418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KV-2 Troll Gun Powa! A Luchs-os csóka még most is röhög szerintem... 
-
Bmsrt n2 #259942 Na akkor a T-25 szerintem:
A hátulütői:
-Papír páncél
-Magas,tehát világít
-Úgy fordul mint egy bálna
-A torony pedig,mint ha ellőtték volna,alapból
Előnye:
-Tűrhető átütés(nincs is Tier kedvezménye)
-610HP sokáig kitart(főleg T5-ös mezőnyben lehet belőle "élni")
-Viszonylag fürge(csak ne keljen manőverezni)
Nem rajongok érte,de hasznos volt legénységet húzni farmolgatni a Panther/M10 előtt...azóta már nem. -
Sir Charles #259941 Azt írta valaki itt a fórumon régebben, hogy szinte csak tier 6-7 csatába rakja és ott meg elég használhatatlan. Ez így van? -
Fanat1c #259940 olyan progit, vagy weboldalt keresek, ahol megtudom nézni a ma termelt xp-met.? sajnos csak olyat találok, ami mostantól számolná! -
Oddball29 #259939 Hát fordulni nem nagyon lehet vele, legalábbis medhez képest. Inkább úgy kell játszani, mint egy mutáns T49-et, több hp-val, de kisebb látótávolsággal. -
Sir Charles #259938 Holnap lesz valami akció és féláron adják az V-ös prémium medeket.
Az lenne a kérdésem, hogy T-25-öt érdemes-e venni, mert alapvetően jó kis tanknak tűnik, de ha van valami nagyobb hátulütője, akkor nem pazarolnám rá a pénzt.
Véleményeket kérnék erről a tankról.
Elöre is köszi! -
AlucardHuN #259937 Nah most.is okosabb lettem, csak én a DT 25-ből asszociálltam, de most hogy mondod vágom honnan van ez:D Amúgy láttam vele Is 3-at, de akkor természetesen nem t7-t8 tankkal voltam... -
Bmsrt n2 #259936 Az IDIOT az a 100mm-es cucc a ruszkiknál(D10T),de amúgy stimmel,szintén 175 a pen,rámegy az Is-3-ra is...(SAJNOS):) -
Hetzer ha saját Tierben van :)
Replay
-
AlucardHuN #259934 IS 6, páncélzatra jó ugyan de nem egy godlike cucc... mozgékonyság nem rossz, 175 penes iDioT gun van benne amitől már herótom volt IS 3 grindelésnél... de tier korlátos (szerintem ezt szeretik benne a legjobban), brawler bizbasz.
Löwe: Német, tehát ég mert miért ne, néha pattan a front, a torony aránylag pattogós szemből, valami 235-8 penes lövege van, t10-ben ha bekerüllsz nem nagy cucc úgyhogy tudd a weakspotokat.
T-34: Hulldown tank 246 penes kb 400 valahanyas sebzésű löveggel, csak asszem lassan tölt. Teste gyenge high tierben, t 8-ban se nagy vasziszdasz, ugyan az a helyzet mint a t29 és t30 esetében. Mondanom se kell ettől fosok a legjobban... De nem tierkorlátos. -
foxbat88fx #259933 ha jó a map meg jó a csapatod meg viszonylag gyenge az enemy akkor jó tank....
amúgy rakat szar :) nem ölésre van kitalálva hanem spotolásra...
max scoutok ölésére -
Megvettem a T71-et, hát ahogy Foxi mondaná: akkora "cigány" tank...K..va jó!
-
És többi heavy ilyen szempontból? Bár amit írsz, azok engem pont nem érdekelnek. Úgy látom a JT lenne a legjobb... -
Bangaro #259930 Olcsó lőszer, durva páncél jól helyezkedve, iszonyat tűzgyorsaság, kell ennél több? -
R3nton #259929 Csak mondjuk IS-6 századra is jó gold ammoval, ESL-re is akár és 1vs1 tier8 heavyre is jó. A prém JT meg ilyen szempontból egy kalap szar. -
IS-6-nak a lövege nem jön be... Kis átütésű ugyanakkor pontatlan. Igazából ebben a kérdésben mindig ugyanoda jutok: minden tank jó a maga nevében és játékstílusában. Churchill III amikor le volt árazva megvettem, annak ellenére hogy a lövege annak se nagyon tetszett, valahogy mégis bejön és sikerül vele egypár jó menetet is produkálnom. Annyi baja van, hogy farmoláshoz kicsi. -
Blacus27 #259927 ha melléd lönek repeszel akkor is sérülsz az ellen is véd -
Blacus27 #259926 sokszor mentette meg az életemet a repeszpéncél nekem jöttek sokat védett -
Blacus27 #259925 akkor válaszd azt amelyik ágat favorizálod -
TiborTamas #259924 Kicsit írhatnál olvashatóbban... :) Szvsz "szpoterba" egyáltalán nem ajánlott repeszpáncélt tenni. -
