418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #258825 akkor mond meg mit csináljak T21el -
Ez nekem új. Ezt mégis honnan szedted? Álmodtad talán?:)
Señor Heff had sírjak én most R3nton helyet TD ügyben:D
Igazából nem is sírás, csak egy üzenet azoknak akik szerint a (főleg) T10 TD-k szépek és jók így ahogy vannak, nem OP-ok és körülményes velük játszani. A lenti képen látható, h mennyi sebzést és killt csinált az a sz@r, szutyok FV TD. Helyszín: Murovanka varázserdő. Egész csata alatt az erdőben kempelt. Ezt a sebzésmennyiséget 8 HESH lövésből csinálta, oneshotolva pl. egy Obj-704-et (1600, azaz full hpról), E-75 oldalába -1800, Maus oldalába szintén -1900. Azt kell mondja, h a brit TD (nem gondoltam, h valaha is fogok ilyet mondai) rosszabb, mint egy arty. Egy arty azért ritkán sebez 1 lövésből 1600-1800-at, sőt. Oké, h erre a retkes sz@rra könnyebben vissza lehet lőni, de ez akkor sincs így rendben. Mondjuk itt a példában totál arty feeling, mert nagyon sokáig be sem volt spotolva úgy osztotta az áldást. Már csak a mühód nézet hiányzott.
-
Foxi, nálad általános az, hogy amilyen módon nyomod, a korántsem xar tankokkal már sikítasz... aztán a végén meg jó wr-el befejezed a grindet.
De közben meg 2-3 meccsenként szidod még azt is, aki ceruzával felskiccelte a rajzasztalon... :D Ami nem gond, csak ne itt sírd ki a bánatod :D -
bigmano #258822 Hát ez az....Margit noormális? -
R3nton #258821 Jól tetted! Azt ő meg mi lol neki is autoloadere van :D -
bigmano #258820 Azért este jól pofán röhögtem a fos 155-t amikor batmobillal sikeresen kitáraztam rá... majd beírta közösbe hogy autoloader noob :)) -
R3nton #258819
Tessék itt van a TD. Már low tierben is annyira egyszerű ezekkel játszani, hogy hihetetlen. Nagyon sok OP TD van. Pedig én alig játszok TD-vel. Mégis ezzel pl majdnem 3x annyit lövök ki, mint amennyi csatám van. Igazi noob friendly cast a TD. Lowoknak. Garantáltan, aki szinte csak TD-zés után neki állna lightozni vagy medezni, úgy elkezdene zuhanni a statja, hogy ihaj. Úgyhogy fostalicska ne kezdjél el medezni, mert a végén még abbahagyod a játékot :D -
R3nton #258818 És a mostani light event főnyereménye pedig te leszel, ahogy éppen egy 13-90 csövét szopkodod térden állva, a háttérben pedig ez fog állni: "poor low skill TD players" továbbá egy füstölgő foch155 és előtte a 13-90 pompában és fényben tündökölve koronával a tetején :) -
foxbat88fx #258817 visszavettem T21-et...
valaki mondja már meg mit a faszt kell ezzel csinálni?????????
omg!! ennél még az A-20 is sokkal jobb tank
-
kHares #258816 Test serveren néztem még előző action-re, ott Enhanced Coil Springs Class 3 ment rá -
NH3CL #258815 Tudjuk tudjuk, csak te vagy a helikopter mindenki noob. -
Valami nagyon nincs rendben most ezzel a játékkal. Ma még egyetlen győztes csatában sem voltam. Lassan az összes tankommal megyek egy kört és semmi. -
FosTalicskaa #258813 Úgy hallottam hogy a győztes kapni fog 150k goldot és egy életnagyságú aranyozott (de az is lehet hogy csak aranyeres) R3nton seggét ábrázoló szobrot amint éppen meganalizálja hátulról egy Obj. 268. Valamint egy exkluzív wallpaper R3nton egyik füstölgő 10-es medjéről, háttérben pedig a killer, egy igazi überbrutál SU-85B. :P -
A TD event-ről lesz végre eredményhirdetés??? -
Okmyx #258811 Én is észrevettem, Sexton és Birch Gun is, de a francia vonalon is, 50% crew, akkora célzófelülettel, hgoy lelóg a térképről, bumm, telibe, akár többször is egymás után. Van, hogy be se kapcsolom a felülnézetet Bircchel, ahogy jön, úgy puffan is, csak rátartom a célkeresztet,akár gurulás közben is.
