418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Okmyx
    Egyszer még az FTR-en olvastam régebben, hogy időnként állítgatják a szervereken, hogy melyik mapot milyen sűrűséggel adjon be, és milyen módban, nem egyenlőek az esélyek mindegyikre.
    Ennek valamilyen statisztikai oka van.
    Karélia támadás mondjuk nekem is elég sűrűn van, érdekes.
    Az a pálya tüzérrel szar, védekező oldalon.

• R3nton
    Nekem minden 2. karelia támadás
  • Tono34
    Lami tegnap esőtáncot járt ... esik már reggel óta.
  • mittomén1
    aki teszten játszik legyen szíves írja már meg nekem (nem akarom csak emiatt letölteni) hogy a tiger p hosszú 88-asának a tűzgyorsasága valóban nerfelve lett 6,59-re? illetve ilyet láttam még több helyen képeken hogy: 6,59-8,22. felháborító hogy lejebb vegyék a 6,98at már az se vmi sok.szóval ez igaz?
    ileetve ha töltésgyorsító mellé fokozott szellőzést teszek akkor az alap vagy a +10% értéket hozzávéve számolja a szellőzés a +5%-ot?tehát pl 7 rof +10% az 7,7 rof akkor 7ből vagy 7,7ből számol +5%-ot?
  • haflac
    Miért minden második pálya El Hallauf??!!(remélem jól írtam).Ez már túlmegy minden határon,van ebben a szájbatekert játékban vagy 25 map,de már napok óta,csak ezen a sivatagos szaron csatározok.
  • stork13
    Ugyanarra lyukadtunk ki. :)
  • patchaou
    Gőzöm sincs az micsoda :) De itt biztos hogy lehet állítgatni.
  • stork13
    Ez már érdekesebb. Azon a koreanrandom oldalon be tudom ezt állítani?
  • patchaou
    Be lehet állítani úgy, hogy semmilyen statisztikát ne mutasson.
  • stork13
    Ah, köszi.
    Akkor nem lesz fent. Nem idegesítem magam feleslegesen. :D
  • JeffDunham
    XWM
  • stork13
    Melyik mod írja ki az okozott sebzésedet lövésenként?
  • lammaer
    Jajj ez a logó... azt hittem dzsakuzzit visszaette a fene a topika :)
  • Trucker39
    Komoly egy perces várakozás után ezt a csapatot sikerült összeválogatnia a szervernek.

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/9/2/a1_2013_9_2_ih9bjghxs6_tn.jpg]

A végeredmény előre borítékolható volt.

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/9/2/a1_2013_9_2_jdft3qo9fg_tn.jpg]
  • lammaer
    Nanana... nem ezt mondtad először :D szopóág, tankspecifikusan....

ugacsaga uga uga, ugacsaga uga uga :D
  • patchaou
    Semmi extrát nem csináltam pedig, csak mentem és lőttem :) Sőt egy kis bénázás is volt benne. Inkább mákos kör mint skilles. De itt a link
  • patchaou
    Csak simán időpocsékolásnak tartom. Az is lehet, hogy adott időpontban Én nem érzem a tankot. A lényeg, hogy nem szívatom magam vele, inkább tlom olyannal ami épp jól megy.
  • JeffDunham
    Arohadtéletbe OT3P ez gyönyörű kör volt. Replayt azonnal! Meg kell néznem.
  • lammaer
    És mi röhögünk az esőtáncot járó afrikaiakon :D
  • patchaou
    *Mármint zsinórban a csillagozás miatt.
  • JeffDunham
    Elmondok egy szép kis esti mesét, aminek nem lesz happy end a vége...

csapat összeállítás:

5x tier 10
    8x tier 9
    1 db AMX 90 (enyém)
    1 db AMX 75

Fogta a fejét a kis AMX 90 hogy hova is került, mert már rohadtul elege volt a mai napból a 36%-os winrate miatt. De bízott a csapatában, mert a gépnek már be kellett volna végre adnia egy nyertes kört. A bizalomból méreg lett, mikor utolsó túlélőként megb@aszta egy Maus, és kiderült hogy ez a kis bádogdoboz igen is több sebzést vitt be, mint bármelyik nagyobb tier-ű csapattársa. Dühét fokozta hogy hiába lőtt a végén 6 tankot, mégsem kapta meg a TOP GUN-t... bár dühét csillapította minimálisan egy Orlik medál...

SZÉP ÁLMOKAT!

LETÖLTHETŐ REPLAY

További két kép a spoiler alatt.

• patchaou
    Én háromnál többet soha nem bukok egy tankkal egy nap. Ha valamivel az első két-három csatában nem nyerek, akkor az a véleményem szerint aznap szopón van úgyhogy inkább hagyom.
  • Trucker39
    Elég idióta ez a 15 nyert csatás valami. A T110E4-l 10 csatából egyetlen egyszer sem sikerült nyerő oldalon lenni.
  • patchaou
    Olyan 4-5k körül, aztán onnan ki, le a vízbe jobbra. Aztán a td dombon is. Be kellett érte csoszogni a fél mapot :)
  • popey8
    Grat. Ezt mind a völgyben lőtted?
  • patchaou
    Lehet gódammónúbozni, ebbe akkor is csak prémbogyót és repeszt rakok XD
  • AlucardHuN
    Hehe, az Is lövegével acélos jószágokat lesz jó lőni, ajánlott bele vész esetére gód ammó, a front se olyan mint ahogy az ember elképzeli... de amikor felkerül a BL 9... azt hittem német löveggel puffogtatok:D
  • Kubukli
    Na 2x dobott ki egymás után egy rakás embert, mára elég is lesz.
    egyébként is megy a WG random generátor: 30 csata, abból 27 db, 50-% nyerési esély.
  • AlucardHuN
    Algéria tudtommal a Vichy franciaországhoz tartozott, Marokkó meg izé, ugyancsak? vagy spanyol? Most nem jut eszembe:D
  • Okmyx
    Haha, a térképen rosszul van, Algéria és Marokkó sose volt a 3. birodalom része. Nein!
  • MuldR
    Mekkora csalodas lesz majd az IS-3 :)
    Varjad csak.
  • MuldR
    Ez csak skin :)
  • madmanic
    ??????
  • AlucardHuN
    Nézzenek oda ez a bolsevik csotrogány hogy került ide??? Beszennyezte a garázsomat! Na neee!
  • Tayuya
    Mindenkinek köszi a válaszokat! Azt hiszem a Leopard 1 lesz kifarmolva.
  • Master91
  • Master91
  • yossarianHUN
    Aki figyelmes, az már úgyis tudja:D
  • Master91
    '80as években Knight Rider stílusú sorozattal kassza siker lett volna !!
  • Sunsetjoy
    Általánosítás csúnya dolog, inkább szeressük egymást gyerekek! :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://i.imgur.com/mBasAUb.gif