A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #260168 Sziasztok!
van egy hírem.... kinek jó kinek nem....
jó párszor felmerült bennem már, hogy abba hagyom a wot-ot....
na! most ez a pillanat eljött! leteszem, ennyi volt
sajnos ez a szorongásos/pánikos dolgom eléggé eldurvult és valóban sokszor menekültem a WOT világába vagy az alkohol felé, szégyen de ez van
ma találkoztam egy számomra nagyon kedves csajjal, egy volt osztálytársammal .... és amikor még ott is minden bajom van.... hányinger rosszullét, na az nem egy kellemes dolog
Eddig úgy voltam ezzel a szorongásos/pánik dologgal hogy áááá majd csak lesz valahogy, de amikor már egy olyan ember társaságát sem tudod élvezni akit nagyon szeretsz... na akkor már gáz van!!!
döntöttem, jó pár éve vannak már ilyen problémáim de most elég, nem mehet ez még így évekig... menekülök a gondjaim elől... közben nem élek...
az accom oda adom egy nagyon jó barátomnak.... itt még lehet egyszer kétszer megfordulok, de a WOT-ot nem erőltetem, teljes életmód váltáson kell átmennem, megszüntetem a stressz helyzeteket ezáltal a wot-ot is, és irány a pszichiátria vagy pszichológus vagy mi!
WOT helyett majd mozgok.... vagy bármi más szerelek vagy nem tudom, valahogy majd lesz, de azt tudom hogy nem könnyű időszak áll előttem
ez van, csak ezt akartam, legyetek jók!