418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Nem, a Maybach HL 210 TRM P30 - 650 lóerős és csökkentették a fordulási sebességet.
  • polluxware
    700hp-s mocit kapott
  • kHares
    Muhaha, a vk2801-en megint nerfeltek. Sorozatban 5x butították már szegényt?
  • Pares
    8.8 patchnotes - official tank changes
  • polluxware

For turret Pz.Kpfw. Panther Ausf. G:

Added the gun 7,5 cm KwK 45 L/100.
    Turret traverse rate Pz.Kpfw. Panther Ausf. G changed from 41 to 30 deg/sec.
    Turret weight changed from 9600 kg to 7760 kg.

ezt megtudja valki erősíteni???
  • Roger6
    Én a láncolásra gondoltam speciel, nem a hasára. De aztán lehet az is a földbe megy.
  • kisokka
    Előtte vertem bele 350-et, a franc akart itt láncolni
    Jó, amúgy nem kérdés, hogy én csesztem el, de akkor meg sem fordult a fejemben, hogy nem talál be. Ez már ilyen minden mindegy alapon ment, mivel szorított az idő.
  • kisokka
    Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy ha a hasára célzok, akkor nem a földbe csapódik a skuló, igazából az is meglepett volna, ha sikerül kilőni. Még így sem biztos, hogy nyerünk, mert IS-6 elég magasan volt hozzájuk képest, egyedül meg lehet kifiléznek, ha van egy kis eszük.
  • patchaou
    Én a helyedben láncoltam volna rajta egyet, az resetel.
  • Roger6
  • kisokka
    Utólag visszanézve jobb lett volna. Az is jobb lett volna, ha HE van betöltve, de még jobb lett volna, ha eltalálom azt a szart
  • Master91
    ftr-en volt cikkek arról hogy vannak lehetséges light-ok tierXig.

az Amcsiknak a 9-10es esélyes hogy rakéta vetős lesz
    És persze arról is volt szó hogy nem söpri le a rakétákat Serb bácsi az asztaláról....

Előre félek, Jpz-m mögé kerül az a kis bolha, és 1 tactical nuke bombot basz a lyukamra
  • Roger6
    Hát nem azért, de ilyen esetben miért a kupolára lőttél? Nem volt elég nagy célpont a teste, amit ráadásul szarul forgatott be, simán át lehetett volna lőni?
  • kisokka
    Na ez az, hogy nem nagyon volt idő rá, IS-6 még bele tudott tolni egy HE-t, úgy ment le a hp-ja 35-ről 28-ra Csak én meg már töltöttem a páncéltörőt.
  • Count Adyn
    HE a barátod:)Már amikor van ideje tölteni az embernek:)
  • kisokka
    Dehogy...A kupola alá egy centivel rikosé
  • Tono34
    Csak nem fölé ment? :D
  • Sunsetjoy
    A múltkor összejött egy olyan, hogy mindkét oldalon megjegyezték, hogy jót húzott az MM. :)

Randomban 14 heavy tank + 1 medium (vagy light talán) és mind a két oldalon(sorminta!)
    A WR meg 50%-ra volt becsülve (és nem az xvm nem működése miatt).
  • kisokka
    A helyzet adott, 98%-os capture az ellennél, KV-4 a körben, másik 3 társa a bal oldali domb mögött, KV-4 már ellőtte magát, így itt a pillanat, hogy reseteljem a foglalást:

Sikerült vajon?
  • ratgab
    Ezt én is megfigyeltem. Ha jól megy a játék, akkor adott tankkal elkezd bedobálni alulra, hogy kompenzáljam a többi rossz játékos teljesítményét. Kb. hasonló erősségű csapatokat próbál összepakolni a játék.

Csak ezzel az a nagy büdös probléma, hogy hiába lila a leggyengébb tankok közt lévő vagy középerősségű tankban ülő játékos, ha a topok még ha ultra szarul játszanak is bedarálják. Tehát erősen sántít a rendszer.
  • VanDaal
    A skill alapú MM szvsz már réges-rég bevezetésre került, csak nem úgy, ahogy gondolnánk...

