418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    úgy úgy
  • Szpecnyaz
    + a normális hozzászólásait is fikázod.
  • nemtudommivan
    Rejtozes minden embernek plusz alcahalo. Az a tank a lathatatlansagabol el. Neha idegesito ellenfelkent hogy sorozatban lo de az istennek nem akar felvillanni. Periszkop tavcso is mehet. Vakhagya orosz hheavyket alazhatsz igy.
  • Szpecnyaz
    Mert kb olyan rendszerességgel teszed mint ahogy Foxi sír.
  • Tono34
    Nem egy defeat miatt gondoltam, de egy sorozatot jól esik kiírni vagy kibeszélni magából az embernek. Lenyugszom mire begépelem, a végére meg már ki is törlöm :D
  • Szpecnyaz
    Ok, nyilván tőlem is egy kifakadás volt, de én egy stock tank miatt, mások meg azért mert volt egy vesztes csatájuk. Van differencia a kettő között.
  • Master91
    Ehhez képest mikor szólni merek foxyra még én vagyok lebaszva...
  • madmanic
    a nap bölcse szólott!
  • Eagle16
    Ez a T69 is porcelánból van, borzalmasan sérül minden modulja. Már-már olyan mint egy német tank :) Vagy ammo rack, vagy torony, vagy ágyú.
  • stoppos
    Csak rakd egymás mögé a két utolsó kommentedet.
  • Karelgott
    Hellcat-re milyen cuccokat raknátok?
    Meg milyen skillek?
  • Szpecnyaz
    Nem tudom az miért jó ha valaki ide jár sírni. Kétlem hogy több győzelme lesz tőle.
  • lammaer
    Keserűség? Egy defeat miatt?
    Azt kéne kezeltetni akit ez ennyire megfektet... én eddig 9K+ meccset vesztettem, most akkor öltözzek feketébe és legyek emós, aki még a saját testében lévő víztől is permanens hidrofóbiában van?
  • lammaer
    Sztem egy Tier4es tankban statisztikát nézni nem mérvadó. Jó esetben eltölt az ember benne 20-30 csatát, a legénység még közel sem százas, a tank sem fullos és amúgy is, low tier az egy nagy rohangászós káosz, ahol a taktikázás nem nagyon megy (legalábbis nekem)

Persze ha valaki lehúz benne többszáz csatát akkor OK nézzük a ratingjait, de aki csak átmey azokon a tieren...
  • Szpecnyaz
    Bakker, kiborít ez a stock T54. Kb a béka segge alatt lehet vele a statom, inkább meg se nézem. Szintén bosszantó az is hogy kb minimális ráhatásom van vele egy csata kimenetelére. Várhatom hogy a piroskák lehozzák nekem :/.
  • Tono34
    Viszont tudod milyen jó érzés, ha kiadod magadból ezt a keserűséget. Már majdnem egy győzelem. ;)
  • stork13
    Sau csak 4-es. Mit kerestél vele hetes tierben?
    Vagy olyan régen jött ki, hogy még nem élt a +-2 tier?
  • TomDantes
    Lehetséges. A II. Ukrán front 53 és 27. hadserege járt errefelé, elvileg konkrétan az 53. foglalta el erre a környéket. Sajnos oroszul nem tudok, pedig jó lenne ilyen esetben, de annyit kivettem, volt több lovasági alakulat is ,de hogy konkrétan melyik? Kár hogy nem tudok oroszul.
  • lammaer
    Én azzal hogy ez az egész béna iskolások/óvódások/munkanélküliek/lengyelek/magyarok/azerbajdzsániak/katolikusok/protestánsok téma ugyanaz az al alapok nélküli SGs hisztitéma. Meg persze se reggel, se napközben, se este, se éjjel nem lehet játszani, és hétközben meg hétvégén se.

