418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• hellokitty92
    A dicker max megmutatja, hogy ez a no páncél, remek gun depression, remek ágyú a tierjében, magas dpm-el egész jól működik. Nézz pár gameplayt youtube-on róla.

A gold ammo korában meg minek páncél, mikor jön egy t110e3 szembe és mindenki tölti rá a goldot? Egy 2./3. vonalbeli, bokorkempelő td-re meg főleg nem. A gond igazából a HE-vel van, de azt majd csak a jó játékosok töltenek rá, ez egyszeri "van magyar/siemka" nem olyan dörzsölt.

Majd 1 hónap múlva minden kiborul.
  • kisokka
    Ettől függetlenül eddig jobban pattogott a torony, feltettem és már nem igazán. De nem hamarkodok el semmit, még nincs sok csatám vele.
  • Eagle16
    Az Is-3 tornyának a tetejét is át lehet lőni szemből, mert csak 20mm vastag, tehát 60mm-es kaliber fölött automatikusan át lehet lőni bármivel.

A WZ-111 tornyának a teteje 100mm, ezt csak 300mm-es kaliberrel lehetne átvinni.
    Talán erre gondolhattak a wikin.

A WZ tornyán csak 2 gyenge pont van, az Is-3-asén meg 3.
  • kisokka
    Az is a gond, hogy valamiért az x86-os Tank viewer-ben nincs benne mindkét torony, x64-ben nézve már értem miért írja ezt. Az igaz, hogy 60 mm volt az IS-3-as dudor, de azt azért nehezebb volt belőni. 150 milkó meg ezen a szinten senkinek nem okozhat gondot.
    Hát nagy kár, hogy ezzel gyengítve lett a tank, holott fordítva kellene lennie. Pedig nagyon tetszik a masín, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, fényéveket ver a 110-re.
  • kisokka
    Ez az, ami bánt engem is, Wikin meg azt írják, hogy ezen nincs olyan weak spot, mint az IS-3-as tornyon. Hát így fura lenne.
  • Eagle16
    A két kupola 150mm vastag, úgyhogy ott át lehet lőni.
  • hellokitty92
    A wikivel azt akartam érzékeltetni, hogy a legszarabb/megbízhatatlanabb netes enciklopédiából is meg lehet tudni a legalapvetőbb adatait egy tanknak... sajnálom, hogy nem jött át!:)

Ez a kt kilőhetetlen volt meg szimplán hatalmas hülyeség! Üsd fel a googlet, olyan képet is találsz, amin szemből, a torony frontján ment be a lövedék. Egy 17 fontos követte el valószínűleg. APCR-el nem igazán jelentett neki gondot szemből, oldalról meg bármi ütötte.

A jagdtiger is csak shermanek, t34-ek és td-k ellen harcolt, ezek a játékban t5-6 környékén vannak, elvétve előfordult pár is2. Ezeket a játékban is simán üti, nem?

Ez tényleg nem szimulátor, de attól még törekednek arra, hogy a tankok közelítsenek a valóságos adataikhoz, értsd páncélvédelem, végsebesség, ágyú (historical ágyú mindegyiken megjelenik).
  • kisokka
    A WZ-111-nél mennyire igaz az, hogy a top toronynak nincs weakspotja? Még nagyobb dudorok vannak rajta, mint az IS-3-on, szóval egy kicsit meglepő...
  • hNeo2
    Na, ma ki Wotozom magamból a tegnapi meccset!
  • Solten
    Nah, megerte azzal a foschal szenvedned...
  • Eldarion73
    Hát ebben nagyon tévedsz.
    Például: IS-2 vs Tiger 2

Az ISZ–2-esek egyik legjelentősebb összecsapására 1944 augusztusában a sandomierzi hídfő közelében került sor. Ez volt az első eset, hogy a típus szembe került a hírhedt Tigris II-es nehéz harckocsival. A harc 71. önálló nehézharckocsiezred 11 ISZ–2-ese és a német 501. nehézharckocsi-osztály 14 Tigris II-ese között zajlott le. A szovjetek 600 m-es távolságból a támadó Királytigrisek közül négyet kilőttek, további hetet pedig megrongáltak.

