418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nézd én is szoktam időnként steamen játszani WT-vel,de afelett baromira eljárt az idő,a grafikája már rohadt elavult.
    Mindent fullra véve is már elavult.Egyébként a tankok mozgása nekem sosem jött be.Nem érzed hogy a tank haladna talajon vagy betonon,inkább csúszkál mint egy jégre tévedt gumikacsa.
    Plusz eszetlenül érződik hogy ezt ruszkik készítették.
    Az egész fejlődés a játékban röhejes.
    Nem lehet úgy fejlődni mint WoT-ban,plusz a játékban igazából a ruszki tankok piszkosul erősek.Két tierrel kissebb ruszki simán kilő miközben te megsem tudod sebezni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.01.19. 18:57:50
  • Darun
    Nem a fogalmazásoddal volt probléma. Én kb 3 percet néztem a játékot, mert az 5 streamerből csak egy volt csatában, az összes többi a garászban bohóckodott, CC meg be sem tudott lépni, kifagyott neki a kliens.

Am azért van szükség erre a játékra, mert úgy gondlják hogy elhúzhatják azt a réteget, aki már megunta az Armored Warfare-t, mert ahogy néztem, ez annak a koppintása. Az hogy eszméletlen ocsmány a játék, most még betudható a korai fázisnak, de azért fel kell kötniük a gatyeszt, ha labdába akarnak rúgni az AW mellett. A Tundernek sztem nem lesz konkurenciája, mert az még árkád módban is közelebb áll a szimulációhoz, mint amennyire a WG játékok valaha is állni fognak. Azért kiváncsi vagyok, mit fognak tudni kihozni belőle.
  • Plata
    Mellesleg a játék még rohadtul optimalizálatlan.
    Grafikában két beállítás lehetséges,min és max opció.
    Min opcióval 150-170 fps van,max-el 50-70 fps.
    De cseszettül beszaggat.
    Nincs semmi egyéb beállítás lehetőség,plusz az irányítást minden bejelentkezésnél újra kell állítani,mert nem menti el a játék.
  • Ssenkradlive
    Nem jól fogalmaztam, vagy mi ? :)
  • Plata
    Ha azt hiszed hogy ezek hosszabb csaták lesznek tévedsz.
    Eleve gyorsabbak a tankok.Persze egyenlőre unlimited respawn van,de ha a csapat ügyesen foglal akkor pikpakk vége.
    Na és pénzért eleve megvehetsz minden féle szarságot,pénzből a tankot is parancsnokot is lehet fejleszteni.Ha eleget perkálsz szerintem egyből maxra fejleszthetsz mindent.Perkeket felszerelést upgradet mind lehet venni pénzből ha jól láttam.
  • Plata
    persze megint nem látom a hsz-t.
  • Ssenkradlive
    Néztem belőle pár videót, és persze még sok minden változhat megjelenésig, de elsőre az irány nekem nagyon bejön.

Ez egy ilyen X-generációsoknak tervezett színes-"szaros" idegbeteg rohangálós, a konzolos wot, és a valorant együgyű szerelemgyemekének tűnő csillivilli parasztvakítós f@s, ami remélhetőleg a mostani 3-perces csataátlagot okozó közönség nagy kedvence lesz, benne minden sz@rral amit ők szeretnek, a kismillió játékidegen b#zis csillámf@szláma skineken át a masszív fizetős tartalmakig, és átmennek ezt játszani, a "régi" WoT-ot meg játtsza az a kőzönség tovább, aki az eredeti játék miatt kezdett bele, és sokkal élvezhetőbb lesz ismét.

