418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #260023 Tévedsz, az egész abból indult, hogy a játék azért próbál igazodni valamilyen szinten a valósághoz. Én erre írtam, hogy egy frászt. Ez egy sima arcade fps, ahol a terroristákat, meg az anti-terroristákat ld: counter-strike, lecserélték tankmodellekre. Bárminemű hasonlóság ebben a játékban ki is merül a tankmodellekben. Bár sokszor elég komoly problémák vannak a méretarányokkal de ez már szőrszálhasogatás.
Ha 5-ös szinten játszok elég sűrűn lepattan. *vigyázat konteo következik* bár ezt betudom annak, hogy nem kölök a játékra és emiatt félelmetesen rossz a random-faktorom *konteo vége*
Szpecnyaz: persze mindig az a hibás akit kilőttek, így szokott ez lenni. ;) -
foxbat88fx #260022 kezd herótom lenni ettől a T71től 
unalmas már a sok vízbefulladás:D -
yossarianHUN #260021 Goldammóról mikor volt szó? A kollega azt sérelmezte, hogy míg a valóságban a többszörös létszámfölényben lévő ruszki tankok hullottak mint a legyek, addig ez itt nem így van. Mondtam neki, hogy állítson egymással szembe Párducokat és T-34-eket, valóshoz hasonló körülmények között, TÖRTÉNELEMHŰ fegyverzettel (értsd: no goldammo), és akkor ugyanaz lesz az eredmény, mint IRL.
Egyébként Shermanról te mikor szoktál pattogni?:D -
Na ne szívass:D Komolyan? Én azt hittem, h a C. tankok Winstonról vannak elnevezve. Most megnéztem, a sima tankok igen. Ezek szerint csak ez a TD fos nem. Forrás esetleg? -
TomDantes #260019 Ha a Tigris veszít a WoT-ban egy Sherman ellen, akkor a Tigrises segghülye, és inkább kecskét vezessen mint tankot. Goldammo ide vagy oda. -
FosTalicskaa #260018 Miért? Shermanról lehet pattogni, tigrisről nem. A shermannak van egy trollágyúja, ami goldammoval kb 400 dmg-eket is üthet, a tigris ezalatt olyan 220-akat lő vissza. Elég sokszor szedtem már szét így tigereket 1v1-ben, szóval elsőkézből tudom kivitelezhető.
yossarian: a gold ammo korában már nincs gyenge stock tank... A 3 panthernek úgy tűnne el a hp-ja mint ha leichtratktorokra tüzelnének, sőt abban is biztos vagyok, hogy a 3-ból 2 kb azonnal el is kezdene égni, mert miért ne, hiszen köztudott hogy a német váltóban a fém fogaskerekek egy különösen gyúlékony anyagból készültek amit valószínűleg az űrnácik hoztak nekik a holdról, mert a földön nem volt elérhető... -
nemtudommivan #260017 A magyar ember egy kulon kategoria.... -
Szpecnyaz #260016 Nem Winstonról, hanem John Churchillről, Marlborough hercegéről van elnevezve :D. Aki egy hadvezér volt a spanyol örökösödési háborúban, mellesleg Winston egyik őse. -
nem az a baj hogy mindenki béna ,hanem ,hogy mindenki 1000 akar egy lövésből sebezni ,így az ellen ha szervezett ,felmorzsolja az erőinket ...
-
Van, en kesobb leszek, olyan 3 utan. Ingame Zalgradis :D -
Ezért tényleg megérte, de csakis ezért:) Am többivel nem volt elég. -
foxbat88fx #260012 50 arany/óra a díjjam
-
madmanic #260011 28 csatából tudtam megcsinálni a 15 wint...
Majdnem kitéptem a hajam a végére...
És nem a lengyelek a legnagyobb kretének, hanem a magyarok...
Kitol az idiótája fedezékből a szar jagtigerrel, folyamatosan blokkol, szarrá lőnek miatta, majd mikor elküldöm ahova való, még ugat is.
