418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #260862 Nekem egy óra volt. Annyi hogy az xvm stat része még nem megy mod hiányában. Nem tudom hogy mit csináltok 1 hétig.
A hitlogból a beépített xvm-est használom, az megy perfektül. -
Köszi,a segítséget, de így sem jó, esetleg fel tudod vhova tölteni a fájlt?
-
Nem megszűnt, át lett nevezve "scaleform"-ra. -
Okmyx #260859 maxzoomout mod nálam működik, csak simán a 8.7-es változatot felraktam, azzal nincs gond.
Amiket nem tudtam eddig működésre bírni:
-Locastans Minimap
-Startup Video Remover
-és természetesen az XVM, aminek "az eredeti ikonjával" kéne indítani, de nem tudom melyik az eredeti, a sok közül. -
Fél óra? Inkább 1 egész nap. Most lesz 1 hét is.
Az xvm hitlog része is működik? -
Hát alapvetően kakesz. Bár szemből azért viszonylag tartós. :)
De mától elvileg nerfelve van, talán. Az isten se megy el a WG-n.
Egyébként szerintem a legjobb "farmoló" prém nélküli tankok azok T6-osok. Kb. mindegy melyik. Olcsó a javításuk, elég szép dolgokat lehet már velük művelni. Van játékélmény velük.
De ha minden áron prémet (és medet) akarsz venni akkor csakis Type-59. Best. ;) -
Oddball29 #260856 A 3002M jobb, nekem első blikkre bejövős. -
Oddball29 #260855 Itt van egy
Csak ezt raktam fel, többi le van ejtve. -
AlucardHuN #260854 Muhahahaaaa én bezzeg alig használok modot, nem is sírok:D Viszont ha van kompatibilis zoom mod írjatok... az előző patchet anélkül tolltam, néha hiányzott:D -
én szarok rá mi lett jobb, rosszabb stb...
de, hogy a VK3601H nehéz tank lett a hozzávaló lomhasággal, meg a konisch löveg sebzése 135 lett, kib@szás
ennyire jó tank volt, hogy tönkre kellett tenni?
-
Rathrol #260852 T26E4 tényleg olyan rossz tank lenne? Mert most hogy ismét megvehető játékon belül lehet befektetnék rá, mivel tier 7 prém tanktól biztos jobba hozza a kreditet, és jelenleg drágább prém tankra nincs pénzem! -
Szpecnyaz #260851 Na jó, most az új script miatt 1 óra volt a dolog és már megy minden amit szoktam használni. -
Há' nem fél óra. Kell egy nap is néha mire minden működik. Türelem. Ennyi. -
madmanic #260849 Andrea 1.0 nem lehet átállítani Moha bá' ra? :) -
Szpecnyaz #260848 Nem mintha nem lehetne 2 havonta kibírni azt a fél órát amíg megcsinálja az ember a modjait. -
Miért kell sírni állandóan? Rísz itt a módolás miatt. Nem kötelező, csak neked segítség. Szépen megcsinálgatod magadnak, vagy nem használod. Nehogy már a kiegészítő módokért is a WG legyen a hibás!
2 év alatt hozzászokhattál volna. De mintha kötelező lenne a hiszti minden patch alkalmával... -
lexlutor #260846 koszonom! -
Szpecnyaz #260845 Lényegtelen, 1x akkor is meghalsz, újraélesztés ide oda :D. -
hNeo2 #260844 "te azt hiszed ha nagy a hangod akkor mindenki elhiszi, tudod mekkora hülyeséget írsz ?"
úgy gondolom nem írok hülyeséget
"ha skill based lenne, azért nem lenne egyforma az WN6, gondolkozz már kicsit továbba az orrodnál."
rendben, te is.:)
"pl:wn6:600, egyforma emberekhez kerülne, tehát elvileg tudna sebezni többett, fentebb megy a wn6-ja 700-ra, és akkor ott tudna többet sebezni ?"
Mivel kevesebb pro player lesz ezért több ellenséges tank HP marad neki, hogy begyűjthesse.
"Csak akkor ha ügyes, és itt van a kutya elásva, ugyanis nem menne a WN6-ja az égig, ugyanis ha eljut egy szinre, mondjuk 800-900, ott már nem tudna érvényesülni, tehát vagy stagnálna, vagy csökkenne a wn6-ja."
Így van felmenne 1 ideig, mondjuk 1000-re, és stagnálna.
A pro kategóriákban, meg mivel kevesebb noob van, nehezebb lőni, ezért lecsökken az emberek wn6-ja 1000-re. Így mindenki azonos lesz előbb utóbb.
Mivel noob csatákban és pro csatákban is ugyanúgy 15 ellenséges tanknyi kilőnivaló (és ezáltal megszerzendő pont van)!
"nem igaz hogy ezt nem bírod megérteni."
én értem, de te?
"csak megjegyzem hogy a ladder/skill based dolog nem hülye gyerekek találmánya, sok nagy MMO-ben így lehet előrehaladni, ezzel akadályozzák meg az új játékosok frusztrációját, ill. azt hogy a pro játékosok stat paddingot játszanak."