A Tigris2 csak egy tuningolt Tigris volt,nem egy új konstrukció.
    A Jagdtigert tényleg nem lőtték ki más tankok,viszont az is le van írva,hogy Jagdtiger soha nem harcolt mozgásban.Nem bírt ugyanis a csapatokkal haladni,a hatótávja pedig 40km volt.Mindig beásva,védelemben használták.A Tigrist szintén sokszor ásták be.Egy beásott tankot,aminek csak a tornya látszik ki a fedezék mögül,valóban nagyon nehéz,ha nem lehetetlen kilőni.Ez viszont nem a tank érdeme.
    A németek Sztálingrád után folyamatosan védekeztek,védekezve,álcázva várni és kilőni a felbukkanó támadó harckocsikat könyebb,mint egy mezőn átkelve támadni,miközben minden irányból lőnek rád.

• Amarth99
    1. Még kb semmit se tudsz a lényeges adatokról, de már nyavalyogsz.

2. Nem nagyon volt eddig olyan új ág a wotban, ami kezdetben ne lett volna op és nerfelték volna a későbbiekben vagy ne terveznék a nerfjét, lásd foch 155, t57 stb. Van belőle már elég, elég sok goldot költöttek rájuk, szóval eljött az ideje a nerfnek.

3. Ha igaz is lenne, hogy az imádott királytigrisedből szárazföldi egységek egyet sem lőttek ki (erősen kétlem, barátod a google, kép is van róla), akkor sem a németek nyerték meg a háborút. Abból a 450 darabból ami elkészült egy év alatt, ha a teljes frontra elosztották volna 10km -ként jutott volna egy kb. Nem beszélve arról, hogy álló bunker volt a valóságban. Oldalról meg hátulról bármelyik szövetséges harckocsi, páncélvadász ki tudta lőni.

4. Másrészt nem könyörgött volna Guderian párducokért minden más szar helyett. Ő meg talán értett hozzá egy kicsit... Legalább is szerintem.
  • mittomén1
    meg az sem mind1 hogy eléri e a sebességét vagy csak oda van írva és max szabadesésre vonatkozik a végsebessége.
  • mittomén1
    de igazad van még kár temetni.viszont ha a marder 3nak nagyobb lesz a páncélja méghozzá 2x akkora mint a 8as wt-nek az elég gáz.hagyján hogy gyenge a páncélja de 2cm t2-ben is nevetséges.arty úgy fogja kilőni hogy 20 méterrel mellé lő is biztos kill neki.az hogy 7től felfelé nevetséges lesz a páncél ez egyébként kész tény maga a nagyfőnök szájából hangzott el. izgatottan várom mit hoznak össze.remélem érdemes lesz neki állni majd.
    azt nem tudod véletlen mikor jön a 8.9 teszt szerver?:)
  • mittomén1
    eltérnek hát a valóságostól.van amelyik felfelé pl is7 van amelyik lefelé pl tiger stb stb stb
    innetől a wikipedia semit nem ér...ha valóságos lenne a játék akkor vennék egy királytigrist és elpusztíthatatlan lennék...ennyit a realizmusról.van KT-m de nem halhatatlan.pedig a valóságban egyetlen egy darabot sem lőttek ki szárazföldöi egységek a háború alatt.ugyanígy jgtiger a valóságban nem volt olyan tank amit ne tudott volna meg semmisíteni, a játékban meg azért ha nem jól célzok lepattan olyan tankokról amikkel amúgy soha nem találkozott a valóságban.nem tudhatod a legtöbb tankról hogy milyen lett volna a valóságban hiszen a nagy részükből még prototípus sem készült soha! tervrajzra firkált tankok adatairól sokat lehetne vitatkozni.és itt a lényeg :EZ NEM SZIMULÁTOR SZÓVAL ELÜT A VALÓSÁGTÓL.
  • popey8
    Megnéztem teszten. Egyiknek 410k (H), másiknak 915k (M) a vételára. Ha mindkét tankot eladod, akk 662.500 kreditet kapsz. Egy kis számolás után kiderül, h 71.000 kredit nyereséged lesz a patch után, ha most akciósan megveszed a H-t és utána eladod, mindkét vasat. Ja és a + garázshelyet meg a legénységet nem is kalkuláltam bele.
  • popey8
    Na ki kapott a játék egyik legfostosabb TD-jével teljesített csatájáért 3000 aranyat? Kösz szépen Winston koma

Financial transaction.
    Date: 2013. szeptember 5. 15:44:47
    Gold added: 3 000

• hellokitty92
    Úgye tudod, hogy ezek nem ingame statok, ezek IRL adatok. Nyilván jobb motorja lesz topként. De ezzel a szar motorral sem rossz az a 12 LE/t de mind1.

