418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mittomén1 #260103 sohanem volt csak is kizárólag színtiszta is2 vs kt összecsapás.mindig van támogató egység is légierő tüzérség gyalogság stb.
a jagdtigerek nagyrészét valóban a nyugati fronton vetették be.de részt vettek az ardenneki offenzívában is ami nem az egyhelyben állásról szólt...
hibája mindössze annyi volt hogy nem bírták el a hidak és szintén gyakran hibásodott meg akár csak a kt dehát ez veleszületett betegség volt akkoriban ezeknél a monstrumoknál. -
mittomén1 #260102 jaj ez a szovjet mese...el hiszed akkor grat hozzá.
a királytigrisek a légierő és a meghibásodások áldozata lettek.többet robbantott fel a saját legénysége mint ahányat légierő pusztított el.ezt több vmire való forrás is megerősíti nem csak németek mondták.
az oroszok egy hónap alatt 5-6x annyi tankot gyártottak mint ahány királytigris összesen létezett. -
Én is gyűlöltem a T20-at, és mennyien leoltottak ezért... -
yossarianHUN #260100 A T20 nekem nem jött be. Bár papíron szerintem a legjobb hetes med, de egyszerűen nem bírtam megszeretni, ellenben a végén már utáltam. A Pershingre meg úgy emlékeztem hogy nagyon jó (régen teszten próbáltam), és az is volt. Az első 3 meccsen, mikor az akciós MM T8-ba tett. De ennyi is volt, utána már 10-ből 8-szor T10-ben mentem vele, ahol meg hiába jó a tank, egyszerűen nem tudtam kihasználni a benne rejlő potenciált, úgyhogy folyamatos erőltetett szenvedés után végülis könnyes búcsút vettünk egymástól. Pedig miket lehet művelni azzal a döggel T8-ban, miket lehetett legalábbis a régi MM alatt... -
Azért ez ma nem tartott "sokáig":
-
Á én a 75-ért már nem is megyek. A 15-tel is túl sok baj van, nemhogy naponta még +10. Nem éri meg kínlódni azért a semmi nyereményért. -
stoppos #260097 A T20 nagyon. Már csak azért megéri. -
*75 győzelmet -
Szerintem ha valaki annyira akarja azt a 5 wint, akkor ne összevissza menjen mindenféle tankokkal. Pörgesse azokat a tankokat amikkel 60% fölött van, akkor hamarabb eléri :) -
Ja 75 win-es event mi?
Kellene tudatni a tragya meccsmekerrel hogy ne osszon be akvariumi halak koze.
-
Klassz, röpke 256 csata és már meg is van... :)
-
Ne,hogy olyan partot rakjanak,hogy kilehessen jönni...
-
Egy kis fun, legénység fejlesztés. Olyan jó látni ahogy aprít :) -
Jól indul ez a nap. Eddig 7\1
A 7-ből 4 csatában, a sebzéslistában az utolsó 5, 0 kiosztott sebzéssel áll. Aki nem hiszi, tölthetek fel screenshotot. Ilyen "random" a világon nincs
-
Adjunktus #260089 pff amikor 2 helyen is fórumozok...
Bocsánat!nem ide... -
Adjunktus #260088 lol mi a baj a Chaika-val? 
Az op gép!Alacsony magasságon fordulózva bohócot csinál bármiből!A vadászokat simán bedarálja azzal a tűzerővel.A bombázókra meg majd rámegy más.:)
Még fullos Hayabusával is 2x megnézem a szitut mielőtt rácsapok.
-
köszi nektek is a válaszokat
-
ikarus44 #260086 én két csoportba rakom a TD-et: lopakodó (pl:Stug, JagdPZ IV,) és front TD (pl:Ferdinand, T95)
a "lopakodónak" inkább a tempót és rejtőzködést segítő skillt kell nézni, mert ha a frontvonalra kiáll másodpercek alatt kiszednék, mert nincs páncélja.
ezzel szemben a "front" TD-k mint a nevéből is kiderül az erős páncélja miatt nyugodtan lehet vinni a frontra. ott pedig inkább az olyan képességeket kell erősíteni amik a közvetlen túlélést szolgálják, ilyen pl: a "javítás" skill is.
