418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Megszórnak minket:).
  • Tessellia
    Újabb special (holnaptól-péntekig): Back from Holidays

Mától pedig újra az IS-2 valamint a nálánál kisebb tankok lesznek leárazva és kapnak +50% legénységi xp-t.
  • Szpecnyaz
    Új event péntekig :D.
  • Szpecnyaz
    Most tették ki a TD verseny topikjában :D.
  • AlucardHuN
    Menjen a francba a random, hajszálnyira tévesztettem el egy szaron 2%os amx 12t-t...-.-"
  • Oddball29
    Ez legfeljebb modern APFSDS lehet, de se WoT-hoz, se véhás technikára nem jó.
  • Roger6
    Felraktam az XVM-et, egy gond van, hogy a végén az összesítésben nem XP alapján, hanem sebzés alapján rakja sorrendbe a tankokat. EZt ki tudom küszöbölni valahogy?
  • Szpecnyaz
    Nem hiszem hogy annyira papír lenne. Még a 200 penes ágyúkat is rendszeresen megfogja a frontja.
  • Count Adyn
    Ilyen szar köröket lehet vele menni:P Pedig én aztán nem vagyok egy nagy mágus:D
  • Toweliee
    - SerB elmagyarázta, mi a különbség az amerikai, valamint a szovjet átütés-értékmérő módszertana között: "A legfőbb eltérés a páncélzatot ténylegesen átütő lövedékdarabok mértékének beszámítási módjában van. Az amerikai és német kvóta szerint, az számít elsődleges-átütésnek, ha a lövedék legalább 20%-a átjut a páncélzott testen, míg a szovjet értékrend a "totális találatot" - tehát a lövedék 80%-a jut át - veszi sztenderdnek. Ezért át kellett konvertálnunk az amerikai és német 75mm-es ágyúk, a német 50 és 88mm-esekét, valamint a brit 57 milisek tesztjeit az Oroszországban használatos feltételekkel. Ez pedig az átlaghoz mérten 1,17-szeres eltérést mutatott."

- SerB szerint a szovjet lövegteszt-eredmények sokkal pontosabb képet mutatnak a többinél.

- A fenti metódusok és a szovjet adatok alapján a Ferdinánd 88mm-es lövege jóval az orosz D-10T és D-52 alatt teljesített. SerB és a többiek ezért csodálkoztak is, hogy miként történhetett mindez, bár az a gyanújuk, hogy a válasz a ruszki lövedéktípusok kezdetlegességében keresendő. Ezért is döntöttek úgy végül, hogy az eredmények alapján mégsem gyengítenek a Ferdinándon.

- A WG eredetileg a német átütési-adattáblát használta, viszont ezt még a zárt béta szakaszában leváltották a szovjet megfelelőjére.

- A sima T-62-es sosem fog bekerülni a WoT-ba, SerB ugyanis kategorikusan ellenzi a huzagolás-mentes lövegek használatát - mivel azok gyakorlatilag képesek akár 400mm-nél is vastagabb páncél átütésére, ami viszont teljesen feleslegessé tenné a különféle tanktípusokat.

- Serbnek az a nézőpontja, hogy az E-75 nem rendelkezett 120mm oldallemezeléssel (csupán 80mm-es volt ott a páncélzat), sem pedig gyári 128mm-es ágyúval, ugyanis nem a Királytigris felülmúlásának céljából találták ki, hanem a gyártástechnológia egyszerűsítése végett. Persze természetes, hogy a WoT nem egy történelmi-hagyományőrző típusú játék, azonban többnyire, ha valamilyen biztos információ lát napvilágot az archív járművekkel kapcsolatban, azt megpróbálják integrálni a játékba is.

- A Párduc 2-es végleges variánsa elméletileg 120mm-es alsó frontpáncél-lemezzel lett tervezve. SerB megígérte, hogy ennek még utána fog nézni. (Valószínűleg elírás lehet a dologban, és az eredeti információ a homlokpáncélra vonatkozik. - a cikk eredeti szerzője)

- Elméletileg lehetséges volna a D-25T ágyú átütését 165-re nerfelni - a kezdetleges lőszerfajtákra hivatkozva -, azonban ez biztosan nem mostanában fog bekövetkezni.

- SerB egyetért a Királytigris 105mm-es ágyúja célzássebességének nerfelésével.

- SerB szerint a 8.8-as változtatások ellenére a német tankok mozgékonysága nagyjából azt a szintet fogja hozni, mint amilyenek eredetileg - a játékbeli módosítások előtt - voltak.

- SerB szerint nem ok az újrabalanszolásra a T-62A és Object 140 között az, hogy minél nagyobb eltérés legyen a két típus között.

- Lehetséges, hogy az Object 140 fizikai modelljének mérete egy hangyányival nagyobb lesz.

- Történelmi szempontból, a D-5T-t és az S-53-as löveget tökéletesen alkalmasnak ítélték, egészen a Királytigris megjelenéséig. Azonban a tény, hogy idővel megjelent a 85BM löveg arra enged a ballisztikai adatok alapján következtetni, miszerint az 52-K típust sokkal gyengébbnek tartották a német 88-as megfelelőinél.

- Az IS-7-et nem fogják még mobilabbá tenni.

- Már úton van a teljesen animált faroklövész a WoWp-be.
  • stoppos
    Természetesen szabadrablás. :)
  • Malarki
    Egy haverom küldött egy képet, ami az effektív páncélvédettség kiszámításáéhoz ad segítséget. Aki esetleg ért hozz, az elmondhatná hogy ezek reális értékek-e?

