418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Erről van szó?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem kis szerencséje volt .. 3 tank is szépen kiégett. -
Ravasak #259741 Föleg akkor lehet jól jatszani az uj tdkkel ha r3nton ellenünk van :)
.... Pszt R3ntonra vadászom :) -
Tegnap azon röhögtem épp:
- először 4 meccsből 1 win, kiléptem
- másodszorra 11 meccsből 8 win
- ezután zsinórban 7 meccs lose
- utána másik szerverre átléptem 4 zsinór-win, megint 3 lose
- a végére jött össze 2 win, így tartja a 30 körüli battleszámot:D
(amúgy lowtierben érdemes poénkodni, valami buffos legényekkel)
-
demoneye #259739 Háát,nekem tuti kell az új német 10es TD.Kivi leszek rá.Eléggé érdekes lesz vele menni,eléggé bújkálós lesz. Azt a végén kiderül,hogy igazi roham TD lesz,miután betöltött.himmel halálutjára 2-3 beáll,elindulnak... szerintem nem sok minden marad szemben.
Most reggel mentem egy kört a jgpz100al.Volt mellettem egy ugyanolyan. elindultunk egy irányba és aki elénk jött dirr-durr csitt-csatt és már füstölt is. A baj az volt,hogy volt mögöttünk egy odjekt és eléggé lopogatta a killeket.De nem bántam mi sebeztünk fejenként 5k körül(2 ill 3kill) ő meg 1500at és volt 3killje.
Durva dolgokat lehet top Tdben művelni ha értenek hozzá és van támogatás...Ugye R3ton! :) -
madmanic #259738 Most csak azok az eventek vannak ( szeptemberi, heti, könnyű tankos ) amik a worldoftanks.eu n kint vannak, vagy van még valami amivel aranyat lehet nyerni? ( amilyen a TD event volt )
Nem találtam leírást. Köszi! -
Azt hiszem ezek úgy vannak, ha csak egyedül találod el akkor az összes gold a tiéd, ha többen akkor osztás van. -
kisokka #259736 Ha ezt a jóképességű játékost látjátok, nyugodtan lőjétek le:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nehéz dolgotok nem lesz a statjai alapján, de azért itt is bebizonyította hogyan kell legelsőnek elhullani
-
VanDaal #259735 Nem szép dolog élvezkedni mások mentális zavarain ;) -
madmanic #259734 Ha nem hagyod, hogy meglásson / kilőjön, akkor annyira nem zavaró...
-
TiborTamas #259733 -all the users, who had top engines on either E-75 or E-50 unlocked, will recieve 25000 free XP on their account
Ebből én azt szűrtem le, hogy elég, ha csak ki van fejlesztve, mint anno pl. a T-28-nál.
Bee: Biztos, hogy csak egyszer fogod megkapni. Egyszer kellett kifejleszteni is, ha belegondolsz. -
Bee #259732 Motoronként? Ha pl egy az E50-en, egy az E75-ön, egy pedig a depóban, akkor 75k free XP-t kapok? :) -
Krigare90 #259731 Hali. Nem tudom h volt-e már róla szó de van már infó arról h mikor jön élesbe a 8.8? -
Ok5 #259730 udv bár kicsit lehet korai, valamelyikőtök fog pályázni majd az új ágra? http://www.youtube.com/watch?v=9XWicho8rS8 -
A depóban kell lennie, vagy tankon, vagy elég ha már egyszer kifejlesztette az ember? -
TiborTamas #259728 Igen. -
hNeo2 #259727 Sziasztok. jól látom hogy ha megvan a nagy motor E-75 re, akkor 8.8-ban kapok 25000 Free XP-t??? -
Adjunktus #259726 Ne mondjál már ilyet!Én igenis élvezem!
Gyerünk R3nton,még,még!! TD szapulást a népnek!!
-
Remek:
Kóreán voltam haver Jt 8.8-asával, egyedül maradtam ~500 Hp-s Is3 ellen, typal mentünk hogy majd ki nyírjuk, Type hülye volt, egyedül neki ment Meg halt persze. Jt -vel nem voltam elég gyors, is3betudott menni foglalni. Ellenfélből biztattak hogy olyan hülye az is3 hogy simán ki nyírom. Tök jól elbeszélgettünk míg haladtam leütni a cappet
DE:
Ki döntöttem 1 fát ~5 kockányira a capzone-tól, ÉS BESZART A WOT.
