World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érzem, hogy valahol megnyerhettem volna... Nem vagyok pro játékos. Valaki lenne kedves kielemezni, hogy hol, mit csesztem el? Vagy ilyenkor mit kék csinálni?

Vereség
Csata: Arctic Region 2013. április 5. 17:05:56
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 993
Szerzett kredit: 63 661
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló Lövész, Spártai

Replay
A HE random, és egy lassú TDvel nem hiszem, hogy pont lesz idõd becélozni azt a pontot egy gyors meden, ahol te majd maximum sebzést hozol ki. Leo kegyetlen mozgékony, amelyik TD egyhitelhetné (183) annak nincs elég mozgékonysága, hogy legyõzze 1v1ben ,ha nem sikerül egybõl megölni. (mondjuk 183mal úgyis HESHen van az ember, ha megteheti, szóval ott váltogatni sem fogod)
Fõleg, hogy csak akkor van értelme átváltani HEre, ha a pálya másik felén láttad utoljára, mert ha a közeledben volt, amikor kialakult az 1v1 szituáció, akkor nem fogsz újratölteni mire melléd áll.
Gyors TDk közül meg amx 1tárból megöli HE nélkül is, sõt biztosabban, 263 meg nem sebez eleget, hogy nagy kárt tegyen benne.
Szóval tényleg csak azon ritka esetekben érdemes HEre váltani, amikor nagyon messze láttad utoljára, és akkor sem biztos, hogy szemben fog legközelebb felbukkanni. Camoban kicsit jobb, mint a 10es TDk :)
Ez már kicsit túlzás, hogy az elvileg szembõl 200 mm-es AT-eset egy lövéssel szedik ki, max hp-rõl, szembõl. Ez nem igazán vicces.

köszi :) nem is megvenni akartam, csak fura volt h sehol nem láttam ingame (store, tech tree stb.) és h 600 hp-ról elpárologtatott, de így már érthetõ miért :D
Teszem, azt kettesben maradok vele, akkor lehet megéri az 1100-as átlagpofonért. Tényleg, hétvégén úgyis át akartam skillezni az egyik töltõt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Nem lehet majd megvenni, csak speciális célokra lesz, szóval innentõl kezdve szerintem mindegy is hogy mit tud...

Amúgy 150-es E-100 ágyú van rajta, szembõl 200mm mindenhol, oldala és hátulja 160mm. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mire rátöltöd a HE-t, elfogy a HP-ja :)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Lehet volt már (ha igen, elõre is bocs), de vkinek nincs infója a vk7201-rõl? t10-s német heavy, tegnap mentem teszt szerón, centurion-t próbálgattam, és 1x csak 600 hp-ról kicsapott vmi, utána láttam h 1 német t10 heavy volt, de úgy nézett ki kb. mintha 1 jpanther2 lett volna:)
Az ilyen kijelentéseket mindig R3ntonnak címezd. Szeret TD-krõl beszélgetni. :)

Mondjuk, ha LEO-t látok majd nem hull-down-ban, 10-es TD-nél be fogok próbálkozni HE-vel. Hasát szembõl /oldalát szögbõl simán vinni fogja.

Master91
Van teszt szerver, ki lehet próbálni.

At-15A Tier7 top tank szinte 80%-ban, és ott nagyon jó tud lenni, régebben míg új volt sokat mentem haveroméval.

Van 1-2 pont szembõl amit jobb ágyúval át ütsz, de hülyék vannak úgy is, nagyon pattognak róla, míg te 3 másodpercenként szaggatod õket.
Master91
Na a löveg pajzsot nem teszteltük, ma akartam volna ,de hát nem lehet feljutni, majd legközelebb.

De ha igaz, hogy a Tiger-P is át üti, ami kicsit nem oké :S
Su-122-44 akinek van, körösként alap fiókkal mennyit lehet összefarmolni, jó és vesztes csatákból? És ha mellé lõ sokat akkor mínuszba megy a pénz?

At-15a jobban megérné?

Jogos, tornya aránylag elõl, az a 9fok jobban teljesít majd rajta, mint az M48-on, aminek hátrébb van a tornya. Legyen rajta a történelmi lövegpajzs, és akkor buy.

