418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Sokkal idegesítőbb így hogy nem látom kitől mire számíthatok
    Jönnek a vereségek folyamatosan így is mert a kibaszott kretének attól még vörösek hogy nem látszanak annak,csak így nem tudom hogy a pálya melyik felén lesz szükség segítségre,hol bukik a csapat mert full nyomorékok.

Mire kiderül,már a fél csapat halott és már cseszhetem.Remélem hamarosan lesznek olyan modok hogy mindent vissza lehet állítani a 8.8 előtti állapotra. fkn WG!!!!!
  • Fingerblaster
    op vagy nem op ebből is látszik hogy itt is kamuzik a WG 'nem vesszük figyelembe a community akaratát' , ez volt az artynál, most ez van az autoloadereknél, tdknél.mert jön a vérpistike aki leáll a heavyjével harcolni 350m- es távon a td ellen és utána sír hogy op nerf miegyéb.
  • Master91
    aztán elküldheted a picsbe chaten az op szarját
  • foxbat88fx
    na most legalább látom milyen idegeskedésekből maradok ki
  • Fingerblaster
    mert csak 10mp re kell megjelenned hogy kilődd a tárad, aztán kb semmi hasznod?
  • Thoryne
    A "Send entire crew to Barracks" egy xvm dolog. Gondolom majd azt is frissítik. (remélem!)
  • Master91
    Úgy legyen :(
  • Reaper
    Ne félj 8.9 után talán véget ér ez a francia noobtd korszak..:)
  • Master91
    Ha foch van a csatába, miért mindig Ő a top sebző??...
  • Fingerblaster
    ezzel elég is volt mára a wot
  • Gottfried
    hát xvm nélkül egy akkora rakás szar ez az egész......
    bassza meg a kibaszott WG ezt a havonkénti pecselést!!!!!!!!
  • GabeE3e
    Jól látom,hogy a legénységet egyesével kell vissza pakolgatnia tankokba?

• rolio
    Hello
    Gyönyörű peccs érkezett, minden fakezű nyomoronc beült artyzni? Buffolták őket vagy mi a fa...om? T10-ben 3-4 oldalanként, és játsszál paraszt... Nyugtassatok meg hogy csak próbálgatják a mozgássérült játékosok...
  • Kronos79
    Én is kérdeznék. Hogyan lehet visszajátszásokat nézni 8.8-ban? A mentett visszajátszást megnyitva be kell lépnem valamelyik szerverre(eddig nem kellett), majd a kapcsolódás felirat és forgó fogaskerék jön, de replay nem. Mod nélkül is ilyen.
  • AlucardHuN
    A 90 mm-es csuda löveg valóban lassan szűkül, bár elc-n ezt TD-módan el lehetett visellni
  • AlucardHuN
    Gondolltam hogy ő a probléma forrása:) Régen jó kis tank volt, afféle hibrid unikum volt.

Amúgy ki volt fejlesztve nekem a KT top motorja a Tigerrel még anno, valami xp-t nem kellet volna kapnom? Vagy azt az kapott aki az E-75-ös top motort vesztette el?
  • nemtudommivan
    Az AMX1390 teljes csőd. 200 méterről nem képes eltalálni semmit. lövi a földet meg a madarakat.....
  • Toweliee
    A markers-text fieldsen belül hol / hogy kell beállítani, hogy mutassa a járgány felett az effit?
  • Lunki88
    Igen épp a vk 3601 miatt akadtam ki, hogy feleslegesen szenvedtem a Maybach HL 230-as motor kioldásával, meg a konisch gun sebzését is csökkentették... Na meg hogy most már heavy tank, olyan lassú lett hogy rossz nézni.

