418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    KV-2 Troll Gun Powa! A Luchs-os csóka még most is röhög szerintem...

• Bmsrt n2
    Na akkor a T-25 szerintem:
    A hátulütői:
    -Papír páncél
    -Magas,tehát világít
    -Úgy fordul mint egy bálna
    -A torony pedig,mint ha ellőtték volna,alapból

Előnye:
    -Tűrhető átütés(nincs is Tier kedvezménye)
    -610HP sokáig kitart(főleg T5-ös mezőnyben lehet belőle "élni")
    -Viszonylag fürge(csak ne keljen manőverezni)

Nem rajongok érte,de hasznos volt legénységet húzni farmolgatni a Panther/M10 előtt...azóta már nem.
  • Sir Charles
    Azt írta valaki itt a fórumon régebben, hogy szinte csak tier 6-7 csatába rakja és ott meg elég használhatatlan. Ez így van?
  • Fanat1c
    olyan progit, vagy weboldalt keresek, ahol megtudom nézni a ma termelt xp-met.? sajnos csak olyat találok, ami mostantól számolná!
  • Oddball29
    Hát fordulni nem nagyon lehet vele, legalábbis medhez képest. Inkább úgy kell játszani, mint egy mutáns T49-et, több hp-val, de kisebb látótávolsággal.
  • Sir Charles
    Holnap lesz valami akció és féláron adják az V-ös prémium medeket.
    Az lenne a kérdésem, hogy T-25-öt érdemes-e venni, mert alapvetően jó kis tanknak tűnik, de ha van valami nagyobb hátulütője, akkor nem pazarolnám rá a pénzt.
    Véleményeket kérnék erről a tankról.
    Elöre is köszi!
  • AlucardHuN
    Nah most.is okosabb lettem, csak én a DT 25-ből asszociálltam, de most hogy mondod vágom honnan van ez:D Amúgy láttam vele Is 3-at, de akkor természetesen nem t7-t8 tankkal voltam...
  • Bmsrt n2
    Az IDIOT az a 100mm-es cucc a ruszkiknál(D10T),de amúgy stimmel,szintén 175 a pen,rámegy az Is-3-ra is...(SAJNOS):)
  • Tono34
    Hetzer ha saját Tierben van :)

Replay

• AlucardHuN
    IS 6, páncélzatra jó ugyan de nem egy godlike cucc... mozgékonyság nem rossz, 175 penes iDioT gun van benne amitől már herótom volt IS 3 grindelésnél... de tier korlátos (szerintem ezt szeretik benne a legjobban), brawler bizbasz.

Löwe: Német, tehát ég mert miért ne, néha pattan a front, a torony aránylag pattogós szemből, valami 235-8 penes lövege van, t10-ben ha bekerüllsz nem nagy cucc úgyhogy tudd a weakspotokat.