Nem a hasonló képességűeket pakolja össze, hanem épp ellenkezőleg. Ha jó játékos vagy, akkor még több hülyével rak össze, nehogy nagyon megszaladjon a győzelmi arányod. Aztán össze is sz*rhatod magadat a sok seggarc helyett, ha a többi 14-ből 7-en 0-t sebeznek...
    Ma reggel is 8-ból 7 vereség. Egyszerűen nem engedi még csak a duplázókat se megcsinálni.
  • Sunsetjoy
    6.3s * (commander főskill + loader főskill*0.1) értékét elosztod ezzel:

(0.00375 * 82.5 + 0.5) + felszerelésbónusz

Elvileg ezzel tudod kiszámolni a reload timeot
  • stoppos
    Én azon gondolkoztam, hogy kiválasztok párat és megcsináltatom valakivel Magyarországon.
  • NH3CL
    Jó ez a WotLabs pólóbolt, de a szállitás kurva drága és Magyarisztánba nem is hozzák ki...
  • NH3CL
    Nem
  • Dani271
    "-A skill alapú MM-et nem fogják bevezetni."

Nem veszi meg valaki az accountom?
  • AlucardHuN
    Csesztet a fórummotor na xD
  • popey8
    zsupeti: itt nem mutatja mp-ben

Maala: a töltőm 110%-os + 90 (camo) az 1. skill. Ha a 6,30-at elosztom 1,1-el (gondolom csak ez számít), akk 5,72 jön ki. Még1x mondom 6,04 a töltésidőm, szal vmi csak nem kerek.
  • Madi92
  • Maala
    Úgy, hogy ráviszed a töltődre az egeret, megnézed, hány %-on vagy, és az általad kapott eredményt még elosztod ennyivel. (107% = 1,07)
  • zsupeti
    SU-100M1

vidd az egeret a rof-ra,és feljön egy kis ablak.Ott látni fogod,h bia,venti ,100%crew esetén mennyi is az annyi.
  • popey8
    Sosem volt erősségem a matek:) Hogy lehet azt kiszámolni, h mennyi idő alatt tölt be a tank, ha tudjuk a 60 mp-enként leadott lövések számát? Én úgy csináltam, h a 60-at elosztottam x-el. SU-100M1 a konkrét példa.

60\9,52=6,30

Azonban vmiért nem a jó eredmény jött ki, mert 6,04 a csatában töltésidőm. Szal, akk h is kell ezt kiszámolni?:)
  • Pares
    Néhány tankomon észrevettem, hogy lehet ilyen, de pl. megvettem az E-50-et, csak a PII 88-asa, a rádió meg a motor van meg rajta, de valami iszonyat gyengének tűnik. Az első csata óta legjobb esetben alsó-középmezőny, még egyszer sem voltam toptier, de még csak a közelében sem...
  • AlucardHuN
    ehh sry a duplapostért.
  • AlucardHuN
    ehh sry a duplapostért.
  • AlucardHuN
    Nekem pont KT tesztelés közben volt ilyen. Kb 2 csata után t10 toptankok. De legalább utolsóban beleadtam azt amit stocként lehet tenni sima apval. Kár hogy a porsche torony gyengus. És még a wr is 50% felett van. Bezzeg a jagdpanther meg a hellcat... az előző cicát is megszerettem, mégis kb 12 win kéne az 50%-hoz...:(
  • AlucardHuN
    Nekem pont KT tesztelés közben volt ilyen. Kb 2 csata után t10 toptankok. De legalább utolsóban beleadtam azt amit stocként lehet tenni sima apval. Kár hogy a porsche torony gyengus. És még a wr is 50% felett van. Bezzeg a jagdpanther meg a hellcat... az előző cicát is megszerettem, mégis kb 12 win kéne az 50%-hoz...:(
  • R3nton
    Ja :D De azok low tier tankok
  • Wasp91
    Jönnének a Christie tankok. Lehetne rallyzni.
  • R3nton
    új könnyű tankok??? Ez vajon t8-as tankokat jelent, vagy ki lesznek tolva ők is t10-ig?