Pedig eddig ez volt a kedvenc tier 6-os tankom, kár érte.
  • AlucardHuN
    Amúgy nagyon jó ez a kis vk 3001 M Jó kis sniper tank.
  • AlucardHuN
    Német párti avgyok de attól tartok hogy a rof növelés, löveg kitéríthetőség növelés nem nerf... ez a motor mahináció már furább, a vk 3601 meg valóban szívott kicsit ez igaz. A kv1-s-hez meg annyit hogy 85-ös gunnal nem angy durranás az a tank, a 122-es meg majd t7-ben egy könnyített IS-lesz. Többet fog t8-al talállkozni ott meg baszhatja a 175-ös pent szemből.
  • Sunsetjoy
    Persze a szokásos biztonsági mentést nem kihagyva. Ne kelljen újrahúzni az egész játékot miatta.
  • kisokka
    Majd akkor kipróba, kösz
  • Sunsetjoy
    Pont anno írta is GF, hogy rakják a sima res/audio mappába a fájlokat a resmodsos helyett, mert akkor nem laggol.
    És lőn, jobb is lett akkor.
  • kisokka
    Akkor nem tudom miért lagolt, elég sokan panaszkodtak miatta, wot.info-ról le is szedték. Vagy csak nem találtam meg.
  • Toby0501
    Igen, elég sok modot használok.
  • kisokka
    Az előzőnél használtál még valamilyen modot ezek mellett?
  • Pales27
    Eddig csak ágakat húztál, ez valóban ront a képen, de innentől emelkedni fog a mutató.
  • Lunki88
    Érdekes hogy a német tankokat mindig szarrá kell nerfelni, az orosz tankok meg maradhatnak továbbra is "op tankok".
  • Toby0501
    Passzolom, nekem az előző sem akadt. :)
  • Toby0501
    Nighly van, nekem ez megy, a stat része is, csak a konfigot kellett hozzá bütykölni. Az xvm-stat.exe már nem kell hozzá.
  • kisokka
    Ez a fajta engine mod mennyire okoz lagokat? Az előző miatt iszonyúan beakadt néha a játék, de látom, hogy ez "without radio", ez így nem akad?
  • Maala
    Az átlag XP-s része BS.

Egyszerűen csak nem kell a goldot sajnálni a free XP-re, és megy 30 ágnál is a 8-900 átlagxp.
  • Master91
    Srácok, XVM-el hogy állunk? működik? Nem a stat mutatós része kéne, hanem csak a térkép meg ilyesmi..
  • JeffDunham
    Szerintem meg baromság az egész win % és átlag xp. Nézzük a példámat. 30k csata, 55% winrate. Mind ez úgy hogy a játékok 95%-át egyedül nyomtam le, az összes ágon lévő STOCK tankkal. Ha szakaszban megyek, ez az arány 60% minimum lenne. Ha nem fejlesztem ki az összes tankot, nem kell mennem vagy 200 stock tankkal, az még vagy 2%-ot jelentett volna a winrate-en. Ha csak 3 ágat húzok ki, és utána csak tízessel tolom, akkor nem 660 az átlag TP-m hanem 800-900. Érzitek a különbséget?

62% 8-900 Tp vs (a mostani) 55%, 660 Tp

Jelenleg 2000 körüli effyvel tolom, mégis mindenki azt látja hogy 1550...

Nincs igazán reális módszer ami vissza adná a játékos valódi tudását.
  • silverchain
    Köszönöm, ezek már jók.
  • Toby0501
    Historical gun sound mod
    Gnomefather's engine sound mod
  • Pales27
    Szerintem meg 18k csatánál kijön az a win % amit hozzá teszel a játékoddal minden csatához. Mind a 2 oldal játékába beleszól a random.
    Az átlag xp pedig tényleg jól mutatná HA csak az alap xp-t számolná a prémiumot nem. Spot dmg nem ér többet dmgnél. Persze, ha egy elc csinál 2000 spot dmget nyilván több xp-t kap mint az aki E3al csinál 2000 dmget mivel egyik t5 másik t10. Ezt ne vegyük egy kalap alá sztem.
  • szakasz
    ezt észre vettétek:

8.8
    Added automatic shooting when pressing-and-holding the fire button.
  • FosTalicskaa
    "-Storm szerint a nyerési arány és az átlag XP reprezentálja leginkább egy játékos tudását."

Az hogy nyersz-e az kb 1/30-ad részben múlik csak rajtad (nem számítva a szerver oldali sumákságokat, amik szerintem ténylegesen el is döntik a csatákat). Szóval igen, a win tényleg jól mutatja egy játékos képességeit.
    Átlag xp: prémiummal +50% és akkor még meg sincs említve, az egyes tanktípusok közötti xp különbségek, valamint az hogy a spot dmg kb 2x annyit ér xp-ben mint a kiosztott dmg. Ezek akkor milyen egyéni képességeket is jeleznek?

Valamint EvilJoe átlépte a bűvös 95.000 csataszámot és jó úton halad a 100.000 felé... Biztos szép élete lehet szerencsétlennek, ha ennyi időt rá tud szánni erre a sz*rtelep játékra. :P Én most járok 18k-nál, de így is azt érzem, hogy a wot-ban töltöttem el az utóbbi 2 évemet. :)