418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Megeshet. 1849 ott élt az emberekben hogy minden orosz lovas=kozák.
  • Oddball29
    Alighanem azért kozákozták le őket, mert lovassági ezred volt.
  • TomDantes
    Persze ez így van. De azért ha egyszer majd sok időm lesz, utánajárnék, tényleg kozákok voltak-e, meg milyen típusú harckocsik jártak a városban, milyen csapatok, stb.
  • Pares
    Az én öregszüleim is dettó ezt mesélték. A németek még csokit is adtak nekik, aztán amikor jöttek a "vad oroszok" (ahogy a nagymamám hívta őket), raboltak, fosztogattak, nőket erőszakoltak meg. Ez volt a nagy "felszabadítás"...
  • Szpecnyaz
    A legtöbbet azok balhéztak akinek volt rá idejük. A fegyelmezett első vonalbeli egységek a fronttal együtt haladtak. Utánuk jött a csőcselék, akiket a GULAG-ból, vagy ázsiából hoztak. Ők harcra nem voltak túl jók, viszont lehetett velük biztosítani az elfoglalt területeket. A legtöbb kegyetlenkedés az ő számlájukra írható
  • Oddball29
    Speciel itt annyi történt, hogy a dédszülők főztek nekik ebédet. Beültek, megették, megköszönték. Mondjuk az is lehet, hogy számított, hogy tótul szóltak hozzájuk.
  • Szpecnyaz
    Mondjuk nem tudom a németekről kinek mit meséltek, de az én nagyszüleim odáig voltak értük. Azt mondta mamám hogy igazi úriemberek voltak, meg jóképűek, stb :D.
  • TomDantes
    Hát igen, szóval eleve ,,oroszok" alatt én a Vörös Hadsereget értettem, mint ahogy általában az emberek szokták.

De etnikailag, itt nálunk , szintén nagyszülői anekdota alapján, azt tudom elmondani, hogy az orosz katonák semmi különöset nem tettek, nem voltak olyan vészesek, ellenben a velük tartó kozákok(kozákok?) , na azoktől félni kellet. Hogy tényleg kozákok voltak-e származást tekintve, vagy csak annak hitték őket a helyiek 60 éve? Azt nem tudom. De lehetségesnek tartom. Ki lehetne persze deríteni, utána járni milyen volt a pontos összetétele az itt harcoló alakulatoknak, de valahogy erre se időm se energiám.

Ám ,hogy a boros hordókat szétverték, és a orosz parancsok katonákat akasztott fel, az viszont már alátámasztott dolog.
  • Szpecnyaz
    Meg elvileg azok az egységek vitték a prímet ilyen téren, amiket a GULAG köztörvényeseiből állítottak fel.
  • Tono34
    Nálunk mindent feltúrtak, átkutattak, loptak. Majd 2m hosszú vasakkal szurkálták át a földeket, hogy hol vannak elásva a dolgaik. Papámékat így fosztották ki.
  • Oddball29
    Érdekes ,több helyen láttam az oroszokat disztingválni, hogy a belső- ázsiaiak, az etnikailag nem oroszok voltak a kegyetlenebbek, a civilekkel erőszakoskodóak, míg z Urálon innen érkezők fegyelmezettebbnek számítottak.
  • stoppos
    A hrömpörömp játékban benne van. Elfelejtettem a nevét, segítsen ki valaki. :)

gyalogos-tankos taktikai fps, nemrég jött ki a második része.
  • Tono34
    Betehetnék a wotba a debreceni csatát :)
  • stoppos
  • TomDantes
    Hát itt a hordókat verték szét az orosz katonák, az egész városban és jól berúgtak, randalíroztak, aminek az lett a vége, vagy két katonát felkötetett az orosz parancsnok. Ez mondjuk nem olyan vidám történet.
  • stoppos
    Viszont tipikusan olyan tank, amivel egy jól elhelyezett lövéssel meg lehet fordítani a meccset.

