418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most fogja kapni a buffot a PII? Az, hogy fel tudtam rá rakni a topgunt meg a topmotort alapból, jót tett neki kezdésnek :) -
Okmyx #260342 Szerda.
Utána lehet telepíteni a modokat. Egész napos elfoglaltság.
Már amelyik működni fog az új rendszerben. -
Eu-n 11. -
Tiger 2 őt 4 napja vettem meg kb de nagyon tetszik, csak jól kell forgatni:) -
A patch kb. mikorra várható? -
madmanic #260338 Köszi a válaszokat!
Persze egyszer meglesz mindkettő, de most sok volt a pantherrel a 108 k xp... -
Toweliee #260337 A PII nem olyan, mint a Panther, nem ez a távolról sniperkedős. Nem is igazi medium, tökéletes rákészítés az E-50-re. A Tiger II meg bőven megállja a helyét. Azért írtam, hogy mindkettőt, mert szerintem érdemes kipróbálnod őket előbb vagy utóbb. -
stoppos #260336 A panter2-vel lehet közelebbről is operálni, de nagyon látszik és ettől ez veszélyes. Viszont kap némi buffot, többek között -8 fok gun depressiont, amitől elég jól lehet majd dombok mögül nyomulni vele. Gyors is, igaz az csak egyenes vonalban, de ha jól emlékszem arra is kap rendes buffot. Jó kis tank már most is, nemrég vettem vissza, de szerintem a változtatások után egy teljesen más jószág lesz. -
Okmyx #260335 Én teljesen kifulloztam, tényleg ritkábban gyullad a top motorral, szinte alig fordul elő. A torony karcsúbb szemből, többet pattint, más előnye nincs. A vent+rammer+célzásgyorsító alap, és a camoja is elég jó, többször sikerült már eltűnnöm vele. Nagyon jól mozog (persze nem amx 13 90 platoon ellen).
A snapshot meg még plusz segít kicsit a célzásban.
Az utolsó két napot még kihasználom vele, utána már nem lesz ilyen fun. -
stoppos #260334 Ja én csak azért mondtam, mert abban is van egy kettes. :) -
R3nton #260333 azért annyira így se lesz rossz 300mm helyett 250 lesz a gold ammo penje, bőven elég lesz ez is -
Toweliee #260332 

-
madmanic #260331 Átfogalmazom, és kifejtem:
PantherI ből ez a két ág van.
Szerintetek melyikkel lehet élvezetesebb csatákat vívni?
A PII olyan mint a sima panther, tehát messziről scope pal snipeolós?
Illetve a TigerII a T8 ban mennyire életképes? -
Okmyx #260330 Az IS-2 állatgép, kár, hogy holnapután nerfelik.
E-75 kakaskodik? bumm pofába, már tolat is. T29 hulldownban szivatja a népet? puff oda egy négyszázast a tornyába, már megy is vissza. Egész útvonalakat lehetett lezárni vele. Pearl Riveren az északkeleti úton egyszerre jött egy KV-1S, egy TigerP és egy IS-3. Mind rajtavesztett, képzelem milyen őrjöngés ment a túloldalon.
Főnök, egy kínai tankunkat nerfelték ágyúügyben. Kár érte, kíváló tank volt.
Viszont a type 58 amúgy jó ágyúját kicsit buffolják, azzal is lehet alkotni (már amennyire). -
T-127-et is ingyen adták mindenkinek :P Nekem is hozott 10 garázsslotot XD
Mivel még csak legényeket sem lehet benne húzni ezért nem adnék aranyat érte, de amúgy nem rossz kis cucc, rengeteget pattognak róla szemből. -
maross #260328 Még mindig van par 1500 aranyas invite kodom, ha valakinek kellene. Ha dobsz egy privit, legyszi mondd pontosabban hogy mit szeretnel, ne azt hogy "van még kód?", mert nem tudom mire gondolsz. -
Heh, pont hétvégén adtam el az IS-2-t, és vettem Panther II-t. Nem abból és nem is kategória, csak így megemlítem:) Az IS-2-t stock motorral és stock toronnyal nyomtam ki. Annyi bizonyos, hogy szeret égni, mint a fene. Lehet persze, hogy a fejlettebb motor (ami 12%-os nem 15%) kevésbé ég. Plusz célzásgyorsítóért is sikított volna, a brawler harcmodorhoz... -
Ne haragudj, de amúgy a kérdés is elég értelmetlen. Az egyik nehéz tank a másik közepes. Teljesen más kategória a kettő. De egyébként saját kategóriájában mind2 nagyon jó. -
madmanic #260325 te is érzed, hogy ezzel nem segítettél...