-
yossarianHUN #260010 2: Állíts fel a játékban 3 db Párduccal szemben 300 méterre 15 darab stock T-34-et a 76 mm-es vackukkal, úgy hogy ne tudják megkerülni a fritzeket, és itt is ők fognak győzni. -
Szpecnyaz #260009 "a 7-es tigrisnek élethalál harcot kell vívni egy 5-ös shermannal is 1v1-ben és hogy az orosz tankok toronymagasan jobbak mint amilyenek elvileg lehetnének"
Azért ez erősen hülyeség -
FosTalicskaa #260008 1./ Nem tudom honnan jött ez a lassú tigris legenda, de szerintem sokan meglepődnének itt rajta, ha tudnák, hogy ezek a nehéz tankok is tudtak annyival menni és manőverezni, mint mondjuk a pz4-ek amik medium tankok... Szóval nem azért használták mégis defenzív harcokban, mert olyan hú de lomhák lettek volna, hanem azért mert a nagy súlytöbblet miatt kb feleakkora volt a hatótávolsága, mint az előbb említett közepes tank, ami harctereken elég komoly behatároló tényező.
2./ Ez a játék, a bevallottan nem törekedik a realizmusra. Ezt a komcsik is elismerték, nem kell azon fennakadni, hogy a 7-es tigrisnek élethalál harcot kell vívni egy 5-ös shermannal is 1v1-ben és hogy az orosz tankok toronymagasan jobbak mint amilyenek elvileg lehetnének. pl: olyan extrém példák is vannak, hogy 5 db panther 70 db t34-et!!!! győzött le (35 kilőve, a maradék elmenekült) saját veszteség nélkül. Ez is azért volt mertaz oroszok nem minőséget építettek, hanem ők tömeghadsereg voltak, a mennyiség ami számított és ez meg is látszott az összes veszteséglistájukon. Ez pl a wotban egyáltalán nem látszik, nem véletlenül...
3./ A tigris meg közel sem volt legyőzhetetlen, a kt, meg a tiger is hullottak mint a legyek a keleti fronton, tigris - IS, tigris2 - IS2 közel egyenrangú ellenfelek voltak. Az egész legyőzhetetlen tigris legenda is a nyugati fronton kezdett el terjengeni, mert a szövetségesek szárazföldi hadereje elég gyenge volt, ők tényleg kínlódtak ellenük amíg meg nem jött a légicsapás. -
F1 utan leszek ;)
Van tier 6osod? -
Jah, egyedul unalmas, hol lehet vmi normalis embereket talalni platoonra?:D -
R3nton #260005 Igen csak mondjuk 2x rakott be cromwellel t8asok közé védekezni. Úgy éreztem magam, mint a kalitkába zárt madár. -
madmanic #260004 elfelejtettem, hogy 7vége van....
Könnyű volt hozzászokni a jóhoz... -
Making friends? :) -
Jo kurvaanyazni a jatekban, csak azert jatszom meg kb. Szanalom hogy nincs normalis ranked rendszer aztan mindig a fogyatekokkal egyutt kell tolni :D -
Az ilyenek google fordítóval oda-vissza fordítgatják a szövegüket? Komolyan nem tudok rájönni hogy lehet ennyire értelmetlenül fogalmazni :) -
"neonlovag (11:33:24) te bánod meg de úgy szeretnék veled találkozni hogy beverjem a pofádat akár utcán ijen kis csika 10 évessel"
"neonlovag (11:32:36) de ha nem jössz akkor haverokkal kibanolunk ge yéletre te köcsög"
wot en igy szeretlek :D -
AlucardHuN #259999 az előző kettőn ez az utóbbi időkben volt jellemző. -
nemtudommivan #259998 Pedig az a tuti tank asz szerzo palya. Ha vedekezel. Folwg td-vel. Na ezt lehet nem kellett volna hozzatennem -
AlucardHuN #259997 Én az assaultot egy ideje kinyomtam a picsába, csomószor voltam karelián meg sand riveren, védőként folyton ment a szopszop... meg hál' istennek malinkova sincs, bár ironikusan azt néha kedvelltem, védő t29-el tökély, vagy ha támadtam t7-8-ban jó. -
Okmyx #259996 Jogos észrevétel. Tényleg 70% az ára, de még így is jól jön ki az ember szerintem.