Régebben az ilyen snapshotok kb 5 méterről mentek idegesítően mellé... -
VanDaal #258810 Nálam nemzettől független a dolog, de azt már kicsit erősnek érzem, hogy gagyi legénységekkel is telibe lődöznek. -
Hmm, azt írják, nem mehet fel rá semmilyen felfüggesztés. Rofl. :D -
Vigyázz, mert elkezd lammaer esőtánco járni megint, aztán holnap is elázol. :D -
Na, féláras equipmentek, valaki meg tudná mondani a T95-re milyen felfüggesztés megy fel? Sem wotwiki, sem az online tech tree nem ad... valódi adatokat erről. -
Én csak azon lepődöm meg, hogy az orosz tankokkal olyan lövéseket leadok, hogy csak pislogok, hogy sikerült ezt eltalálni, a többinél meg olyan mellék mennek .. -
VanDaal #258805 Az eddigiekben alapvetően pozitívumként éltem meg a szóráskép változást, de lassan kezdem én is azt hinni, hogy kicsit túlzásba estek...
Játszogatok most az akció miatt alacsonyabb szinteken, de ez azért röhejes, hogy az 1k csatás 1-200 effes emberek, akik max 75%, de szerintem inkább 50%-os, vagy talán átképezetlen emberekkel rohangálnak, röhögve lőnek szét 300+ méterekről, úgy, hogy szinte minden lövésük talál. -
NH3CL #258804 Gugolo :D -
Gigolo vagyok csak ronda. Nem megy a biznisz...

R3ntonban bízok még... hátha felbérel.
-
A vicc az egészben az hogy nem azok keresnek meg akik csinálták, hanem a háborgók, "hogy ilyen létezhet?!?!". Akik csinálták ők örülnek amit tettem, vagyis a nyilvánosságnak. Mivel az egész szándékos provokáció. Azért csinálják hogy a nyilvánosság erejével kényszerítsék a WG-t pl a MM változtatására hogy ilyen SZAKASZ ne jöhessen létre. Ennyiből nem trollok, hanem rendes emberek. Csak a módszer... az hogy több 100 player játékát b@sszák szét...
-
Hmmm... lehet, hogy a gyerekek már iskolában vannak délelőttönként, de az agyhalottak száma továbbra is tetemes :( -
R3nton #258800 Összeesküvés elmélet... -
Te mit dolgozol? Nincs felvétel? :D -
Most ráérek, jöhet bármi. Vége a nyári dömpingnek, filmet is van időm nézni melóban (Oblivion van soron). R3ntont is könnyebben viselném most. De nem visszaélni a helyzettel. 
-
Szerintem részben a beszédes nickneved is jelentett valamit a latban. Értelmes ember ilyen hülye nickre nem gondolna, amikor zaklatásainak célpontot keres. :D HEHE.
Amúgy látszott az xvm-en, hogy 1k csata, 1916 wn, 60% wr. Szerintem az is lehetett, ami a "van magyar?" stb. kérdéseket követi. Felvesznek, hogy tanuljanak a mestertől. Plusz klánban sincs az account, egy része lehetett klánmeghívó is.
No és persze azok is, akik nem szeretik az árulkodókat, ki tudja... -
FosTalicskaa #258796 Ahogy az előző patch log-ban sem írták hogy visszaerősítik az artikat, mégis megtörtént... -
Bee #258795 De jó, te vagy az új panaszláda?
@Renton: légy szíves ezentúl Jeff-nek sírd el a TD-k miatti bánatodat! Ne fogd vissza magad, írd ki magadból nyugodtan! Señor Heff szívesen meghallgat! XD -
Stuko #258794 Erről nem tudok semmit, szerintem nem lesz a tigerp-nél rof nerf.
Itt a teljes lista, ebben se látok semmit, ami erre utalna.
http://ftr.wot-news.com/2013/08/24/8-8-list-of-german-changes/ -
haflac #258793 Ott is gyakran vagyok,de nálam az El "sivataguf" a menő.:)
-
Játékban, chatban. Egy mókust sem ismertem. Lengyelek, csehek... fingom sem volt miről hablatyoltak, ezért nyomtam ki azonnal. Angolul sem igen beszélek, csak németül tanultam, szóval az sem nagyon érdekelt. Gondolom felvettek barátlistára, látták hogy online vagyok és úgy érezték meg kell osztani a bánatukat. Az első pár még vicces volt, de a 15. után már nem őszinte a mosoly...
Mindegy, jó móka volt akkor is.
-
stork13 #258791 Milyen blog? -
stoppos #258790 A régi pályákat pl mostanában csak encounter és attack módban látom. -
Bee #258789 Úgy emlékszem, hogy Solten töltötte fel. Ki keresett meg emiatt és mit írtak? Oszd meg please, kell valami, ami feldobja a napomat! :) -
stoppos #258788 Nekem így volt:
Pershinggel akarsz menni egy kört? Nesze város.
Type legyen a következő? Nesze hegyek. -
Mintha írta is volna valaki, hogy ő tette fel. -
Egy csepp sem esett itt a Balatonnál, pedig jól jönne a kis chili paprikáimnak. 
Más. Nem tudom hogy került a blogra a replay, amit ide feltettem az M60-as trollkodásról, de már 500-an letöltötték. Az biztos hogy valaki innen volt, mert a kép is ott van. Azóta páran megkerestek és kapom a hideget-meleget. Akció-reakció.
De nem sajnálom, jó hogy napvilágot látott mit művelnek.