T-34: Hulldown tank 246 penes kb 400 valahanyas sebzésű löveggel, csak asszem lassan tölt. Teste gyenge high tierben, t 8-ban se nagy vasziszdasz, ugyan az a helyzet mint a t29 és t30 esetében. Mondanom se kell ettől fosok a legjobban... De nem tierkorlátos.
  • foxbat88fx
    ha jó a map meg jó a csapatod meg viszonylag gyenge az enemy akkor jó tank....
    amúgy rakat szar :) nem ölésre van kitalálva hanem spotolásra...
    max scoutok ölésére
  • toocha
    Megvettem a T71-et, hát ahogy Foxi mondaná: akkora "cigány" tank...K..va jó!
  • Anonymuser
    És többi heavy ilyen szempontból? Bár amit írsz, azok engem pont nem érdekelnek. Úgy látom a JT lenne a legjobb...
  • Bangaro
    Olcsó lőszer, durva páncél jól helyezkedve, iszonyat tűzgyorsaság, kell ennél több?
  • R3nton
    Csak mondjuk IS-6 századra is jó gold ammoval, ESL-re is akár és 1vs1 tier8 heavyre is jó. A prém JT meg ilyen szempontból egy kalap szar.
  • Anonymuser
    IS-6-nak a lövege nem jön be... Kis átütésű ugyanakkor pontatlan. Igazából ebben a kérdésben mindig ugyanoda jutok: minden tank jó a maga nevében és játékstílusában. Churchill III amikor le volt árazva megvettem, annak ellenére hogy a lövege annak se nagyon tetszett, valahogy mégis bejön és sikerül vele egypár jó menetet is produkálnom. Annyi baja van, hogy farmoláshoz kicsi.
  • Blacus27
    ha melléd lönek repeszel akkor is sérülsz az ellen is véd
  • Blacus27
    sokszor mentette meg az életemet a repeszpéncél nekem jöttek sokat védett
  • Blacus27
    akkor válaszd azt amelyik ágat favorizálod
  • TiborTamas
    Kicsit írhatnál olvashatóbban... :) Szvsz "szpoterba" egyáltalán nem ajánlott repeszpáncélt tenni.
  • Blacus27
    vedd meg az is6-ot olyan mint az is3 jól keres és kemény-pattogos ha folyamatossan mozog vele nehéz a tierjébe kilöni a löve 1-böl gyullad a t34-nek meg hiába dugod el a hasát a bubokáját minden áttlövi
  • toocha
    Pont ez a bajom, hogy vagy megyek és lövök, vagy sunnyogok.
  • Szpecnyaz
    Ha rákeresel itt a fórumon, akkor elég sokat méltattuk az utóbbi időben. Szvsz nagyon megéri beruházni rá :).
  • Blacus27
    Hali melyik játék stilus fekszik ha szeretsz sniperkodni a td ha rakkolos vagy a szpottert a td-be tegyél töltésgyorsitó-periszkop-háló a szpoterba szellözés-távcsö-repeszpáncél a javaslatom de te döntessz
  • Anonymuser
    Az is szóba jött már, így ahogy látom menetekben, AT7 szerű, ami nekem eléggé bejön
  • Szpecnyaz
    Prém Jagdtiger.
  • DarkHorSe
    Menj fel a teszt szerverre es probald ki oket. Azt vedd meg amelyikkel jobban elvezed a jatekot. A t34 es lowe kozott nincs olyan hatalmas kulonbseg penz kereseti szempontbol.
  • toocha
    2 teljesen különböző tankról kérnék véleményt T71 SU152. Csak az egyikre lesz pénzem. Szerintetek melyiket?
  • Anonymuser
    Sziasztok! Mit gondoltok melyik prémium tankot lenne érdemes megvásárolni? T8-ason gondolkodom, leginkább T34 és Löwe tetszik (természetesen érdekel a többi is, ha úgy van) és mint amire való, farmolásra használnám. Alapvetően IS-7 ágon indultam el, tehát (viszonylag) nagy sebzéshez, nagy töltésidőhöz és pontatlansághoz vagyok szokva. Szeretek az első vonalban harcolni, leginkább a városi mapokon. Erre mások nekem inkább T34-et ajánlották, de én jobban húzok jelenleg Löwe felé. Mi a véleményetek, IS játékstílushoz melyik hasonlít jobban? Az új kínait úgy hallottam nem épp ehhez a játékstílushoz szabták...
  • Oddball29
  • VanDaal
    Kösz az infót! Akkor inkább kihagyom.
  • Fanat1c
    igen, működik! én is úgy tolom ép, azért kénne tudni mennyi a napi xpm, hátha meglesz az 50k
  • Pongyi
    Sziasztok. Ez az egységes prémium fiók már él? Ha veszek prémfiókot Warplanes-ben, akkk már WoT-ban is az lesz?
  • Oddball29
    Egynek elmegy, de pénzt nem ér. Nincs külső lövegpajzs, az oldala nagyon érzékeny, a láncfeszítő első kerék nagyon elöl van, ezért nehéz vele sarok mögül úgy kijönni, hogy ne kapjál egyben trackshotot/oldallövést. T14 keményebb.

Nekem gyanús, hogy valójában nincs olyan vastag frontpáncélja sem, mint amennyinek lennie kéne, mert KV-k bosszantóan gyakran átlövik. Prémium lőszerrel van kb. olyan átütése, mint egy Churchill 1-nek. Magyarán ha harcolni is akarsz vele, és nem bújkálni a többi ötös hevi elöl, akkor legalább 20% APCR kell bele.

Kb. fele-fele arányban top tier vagy hatos.
  • voivod32
    Könnyű préda egy Csörcsi 1 nek.
  • VanDaal
    Excelsiorral mennyire vagy megelégedve?
    Gyakran top tier, vagy inkább nagyobbak közé kerül? Páncélja mire elég randomban, könnyen belövik, vagy sok mindent megfog? Toronypáncélja elég a hulldownozáshoz?
    Nem tudom, megérné-e megvenni funolni...
  • Fanat1c
    Hello! szeretnék segítséget kérni! olyan progit, vagy weboldalt keresek, ahol megtudom nézni a ma termelt xp-met. sajnos csak olyat találok, ami mostantól számolná! előre is köszi!
  • virkir
    Szerintem egyrészt függ a súlytól másrészt a felfüggesztés típusától is.
    Pl pantherII 44T: Enh. Torsion Bars 5+ t Class
    Indienpanzer 39T:Amplified leaf springs of 2nd class
    Nagyjából ugyan az a tömeg de más a felfüggesztés típusa.
    Vagy a Lóri szintén 40T arra meg a 3 tonnás enh kell, valahol olyan 35 tonnánál lehet a váltás az 1-3 között.
    Össze vissza van ez nem nagyon lehet kitalálni a rammer/vent egyszerűbb.
  • Oddball29
    Excelsior-ral tegnap lőttem egy Pool-t, igaz kellett hozzá egy AFK Churchill III is. Ram II általában nekem hatosba kerül, de hetes nagyon ritka.
  • patchaou
    Akkor már megérte koptatni a billentyűzetet :)

Nemrégiben vettem egy halom 5-ös prémet és nálam a RamII jött be a legjobban. Ezzel lett új xp rekordom és hozott egy pool-t is :)