Blacus27 #259923 vedd meg az is6-ot olyan mint az is3 jól keres és kemény-pattogos ha folyamatossan mozog vele nehéz a tierjébe kilöni a löve 1-böl gyullad a t34-nek meg hiába dugod el a hasát a bubokáját minden áttlövi -
Pont ez a bajom, hogy vagy megyek és lövök, vagy sunnyogok. -
Szpecnyaz #259921 Ha rákeresel itt a fórumon, akkor elég sokat méltattuk az utóbbi időben. Szvsz nagyon megéri beruházni rá :). -
Blacus27 #259920 Hali melyik játék stilus fekszik ha szeretsz sniperkodni a td ha rakkolos vagy a szpottert a td-be tegyél töltésgyorsitó-periszkop-háló a szpoterba szellözés-távcsö-repeszpáncél a javaslatom de te döntessz -
Az is szóba jött már, így ahogy látom menetekben, AT7 szerű, ami nekem eléggé bejön -
Szpecnyaz #259918 Prém Jagdtiger. -
Menj fel a teszt szerverre es probald ki oket. Azt vedd meg amelyikkel jobban elvezed a jatekot. A t34 es lowe kozott nincs olyan hatalmas kulonbseg penz kereseti szempontbol. -
2 teljesen különböző tankról kérnék véleményt T71 SU152. Csak az egyikre lesz pénzem. Szerintetek melyiket? -
Sziasztok! Mit gondoltok melyik prémium tankot lenne érdemes megvásárolni? T8-ason gondolkodom, leginkább T34 és Löwe tetszik (természetesen érdekel a többi is, ha úgy van) és mint amire való, farmolásra használnám. Alapvetően IS-7 ágon indultam el, tehát (viszonylag) nagy sebzéshez, nagy töltésidőhöz és pontatlansághoz vagyok szokva. Szeretek az első vonalban harcolni, leginkább a városi mapokon. Erre mások nekem inkább T34-et ajánlották, de én jobban húzok jelenleg Löwe felé. Mi a véleményetek, IS játékstílushoz melyik hasonlít jobban? Az új kínait úgy hallottam nem épp ehhez a játékstílushoz szabták... -
Oddball29 #259914 -
VanDaal #259913 Kösz az infót! Akkor inkább kihagyom. -
Fanat1c #259912 igen, működik! én is úgy tolom ép, azért kénne tudni mennyi a napi xpm, hátha meglesz az 50k
-
Pongyi #259911 Sziasztok. Ez az egységes prémium fiók már él? Ha veszek prémfiókot Warplanes-ben, akkk már WoT-ban is az lesz? -
Oddball29 #259910 Egynek elmegy, de pénzt nem ér. Nincs külső lövegpajzs, az oldala nagyon érzékeny, a láncfeszítő első kerék nagyon elöl van, ezért nehéz vele sarok mögül úgy kijönni, hogy ne kapjál egyben trackshotot/oldallövést. T14 keményebb.
Nekem gyanús, hogy valójában nincs olyan vastag frontpáncélja sem, mint amennyinek lennie kéne, mert KV-k bosszantóan gyakran átlövik. Prémium lőszerrel van kb. olyan átütése, mint egy Churchill 1-nek. Magyarán ha harcolni is akarsz vele, és nem bújkálni a többi ötös hevi elöl, akkor legalább 20% APCR kell bele.
Kb. fele-fele arányban top tier vagy hatos. -
Könnyű préda egy Csörcsi 1 nek. -
VanDaal #259908 Excelsiorral mennyire vagy megelégedve?
Gyakran top tier, vagy inkább nagyobbak közé kerül? Páncélja mire elég randomban, könnyen belövik, vagy sok mindent megfog? Toronypáncélja elég a hulldownozáshoz?
Nem tudom, megérné-e megvenni funolni... -
Fanat1c #259907 Hello! szeretnék segítséget kérni! olyan progit, vagy weboldalt keresek, ahol megtudom nézni a ma termelt xp-met. sajnos csak olyat találok, ami mostantól számolná! előre is köszi! -
virkir #259906 Szerintem egyrészt függ a súlytól másrészt a felfüggesztés típusától is.
Pl pantherII 44T: Enh. Torsion Bars 5+ t Class
Indienpanzer 39T:Amplified leaf springs of 2nd class
Nagyjából ugyan az a tömeg de más a felfüggesztés típusa.
Vagy a Lóri szintén 40T arra meg a 3 tonnás enh kell, valahol olyan 35 tonnánál lehet a váltás az 1-3 között.
Össze vissza van ez nem nagyon lehet kitalálni a rammer/vent egyszerűbb. -
Oddball29 #259905 Excelsior-ral tegnap lőttem egy Pool-t, igaz kellett hozzá egy AFK Churchill III is. Ram II általában nekem hatosba kerül, de hetes nagyon ritka. -
Akkor már megérte koptatni a billentyűzetet :)
Nemrégiben vettem egy halom 5-ös prémet és nálam a RamII jött be a legjobban. Ezzel lett új xp rekordom és hozott egy pool-t is :)