-
stoppos #260324 IS2. :)
Jön a buff, melyiket nyomják meg jobban? -
Toweliee #260323 Mindkettő. -
madmanic #260322 Panther2 vagy Tiger2 ? -
Kronos79 #260321 Szerintem jobb az LTP-nél. Az ágyúja egész jó, a frontja pedig elég pattogós. Az LTP-ket legalábbis pattintja. A mozgása kielégítő. Én szeretek pár kört nyomni vele a 15 winért. -
R3nton #260320 nem rossz, de 900 goldot nem ér. Max ha féláron van. De sztem jobban megéri egy t5-ös féláron amivel legénységet is lehet húzni és még valamennyit hoz is a konyhára. -
Köszi szépen!
Rathrol: Szerintem gyenge tank. Én T3-ban T-70-el poénkodok. Egész pattogós és jól sebez. -
Rathrol #260318 T-127 érdemes megvenni tier 3 fun kedvéért(?), vagy ugyan azt nyújt mint a LTP tank amit a wot ingyen adott mindenkinek?
-
MrSnail #260317 ú bocs, tényleg ezt benéztem rendesen 
-
R3nton #260316 nehezen, mert csak a shopban lehet majd megvenni. -
MrSnail #260315 Akik próbálták teszten milyen volt a T34-3? Így, hogy nyertem 3000 aranyat + eladnám az SP-t lehet befizetnék rá. 
-
Szpecnyaz #260314 Várd meg a jövőhetet, hátha beteszik akcióba. -
Köszi a választ meg a biztatást. A pénz már megvan rá. (11 milla)
Csak jó lenne egy kis árengedmény.
Egyébként a KV-4-et is imádtam. -
Blacus27 #260312 nem tudom de gyüts össze rá mert nagyon nagy játék élményed lessz vele pláne ha 8-as tierbe te leszel 9-es de a saját tierbe is királykodhatsz vele nagyon lassu de ütös oda álhatsz az e75 elé vele -
Okmyx #260311 Ez nem gyenge gif.
Megsemmisítő erejű artys vagy ISU-152 HE lövés hátulról.
-
:)
Na igen. Az majd kiderül hogy mennyire lesz hosszútávú a dolog.
Az évek során elég sok más jellegű (bf3, cod-ok stb) online játékot próbáltam, de nagyon hosszú ideig csak az UT (szigorúan a klasszikus) és a Tactical ops (cs szerű cucc) tudott lekötni.
Ennek még nyilván bele sem kóstoltam a sűrűjébe, még csak a tankokat próbálgatom hogy melyiket szeressem. :) (eddig még talán a Vickers Medium MkII meg a T82 ami tetszetősebb)
-
Soha nem bannoltak még és emlékeim szerint még soha nem lőttem ki direkt csapattársat. Olyan viszont már fordult elő, hogy elém ugrott valaki a lövés pillanatában, de persze ez is nagyon ritka, szóval nem hiszem, hogy úgymond "össze gyűlt" volna jó pár kilövés.
Na persze a lényegen nem változtat, mivel tényleg kilőttem őket és még az sem tagadom, hogy direkt volt.
Reportolni a 24 óra miatt szerintem teljesen felesleges. Ma este már újra tolhatom, addig meg ott van a másik két fiókunk.
Igazából csak elgondolkoztam, hogy teljesen vétlen embereket is kizárhatnak egy időre. Még lehetnek olyan retardáltak, akik csak azért mennek be szakaszban egy játékba, hogy belekössenek valakibe, majd az szépen kilője őket és bannolják. Láttunk már ebben a játékban sok elmebeteget, nem hiszem, hogy ezen meglepődnénk. -
Nem lőtték egymást, hanem toszogatták és lökdösték egymást, de pont egy hídon, ahol nem lehetett elmenni tőlük. Szépen arrébb toltam az elc-t és mentem tovább.
Lehet, hogy tényleg szakaszban voltak és éppen buzerálták egymást. -
Szerintetek az ST-1 lesz valamikor akciós? -
Azt a büdösmindenit :D -
stoppos #260305 Én sem kaptam soha bant, pedig néha nyakon szoktam csapni az állandóan elémmászó csapattársat.
-
Nekem ezt írták anno válasznak 2013.05.27. (kép + replay volt):
"Dear tank commander,
Thank you for providing us this information.
Appropriate actions have been taken.
Please note, that you don’t have to submit a ticket to report these kind of behavior and that you should use our integrated in-game reporting system. http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/complaint-system
See you on the battlefield!
Best Regards,"