Olyan lesz pl mint a jelenlegi kt, gyorsan eléri a top speedjét, köszönhetően a jó gyorsulásnak.
  • hellokitty92
    Jha én egy éve tudom, hogy milyen páncélzatúak és mozgékonyak lesznek ezek a tankok. Megsúgta a varázsgömböm (wikipediának hívják, az átlagfelhasználóknak elérhetetlen orákulum)! Baszki, komolyan azt hiszed, hogy nagyon eltérnének a tankok valós adataitól?!:D

Inkább őrülnél neki, hogy ilyen wt tiger madeup dolog helyett egy valóban tervezett tankkal állnak elő, ami nem mellesleg még mindig jobban teljesít majd, mint egy gwtiger td-nek átnevezve.

Amúgy Spielberger szerint 17 tonnás a t9-es. Ha valóban ez az a Waffenträger auf Panzer IV amiről írt, még a tier 5 motorjával is elég combos lesz, ami a pz3/4 t5 motorjából kiindulva akár 585 lovas lehet. Add össze! Ez még egy 30 tonnás tanknak is jó mozgékonyságot adna.

A ROF meg csak egy balaszoló tényező. Mivel ezeknek a tankoknak nincs semmi páncéljuk, szemben az amcsi tornyos td-el, simán kaphatnak magas ROF-ot.

Ez még mindig csak QQ, olyan tankokról amikről csak a legalapvetőbb statokat ismerjük. Majd a teszt megmutatja, addig kár temetni a dolgokat.
  • mittomén1
    egyébként a tier 8 az nagyon komoly lesz. kap egy tier 10es ágyút de a legvastagabb páncélja 3cm... és kemény 35 kmh a végsebessége.ez olyan vacak hogy lehet 15cm-es ágyú tölteni sem fog hanem folyamatosan lehet vele lőni.csak az álmaimban sajnos...nem néz ki éppen vmi op tanknak. persze remélem tévednek de az ftr nem szokott túl sűrűn. tessék az adatai(tessék külön figyelni a hetzer motort t8as tankban!!!):
    Crew: 4
    Weight: 18 tons with 150mm
    Armor: 10-20mm hull
    Engine: 220hp Tatra 103 (12,2hp/t)
    Max.speed: 35km/h
    Gun: 150mm FH18, possibly 128mm K40 or L/55 PaK
    Elevation: -0 (!) with the 150mm, -5 with the 128mm
    Traverse: possibly 360, but historically 30 to each side
  • mittomén1
    1 éve lehet tudni? te egy éve tudod hogy milyen páncélzattal sebességel stb lesznek megáldva ezek a tankok? sztem még maga a készítő sem tudta akkor. az ftr is csak mostanság ír róla részletesebben.márpedig ők tudnak vmit(konkrétan mindent) és ha ők is mostanság írják le akkor egy átlag felhasználó eddig semmit sem tudhatott róla.max annyit hogy lesz ilyen tank.
    nemrég még azt hittem waffentrager tiger lesz a 9es tank most meg wt pz4 lesz...
    megvárom a tesztet ha tetszik az ágyú akkor azért kihúzom majd az ágat.
    de ha vminek bat chat vagy még kisebb méretű páncélja van annak nem sebesség pl 40-45kmh.minimum 60.egy jó ágyú sem segíthet ki a bajból egy olyan tankot ami úgy mozog mint egy maus páncél nélkül.vagy akkor nagyon jó camo kell hozzá ami nem lesz mert ahogy elnézem lesz pár méretes darab.2-3 centi páncéllal repülnie kéne a tanknak,persze nem leichttraktor motorral kéne felszerelni.állítólag 8-9es szinten pz3/4 motort fog kapni vmelyik csodatank...remélem nem így lesz de ha igen akkor minimum a játék legdurvább ágyúja kell majd rá.de itt van még 1 bökkenő hogy tornya lesz ami mindenképp csökkenti a tűzgyorsaságot a nem tornyos tdhez képest.erre a legjobb példa az amerikai td ág.
    türelmesen várok és reménykedem.
  • mittomén1
    azért tud fájni ha elrontják a tankodat amit nagyon szeretsz...persze én autoloadert nem kedvelem szóval örülök neki mint a kv1s-nek is
  • Count Adyn
    Grat, nekem ennyi kevés volt mult héten t54 el grr:D
  • hellokitty92
    Persze, majd csak a teszt után tudunk többet, addig felesleges sírni!
  • hellokitty92
    Már egy éve lehet tudni, milyen tankok érkeznek a 2. td ágra, csak venni kellett volna a fáradságot és utána nézni. Komolyan, mire számítottál?:D

