418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
demoneye #260183 köszönöm szépen
-
Blacus27 #260182 erőt kivánok a betegséged kigyogyulásából -
foxbat88fx #260181 köszi mindenkinek....
nekem muszáj lesz minden stresszt megszüntetnem mert ez a szorongásos szar meg amikor érzelmileg a padlón vagyok....
neeeem nem akarok 24 évesen öngyilkos lenni, pedig jó párszor megfordult a fejemben
megteszem az első lépéseket... töröltem is a wot-ot!
igaz mindjárt megyek kocsmába mert be kell dobnom két sört! mert most sem vagyok valami hú de jól.... de aztán jöhetnek a "kezelések" :/ -
Pares #260180 Amúgy meg jobbulást és sok egészséget Benji! -
Fefe82 #260179 Jó légy haver! -
Okmyx #260178 Sok sikert foxbat88fx.
Én a WoWozást hagytam abba több év után, úgy, hogy intenzív klánéletet éltem, és a klántagokkal személyesen is összejártunk rendszeresen (kocsmázás stb.). Az egyik férjezett csaj aztán elkezdett rámszállni. Sikerült egyik napról a másikra abbahagyni, de elég kemény volt megállni, hogy ne menjek fel újra játszani. -
ladista #260177 Sok sikert :)
-
Sok sikert és jobbulást :) -
Fefe82 #260175 hogy a seggbe lehet 110E3-al 420 dmg-t lőni????meghaltam,utána őt néztem ,és 2x egymás után 440-420 dmg lövésenként egy KT-ba?azt hogy?az az ágyú nem 800-900-t baszkod? -
Toweliee #260174 Hajrá, Ember drukkolok neked. -
foxbat88fx #260173 igaz, töröltem is -
Pares #260172 Így jár az, aki "szarik a májra"... -
Okmyx #260171 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=259992]#259992[/URL]
Korábbi hozzászólásom a témában.
+ annyival javítanám ki, hogy nem féláron van, hanem 70%-on, de még így is igen jó ajánlat. -
foxbat88fx #260170 mivel nem fogom tudni a jelszót így nehezen...
biztosan lesznek "elvonási" tüneteim, de majd túl leszek rajta
ezt a lépést meg kell tennem -
Oddball29 #260169 Két hét múlva úgyis visszajön. -
foxbat88fx #260168 Sziasztok!
van egy hírem.... kinek jó kinek nem....
jó párszor felmerült bennem már, hogy abba hagyom a wot-ot....
na! most ez a pillanat eljött! leteszem, ennyi volt
sajnos ez a szorongásos/pánikos dolgom eléggé eldurvult és valóban sokszor menekültem a WOT világába vagy az alkohol felé, szégyen de ez van
ma találkoztam egy számomra nagyon kedves csajjal, egy volt osztálytársammal .... és amikor még ott is minden bajom van.... hányinger rosszullét, na az nem egy kellemes dolog
Eddig úgy voltam ezzel a szorongásos/pánik dologgal hogy áááá majd csak lesz valahogy, de amikor már egy olyan ember társaságát sem tudod élvezni akit nagyon szeretsz... na akkor már gáz van!!!
döntöttem, jó pár éve vannak már ilyen problémáim de most elég, nem mehet ez még így évekig... menekülök a gondjaim elől... közben nem élek...
az accom oda adom egy nagyon jó barátomnak.... itt még lehet egyszer kétszer megfordulok, de a WOT-ot nem erőltetem, teljes életmód váltáson kell átmennem, megszüntetem a stressz helyzeteket ezáltal a wot-ot is, és irány a pszichiátria vagy pszichológus vagy mi!
WOT helyett majd mozgok.... vagy bármi más szerelek vagy nem tudom, valahogy majd lesz, de azt tudom hogy nem könnyű időszak áll előttem
ez van, csak ezt akartam, legyetek jók! -
kHares #260167 Kapsz egy extra német medet ami saját hellyel jön, nem az első eset hogy osztanak.
