418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #259783 Ha csak azt állítanád, hogy TD-vel könnyebb kiosztani ugyanannyi sebzést, mint a többi tank típussal, komolyan mondom, egy szavam se lenne...
De ettől még nem lesz könnyebb a velük való játék, mert nem is az a feladatuk, hogy csak ugyanannyit sebezzenek, hanem sokkal többet. Jobban a csapatra vannak utalva, a random csapatoktól meg tudjuk, mire lehet számítani.
Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a heavykkel a legkönnyebb, mert azok bírják a legjobban az ellenséges tüzet, vagy a medekkel a legkönnyebb, mert azokkal egyszerűbb helyet változtatni. Mindegyik típusnak van előnye és hátránya is a többihez képest.
A TD előnye a nagyobb sebzés, de ettől még nem lesz jobb/könnyebb más típusoknál. Csak más szerep betöltésére alkalmas.
De a magam részéről inkább befejezem ezt a parttalan vitát :) -
R3nton #259782 De a te meglátásod egyértelműen túlzás, és lila wn6-hoz mért, és nem az átlaghoz. Ha egy olyan klánnál amelyik 14-ik a klánok ranglistáján elég, akkor az valószínűleg már nem egy rossz teljesítmény.
Én ennyire vagyok képes, többre nem, sajnálom... -
bornofakone #259781 én meg nálad vagyok jobb :) nálam meg kismillió ember jobb. Mindig van 1 "nagyobb hal" :) -
bornofakone #259780 ui. pökhendiség pl. "110e4-el is 2600+ dmg/csata a statom. Az még az OM-V-be is elég :D Te melyik klánban is vagy? :D"
Na most sztem t10 td-vel, ez kevés :) (minimum 3k az én meglátásom szerint) Azt meg pláne nem értem miért olyan fontos a klán szempont:D -
R3nton #259779 hát a jétékososk 90%-nál így is jobb vagyok :P -
bornofakone #259778 Még tőle se láttam ilyet, mármint h azt írta volna: TD-vel csak a lowok játszanak, TD-hez nem kell skill. (ha mégis, javítsatok ki:D)
Nem is várom el h Szakesz statod legyen, csak néha elég pökhendi a sztíló, és gondoltam van is mire :) -
bigmano #259777 A Jt8.8 lesz akciózva mostanában szerintetek?
Ill megéri várni rá vagy a játékban megveszem és kész? -
R3nton #259776 Istenem nem vagyok lila mit csináljak, sajnálom, hogy nincs szakesz statom :D -
Rathrol #259775 Hát lehet van benne valami, minden esetre ha legközelebb lenne ilyen lehetőségem biztos 200pen feletti prém 8 tankot vennék újra, hiába ha tudom a tankok weakspot nem mindig viszi át, pedig közelharc esik meg legtöbbször ami arra lett kitalálva... -
R3nton #259774 Épp ezaz. Gondold el látszik a statomon. Meddel vagy 41%-ot mentem, heavyvel is kb ennyit. A többin osztozik a többi fajta tankk. TD-vel a legkevesebbet sztem. És ennek ellenére, hogy szinte végig mdeztem a wotot, mégis a TD-vel tutok fasza statot felmutatni.
Ebből látszik, hogy iszonyat könnyű velük játszani, és egy meddel sokkal-sokkal nehezebb. -
bornofakone #259773 AT8-l még ő is megállt :) (elég kemény tank lehet az ezek szerint)
BTW látom nem csak én keveslem 1-2 tankjánál a sebzést :) -
madmanic #259772 t32 re valami taktikátok van..?
Nekem az eladáson kívül semmi nem jut eszembe...
-
Toweliee #259771 Ha agyatlanul lősz és lepattan az nem a tank specialitása. Minden vasnak vannak adatai. Ehhez alkalmazkodni kell, mert a tank nem fog hozzád. -
VanDaal #259770 Bat.Chattel meg csak 1600+
Ki is mondta, hogy TD-vel minden hülye tud játszani? :D -
Rathrol #259769 FCM50t persze hogy átlövik, ezért kell sniperozni vele távolról, és ha megritkul az ellen akkor rátörhetsz a full hp-dal, + a torony páncélja azért pattogós tud lenni ha csak az lóg ki!
JT8.8 igaz nem fun, de ha hasát elrejted krva nehéz kilőni, nekem is az volt másik accon (én is eladtam), én legalábbis élveztem vele a játékot! Bár igaz hogy ha nincs melletted valaki akkor könnyen megkerülnek és akkor véged, meg hát lassú, bár nem számít ha messzire lát és halálosan pontos! -
stoppos #259768 Figgy, lassan ezzel kelsz és fekszel. Reggelente ordítva ülsz fel az ágyban, hogy TÉDÉÉÉÉÉÉ!!!! VÁÁÁÁÁ!!!!