(az olyan TD-ek mint pl:a T49 is a lopakodók közé sorolom, mert azoknak is inkább a gyorsaságra kell a hangsúlyt helyezni.) -
Adjunktus #260085 Ha már azoknál a skilleknél tartok(szigorúan az álca után)akkor inkább az off road vezetést részesítem előnybe a kuplung égetővel szemben TD-nél is.
Az OR vezetés csökkenti a talaj ellenállást,következésképp forogni is gyorsabban fogsz,ráadásul még a menet tulajdonságaid is javulnak. -
ok -
ikarus44 #260083 az is ajánlott. -
értem, esetleg kuplungégető a vezetőnek ? -
ikarus44 #260081 hatodik érzék, és álca TD-re alap követelmény. -
Jagdpanther - re első skill - nek mit tegyek fel a legényeknek ? -
AlucardHuN #260079 Mire számítottál? WoT professzorokra??! 27k battle 1600 eff? -
ikarus44 #260078 az E8-as ága egyáltalán jó? -
Már megint, akármivel, akárhol, akármit csinálok, vereség és vereség...
Gyözelem/Csata: 5 (16) (31.25%)
Tap: 528 (8 448)
Tap. (x1): 344 (5 502)
Szabad tap: 13 (398) -
Mit csinálsz ott Hetzerrel ? -
Egy kis érdekesség alacsony tierből:
-
kisokka #260074 De rossz
-
Amikor a képességek szerinti MM-ről beszéltetek, valami ilyesmire gondoltatok? Mert én valahogy ennek nem tudok örülni...
-
stoppos #260072 Az nem nagyon fog pattintani, az a másik. :)
Viszont az ágyúját jól ki tudod használni, hogy épp csak a fejed dugod ki. -
ikarus44 #260071 az M4 után azt hittem ez jobb lesz, de tévedtem, bár már képes olykor pattintani is, de ritkán. -
haflac #260070 Ekkora egy hulladék noob mágnes td-t mint ez az AC 48,még nem láttam.62 csatából 20-at nyertem úgy ,hogy 68-at kilőttem.Mindjárt el is adom ezt a szart. -
Okmyx #260069 kisokka: csak a szokásos bug: a hét survive után csak a következő csata után adja meg a 70K-t. Úgy látszik neked a 250K is akkorra lett meg, és egyszerre kaptad meg a pénzt.
"Minor issue is with the Lucky 7, chances are you will get 7 kills + 7 wins way before the 7 survived condition. When you survive the 7th battle, you won’t get the 70k reward, you will get it (for some strange reason) the battle AFTER that one, whether you win or lose, survive or not. So just play one extra battle."
(FTR) -
Okmyx #260068 Nem sajnos az MMje alapból szar. A Jumbo ág könnyebb és szórakoztatóbb is.
Bár mondjuk én az E8-at régebben használtam, szerintem labdába se rúg a többi T6 medium mellett. Persze biztos van aki szereti. -
ikarus44 #260067 én így tudok játszani a WOT-tal : játszom 1 hetet aztán elmegy a kedvem tőle 6 hónapra. -
ikarus44 #260066 az M4A3E8 MM-je szándékosan van elbaszva, vagy csak a játék baszakszik? (megint) ma vettem meg és MINDIG tier 8-as csatába kerültem vele MINDIG. így kissé nehéz fejleszteni. -
AlucardHuN #260065 Én egykét helyi emberrel találkoztam, de az számomra ómen arra hogy szar leszek abban a körben:D Legutóbb "This is Siemkaaa"-t láttam a mi oldalunkon, természetesen írtó szerencsétlen voltam és kiégtem:D De legalább nyertünk:P
Kapcsolatok közt is van itt Yossarian_Hun tól kezdve minden, sokszor meglepődöm régen mennyi nevet gyűjtöttem össze a játékból mikor elkezdtem. Amúgy valaki csak úgy kerül fel listára ha felveszem, vagy akkor is felkerül ha ő vesz fel engem?
(viszont az örök rejtély külföldi sükebókák hogy találnak meg gyakorlóra...) -
foxbat88fx #260064 egy évben egyszer nézek európai focit
de ez valami szánalmasan szar volt!!!!!
maradok amerikai focinál, a magyarok meg elmehetnek a faszomba ezzel a "teljesítménnyel"