/ha egy tank éppen nem rád fókuszál, úgy tudod majd csipegetni, hogy esélye sem lesz rád fordítani a tornyát és visszalõni/

viszont a depressionje meg a torony elhelyezkedése miatt ki kell állni vele úgy, hogy az egész tankodat mutatod, minden esetben
Leonál nem fogod az egész tankodat mutatni semmi esetben sem, ha van egy kis dombocska. Ez kombinálva a gyorsaságával és a pontosságával elég jónak számít, mivel meg tudod játszani azt, hogy pont csak a lövés idejére tugod ki a tornyod egy picit, aztán egybõl vissza. Ez nagy elõny.

A Batchat tulajdonképpen jobban áll, mert laposabb, könnyebb felette SPG-vel ellõni, + nagyobb mértékben takarja a futómû a tank oldalát, és vannak rajta olyan kellemetlen szögek a tank elülsõ sarkainál, amik meghökkentõ pattanókra képesek még 120 mm-es AP ellen is.

Master91
Ugyan úgy mint a Bchatet...
Akkor elképzelhetõ, hogy lesz esélye bekerülni CW-re is, a pajzsot cseréljék az eredetire, mert most t5-ös scoutok is átlövik.

Mondjuk a fullos HE átütések hatos artiktõl nem leszek viccesek.

Na jó, csak a miheztartás végett.

150-es átütésû HEAT a VK2801-en

LEO:

homlok: 140 mm LOS

Teknõ: 78 mm LOS

torony eleje: 123 MM LOS

pajzs: jelenleg 50 mm LOS

test oldala1 (nincs spaced armor): 57mm LOS

test oldala2 (van spaced armor): 35+40mm

Torony oldala: 69 mm LOS

45 fokos oldalszög az HE átütési dinamika esetén +40%.

Kérdés?

akkor hagyd a francba és ne fejleszd ki, akinek meg tetszik, mint nekem az meg kifejleszti, és túl van tárgyalva.
Master91
Nem tudom most meg mondani, mert impossibru be lépni, de olyan 20-30 közé saccolom, de szerintem ha 50-et mentem volna, ugyan ezt mondanám, hogy erõsen pontos mozgás közbe.

Hiába azt mutatják a számok hogy nem, de ez a wot, itt csalóka a számok világa erõsen :D
Végülis lényegtelen, elõbb-utóbb úgyis szénné lesz nerfelve élesben.
de majd éjjel megint felkúszok tesztre aztán lecheckolom megint, csak menetbõl fogok lõni <#eplus2>

5 db tízes medem van, illetve most kipróbáltam a leot. E50-M-em nincs, de a T62-n kívül minden medre ráver a Leo ha a mozgás közbeni pontosságot nézzük.

Feladtam a képeslapot:

[HUN]Kami*, kiskami*

Amit belinkeltem tegnap, aszerint nem. Hány csatát mentél vele?

Kempelj hátul a meddel, és akkor nem fogsz nagyon ellenséges TD-t látni. <#pias>

Az mitõl elmélet, hogy veled szemben én ismerem a játékmechanikát, tudom az eredeti paramétereket, és el tudok végezni elemi iskolai számításokat. Ami spaced armonak számít, a HESH azon nem sebez eleget, oldschool.

Ugye az eredeti állítás az volt, hogy a LEO közel védtelen HESH ellen, de engem sokkal jobban zavar a jelen verzió szerinti szerény menet közbeni pontosság.

Én is azt tapasztaltam, hogy baromi jól lehet vele lõni menetbõl, gyakorlatilag lézerágyúja van. 97%-os találati pontosságom van vele eddig, bár keveset mentem vele. E-50M, pláne a Batchat sokkal pontatlanabb menetbõl, sztem t10 medek közül a Batchatnél pontatlanabb nincs.

én medes vagyok :D Ja jól kell vele kempelni hátul :D
rajtad kívül sztem mindenki tudja, hogy a HESH amo akkora random szar, mint állat és max a TD-be jó. Nagyon jó, hogy te ilyen elméleteket felállítasz magadban, hogy majd a Leot mindenki heshel fogja lõni, meg pufi leok fogják kiszedegetni, de ezzel sztem csak magadat szórakoztatod.