Egyszerű kislányos picsogás az egész :)

Azt kéne felfogni, hogy az ügyetlenség/ügyesség nem függ se kortól, se iskolázottságtól, se a havi fizetés nagyságától és attól se hogy ki milyen nyelvet beszél.
  • R3nton
    nem használok aranyat és nem a troll gunnal használom, mint ahogyan azt te feltételezed.

sauval akkor mentem, amikor bejött az ág és akkor rendszerint t7be dobálta be állandóan. Akkor még gold lőszert se lehetett venni a derp ágyúba.
  • Tono34
    Köszi, nem ismerem ezt az oldalt sem, ezért kérdeztem. :)
  • Dorgal
    Ha jól megnézzük,mögötte is van egy kilőtt Hetzer.
  • popey8
    Nem csoda, h kilőtték a noob-ot. Nem a troll gunt használja
  • tiszabalazs
    Jeff! A taktikai jatekodrol olvastam csak nem emlekszem mikor. Replayt is tettel fel rola. Azt a linket elkuldened ha nem nagy keres?
  • stoppos
    Fortepan-on kersgéltél?
  • FosTalicskaa
    Most már Cabrio....
  • Toweliee
    Nem rossz, ehhez azért kellett kurázsi is, mert ha bebukik..
  • Tono34
    Én annak néztem. 45 Komárom. Háttérben az én kis falum nevezetessége :)

Ha valakinek lennének Komárom és környékéről képei, kérem ne tartsa vissza. :)
  • N3suten
    az
  • stoppos
    Nagyfater ács volt. A padlásra vezető molnárlétrát úgy készítette el, hogy ki lehetett nyitni, de ez kívülről nem látszott. A hátulja természetesen be volt deszkázva. Sem az oroszok, sem a románok, sem később a kommunisták nem tudták elzabrálni tőle a páleszt, meg a kolbászt.
  • Dorgal
    Ez mi volt? Hetzer?
  • Tono34
  • popey8
    Egy jó kis TD körre gondolsz?

Szpec: te is megnézheted FB-n, asszem tegnap tették ki. Fincsi, friss lila replay:D

Oké, h a HESH hektikus, de ha bejön (márpedig sajnos túl sokszor működik) nincs az az Isten, ami megfordítja a másik oldalról a csatát.
  • Toweliee
    Az én egyik nagymamámat felpofozták a németek, mert sváb leány létére ételt adott a munkaszolgálatosoknak, akik a 10 perces harckocsielhárító árkot ásták a házuktól nem messze. Apuját is megverték, mert nem akarta elhagyni a házukat, maradni akart a pincébe a családjával. Velük az oroszok voltak rendesek.
    A másik nagymamámat az oroszok akarták megerőszakolni, két napig feküdt étlen-szomjan a szénakazal alatt. Velük a németek voltak rendesek (pedig nem svábok).
    Tegyünk igazságot :)
  • FosTalicskaa
    Jah, gold ammo + t40 -> hát így még a szobanövények is jól szerepelnek. A low tier ilyen szempontból egyáltalán nem mérvadó a sok kezdő között. Őket bármivel jól lehet aprítani. Pont ezek miatt én sem villogtam sohasem, hogy bt-2-vel milyeneket arattam és emiatt az összes lightal tankkal is milyen egyszerű az élet.

Meg ha ilyen nagy a szád, akkor miért nem a Sau-40 42%-os win rate adatlapjával villogtál, hogy mennyire nem kell tudás a td-khez? Azt szívesen megnézném meg arra is kíváncsi lennék, hogy vajon mekkorát alkotnál egyes td ágakon (ami nem orosz). Szerintem igencsak visszasírnád a medjeidet a sok sikertelen TD köröd után....
  • stoppos
    Én csak az "ellopták az oroszok a tankot" c. számot ismerem. :)
  • Dorgal
    "Add vissza az órám,te büszke kozák..." Anyósom énekelte párszor,de csak ennyit jegyeztem meg belőle.
  • N3suten
    Ez persze nem a legdurvább az biztos

• Tono34
    Egy picit elkanyarodtunk a tárgytól.

Valaki nem ment egy jó kört aminek feltenné a visszajátszását?
  • R3nton
    ezek amúgy mit éreznek mikor elmennek lakevillen a hegy mögé 10en és feltartja őket 3 tank és utána kikapunk??? Vajon ezek a játékosok ezek után szintén oda fognak menni a következő körben???

Szerintem meg kéne szüntetni azt az átjárót ott. Mert így ha több noob van a mi csapatunkban már előre eldőlt, mert azok úgyis odamennek.