Befagyott, majd feladatkezelőből kellett ki lőnöm.
Eddig találkoztam olyan ellenféllel, akire ha lőni akarok fps dropp/laggom van, őt lagg generátorosoknak hívom, találkoztam olyannal, amikre lövök és vicces dolgon azonnal talajt lövök/kilóméterekkel felé megy a lőszer, őket droidekasoknak hívomSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, most ezt a crash-fát minek nevezzem?
-
AlucardHuN #259724 Jah , a mausok összetennék 2 lánctalpukat olyan "szar" átütésért.:D Ez volt az off
Viszont: Miután a motrok mellett az új talp is meg lett szerezve, érezhetően jobb lett a jagdpanther. Bár még szokni kell de egyre élvezetesebbek a csaták. És most: 105 mm-es úgyérzem kinyílt pandora szelencéje, nagyon adja. A 88-as se rossz de inkább távharcra, de pl vicces volt obj 702-őt megszivatni azzal hogy láncolva gyilkolltam. -
kHares #259723 Amúgy t4 a legkisebb német td amit behoznak? Tehát a Marder 2-ből fog indulni? Mert akkor rakok rá kis xp-t, legénységnek sem árt fejlődni -
Kubukli #259722 Akkor már egy Ranzar féle rajzfilm hős...
-
Szpecnyaz #259721 Ha R3nton ellen mész akkor kapsz +1 lövést a háborús tartalékból :D. -
Szpecnyaz #259720 Hetek? Már az artyk aranykora alatt is a TDk miatt sírt. -
Amarth99 #259719 Nem 6x750 lesz? :D -
VanDaal #259718 Én meg a primitív szűklátókörűségedre, hogy folyamatosan ugyanazokat a megalapozatlan baromságokat írkálod bicskanyitogató pökhendiséggel... Mégis olvashatom vagy napi 10-szer, pedig a kutya nem kíváncsi rá, főleg hogy már hetek óta fesztiválozol megállás nélkül. -
yossarianHUN #259717 Bezony. Nagyobb baj az, hogy senki nem érti rajtad kívül. Szerintem az elmúlt pár hónapban már feltűnhetett volna. -
Honnan vetted ezt az 5x750-et? -
kHares #259715 Nem úgy volt hogy a prémium apcr-t nerfelték és nem a simát? -
R3nton #259714 sajnálom, hogy nem érted meg amit mondok... -
Szpecnyaz #259713 Ez akkora nerf volt hogy még a kenyér is drágább lett :D.
Am R3ntonnak küldeném az alábbi számot :D.
-
yossarianHUN #259712 Szegények, így csak 20 miliméterrel ütnek át többet, mint a bulldózer szerepkörű (kac-kac) heavyk. -
bornofakone #259711 1 linket tudnál dobni esetleg róla?
előre is köszi :) -
R3nton #259710 szarok rá -
R3nton #259709 közel nincsen heavy páncéljuk. És sikeresen lenerfelték az űrméret alatti lövedékeket. T10 medek ezzel lőnek. Papíron 260 átütés csak a vízszintes felületeket viszi, a döntött részek ellen már nagyon pattogós... -
VanDaal #259708 Rohadt unalmas vagy ezzel a vergődéssel... -
stork13 #259707 Valaki már pár napja kifejtette, hogy persze nehezebb a 15 win-t elérni, mint a 30 kilőtt tankot.
Van 2 kills/battle átlagod és 55% wr-ed.
30 kill az 15 meccs, 15 win az 27 meccs. Átlagban. :)
Majdnem a duplája, ki van ez találva rendesen... -
yossarianHUN #259706 Med nerf? Mikor alaphangon 270-es pennel rohangásznak T10-ben, esetenként a heavyket megközelítő páncélzattal? Ugyan kérem. -
R3nton #259705 Ja igen és hallom 5*750-t fog sebezni az új német TD...gratulálok
Következő milyen lesz. Betölt 1 perc alatt, megnyomja a bal gombot a bázison és meghal az összes ellenség. Tactical nuke. -
R3nton #259704 A többit alatt nyugodtan ki lehet jelenteni a TD-ket. Mivel arty nerf volt, med nerf volt, heavy nerf volt. Ki lehet találni kiket nem nerfeltek...