Amúgy lejött már korábbi hozzászólásaid alapján, hogy páncélbuzi vagy, csak éppen most már lószart nem ér a páncél a játékban, még a t110e3 is mehet a kukába, mert egy batchat vagy éppen ez a leo úgy fogja körbehúgyozni a szarodat, hogy csak pislogsz :D

Sokkalta nagyobb veszélyt fog jelenteni a leora az arty, mint mondjuk ezek a britt szarok. Nyilván a TD elé nem célszerû kigurulni, de ez mondjuk nem csak a leora érvényes.
Master91
Írtam még éjjel hogy 200 méterrõl eltalálom a tankot 50-el is a Leoval, valami nem jó azzal a stattal, nagyon nagyon pontos mozgás közben!
Batre én se lõnék HESH-el, mert nagyobbak a szögek, és kisebb rajta oldalról is a sebezhetõ felület.

A LEO ennél gyengébb.

Master91
Inkább ne kezd el, td-vel is tudni kell JÓL játszani.

Hány heavy-t látok hátul recskázni? sokat! :D
Nem csûrök-csavarok semmit. A Bat az táras, hatalmas különbség. A játékból kiszedett adatok szerint a LEO menet közbeni pontossága pedig a T-54 szintje, és jelenleg leggyengébb az összes 10-es med közül. T-54-em meg van, stabbal, 100% smooth ride-al is bõven mellé tud lõni 100 m-rõl is.

hozzáteszem, hogy amikor battel mentem még 1x se lõttek rám HESH-el ennyit errõl.
Most a hülyét játszod? Sikeresen. A T62 oldalát egy nagyon keskeny sávot leszámítva teljesen takarja a futómû.

köcsög TD-k, de az artykat is utálom újabban :D:D Hátul kepmelnek nem tudnak ezek játszani :D
lehet csürni csavarni, akkor is jó lesz, mivel a bat is nagyon jó. Ebben a játékban, fõleg az aranylõszer elterjedése óta, sokkal, de sokkal többet ér a mozgékonyság és jó löveg, mint a páncél. Ezért király a batchat és ezért fostalicska az angol med.
nyilván azért sebzett 500at a t62 oldalába múltkor a TD<#vigyor2>
Mondjuk az se lesz vicces, ahogy egy dagileo kedvére üt át mindenhonnan.

hát remélem az évfordulósabb keményebb lesz.... habár lehet addigra már a föld alatt leszek <#wow3>
Elképzelem amint éjjel a rettegve bújsz a takaró alá amikor az ablakon a fák lombjai TDre hasonlító árnyékot vetnek a holdfényben.... :)

Master91
Nem kell vele matyizni 1 bokorba és nem talál el :D
Hopp, HE/HESH-nél nincs overmatch, ahogy autobounce sem. Viszont az attól még áll hogy az upper side hull az még 45 fokos oldalszögnél is bõven sebezhetõ 105/120 mm-es HESH ellen is. Nem sokkal erõsebb a teknõ homloklemeze sem.

A homlokpáncél az 140mm LOS HE/HEAT/HESH ellen, ezt az 183B HESH úgy kapja szét akárhonnan, mint egy papírjátékot.

A test oldalának felsõ részén nincs lánctalp. Azt az overmatch miatt 120mm-es HE (nem HESH) is beveri. A 105/120mm HESH pedig szembõl lazán kiszedi a lövegpajzs közepét vagy az orrpáncélt

Master91
És hány HESH ágyú van ?
az lószart nem ér, oldalába vagy 150-t fog sebezlni vagy még annyit se, úgyis felfogja a lánctalp. Amúgy se olyan inteligens a játékosok többsége, hogy ha leot lát hest töltsön. Fõleg ha betölti, atzán úgy alakul, hogy mégis éppen egy 121 jön szembe :D:D:D

Batchatnek is szar a páncélja mégis az megy CW-re nem ez a fostalicska angol med. Hajára kenheti a HEST-t
Nem kell hozzá TD, 105 és 120mm-es HESH is szét fogja kenni éles szögben az oldalát.