Ezekben a játékokban kis szintűek, kevés csatások nem kerülhetnek össze sok csatással. Wotban igen. Ha igaz amit írsz, akkor máshol is 50% felé terelődik mindenki.
Összességében:
Mindaddig amíg vannak különböző játékosok, addig a stat MM szétszedi őket.
A kicsik az 50% felé konvergálnak, a nagyok is. Amíg lassan pár év alatt kiegyenlítődnek.
Szerintem jól gondolom -
Szpecnyaz #260843 Ha egy lövedék rossz szögben ér valamit, vagy a lánctalpat találja el akkor nem fog sebezni. Ez alap játék mechanika, nincs benne semmi összeesküvés. -
FosTalicskaa #260842 Igazából az sem biztos, hogy csak egyszer halhatsz meg. Gondolok itt pl. a balesetek utáni újraélesztésekre stb.... -
Szpecnyaz #260841 A flash helyett már a scaleform nevű mappába kell pakolni a dolgokat és akkor működnek. -
Mester61 #260840 Én nem teljesen erről beszélek, hanem ha egy BL 10-el vagyok az a 8-ast sebezze mint az állat főleg oldalról, ha meg X-es tierben vagyok az IS-4 et ha nem sebzem tíz csatában 50 méterről egyszer sem akkor 435m-ről ,hogy a kurva életben ammo rackezem, ilyen nincs. -
stoppos #260839 Meg az adó. -
Ennyi :) A világon minden 50%, kivéve azt, hogy egyszer meghalunk. -
madmanic #260837 de fura nem ezek a modok voltak eddig.. de a hangok jók.. -
stoppos #260836 Felmégy az xvm editorba, megnyitod a filét. Nem tudom fejből megmondani ez melyik filé sajnos. Markers néven fut, vagy valami hasonló. Az editorban kiválasztod a markers menüt. Text fields-re rákattint. Jobb oldalt kiválasztod, az ally enemy, normal és extended-et. Legyen ez mind szürke. Megekresed a rating text fieldet és rákattintasz a mellette levő kis sárga háromszögre. Voilá... -
lexlutor #260835 öö.. hogy?
nem ugy van h flash mappa megszunt? akkor h rakod fel? -
Oddball29 #260834 Úgy látszik ez az új WG-map politika. Basszunk be két bazi nagy hegyet a bázis mögé, hogy mindig legyen egy-két TD, aki végig ott fogja a bohócot polírozni. -
Szpecnyaz #260833 A 68% pont azt elenti hogy maradt 32% esély a vereségre. Ha 100%on lenne lose akkor megérteném hogy miért panaszkodnak miatta az emberek, de így nem. -
Mester61 #260832 Én is szeretlek :)
-
bigmano #260831 Nem zörög a haraszt...de persze nincs igazad és ez csak véletlen! -
Föleg amikor a 12 zöldázs egyirányba megy és ha szolsz hogy másfelé is lehetne akkor lenooboznak és felhánytorgatják nekik mennyi az effijük. -
Mester61 #260829 No akkor most elősször és utoljára írok ilyet. Malinovka én Ob.704-el vagyok AMX feljön scootolni 160 méterre van és oldalról telibe verem BL10-el lepattan. első lövésem a csatát elbaltázzuk vesztünk, holott nyernünk kellett volna 68%. Jagd panzE100-al vagyok Tier full X-es csata 41%-ot ad az XVM, IS 4 áll 435 m-re fent a hegyen első lövésem 2500dmg full amo rack, a csatát nyerjük 15:1 re. Valami nagyon nem jól van. Hihetelen furcsa dolgok vannak és sokszor a csata nem a csapat tehetségén múlik, hanem a wargaming beállításán, de ez csak az én rosszalú véleményem,nekem így sem rossz ez a jázék, vagy mégis? -
Tényleg jó, vki elmondaná,hogy lehet beállítani,hogy alapból mutassa a wn6-okat, mármint a tankok felett?,és ne kelljen alt-ot nyomni?
Ezt még valahogy beállítanám imádnám :)
-
Bee #260827 Nekem azok a csaták tetszenek, ahol profik vannak mindkét oldalon; lehet, hogy nem sebzek sokat, de tanulhatok tőlük, és hasznossá is tehetem magam. Nemrég mentem ezt a kört (48% győzelmi esély), HUNS-osok és VTEPS-es a csapatunkban, nem kellett azzal szembesülnöm, hogy a dombok alá egyedül megyek meddel South Coast-on. 4600 spot dam + 1651 dam elég volt a harmadik helyre:
Ez pedig minden élvezet nélküli kör, ahol nem volt időm eleget sebezni (15-0):
-
madmanic #260826 köszi -
Karelgott #260825 Nekem megy. Bemásolás után az eredeti iconnal indítsd a játékot. -
stoppos #260824 Ó, azt lehet hogy már eleve blokkolta az agyam, mert nem láttam. :) -
Ugyanannyi xp-t és kreditet kapsz vereség esetén is, mintha győznél, de csak akkor ha kapsz vmilyen battle hero kitüntetést.
Tegnap éjszaka Iván elaludt a gomb mellett