• Szpecnyaz
    Neked legyen a 10% kredit.
  • Szpecnyaz
    Nagyanyámék angol WC-jé meg szétlőtte egy ruszki katona, mert abban akart halat mosni, de lehúzta, és azt hitte hogy tolvaj van a WCben.
  • Szpecnyaz
    Mint FV tulaj, megjegyezném hogy ez azért elég mákos csata lehetett a srácnak. Nagyon de nagyon ritkán adja így az FV. Az esetek többségében a HESH nem tud penetrálni.
    Szvsz sok mindent elmond erről az a tény hogy nem láttam még olyan playert akinek 3600nál nagyobb átlag dmg lett volna vele. Pedig áttúrtam érte pár top klánt.
    Már pedig egy pro foch vagy obj tulaj 4000 dmg körül van ezzel a tankkal.
    Vagy nézed meg Tibik89 statját ezekkel a tankokkal.
  • N3suten
    A csonka-templom ,de jó vazze ,áll a cerka vazzz !!!
  • TomDantes
    Nagy dolog, nagymamámék kertjébe meg anno beállt egy német tank, és a személyzet ott aludt. De nem kértek semmit, volt kajájuk, csak fekhelyet. Na, ügye, micsoda kalandok?
  • N3suten
    +10 % kredit ,vagy az %0k kredite cucc ??

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    te ,akkor azért vagy ekkora tuskó
  • foxbat88fx
    értem :) hát utána kell járni a dolgoknak :P
    még az én kis szar falumban is megfordulsz egy két acélszörnyeteg
  • Szpecnyaz
    Nyilván tudtam, csak most fura volt a történelem eme kis darabkáját látni, attól a helytől 200m-re ahol élek :D.
  • popey8
    "Egy arty azért ritkán sebez 1 lövésből 1600-1800-at, sőt." Konkrétan ebben a csatában ez az FV roncshalmaz meg 8-ból 6 lövésével sebzett 1600-akat meg 1800-akat. Az arty meg sem közelíti ezt az arányt.
  • foxbat88fx
    ugye nem azt akarod mondani hogy debreceni vagy és nem tudtál erről???
  • stoppos
    Pszt. Ne szólj senkinek, különben visszaveszik.
  • Szpecnyaz
    Arra hogy nem tudsz olvasni.
  • stoppos
    Tegnap én is belefutottam egybe. Kaptam akkora taslit, hogy kiszálltam a tankból összeszedni a fogaimat. Viszont anno az arty is tudott ekkorát belémsomni. Leglábbis emlékszem ilyen 1 lövéses halálosztókra.
  • N3suten
    Ezt meg ,mire adja ???

• barni44
    Régen volt itt fent egy excel táblázat amely a magyar klánokat tartalmazta összegyűjtve, ha megvan valakinek, akkor légyszi töltse fel valahova és adjon egy linket hozzá, vagy küldje el nekem e-mail-ban. köszönöm!
  • Okmyx
    Ez a kép nagyon kemény, hangosan felröhögtem a hülyegyereken.
  • R3nton
    Olyan szépen meg lehetne csinálni ezt a párducot, erre mi van a játékban, mint valami prototípus karcolások nélkül.
  • JeffDunham
    Erre csak annyit: cikiiiiiiiiiii

Tudom milyen. Ez durvább mint egy arty. Ez van...
  • stoppos
    Na mit mondtam. Tavaly is ez volt.

• Okmyx
    Piac utca, néhány képpel
  • kHares
    Na most volt időm pár körre, akik szerint az iskolakezdés jót tett nagyot tévedtek. Még több retardált van mint eddig, mivel magyarázzátok? Nyugdíjasok?
  • popey8
    Utájon cak, majd megmondom óvó néninek

Am nem tudjátok mi van a tesztszeróval? Nem enged belépni és várakozási sor sincs. Vége lenne a tesztnek? Mondjuk nincs kihírezve.

Szpec: nem láttad még ezt a képet? Sokszor ki volt rakva ide a fórumra is:)
  • Szpecnyaz
    Jéééééé :D. Ez Debrecen, majd minden nap járok ezen az utcán :D.
    Most már melegséggel fogja eltölteni a szívem a tény, hogy ott megfordult 1x egy Panther is.
  • R3nton
    Most már téged is utálni fog. :D