Amúgy az emil kivételével akár egész jó mozgékonyságú tankokat lehet csinálni a többiből, remek hulldown képességgel. Minden ágon előfordulnak szopatós tankok, ezen a t7 lesz az, ez van. De legalább kénytelenek lesznek jó statot adni az ágyúinak, kiegyensúlyozandó, mert annyi hátránya van a tanknak. Én a t8-ra vagyok nagyon kíváncsi.

A t10 nekem se tetszik. Én szívesebben látnék a helyén egy waffentrager panthert is akár. Csomó modell van, kiválasztani egy 150mm-est és ha már elbírja a 150-est, akkor már a hosszú 128-as is rámehet.:D Szintúgy autoloaderrel egy sokkal mobilabb, kisebb célpontot adó, sokkal életképesebb tank lenne. És még mindig több köze lenne a valósághoz, mint ennek a dolognak...
  • kHares
    Én nem vagyok casual de ezek szerint hardcore se. Ma T30-nak 7 csata kellett a duplázóhoz, T54E1 5 csata, Foch 5 csata. Ez eddig 3 nyertes két óra alatt, abszolút mintha ott sem lennék a csatában semmi ráhatásom nincs teljesítménytől függetlenül. Ahogy öregszem még itt rákényszerülök platoontárs keresésre, sok sikert 75 winhez
  • SASA86
    Miért kell ilyen sz*r matchmakerrel elbaszni az ember kedvét....
    Pedig kezdtem örülni :D
    T62A
    T-54
  • SASA86
    Jöhet a 8.8 patch és még sok ilyen csata.... thx shitgaming!!!
  • Madi92
    Úristen mi lesz akkor... Just a Game dude! :D

• atee73
    miaz???? ezt most nem tudom ertelmezni
  • mittomén1
    fog is kapni ne aggódj.csak nehogy akkor meg rád fagyjon a mosoly. legkorábban 8.9ben kaphat a kv1s-el eggyütt. vagy később de már írták hogy tervben van a t57-el eggyütt.
  • Madi92
    Nerfet neki! :D Tényleg vicc, hogy miket lehet vele leművelni...(Fos155)

Replay
  • Rodzsung
    Hali all - vissza szeretném kapni régen eladott prémium tankom - pénz meg van hozzá, írtam is a supportnak, azt mondták okés minden, nem tart sokáig - a ticket megkapta a "Processing" jelzőt, és ez volt 5 nappal ezelőtt - meddig szokott tartani az ilyen? szerintetek hétvégén foglalkozhatnak még vele?:P
  • Pares
    Jó ágyú, gyors, rossz manőverezhetőség, papír páncél, rengeteg hp. Szerintem félárért megéri.
  • Szpecnyaz
    Lényegtelen, mert prém tankot nem companyra és ESL-re vesz az ember.
  • mittomén1
    ezért megérte összeszedni 10millió kreditet az új német td ágra várva. se páncélja se sebessége.valószínű majd motor nem lesz benne.6fős legénységből kiszáll és tolja legalább 3 fő. ftr-en ez van: sturer emil t7 td nulla páncél 25kmh sebesség 128mm ágyu.ha csak nem lesz 0,29 pontossága meg olyan rofja mint egy géppuskának akkor egy kupac szemét lesz nem beszélve a pen-ről. dühömben kihúzok egy másik td ágat, hogy kapná be a wg.
    nem értem hogy lehet vmi 10-30mm páncéllal ennyire lassú.ez egy vicc. feljebb se jobb a helyzet.torony meg autoloader se menti ezt meg.t8-on már 15cm-es ágyu.biztos nem a e-100 ágyúja lesz az se...mert az 8as szinten érne is vmit arany lőszer nélkül is.
  • Adjunktus
    Ezeket nagyon csípem.Csak mikor a fiaim meglátják,akkor mindig meg kell néznem velük párat.:)
  • Oddball29
    Nem rosszabb, mint a többi sztem. Mondjuk nem tierlimites.
  • Ry0K3N

Újabb remekmű :D
  • Bmsrt n2
    Lákymedááálll!