A remény hal meg utoljára...XD
  • Plata
    Elindult a WoT 2.0 alfa teszt,raknék be képet,de tilos.
  • Plata
    Hajósban én az asszimetrikus csatákat szerettem,sokat is játszottam vele amíg bent volt,sajnos kivették,pedig imádtam az 5v15 csatákat.
  • Caliph
    ez egy időben volt a hajósban is
  • Plata
    Kb igen,viszont sajnos roham-ban nulla csatával is lehet t10-be menni,mert kapsz T10 bérelt tankokat.
  • asolyom
    Lényegileg ez is olyasmi, 7 vs 7 és rangokat lehet elérni.
  • Plata
    Roham nem ranked.
  • asolyom
    Kizárt! A hajósban is agyf@szt kaptam a ranked-től. :-)
  • Plata
    Menj el rohamra,csupa bérelt tank,szerintem sosem láttak előtte t10-et.
  • asolyom
    Jaja, red line sniper T95 és Minotauro, csak pislogok, hogy az ilyen "játékosok" mit szívtak. A sok idióta turista Patton már csak hab a tortán. Legtöbbjük csak forgolódik, mint a fürdős k**va, azt sem tudja, honnan kapja a lövéseket. :)
  • Plata
    Spéci BP van és roham,tele a játék barommal,nem lehet játszani normálisan.
  • asolyom
    Bírom a "report EBR" rage-et a chaten. Aztán persze kiderül, hogy az ilyen nagypofájú fele annyit nem csinált, mint én a kis fospisztollyal. :)
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2024.01.15. 21:01:53
  • asolyom
    Nekem csak Object 261 van olyanból.
  • Plata
    Bakker,tudod milyen poén T10 artyval aratni?
  • asolyom
    Nagy ötlet volt. Így is van elég káposztalepke T9-10-ben, most lesz még több ezzel az ipari hulladékkal. Soha életében nem járt T9-ben, de mivel most lett egy ingyen tankja, hát próbáljuk ki. Már nem egy ilyen 45 csatás figurával találkoztam ebben a Patton sz@rban. Akkor vagy szerencsés, ha az ilyen nem a te csapatodba kerül.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2023.12.22. 13:41:14
  • Plata
    Jah elnéztem a naptárt. :D
  • Fulcrum11
    Péntek reggel lesz, igen. Szegényt szénné nerfelték sajnos, stat alapján a T8-as Renegade lényegesen jobb nála. Hát meglátjuk.
  • Plata
    Holnap regel 7 órakor aki felmegy kap egy ingyen T9 patton tankot karácsony alkalmából.
  • joe662
    4v1 és most nem csesztem el :-D
  • asolyom
    Próbáltam volna ma TD-vel játszani, de nem lehet. Minden egyes meccs 15-2, vagy 2-15. Vagy nem érek oda a sebzésre, és 1-2 lövés sikerül, vagy olyan gyorsan döglik a saját csapat, hogy azért lövök 1-2 lövést.
  • Plata
    Jön az új japán heavy ág is januárban talán.
  • asolyom
    Pedig érdemes a hetessel játszani, igazi kis harapós jószág.
  • Plata
    Én azt hiszem a nyolcassal kezdtem mert kifejlesztettem tervrajzból.
  • asolyom
    Ez a VII-es japân TD egy igen bika tank, 5100 kombináltra, 5 frag-re, és 1365 xp-re csak 1. osztályt adott.
  • asolyom
    Ez még működik?

A Type 5 még mindig vicces tud lenni, ha T8 ellen kell menni, meg ha az ellenfél pepega. :)
  • Fulcrum11
    Huh, az első Pool medálomat a bérelt Cromwell B-vel szedtem össze épp most. Sajnos az utolsó KV-t már nem volt időm becserkészni :(
    Replay itt
    Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2023.11.21. 22:54:36
  • Plata
    Well deserved verda,november végén kapjuk.
  • Plata
    HANDOFBLOOD
    7 nap prém,250k credit,T34-85m tank,stílus és sok egyéb szarság.
    Ha t34 megvan 3300 aranyat kapsz.
  • joe662
    Nem használtál véletlenül, valamilyen jelszó kezelő programot?
    Nálunk egy helybéli arc, felrakott egy ilyet a telefonjára, majd egyszer hívták a bankból/csalók/ hogy csalók próbálkoznak a számláján.
    Ők nem pint,és társait akartak elkérni, hanem csak fel akarták tartani amig váltogatják vissza az állam kötvényeit, és ne a push üzenetekkel foglalkozzon.
    Emberünk rohant a bankba, miközben velük beszélt, mire beért addigra 10+ misi-töl meg is szabadítottak:-(
    Ez után derült ki, hogy a jelszó kezelő programon keresztül, klónoztak a telefonját, vagy mit csináltak.
  • suba53
    Megoldódott a probléma. Visszaállították az accountot, nem veszett el semmi.
    Remélem most már elég magasra húztam a védelmet, hogy ne tudjanak ismét meghekkelni.

Vigyázzatok ti is. A telefon hozzáadása, és egy komoly, 20 karakteres random jelszó már elgondolkodtatja a betörési szándékkal kavaró hackereket, hogy más felé próbálkozzanak.
  • suba53
    Köszi. Ezt megjegyzem. Végül is újra telepítettem a teljes játékot, hogy így kényszer pihenőre kerültem, szemét hackerek miatt.
    Most jónak tűnik, másik accounttal próbálva.
  • joe662
  • suba53
    Végül is hagytam a fenébe a két szintű hitelesítés beállítását. Külső appokat kéne telepíteni a telefonra, azokkal vacakolni, ahelyett hogy egyszerűen a műveleteket egy SMS kóddal lehetne nyugtázni, mint a telefon megadásakor.
  • suba53
    Te is az access controlban láttad Primorszkot?

Én úgy értelmeztem a WoT accountnál a két szintű hitelesítést, hogy csak a fizetési műveleteknél aktív.
    Ha beállítom, akkor minden más bejelentkezési műveletnél is küld kódot a megadott telefonra?