A Sand River nekem is 10-ből 4x van kb. Jön a peccs, és tesztelnek szerintem, kell a statisztika. -
VanDaal #259995 OFF:
Discoveryn új tankos sorozat 1. epizódja megy épp :) -
R3nton #259994 Na elejét vettem a problémának, kikapcsoltam a támadás módot. Tegnap óta ha 30 szor nem voltam sand riveren védekezni akkor 1x se. Ma 4 meccsből 2 védekezés sand riveren. Azért mindennek van határa. -
R3nton #259993 30%-os akcióban van nem féláron, már megvettem. Köszi am. -
Okmyx #259992 Bizony.
Féláron megveszed most.
+ Beleteszed a közepes legénységed, amit ingyen átképeznek majd heavyre.
+ Ingyen VK3002M, amit ha eladsz kb. máris megvan a féláron vett VK3001H ára
+ kapsz még egy adag heavy tank legénységet ingyen, 100%-ra fejlesztve
+ az ominózus ingyen garázshely
Ezért mondtam, hogy a hétvégén futni a Pz. III/IV-el jelentős anyagi előrelépés (félárú vétel, amúgy is pénzfosó +50% bevétel, közepes legénység átrakható a VK3001H-ba a cseréhez hétfő este, +Lucky 7 mission 3x70K, +15 win/nap után 3x250k). -
Lokker #259991
-
AlucardHuN #259990 A randomisten ereje: bounce, 0dmg, célttévesztett lövedékek, néha spot systemnek hála invisibilty xD -
Bangaro #259989 Kérdem én, mi véd jobban? A környezeti elemek, ház, szikla, domb, stb vagy a brutális páncél? -
bigmano #259988 Így van a KT tier Vlll-ban simán helytáll.
Be kell forgatni és már pattog is az egyik legjobb 8-as.
Az ágyúja meg a kedvencem,gyors pontos átviszi az Is-3-at mint a szél.
Főleg most hogy a parancsnoki kupola sem lesz gyenge pont még jobb lesz. -
R3nton #259987 Ugye akkor a 3001H-ért lehet kapni garázshelyet!? -
TomDantes #259986 Amúgy az új német TD ág engem se izgat. Szóval ja, oké a jó ágyú ,de a nulla páncél? Hát úgy van ez, nézzük a Jagdtiger-t. Na most oké goldammo-val átlövik( azért nem olyan egyszerű ám az, a gold sem csoda szer, az is pattan!) sima AP-vel meg a hasát is átlövi mindenki, de azért mégis csak ki lehet vele bírni jó pár lövést, tehát jó hogy van rajta némi acél.
No de az új német TD-nek sokkal jobb ágyúja lesz. Oké, de a Jagdtiger TOP ágyúja ugyan mi ellen nem elég? Szerintem bármi ellen elég lehet. -
Na megvan a KönigTieger - Pzkpfw Tiger II !!! -
TomDantes #259984 Ja, többen is válaszoltak már, de komolyan, honnan szedtek ilyen hülyeségeket, hogy egyet se lőttek ki szárazföldi egységek? De komolyan honnan? Vagyis tudom én hogy honnan, nekem is megvannak azok a khm, ,,könyvek" de jajmár. Legalább annyi haszna lenne, vagy legyen a WoT-nak ,hogy hö, leülök elé játszani, és érdekel, hogy no akkor mi is van a tankokkal ,és utánanézek. De ha ennyi se... 
A KT-vel meg tudni kell játszani a játékban, ennyi. Sokan nem tudnak. Tier 8-as csatában, nem nagyon állítanak meg vele, és hát mi többet akarhatnék egy tanktól ,mint hogy maga szintjén üssön? Jó cucc az nagyon.
De a többség, úgy játszik KT-vel, meg alapvetően német tankkal, hogy durr bele, ki áll nyíltan a mező közepére, csak egy nagy célkeresztet nem fest a gyenge pontjaira hogy ide lőjjetek aztán meg csodálkozik. Bár tegnap szt hiszem láttam farral támadó IS-t és T29-et is, szóval mindegy.