• Szpecnyaz
    Egyébként ezt piszok jól kitalálták. Egész hónapban, csak 1x nem csináltam meg a 30 killt, mert néha szinte kényszerítettem magam a játékra emiatt.
    Mindenképpen nagyobb a csábereje az ilyen eventeknek, mint a duplázásnak.
  • lammaer
    Sztem az augusztusi játékosadatokat nézve rájöttek hogy ennél nagyobb csali nincs is.
    Végülis a napi duplázást sem szeretetből adják, csak ráveszik az embereket hogy mindennap egy picit játszanak.

A napi 1 prémmel meg rávesznek - akit lehet - hogy hamár benn van kicsit, játsszon kicsit tovább.
  • Szpecnyaz
    Oké, módosítom.
  • Okmyx
    Nem kell, hogy min 4-es tank legyél, én Locusttal is megcsináltam, ami hármas.
  • besti
    Nincs most a tier 4-es limit és szerintem már nem a szülinap miatt van, úgy tűnik mindig lesznek mostantól monthly missionök.
  • Maala
    Epic. Copyrájtos, vagy szabadrablás? :D
  • Szpecnyaz
    Meg megcsináltam úgy hogy link legyen, szóval senki se kunyeráljon linket, mondván hogy lusta vissza olvasni a főoldalon.
  • AlucardHuN
  • Szpecnyaz
    Módosítottam a bannerban lévő kiírást a missionnel kapcsolatban. Visítson az aki szerint kihagytam valamit, vagy nem tiszta benne valami.
  • stoppos
    Tessék. :)

• Maala
    Rá kéne operálni egy Ó betűt, és nagyon adná a kép. :D
  • Okmyx
    Mi a hónap tankja szeptemberben? Jól látom, hogy 2012 február óta ez az első alkalom, hogy elmarad a hónap tankja event?
  • Pares
    Olyan szinten nem sokat számít a páncélzat. Nekem Leopard 1-em van kifejlesztve, remek mozgékonyság és sebesség, nagyon pontos ágyú.
  • nemtudommivan
    Ez igy van. Mikor eltalálok vele egy KV1-S-t rendre besírnak . Űberelem a sebzésüket és ezt nem mindenki tudja feldolgozni. :)
  • csoszi87
    Bocs, de nem beszélek ilyen külföldiül.
    Ahogy kivettem bementek Századra, és hagyták, hogy 1 kilője az összeset?
    Vagy már maga a kép a trollkodás?
  • stoppos
    Ó, borzalom. :)

• lammaer
    Polírozza az egyik medjét...

vagy: tudod, mostmár du 4-ig kötelező iskolában maradni.... :)
  • lammaer
    Np, chaten nem mindig megy át a gondolat. De látnod kellett volna a fejem amikor írtam ezt.. Serb igy, serb úgy, Serb ezt mondja...

Serb mondja: legyen világosság!
  • stoppos
    Hol lehet a R3nton?
  • foxbat88fx
    visszatérve a medekhez.... szerintetek is jó med az új 8as???
    mentem vele teszten... nem teljesen med, viszont a rof
    lakevillen feláltam a középső átjáróhoz és lőttem a base-t.... sima 4500dmg összejött pedig szinte alig csináltam valamit :)
    minnél több csatát megyek vele annál nagyobb a késztetés hogy kihúzzam élesben is :P
    úgy is lesz egy hónap ingyen prémem, úgy csak túl lehet élni a hetes medet... mert az meg egy halál azzal a gunnal :)
  • VanDaal
    Ez esetben elnézésedet kérem, félreértettem a dolgot :)
  • lammaer
    T9 - T54, esetleg az E50 afféle heavy/med átmenetként.
    T10 - azoknál senkinek nincs jó frontja, tier10ben olyan átütések vannak hogy ihaj, szóval ott a med a sebességével meg a fedezékekkel operál. Sztem T10ben a batchat a legjobb med, nagyon tud osztani és scoutolásra sem utolsó.
  • foxbat88fx
    azon a szinten nem létezik jól páncélozott med
    max. olyan hogy a bénák pattannak a frontjáról :)
    amúgy T-54 T-62A a nyerő neked
  • TomDantes
    Hát ez elég rendkívüli. Mi a franc? És prémje is van, de minek? Ezért fizet, hogy ööö elcseszi mások köreit? Na és honnan van neki M60-asa? Régebben normálisan viselkedett, vagy vette az acc-ot trollkodásra? Rejtélyes.
  • lammaer
    Rohadtul nem bagatellizáltam el. Legalábbis nem ez volt a szándékom.

Kimondottan rühellem amilyen személyi kultusz meg a WGnél.
  • Tayuya
    Sziasztok,

nemrég kezdtem el játszani, és egyenlőre úgy néz ki, hogy a medium tank harcmodor a leginkább bejövős. T9,T10-re melyik a legjobb medium tank szerintetek? Gyors, jó tűzerejű, és legalább elölről jó páncélzatú legyen.
    Szerintetek melyiket éri meg kitanulni?
  • mijki
    Azért a KV-1S mellett, van egy másik szovjet acél, melynek T10-es alfája van. SU-100Y. Elhiszem, hogy papír, meg nagy, meg sz** az álcája(persze), de az az ágyú....
  • stoppos
    "Egyébként szerintem te abból a szempontból nézed a dolgot, hogy meddel vagy azonos szintű heavyvel nem lesz egyszerű belőni a frontját."

Így igaz. Nem tudok ellenérvet, csak ellenfélként ismerem. Az meg csak az érem egyik oldala.