418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #258944 nna csak jöjjön egy szembe :) -
AlucardHuN #258943 Nope, a döntött lemezt... -
Karelgott #258942 Köszönöm az infót. Kipróbálom.
-
madmanic #258941 weakspot az ágyú mellett? -
AlucardHuN #258940 Beszarok T 29 átüti az at 8 frontját... -
Én T69-el két csatáig voltam Top tier, aztán irány a Tier 10. -
Okmyx #258938 A Pz III-ra nem emlékszem, se jó, se rossz emlékem nem maradt róla, nagy fun biztos nem lehetett. Állítólag falkában ütős.
A Pz III/IV még most is megvan (111 csata, 55% WR), nagyon jó pénzhozamú nem prémium tank, ha épp pénzes akció van ezt szoktam használni meg a T-34-et. Vent+rammer+grousers van rajta. Tűzoltóflakon helyett prémium benzin (mert nem kigyulladós fajta, ha meg ég már úgyis mindegy, nincs sok hpja).
Kapott álcafestést, és a legénységnek is sok camoja van. Az ágyú penje jó, a RoF kissé lassú.
Hagyatkozz a mozgékonyságára (jól gyorsul még hegynek fel is), ha lövés után elbújsz nem feltétlenül kell kilépned megint, inkább vonulj vissza és más pozícióból menj újra, gyorsan kerülhetsz.
A benzinnel és a grouserrel meglátod milyen fürge. Simán orbitálhatsz vele, vagy az ellenkét lövése között odaszaladhatsz mellé.
Ha kell megnézem mi van pontosan a legénységen kifejlesztve.
Amúgy tier 5-ön van sokkal jobb medium tank is, még akkor is ha lassabbak (pld. T-34 vagy M4). A Pz IV-nél mindenképpen jobb. -
Na, akkor nem vagyok (annyira) hülye. :P -
Szpecnyaz #258936 Visszatették. A múltkor olvastam FTR-en. -
Én azt figyeltem meg, hogy bármely tankkal első csatádban top tank vagy, pedig elvileg ezt a featuret kivették. Anno vmi 10 meccsre szólt ez, lehet az elsőt meghagyták. -
-
virkir #258933 Ja meglesz a löveg aztán te is eljátszod a kiafaszagyereket és meglepődsz, hogy az első percre ronggyá lőnek.
Velem az a baj, hogy ezért nem bírom a statom felhozni vele mert még mindig bele esek ebbe a hibába. :D -
Szpecnyaz #258932 Én a helyében HE-vel lőttem volna :D. -
Rosszul sejtem, hogy új tankokat, amikor először megy velük az ember, kivételezetten kezeli az MM? Vagy csak véletlen volt, hogy amx m4 45-el az első 6-7 meccsen minimum toptank volt. Ez ilyen beetetési fázis:D -
lammaer #258930 Nekem a T62 is elég jól adja stockként :D -
lammaer #258929 Höhö... én tegnap azzal funoltam, hogy 250hpn kiálltam egy majdnem fullos IS6-ellen csikicsukizni... mindíg kigurult, az oldalába beledurrantottam egyet, aztán pattintottam :)
Jó kis oroszrulett volt mert ha egyszer is átüt bukjuk a csatát (már csak ő meg egy egylövéses KT volt....)
Amikor már csak 100 hpja maradt, el akart menekülni.... :D -
bigmano #258928 Én is gyári hibás T-54-et kaptam.
Szanaszét lőnek lehet az a baj hogy úgy használom mint a tiplit? -
Szpecnyaz #258927 Per pill olyan mintha valaki gyantával akarná szőrteleníteni a zacsim
.
Már csak 4k xp és meg lesz a top löveg, de ilyen 400xp-vel haladok felé. -
R3nton #258926 Hogyan lehet megfordítani egy vesztes csatát! ;) Centurion -
Érdekes. Én stocként egy tankot szerettem és tudtam vele játszani normálisan, ez pedig a T-54 volt. Persze fullosan még jobb, de stocként ez volt még eddig a leghasználhatóbb tankom. -
R3nton #258924 -
Bangaro #258923 Az a végletek tankja. Stockként egy rakás fos, kínszenvedés. Fullosan meg csak annyit tudsz mondani, ezt az op fost ki merte betenni ebbe a játékba.....
-
stoppos #258922 Dehogyis nincs. :
Amikor tomahawk rakétával vadásznak tálibokra, az pl overkill. Hamrabb fogy el a pénzük, mint a tálib. -
Karelgott #258921 :) -
Anno mi volt amikor T10-es csatába rakta a PIII-at.... -
Karelgott #258919 pzIII/IV még a saját szintjén is szar. Nem hogy magasabbak ellen... -
Karelgott #258918 Ez a pz III meg a pzIII/IV mekkora 1 szar.
Vagy van esetleg vmi titka? Szar gun,meg minden... :S -
lammaer #258917 háborúban nincs olyan hogy overkill... :D
Az elején próbáltam vele a hagyományos utat járni, de miután még fullosan is körberöhögött mindenki a 173as pennel meg azzal a max 1000 sebzéssel táranként.. azóta azt mondom, rohadjatok meg, kidekorállak titeket arannyal :D -
FosTalicskaa #258916 Nocsak, abban nem tudtál goldot használni, ebben meg igen, persze tagadod és a különbség mégis szembetűnő. Akkor most hogy is van ez? Vagy majd jössz azzal hogy a 3x csatádból 50-60 tier 7-ben volt, úgy hogy rajtad kívül csak is-ek meg tigerek voltak? Ejnye renton koma, túl sok ferdítésed van már a témában de a statod mindig lebuktat. :D -
lammaer #258915 Akkor már inkább az AMX50-100, nem az inkább a verseny tank? :) -
madmanic #258914 vigasz bánatodra: KV1S
-
Ha top tier, akkor azért kicsit overkill a heat lőszer...4 tárat viszek belőle, de 11 csata alatt csak 2 tárat lőttem el összesen. De tény hogy Tier 9-10-ben a hajamra kenhetem a 173-as átütését, ha nincs más megoldás akkor muszáj használni, mert 400-500 sebzéssel nem lehet csatát nyerni. -
Ahhoz képest előbb is úgymond nekem adtál igazat, hisz te a stock turret miatt fakadtál ki, nem a loose meg WR% miatt....mind1 -
R3nton #258911 de akkor még a régi MM volt -
R3nton #258910 Nem tudod használni. Nekem fele-fele arányban van benne gold. Nem véletlen verseny tank. Én nagyon szeretem. Szakesz kedvenc tankja, akkor nem lehet olyan rossz :P -
A húgom volt hehehe ;) de szerintem erre gondoltál. Úgy emlékszem ezt posztoltam úgy.
REPLAY -
stoppos #258908 Csak vices volt így egymás után.
-
stork13 #258907 Na még1x:
Nem érdekel a stat, csak azt mondta tier 7-be ment vele. T4-es tank max hatost lát csak. :)
Egy statra akkor érdemes adni szerintem, ha a fullos tank+100 meccs már van benne. Addig csak egy halom adat. -
lammaer #258906 Várom már én is hogy elmúljon az a tank... ez az egyetlen amit alapból golddal etetek, és még igy is megoldja hogy a 4 skulóból max kettő sebezzen, kemény 500 körüli sebzésért :D -
foxbat88fx #258905