Mai napom egyébként: Amx 50-120 7 csata duplázóig, dickermax-al már az 5.-nél tartok, jó ez. 75 win trololo -
demoneye #260166 köszönöm szépen a segítséget! akkor már veszem is! Remélem a garázshelyet is megkapom! -
kHares #260165 Konkrétan a H verzió és nem a P. -
Adjunktus #260164 VK.30.01 és igen.. -
demoneye #260163 Tudna vki segíteni!Melyik vk-t kell most megvenni,amelyik visszamegy 1tiert?! És ha lemegy 5be akkor a 6ost megkapom csak úgy? -
Tehát, mindhárom kritériumnak meg kell lennie azután adják! Köszönöm a választ! -
Okmyx #260161 Nem, 7 győzelem, 7 kill és 7 túlélés után,a következő csata végén kapod meg, napjában 1x. -
Most kaptam meg! Simán 7 győzelemre adják? -
Ez a 70 K-s event miről is szól? -
Toweliee #260158 Ezt te írtad: Teljesen jól érzed magad egyedül, de mások arra biztatnak, hogy ne egyedül tankozz. Már a kérdésed se érthető. Adjunk tanácsot azzal kapcsolatban, hogy te hogyan érzed magad jobban, kb ez jött le. -
VanDaal #260157 Nekem még 3 győzelem kell a 15-höz, de ha marad a délelőtti szerencsém, akkor ez kb 10 csata alatt fog összejönni :)
A végén már rá is görcsöltem, úgyhogy az utolsó pár csatában már nem csak nyerni nem sikerült, de sebezni se...
Úgyhogy a maradékot majd inkább tele hassal, F1 után :) -
Hehe, egyszerre jött be a 250k meg a 70k (mondjuk ha jól tudom, a 70k eggyel későbbi csatánál kerül kifizetésre)
Győzelem
Fisherman's Bay 2013. szeptember 8. 13:46:23
Pz.Kpfw. III/IV: 264 Szerzett kredit 332 082
Javítások: -2 443
Össz: 329 639
Zsinórban 6 win. Meglesz a böjtje ennek :D
-
Gerdzso #260155 Közben meg lett. :) -
Gerdzso #260154 Valaki eltudná küldeni a T-54-es event linkjét? :) -
Konci #260153 Most tapasztalgatom mi a jó benne.
Eddig nem jöttem rá.
Mentem egyet vele,persze megint volt egy ammo hit...Az jobban meglepne ha nem lenne...
Legénységre tettem biztonságos akármit, lóf..t se ér.600k -t meg nem adok egy cuccért,pláne hogy nincs is most annyim.
Egyszer volt hogy hull down.ban pattogtak rólam amúgy igen kevés pattan,persze én se tudom hogy kellene vele játszani,ötleteket elfogadok ha már megvettem.. -
Adjunktus #260152 De rühellem az ilyen kis faszkalap,retkes,buzikat.Úgy szájba rúgnám,hogy azt is leszázalékolnák aki felsegíti. 
Szidjuk itt a Lengyeleket meg a többit,de ha többen vannak egy csatában,akkor jól elvannak egymással.Nálunk meg ez a sok retek kis csicska,rázza a picsáját név és arctalanul.
már bocsánat... -
madmanic #260151 Szólj foxinak, hátha..
Kicsit mocskos a szája ( meg a mája ), de egy embered már van
Ha lehet káromkodni ingame, beszállok, mi leszünk a Trágár-Trógerek
-
AlucardHuN #260150 Wut? Az volt a baja hogy batmobillban ülltél? -
Szpecnyaz #260149 Ahogy elnézem HHR-es volt, kérdezz meg valami volt HHR tagot a klánban, hogy miféle alak ez.
Am engem volt olyan hogy azért TK-zott ki a kör elején egy magyar, mert HUNS-os vagyok :D. -
Te érted hogy mit akart mondani? Amúgy ismerős a neve... -
E-25-ről vélemények? Érdemes beruházni rá? hozam, játékélmény? -
TomDantes #260146 Hű de fos pálya ez a Severogorosk vagy a mi. Mindenki csak kóvályog össze-vissza, imádom az ilyet. -
rudii #260145 Még mindig megtudnak lepni a magyar játékosok. 
Mint az kedves "Ocsi" játékos aki 34 ezer csatával a háta mögött úgy döntött, hogy
csak úgy kilő a csata első perceiben ok nélkül full HP-ról.
-
AlucardHuN #260144 Tulajdonképp abban mi a jó? Nekem az olyan med-heavy hibrid vagy egy dagadt med...