavy isteni. <3
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.07.18. 12:16:22
  • stingray
    Töröltem a mod mappából ,mindent ami régi az utolsót hagytam meg.
  • stingray
    Nincsenek modok.
  • Maala
    Egy hónapot írtak a cikkében.
  • Maala
    Töröld a modjaidat. Visszamenőleg.
  • stingray
    Hello!
    Van nálam egy olyan bug ,hogy minden lövésem az orrom előtt robban. Legalábbis a grafika és a hang is. Valójában eljut a lövés az ellenfélig, úgy tűnik. Tudtok rá megoldást?
  • joe662
    A rankedes turbot kiosztották már??
  • Plata
    Már vagy öt hat éve nem is volt fent mod.
  • joe662
    Nem tudom mi~rt került le.
    De akkor gondold el amikor egy mod miatt leszed mindent az összes tankrol.
    Azt hittem agyvérzést kapok.
    :-DD
  • Plata
    De miért jön le?
    Be rúgott a legénység és le festették?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.17. 12:17:21
  • joe662
    Hát tedd vissza rá:-DD
  • Plata
    Valami nem kóser.
    Beléptem játékba és mennék az első körre,persze szokás szerint az első kör a Progettó-é.
    Erre a progettón nincs álca festés.
    Eltűnt róla a festés,Offspring-es álca.
    Tegnap még tuti rajta volt.
  • joe662
    Teszten vajon ki lehet próbálni az uj frontline-t?
  • HerrWolf
    Jujdejóóó.
  • Plata
    Juhééé.
  • Malarki
    1.14 common teszt, jönnek a cseh heavyk.
  • Fulcrum11
    Épp most:
    Milyen érdekes, amikor 15-1-re nyerünk, akkor minden lövés talál, highroll highroll hátán, még az is bemegy amit kb a tank alá céloztam...
    Ha meg vesztünk, akkor ELC meg Bourr oldaláról is lehet pattanni nagy kaliberrel is, meg a gravitáció bevonz minden lövést a földbe.
    Így aztán tényleg nem nehéz eldönteni a csapát. De asszem nem mondok újdonságot :)
  • Plata
    Ha a szokásos Kpz tulajok lesznek nem lesz baj.
    Csak ne az én csapatomban legyenek.
    Random csatákban az a legnagyobb szívás ha Kpz van a csapatban,fix hogy azt sem tudja melyik az előre vagy a hátra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.15. 18:30:35
  • joe662
    Az f@sz@ lesz, mindenki megy majd megdögleni, hogy válthasson.
    Aki meg T8al akar farmolni az meg igy járt Kpz+ConceptB hordák ellen

• Maala
    Huh ez de kalap fos lesz… wg hatarozza meg, milyen tipusu cuccal kezdesz a csataban, ahogy haladsz generalisig, ugy unlockolod a kovetkezot es a 3. Tipust, de csak az elso lehet 3. Szintu, a 2. Maximum kettes, es a 3. Elso szinten marad… ultragaz. Persze tipusonkent 3 fele cucc van (3 ujjal osszesen 9 mar) de ez igy lofasz valtozatossag tovabbra is, ugyanugy mint ahogy eddig se volt engineeringen kivul mast vinni.

Ha a tamadok elfoglaljak az elso teruletet a 2. Sorbol (d-e-f pontok), akkortol lehet hozni t9 tankokat.

Inkabb a field modification es a crew 2.0 jojjon, thx.
  • joe662
    Jól értem, lehet majd frontline-ban T9es tankkal is menni, nyolcasok között??