A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hNeo2 #260844 "te azt hiszed ha nagy a hangod akkor mindenki elhiszi, tudod mekkora hülyeséget írsz ?"
úgy gondolom nem írok hülyeséget
"ha skill based lenne, azért nem lenne egyforma az WN6, gondolkozz már kicsit továbba az orrodnál."
rendben, te is.:)
"pl:wn6:600, egyforma emberekhez kerülne, tehát elvileg tudna sebezni többett, fentebb megy a wn6-ja 700-ra, és akkor ott tudna többet sebezni ?"
Mivel kevesebb pro player lesz ezért több ellenséges tank HP marad neki, hogy begyűjthesse.
"Csak akkor ha ügyes, és itt van a kutya elásva, ugyanis nem menne a WN6-ja az égig, ugyanis ha eljut egy szinre, mondjuk 800-900, ott már nem tudna érvényesülni, tehát vagy stagnálna, vagy csökkenne a wn6-ja."
Így van felmenne 1 ideig, mondjuk 1000-re, és stagnálna.
A pro kategóriákban, meg mivel kevesebb noob van, nehezebb lőni, ezért lecsökken az emberek wn6-ja 1000-re. Így mindenki azonos lesz előbb utóbb.
Mivel noob csatákban és pro csatákban is ugyanúgy 15 ellenséges tanknyi kilőnivaló (és ezáltal megszerzendő pont van)!
"nem igaz hogy ezt nem bírod megérteni."
én értem, de te?
"csak megjegyzem hogy a ladder/skill based dolog nem hülye gyerekek találmánya, sok nagy MMO-ben így lehet előrehaladni, ezzel akadályozzák meg az új játékosok frusztrációját, ill. azt hogy a pro játékosok stat paddingot játszanak."
Ezekben a játékokban kis szintűek, kevés csatások nem kerülhetnek össze sok csatással. Wotban igen. Ha igaz amit írsz, akkor máshol is 50% felé terelődik mindenki.
Összességében:
Mindaddig amíg vannak különböző játékosok, addig a stat MM szétszedi őket.
A kicsik az 50% felé konvergálnak, a nagyok is. Amíg lassan pár év alatt kiegyenlítődnek.
Szerintem jól gondolom