Másra nem tudok gondolni. Kéne neked valami anti-tédé tabletta.
-
McLarenpowa #259767 FCMet próbáltam teszten de boldog boldogtalan átlövi és sok az ammo rack, a JT8.8 pedig lehet hogy jobban keres, de annyira nem FUN tank és ez is szempont -
Rathrol #259766 Nekem Is-6 van, elég friss még mert még csak 160 csatám van vele! Személyes véleményem szerint egy fos tank eddig!:) Hiába hogy orosz tank, de kreditet farmolni NEM lehet vele olyan jól! 175 pen sok a lepattanó, főleg tier 9, de megesik hogy tier 8 is ha agyatlanul lősz ott, már pedig a jó öreg orosz pontosság elősegíti még jobban hiába célzol weakspot + hosszú idő mire beszűkül a célzója (még célzórendszerrel is)!
Páncélja az erőssége, de ugye aki meglátja t7 és t8 automatikusan goldra vált, és hiába forgatod/döntöd semmit nem ér!:)
Szerintem jobban jársz JT8.8 vagy FCM50t azoknak legalább NORMÁL lőszerrel is átlukasszák a tier 9 nehéz tankokat ellőről,és távolról is + olcsó lőszerre miatt nem számít ha lesz pár lepattanód!
-
R3nton #259765 Jó lesz az IS-6, nem fogsz szerintem csalódni. Főleg, ha legénység húzásra is jó lesz. -
R3nton #259764 egyébként hiába próbálsz meg beállítani béna játékosnak, nem fog sikerülni
-
R3nton #259763 Nem, csak a forgótornyossal lehet jobban támadni. Ez a féreg bujkálós kemper taktika amit az átlagos TD-kell kell játszani egyszerűen gusztustalan és nem bírja megemészteni a gyomrom. -
R3nton #259762 110e4-el is 2600+ dmg/csata a statom. Az még az OM-V-be is elég :D Te melyik klánban is vagy? :D -
McLarenpowa #259761 próbáltam a teszt szervert és nem estem hanyatt a kínai prém tanktól, simán aláztam bármilyen tankkal, a hasa és az oldala nagyon papír és ha ezeket el tudja rejteni akkor meg a 2 kupolát könnyű ellőni... -
IS6-ot nem ismerem, esetleg megvárhatod a következő patch-et ott lsz még kínai prém tank is. -
McLarenpowa #259759 Hali!
Most hogy nyertem egy kis aranyat tervezek venni még egy prém tankot az SP mellé (nem adom el szerintem)..
IS-6ra gondoltam. T34-em volt az előző accomon de azt az accot eladtam amikor egy időre besokalltam a játéktól. A T34 megy T10 ellen is és elég könnyen 1 shotolhatják a mostani T10es TDk... ezért gondoltam az MM kedvezményes IS6ra.
Kérném a véleményeket róla...úgy terveztem az IS8 legénysége szépen dolgozhatna benne..
Thx,
McLarenpower -
bornofakone #259758 sakk-matt :) -
Desmodromic #259757 Tehát attól OP-k a TD-k, hogy fix az ágyújuk? :D -
VanDaal #259756
-
FosTalicskaa #259755 Attól nem kell félni, legfeljebb lesz mégegy td ág amivel befürdesz...
-
foxbat88fx #259754 kövi peccs, sima eladás -
Fefe82 #259753 Srácok ,azt lehetett hallani ,hogy az SP-t vissza lehet majd váltani!
Kérdezném:
>pontosan mikor?
>és mi a menete,simán csak eladás ,vagy support mail? -
foxbat88fx #259752 azért ez a T71 egész használhatónak tűnik...
-
madmanic #259751 Köszönöm szépen! -
R3nton #259750 Igen van csak az titkos!!!! -
kHares #259749 http://worldoftanks.eu/en/news/44/anniversary-manoeuvres-light-tanks-month/
Amilyen a td event volt a múltkor ez most olyan csak könnyű tankokkal -
madmanic #259748 pont azt kérdeztem, hogy AZOKON KÍVÜL van-e.. -
Jacktor #259747 wotinfo.hu - itt a jobb oldalon mindig megtalálod az épp futó akciókat, küldetéseket (Aktuális akciók, küldetések). -
madmanic #259746 #259738
Most csak azok az eventek vannak ( szeptemberi, heti, könnyű tankos ) amik a worldoftanks.eu n kint vannak, vagy van még valami amivel aranyat lehet nyerni? ( amilyen a TD event volt )
Nem találtam leírást. Köszi!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
-
R3nton #259745 Annyira ne örülj magadnak víruska. :D Ha forgótornyosok lesznek, lehet én is kihúzom őket, mert, akkor inkább heavyre hajaznak :) -
Ravasak #259744 eltaláltad :)